Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΑ». ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΓΛΑΣΚΩΒΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ


Σήκωσαν εκατοντάδες σημαίες της Παλαιστίνης οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής  ομάδας  Σέλτικ Γλασκώβης  στην  Σκωτία.

Βαριά  μελαγχολία  στην  οικογένεια  Ρότσιλντ,  στην  Ν.Δ.  στον  Τσίπρα  και  στο  ΣΥΡΙΖΑ. 


Οι οπαδοί της Σέλτικ αγνόησαν τις απειλές για τιμωρία από την UEFA και έδειξαν την αλληλεγγύη τους προς την Παλαιστίνη στον αγώνα της ομάδας τους κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ. 
Το φίλαθλο κοινό της Σέλτικ είναι γνωστό για τα φιλοπαλαιστινιακά του αισθήματα τα οποία δε διστάζει να εκφράσει και στο γήπεδο, και φρόντισε να τα δείξει για μία ακόμα φορά με χαρακτηριστικό τρόπο το βράδυ της Τετάρτης  17  Αυγούστου  2016.
Οι "καθολικοί" υποδέχτηκαν την Χάποελ Μπερ Σεβά στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Champions League (νίκησαν 5-2) και παρότι τους είχε γίνει σαφές πως οποιαδήποτε πολιτική διαμαρτυρία εντός του "Celtic Park" θα υποχρέωνε την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να επιβάλλει κυρώσεις, εκείνοι έγραψαν την προειδοποίηση στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Πώς; Υψώνοντας εκατοντάδες σημαίες της Παλαιστίνης τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα (!), με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως μετά από αυτή την κίνηση η ομάδα της Γλασκώβης απειλείται με τιμωρία, που θα είναι είτε πρόστιμο είτε ακόμα χειρότερα αποκλεισμό της έδρας.
Σημείωνεται πως πέρα από την κίνηση συμπαράστασης στην Παλαιστίνη εντός γηπέδου, η κατάσταση ξέφυγε ελαφρώς και εκτός γηπέδου, με οπαδούς της Σέλτικ και της Χάποελ Μπερ Σεβά να συγκρούονται και να απαιτείται η επέμβαση της αστυνομίας για την εξομάλυνση της κατάστασης.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...