Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Οι οίκοι αξιολόγησης «χτυπάνε» και τη Ρωσία!Την αρχή έκανε εμμέσως η S&P που υποβάθμισε την Κύπρο, η οποία πριν λίγες εβδομάδες έλαβε δάνειο 2,5 δις από τη Ρωσία, ενώ ξεκίνησε και έρευνες για φυσικό αέριο.

Σήμερα και ο οίκος Fitch, βάλθηκε εναντίον της Ρωσίας, υποβαθμίζοντας τις προοπτικές της χώρας από από “θετικές” σε “σταθερές”.

“Η πολιτική αβεβαιότητα έχει αυξηθεί και οι παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές έχουν επιδεινωθεί από το Σεπτέμβριο του 2011, οπότε η Fitch επαναβεβαίωσε την αξιολόγηση του αξιόχρεου”, της Ρωσίας, επεσήμανε ο Τσάρλς Σέβιλ, επικεφαλής της Fitch, σε ανακοίνωσή του.

Υπάρχει καμία υπόνοια ότι οι διεθνείς κερδοσκόποι δεν φοβούνται τις μικρές παρεμβάσεις της Ρωσίας; Προς το παρόν την προειδοποιούν για να σταματήσει τις αντιδράσεις στο «παιχνίδι» τους.http://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...