Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΣΟΡΟΣ: "ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ". ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η Ν.Δ.;


 Ο  ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ  ΣΥΜΜΑΧΟΣ  ΤΟΥ  ΕΒΡΑΙΟΥ  ΣΟΡΟΣ

Μετά  τις  τελευταίες  ευρωεκλογές  η εταιρεία συμβούλων Kumquat παρείχε προς το ίδρυμα του Σόρος έναν εκτενή οδηγό σχετικά με τους νέους ευρωβουλευτές που μπορεί να λογίζει ως «αξιόπιστους συμμάχους» στον αγώνα του  για την «ανοιχτή κοινωνία».


 
 
 ΟΙ  ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ  ΣΥΜΜΑΧΟΙ  ΤΟΥ  ΕΒΡΑΙΟΥ  ΣΟΡΟΣ

Σύμφωνα  με  την  λίστα  της  Kumquat  ως «αξιόπιστοι σύμμαχοι» της «ανοιχτής κοινωνίας» φωτογραφίζονται οι Ευρωβουλευτές του Σύριζα, καθώς και ο Ευρωβουλευτής του «Ποταμιού» Κύρκος.


ΜΗ  ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ  ΣΥΜΜΑΧΟΙ  ΤΟΥ  ΕΒΡΑΙΟΥ  ΣΟΡΟΣ
 (Η Τουρκία σήμερα  δεν αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως "εχθρική" χώρα. Την αντιμετωπίζει ως "ενδοχώρα" και  ως "δορυφόρο εν αναμονή".  Π.χ. ο  "Αστέρας" Βουλιαγμένης που απέκτησε ο τουρκικός όμιλος  Dogus. Με αντίτιμο κάτι λιγότερο από 400 εκατ. ευρώ, η τουρκική μυστική  υπηρεσία  ΜΙΤ θα έχει πλέον προσβάσεις στην ελληνική κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή μέσω του ελέγχου του Αστέρα, που ούτε καν ονειρευόταν).
 (ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: 
Σύμφωνα με  δημοσιογραφικές πληροφορίες στην συνάντηση που έγινε στο Βερολίνο υπό την αιγίδα του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Frank-Walter Steinmeier, με θέμα το πρόβλημα των μεταναστών και των προσφύγων που δεν σταμάτησαν να έρχονται στην Ευρώπη, ο αρμόδιος Επίτροπος Έλληνας κ Δημήτρης Αβραμόπουλος παίρνοντας τον λόγο τόνισε πως το επόμενο χρονικό διάστημα η Ευρώπη έχει ανάγκη από την… έλευση δέκα εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, εκπλήττοντας ακόμα και τους πιο λαθρομεταναστολάγνους πράκτορες  Ευρωπαίους πολιτικούς.

Ο κ. Αβραμόπουλος, λάβρος υπέρ των λαθρομεταναστών, υποστήριξε ότι με την έλευση των «προσφύγων» η Ευρώπη αναζωογονείται καθώς μπαίνει φρέσκο και σφριγηλό αίμα στην γηραιά ήπειρο).


Οι  νεοδημοκράτες, απουσιάζουν  από  την  λίστα,  ίσως  επειδή στερούνται... ειδικού βάρους.  Κανείς  δεν  τους  παίρνει  στα  σοβαρά,  κανείς  δεν  τους  υπολογίζει, θεωρούνται  πάντοτε  οι  υποταγμένοι  άνθρωποι,  οι  ασημαντότητεςπου  λένε  ναι  σε  όλα. 
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Μητσοτάκης τελευταία,  με  παρακάλια  και  άφθονα  χειροφιλήματα  στην  Σιών,  προσπαθεί   να άρει τις όποιες «παρεξηγήσεις» και να εντάξει το κόμμα του στους «αξιόπιστους συμμάχους» του Σόρος.
Συνεπώς,  οι  εβραίοι  που  διευθύνουν  την  Ευρωπαϊκή  Ένωση,  ας προσθέσουν και  την «Νέα Δημοκρατία» στη λίστα των «αξιόπιστων συμμάχων» του  εβραίου  Σόρος  για να μην στεναχωριέται ο Μητσοτάκης.-



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...