Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ: «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ».

Η  ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  ΚΑΛΕΙ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ,  ΤΗΝ  ΣΕΡΒΙΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΡΟΥΜΑΝΙΑ  ΣΕ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ  ΠΟΛΕΜΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΗΣ  ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

«Η Βουλγαρία δεν θα πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι θα προδοθεί από τους Ευρωπαίους σε ενδεχόμενη απειλή από την Τουρκία, εφόσον θα έχουν συμφέροντα οι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε στο βουλγαρικό ‘Fokus’, ο Βασίλ Βασίλεφ, πρόεδρος του «Ιδρύματος Αδελφοί Βασιλέβι». Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, όπως δήλωσε ο Βασίλεφ δεν θα πρέπει να υπολογίζουμε στη βοήθεια της Ρωσίας, γιατί πολλές βουλγαρικές κυβερνήσεις έχουν κάνει τα πάντα να προκαλέσουν την αηδία της Ρωσίας προς την Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τον Βασίλεφ, η δυνατότητα που υπάρχει είναι μόνο η Ενοποίηση της Βουλγαρίας με τις βαλκανικές χώρες, που νοιώθουν ότι απειλούνται από την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας. Κύριες χώρες στο πλαίσιο αυτό είναι η Βουλγαρία, η Ελλάδα, αλλά δευτερευόντως η Σερβία και η FYROM. «Πρέπει  να   γίνει κάποιο είδος ένωσης μεταξύ των χωρών αυτών, προκειμένου να αποτραπεί η τουρκική απειλή, και αυτό, ίσως, είναι η πιο αξιόπιστη δυναμική στην οποία μπορούμε να βασιστούμε», είπε ο  Βασίλεφ αγνοώντας τελείως ότι η Βουλγαρία είναι μέλος του ΝΑΤΟ (αφού το τελευταίο βλέπει μόνο την «ρωσική απειλή»).
Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αυτήν την Βαλκανική Συμφωνία, θεωρητικά μπορεί να ενταχθεί και η Ρουμανία.
«Δεν νομίζω ότι μπορούμε να ελπίζουμε στο ΝΑΤΟ, αλλά ούτε και την Ευρωπαϊκή Ένωση, είμαι πεπεισμένος ότι καμία από αυτές τις δύο διεθνείς οργανώσεις δεν θα σηκώσει το δάχτυλο της να υπερασπισθεί την ανεξαρτησία , την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Βουλγαρίας, σε μια επιθετική ενέργεια ή ακόμη σε μια μαζική εισβολή των εκατοντάδων χιλιάδων λεγόμενων ‘προσφύγων’ ή μεταναστών από την Τουρκία, που στην πράξη θα είναι μια ακανόνιστη εισβολή που θα κάνει την ίδια δουλειά με εκείνους που κατέχουν τα όπλα», είπε χαρακτηριστικά.

Για να καταλήξει: «Η Βουλγαρία πρέπει να εμπιστεύεται μόνο τον  εαυτό  της».

Την  ίδια  στιγμή  οι  "έλληνες  πολιτικοί" σκέφτονται  με λίγο  διαφορετικό  τρόπο:

1. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΖΕΦΡΥ ΤΣΑΝΤ - ΜΙΝΕΪΚΟ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
 Μιλώντας στις 8/2/2010 με τον γνωστό τρόπο που τον χαρακτηρίζει και την ανάλογη «ευφυΐα» που τον διακατέχει ο Τζέφρυ, ανάμεσα σ’ άλλα, είπε και τα εξής: «Με το προσχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών […] δίνουμε προοπτική στους μετανάστες που ζουν μακροχρόνια στη χώρα μας. Δεν υπάρχει, βέβαια, εδώ μαύρο και άσπρο. Δεν υπάρχουν τέλειες λύσεις. Υπάρχουν καλύτερες και υπάρχουν χειρότερες λύσεις. Θεωρούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε ένα μέλλον ομαλότητας, ασφάλειας και συνοχής.  Θεωρούμε ότι ανοίγει και νέες δυνατότητες. Έλληνας ινδικής καταγωγής, Ελληνας αλβανικής καταγωγής, Ελληνας φιλιππινέζικης καταγωγής, Ελληνας ουκρανικής καταγωγής και ούτω καθ’ εξής, περήφανοι για την ελληνική τους ιθαγένεια».

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ: 
Σύμφωνα  με  το  άρθρο 2 της Σύμβασης για την Πρόληψη και Καταστολή Εγκλημάτων Γενοκτονίας, η Γενοκτονία ορίζεται  και  ως: 
"Σκόπιμη επιβολή συνθηκών ζωής με στόχο το φυσικό αφανισμό, ολικό ή μερικό, μελών της ομάδας".  
Π.χ. προώθηση  της  λαθρομετανάστευσης, με ψεύτικους λόγους, εμφανίζοντάς την σαν 'προσφυγική κρίση", την στιγμή που ολόκληρος ο λαός είναι αντίθετος στην πολιτική αυτή.

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ 

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ,  ΓΙΑΤΙ  

ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ  ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ,  ΑΥΤΗ  

ΕΠΙΦΕΡΕΙ: 

"Συστηματική εξασθένιση μιας  φυλής (με 

διάφορα μέσα) μέχρι την βαθμιαία εξάλειψή 

της.

Στα μέσα αυτά περιλαμβάνονται και σειρά απαγορευτικών μέτρων επί εθνικών, θρησκευτικών, γλωσσικών, ηθικών, ιστορικών ή άλλων ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ προκειμένου να επέλθει διαφοροποίηση ή αλλοίωση της καταδιωκόμενης φυλής με βέβαιη την συν τω χρόνω ΑΠΩΛΕΙΑ  ΤΟΥ  ΕΘΝΙΚΟΥ  ΚΑΙ  ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ  ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΟΣ  ΤΗΣ". 

Για  τον  λόγο  αυτό  οι  Τσίπρας,  Φίλης,  Μητσοτάκης,  Σαμαράς,  Θεοδωράκης,  Κουτσούμπας,  αργά  ή  γρήγορα, θα  καθίσουν στο  σκαμνί, κατηγορούμενοι για σκόπιμη και  συνειδητή γενοκτονία του Ελληνικού λαού.       

2.   Ο  ΣΤΑΥΡΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Ο πρόεδρος του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης,  σε  σύσκεψη  όλων  των  αχρείων  «ελλήνων»  πολιτικών  αρχηγών   έβαλε το θέμα των εξετάσεων για την ιθαγένεια των αλλοδαπών, τονίζοντας τον παράλογο  βαθμό δυσκολίας.  Έφερε ως παράδειγμα ένα ζευγάρι που ζει σε ένα νησάκι του Αιγαίου. Το ζευγάρι  πήγε στη Ρόδο να δώσει εξετάσεις και τους ρώτησαν το όνομα κάποιου αναπληρωτή υπουργού.
3.  ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος  Μητσοτάκης είπε ότι  είναι απαράδεκτα  αργή  η  διαδικασία  χορήγησης  ασύλου  στους  τζιχαντιστές  και  τόνισε  πόσο... δύσκολο είναι  σήμερα  ένας τζιχαντιστής να λάβει την ελληνική ιθαγένεια.

Ακόμα και με το νομοθέτημα του Σύριζα, που ουσιαστικά δίνει την ιθαγένεια στους πάντες, οι διεφθαρμένοι  πράκτορες  πολιτικοί θεωρούν ότι η διαδικασία είναι...αργή και... δύσκολη.
Σε  τι  ανθρώπους  δίνουν  την  ελληνική  ιθαγένεια  οι  πράκτορες  πολιτικοί  μας  το  περιγράφει  ο  γάλλος  Ulysse (Οδυσσέας):
"δίνουν  με  χαρά  την  ιθαγένεια  στον  κάθε  ένα  σαλαφιστή που θα έρθει, στον οποίο προηγουμένως θα έχουν χορηγήσει άδεια για την κατασκευή τζαμιού, άδεια για να έχει δώδεκα παιδιά, να βάζει τη σύζυγό του κάτω από ένα κηροσβέστη, να στέλνει όλα τα χρήματά του σε μια ξένη χώρα και να ζει εις βάρος του συστήματος κοινωνικής πρόνοιας".
«Θα πάθετε πλάκα άμα δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες των δημοσιογράφων που μπαινοβγαίνουν στην αμερικάνικη πρεσβεία. Και πολιτικών φυσικά. Ξέρετε, εκεί που δεν πιάνουν κινητά.»
Και  οι  δημοσιογράφοι  οι  οποίοι  ελέγχουν  την  εξουσία  τι  κάνουν;  
Το  περιγράφει  ο  Γερμανός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte). 
 «Μια ημέρα, η BND (η γερμανική Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών) ήρθε στο γραφείο μου στην εφημερίδα “Frankfurter Allgemeine”. Και να θυμάστε ότι η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών, ή BND έχει δημιουργηθεί απευθείας από τη CIA. Παρά το γεγονός ότι ουδεμία είχα ιδιαίτερη πληροφορία ή ειδήσεις για τον Καντάφι, ήθελαν να γράψω ένα άρθρο για τον συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι και τη Λιβύη… Μου έδωσαν όλες τις μυστικές πληροφορίες και το μόνο που μου ζήτησαν ήταν να υπογράψω το άρθρο». Την άλλη ημέρα δημοσιεύθηκε στην Frankfurter Allgemeine, αλλά ήταν εξ ολοκλήρου το έργο της BND, είπε ο Ulfkotte στην RT. Το άρθρο αναφερόταν στα σχέδια του Καντάφι να κατασκευάσει μυστικά εργοστάσιο παραγωγής δηλητηριωδών αερίων στην Rabtha. "Η είδηση την επομένη είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Μπορείτε να το θεωρήσετε αυτό δημοσιογραφία; Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που δουλεύουν στα εταιρικά ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ευρώπη, εργάζονται και για κάποια μυστική υπηρεσία και η δημοσιογραφία είναι μια κάλυψη". "Η CIA, οι τραπεζίτες και οι μεγάλες εταιρείες, όπως, π.χ., η Shell, κανονίζουν, ποιοι δημοσιογράφοι θα καλύψουν τα ρεπορτάζ, τα οποία συνήθως ήταν πλουσιοπάροχα καλυμμένα με πεντάστερα ξενοδοχεία, δωρεάν μετακινήσεις με ελικόπτερα, πάντα πρώτη θέση στο αεροπλάνο και φαγητά στα καλύτερα εστιατόρια, συν τα δώρα (χρηματικά ή άλλα, όπως πανάκριβα ρολόγια) στο τέλος της αποστολής»…«Για κάθε καλό ρεπορτάζ και ανάλογα με το πόσο αυτό επηρεάζει την κοινή γνώμη, ο Αμερικανός πρέσβης στην Γερμανία πληρώνει από 3.670 μέχρι και 14.700 ευρώ τους δημοσιογράφους».
 ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ,  ΣΤΟΝ  ΠΕΡΙΣΣΟ, ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΙΟ» ΤΗΣ Ha-Mossad le-Modi’in ule-Tafkidim Meyuhadim,
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ MOSSAD, ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ;

Και  ένα  τελευταίο:  το  ευχαριστήριο  βίντεο  του  Ερντογάν  προς  τις  μυστικές  εβραιορωσικές  υπηρεσίες  που  τον  ειδοποίησαν  για  το  πραξικόπημα.  Το  απέκρυψαν  όλα  τα  "ελεύθερα"  διεθνή  ΜΜΕ.  Οι  εβραίοι  που  δουλεύουν  στις  μυστικές  υπηρεσίες  της  Ρωσίας,  έσωσαν  τον  Ερντογάν.  Για να  γνωρίζουμε  πάντα  το διπλό παιγνίδι  του Πούτιν, όπως  πιθανολογεί  και  ο  βούλγαρος  παραπάνω.  Γι αυτό  άλλωστε  ο  Σολζενίτσιν  έγραψε  το  πικρό  παράπονό  του:  "70.000.000  ρώσοι  και  άλλες εθνότητες   (και  500.000  Έλληνες)   εξοντώθηκαν  βάρβαρα  από  το  καθεστώς  των  ιουδαίων  κομμουνιστών   και  σήμερα  που  απελευθερώθηκε  από  τους  ιουδαίους  η  Ρωσία,  κανείς  δεν  μιλάει  για  τις  σφαγές,  κανείς δεν  ζητάει  τιμωρία  των  ενόχων,  κανείς  δεν  ζητάει  να  αποδοθεί  δικαιοσύνη.-    
 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...