Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ NSA, ZAN ΚΛΩΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΩΣ «ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ». ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ.

 
ΠΩΣ  ΠΑΙΡΝΕΙ  ΤΙΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ  Ο  ΓΙΟΥΝΚΕΡ;
ΑΡΑΓΕ  ΜΕ  ΤΟΣΗ  ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ  ΠΑΙΡΝΕΙ  ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ;
Σε μια δήλωση-έκπληξη προχώρησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλόντ Γιούνκερ χαρακτηρίζοντας τα σύνορα ως «την χειρότερη εφεύρεση στην ιστορία».


Ο Γιούνκερ ζήτησε από τους ευρωπαίους ηγέτες να ανοίξουν τα σύνορα σε όλη την ΕΕ παρά το κύμα μεταναστών και τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γηραιά Ηπειρο.
Μιλώντας στο Media Academy Alpbach το πρωί της Δευτέρας, ο Γιούνκερ ήταν σαφής: «Τα σύνορα είναι η χειρότερη εφεύρεση που έγινε ποτέ από τους πολιτικούς».
«Πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια στον εθνικισμό, έχουμε το καθήκον να μην ακολουθούμε τους λαϊκιστές, αλλά να μπλοκάρουμε την λεωφόρο του λαϊκισμού» είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν ακόμη επισημαίνοντας πως παρά την παγκοσμιοποίηση και τα ευρωπαϊκά προβλήματα, «δεν πρέπει να χάνουμε τον στόχο μας».
(Σημείωση:  ποιός  άραγε  είναι  ο  στόχος  του  μπεκρή,  κομμουνιστή  και  πράκτορα  Γιούνκερ;  Μήπως  είναι  η  γενοκτονία  των  ευρωπαϊκών  λαών,  σύμφωνα  με  τα  σχέδια  Καλλέργη και  Γινόν;  Κάθε  πόσο  δίνει  αναφορά  στους  Ρότσιλντ,  Ροκφέλερ,  Σόρος  και  Νετανιάχου;). 
Εκπρόσωπος της Πρωθυπουργού της Βρετανίας σχολίασε ότι με τις απόψεις Γιούνκερ δεν συμφωνεί η Τερέζα Μέι.

ΠΩΣ  ΠΑΙΡΝΕΙ  ΤΙΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΤΟΥ  (ΓΙΑ  ΜΑΣ)  Ο  ΜΠΕΚΡΗΣ  ΓΙΟΥΝΚΕΡ
ι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν τι αποφασίζουμε).


Ερώτηση  του  Ούντο Ούλφκοτε  στον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ:

«Πώς γίνεται τα κορυφαία μας ΜΜΕ να δοξάζουν το ευρώ και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ εκατομμύρια πολίτες της ΕΕ να στέκονται διατακτικά απέναντι της;».

ΓΙΟΥΝΚΕΡ  (ΞΕΜΕΘΥΣΤΟΣ):

«Παίρνουμε μια απόφαση και την βάζουμε σ’ ένα κλειστό δωμάτιο. Την αφήνουμε αρκετές ημέρες να ωριμάσει και να δούμε τι θα γίνει. Αν μέχρι τότε δεν υπάρξει καμία κραυγή ή… επανάσταση -άλλωστε, οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν τι αποφασίσαμε-, τότε την βγάζουμε και την σερβίρουμε κομμάτι κομμάτι, βήμα βήμα, μέχρι να μην υπάρχει πλέον επιστροφή»…

Από  το βιβλίο του πρώην αρχισυντάκτη της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte),  που κυκλοφορεί με τον τίτλο “Gekaufte Journalisten” (“Εξαγορασμένοι Δημοσιογράφοι”).-



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...