Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΣΟΡΟΣ: «Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΧΙ ΟI ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS».


ΤΙ  ΕΙΝΑΙ  Η  «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΑΝΟΙΧΤΗΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ» (OSIFE), ΠΟΥ  ΙΔΡΥΣΕ  ΤΟ  1970  Ο  ΣΟΡΟΣ
Μία αμερικανική ομάδα χάκερ ακτιβιστών που ονομάζονται DCLeaks,  όπως υποστηρίζουν, ακολουθούν το παράδειγμα των WikiLeaks υποκλέπτοντας μυστικά έγγραφα. Με τον τρόπο αυτό θέλουν «να παρουσιάζουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις πολιτικές αποφάσεις». 

Αποκαλύπτεται έτσι και σε όσους αμφέβαλαν ότι ο παντοδύναμος επιχειρηματίας και λομπίστας Σόρος και το ίδρυμά του για μία περίοδο οκτώ ετών (μεταξύ του 2008 και του 2016) με δράση σε 40 χώρες, είναι το άτομο το οποίο ευθύνεται πρακτικά για σωρεία διαταράξεων της παγκόσμιας ασφάλειας και χιλιάδες θανάτους ανθρώπων .


Ο Τ.Σόρρος έπαιξε έναν ιδιαίτερα αρνητικό ρόλο για την Ελλάδα όχι μόνο ως γενναιόδωρος χρηματοδότης, αλλά και ως παράγοντας που λειτούργησε ως πολιτικός λομπίστας υπέρ της ΠΓΔΜ. Δεν είναι τυχαίο ότι στα Σκόπια τον έχουν αποκαλέσει «σωτήρα της “Μακεδονίας”». 

Σε ένα από τα έγγραφα, λοιπόν, που έχει τίτλο: «Πρωτοβουλία Ανοικτής Κοινωνίας για την Ευρώπη (OSIFE). Χαρτογραφώντας την συζήτηση για την Ουκρανία στην Ελλάδα "(Ουκρανία και Ευρώπη-Ελλάδα-Ουκρανία χαρτογράφηση συζήτηση greece.docx)"» αναφέρεται πως ο Σόρος προσφέρει αμοιβή 6.500 δολαρίων σε έναν «σύμβουλο» προκειμένου να εργαστεί για εκείνον για 15 ημέρες.

Ο Μ.Τσιμιτάκης, δημοσιογράφος της "Αυγής" και υπεύθυνος για την επικοινωνία του πρωθυπουργού, πήρε επίσης λεφτά από το ίδρυμα του φιλοσκοπιανού δισεκατομυριούχου για έκθεση σχετικά με τη θέση της Ελλάδας έναντι Ουκρανίας-Ρωσίας.



O ίδιος παραδέχεται το γεγονός και λέει ότι "δεν βλέπει κάτι κακό". 



Ο καθηγητής Πανεπιστημίου Γιάννης Καρράς. που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και επίσης συνεργάζεται με το ίδρυμα Open Society που ανήκει στον επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος μύησε τον Μ.Τσιμιτάκη στο πρακτοριλίκι της ομάδας Σόρος.  Ο  χειριστής πρακτόρων ο "Iannis" κατά κόσμον Γιάννης Καρράς με ένα mail  που  του  έστειλε   τον πληροφορούσε ότι  θα λάμβανε 6.500 δολάρια για μια εργασία 15 ημερών!

Αυτό για να μην έχει κανείς καμία απορία για το πώς και που είναι χωμένοι οι άνθρωποι του Τ.Σόρρος.

Το μήνυμα συνεχίζει δίνοντας οδηγίες στον δημοσιογράφο σχετικά με το πώς πρέπει να ολοκληρώσει την έκθεση, η οποία θα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα διατηρεί σχέσεις εξάρτησης με τη Ρωσία και ως εκ τούτου αδιαφορεί για την κρίση στην Ουκρανία.



Η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" επικοινώνησε με τον πρωθυπουργικό σύμβουλο, ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ. «Ηταν μια έρευνα στην οποία πράγματι συμμετείχα. Ανέλαβα το κομμάτι των media, καθώς σχετίζεται με τις σπουδές μου στη Βρετανία και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα». Ο Τσιμιτάκης ξεκαθαρίζει ότι την περίοδο εκείνη δεν εργαζόταν ακόμα στο Μαξίμου. «Δεν ήμουν τότε στο Μαξίμου και δεν είχα καμία κομματική θέση. Ήμουν δημοσιογράφος στην “Αυγή”. Για τα social media και την επικοινωνία του πρωθυπουργού με προσέλαβαν αργότερα».-




ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ. 








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...