Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η αραβική άνοιξη και η Ελλάδα



Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος


Ως Αραβική Άνοιξη, στη Γεωπολιτική εννοούμε τις διαδηλώσεις και λαϊκές επαναστάσεις στις Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής, και της Βόρειας Αφρικής, δηλαδή το επαναστατικό λα’ι’κό κύμα που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, στις χώρες αυτές. Τα Αραβικά κράτη η «Αραβική Άνοιξη» τα σάρωσε σαν τη θεωρία του «Ντόμινο». Η Αραβική Άνοιξη ξεκίνησε από τη Τυνησία το Δεκέμβριο 2010 και επεκτάθηκε σαν φωτιά στις άλλες Αραβικές χώρες.

Έτσι εκδηλώθηκαν εξεγέρσεις στη Τυνησία, Αίγυπτο, εμφύλιος πόλεμος στη Λιβύη, εξεγέρσεις στο Bahrain, τη Συρία, και την Υεμένη. Η αιτία ήταν τα πολυχρόνια δικτατορικά καθεστώτα των χωρών αυτών, και όχι μόνο. Μεγάλες διαδηλώσεις έγιναν επίσης στην Αλγερία, το Μαρόκο, και το Ομάν.

Κοινό γνώρισμα των διαδηλώσεων ήταν η αντίσταση με καμπάνιες, απεργίες, πορείες, καθώς και η χρήση όλων των δικτύων του Internet, για την οργάνωση, επικοινωνία, την ενημέρωση, και την εξέγερση των λα’ι’κών μαζών, ώστε να μετέχουν στις διαδηλώσεις, για τη καταπίεση και λογοκρισία των δικτατορικών καθεστώτων. Οι εξεγέρσεις έγιναν χρονολογικά κατά την εξής σειρά.

1.-Εξέγερση στη Τυνησία (Τέλη 2010 αρχές 2011)
2.- Αιγυπτιακή επανάσταση του 2011
3.- Εξέγερση στην Υεμένη το 2011
4.- Εμφύλιος πόλεμος στη Λιβύη το 2011
5.- Διαδηλώσεις στη Συρία το 2011 που συνεχίζονται μέσα στο 2012

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε αυτές τις πέντε (5) χώρες, διότι εκεί συνέβησαν τα δραματικότερα γεγονότα, αλλά και διότι βρίσκονται στη γεωγραφική γειτονιά μας, αφού τα τραγικά αυτά γεγονότα μας ενδιαφέρουν και μας επιρρεάζουν άμεσα.

Τους Άραβες χτύπησαν οι Κοσμοκράτορες, με εμφύλιο σπαραγμό, και εμάς τους Έλληνες με χρεοκοπία, για να αρπάξουν όλο τον ορυκτό πλούτο, και όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου, όπως θα εξηγήσουμε πιο κάτω.

Τους Αραβικούς λαούς των εξεγερμένων Αραβικών χωρών, ξεσήκωσε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, μέσω των οργάνων αυτής ΗΠΑ, Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, με σκοπό την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.

Όμως τα σχέδιά τους δεν φαίνεται να επιτυγχάνουν, αφού υπάρχει περίπτωση και προειδοποίηση για άνοδο των Ισλαμιστών στην εξουσία, μετά την Αραβική Άνοιξη.
«Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία», λένε πολλοί σοφοί διανοούμενοι, άλλοι πάλι λένε, η «Δημοσιότητα είναι η ψυχή της Δημοκρατίας».

Με βάση αυτά τα δύο ρητά αποφασίσαμε να προβούμε σε αυτές τις αποκαλύψεις για την Αραβική Άνοιξη, την οποία ξεκίνησε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.

Όχι ότι είμαστε υπέρ των πολύχρονων τοπικών Αραβικών Δικτατοριών τύπου Καντάφι, Μουμπάρακ, και άλλων, οι οποίοι συσσώρευσαν πλούτο για τις οικογένειές των, ενώ μέρος του λαού δυστυχούσε, αλλά η επικρατούσα σημερινή κατάσταση είναι χειρότερη των πρώην καθεστώτων των Αράβων Δικτατόρων, οι οποίοι έκαναν επενδύσεις στη χώρα τους.

Η Αραβική Άνοιξη είναι ένα κακέκτυπο αντίγραφο των πορτοκαλί επαναστάσεων των πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών τύπου Ουκρανίας, Γεωργίας, κ.λ.π. Είναι δημιούργημα των Σιωνιστικών δεξαμενών σκέψεως (Think Tanks) της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Θυμηθείτε το καθεστώς της Γιούλια Τιμοσένκο στην Ουκρανία, που έφθασε στο σημείο να καταστήσει την Ουκρανία, Αμερικανική Σιωνιστική αποικία.

Θυμηθείτε το πρόεδρο της Γεωργίας Σακασβίλι, που τόλμησε να επιτεθεί στη Ρωσία μέσω Απχαζίας και Οσετίας, αφού αυτές οι δύο είναι επαρχίες της Νότιας Ρωσίας, κατά διαταγή των αφεντικών του, Σιωνιστών Αμερικανών Κοσμοκρατόρων, και δημιούργησε πόλεμο στο Καύκασο με οδυνηρές συνέπειες για τη χώρα του. Γενικά οι Αμερικανικού Σιωνιστικού τύπου πορτοκαλί «επαναστάσεις» δημιούργησαν συμφορές στους λαούς εκεί όπου επεκράτησαν, και αντίγραφο αυτών σήμερα έχουμε την Αραβική Άνοιξη, στις Αραβικές χώρες, των οποίων τα παλαιά δικτατορικά πατριωτικά καθεστώτα είναι ανεπιθύμητα στις Σιωνιστικές ΗΠΑ.

Οι Άραβες «επαναστάτες» της Αραβικής Άνοιξης, προσπαθούν εν αγνοία τους να κάνουν τις πατρίδες τους Αμερικανικές Σιωνιστικές αποικίες. Οι Λίβυοι μετάνιωσαν, αλλά τώρα είναι πια αργά...

Τις Αραβικές λα’ι’κές μάζες, ξεσήκωσαν οι Εξουσιαστές της Γης, με τα ΜΜΕ από το εξωτερικό, και με το διαδίκτυο.

Οι σκοποί της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, είναι όπως μέσω της Αραβικής Άνοιξης, επιτύχει τους κάτωθι στόχους.

1.-Να πάρει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου.
2.-Να εγκαταστήσει τη παγκόσμια Δικτατορία χωρίς αντιστάσεις.
3.-Να καταστήσει τις χώρες αυτές αποικίες και προτεκτοράτα των Σιωνιστικών ΗΠΑ, και να εντάξει τις ένοπλες δυνάμεις των στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ για τα περαιτέρω. Αυτοί οι τρείς στόχοι τείνουν να επιτευχθούν με τα νέα καθεστώτα της Αραβικής Άνοιξης.

Άλλη μια αντίθετη άποψη είναι, η Αραβική Άνοιξη να οδηγήσει στην εξουσία τους «Ισλαμιστές φονταμενταλιστές», και τότε θα τα βρούνε «σκούρα» οι Σιωνιστές Δυτικοί με το ΝΑΤΟ. Ο λαός λέει, «πάνε για μαλλί, και θα βγούνε κουρεμένοι».

Ξεσήκωσαν τους λαούς και τώρα ζητάνε ευθύνες για τα θύματα, ενώ «Αυτοί» είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δραματικής καταστάσεως στη Συρία, όπως και στις άλλες Αραβικές χώρες.

Ο Ο.Η.Ε. σφυρίζει αδιάφορα, και μεροληπτεί υπέρ των ηθικών αυτουργών, δηλαδή των Σιωνιστών Εξουσιαστών του πλανήτη.

Ο.Η.Ε. και Αραβικός Σύνδεσμος παίζουν παιχνίδι στη πλάτη της Συρίας σύμφωνα με τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.)

Μετά από αίτημα του Αραβικού Συνδέσμου η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ δέχθηκε να εκπαιδεύσει τους παρατηρητές που θα σταλούν στη Συρία. Τα Ηνωμένα Έθνη – που ως γνωστόν είναι η έδρα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας- θα ξεκινήσουν να εκπαιδεύουν τους παρατηρητές του Αραβικού Συνδέσμου, ενώ δεν είναι γνωστό πόσοι παρατηρητές θα εκπαιδευτούν, και πόσοι θα αποσταλούν στη Συρία. Εν τω μεταξύ ο παγκοσμιοποιημένος ΟΗΕ στέλνει «καμπανάκι» μήνυμα εκφοβισμού στη Συρία…

Ο Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. (γνωστός σαν Μούμια) μεροληπτεί υπέρ της Ν.Τ.Π. και της παγκοσμιοποίησης των Κοσμοκρατόρων, και αποφασίζει ότι για όλα φταίει το καθεστώς Άσαντ. Έτσι δείχνει και αυτός ότι είναι μαριονέτα των Σιωνιστών Εξουσιαστών , Επικυρίαρχων του πλανήτη.

Προφανώς ετοιμάζεται Νατοϊκή επέμβαση στη Συρία, όπως έκαναν στη Λιβύη, όμως αυτή τη φορά ο Ρωσικός Στόλος είναι σε ετοιμότητα στη περιοχή, αποφασισμένος για όλα, και ότι ήθελε προκύψει…

Ο Henry Kissinger δηλώνει, «Αν δεν μπορείτε να ακούσετε τα τύμπανα του πολέμου, τότε πρέπει να είστε κουφοί».

Οι Ισλαμιστές είναι εκείνοι που θα έρθουν στην εξουσία μετά την Αραβική Άνοιξη. Υπάρχει πιθανότητα την Αραβική Άνοιξη να ακολουθήσει ένας Αραβικός Αρμαγεδδών, που δεν θα αρέσει καθόλου στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. και στα πιόνια αυτής Αμερικανούς-ΝΑΤΟ- Ε.Ε.
Η Δύση με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ βρίσκονται μπρος σε ένα δίλημμα.

Τι είναι καλύτερο ένας δικτάτορας τύπου Καντάφι, Μουμπάρακ, Άσαντ τον οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε, και στον οποίο μπορούμε να πουλάμε όπλα, και να του παίρνουμε τα πετρέλαια, ή οι Ισλαμιστές Εθνικιστές, και φονταμενταλιστές τύπου Αλ-Κάϊντα;
Το Ισλάμ έχει αντιληφθεί ότι η Αραβική Άνοιξη είναι ένα Αμερικανικό Πολιτικό προϊόν, και αρχίζει να αφυπνίζεται, και να λαμβάνει μέτρα.

Σήμερα υπάρχει ένας διάχυτος φόβος στη Σιωνιστική Δύση ότι οι Ισλαμιστές θα προσπαθήσουν να καπελώσουν τις επαναστάσεις της Αραβικής Άνοιξης, την οποίαν «Εκείνοι» δημιούργησαν.

Στην Αίγυπτο π.χ. πολιτικά επικρατούν οι Ένοπλες Δυνάμεις, και οι ηγέτες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, οι οποίοι είναι σκληροπυρηνικοί εθνικιστές και Ισλαμιστές, του παραδοσιακού Αραβικού Ισλαμικού πολιτισμού. Αυτοί πιστεύουν ότι πρέπει η Σαρία να γίνει νόμος του Κράτους, και οι πιο προοδευτικοί θέλουν το κράτος να απηχεί Ισλαμικές αξίες.

Το Ευρωπα’ι’κό Κοινοβούλιο που είναι όργανο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, τίμησε την Αραβική Άνοιξη!!!

Η αλυσίδα εξεγέρσεων και επαναστάσεων, που έχει κωδικοποιηθεί ως
«Αραβική Άνοιξη» άρχισε από τη Τυνησία, και έχει εξαπλωθεί και έχει σαρώσει σχεδόν όλες τις χώρες της Βορείου Αφρικής και Μέσης Ανατολής. Στη Λιβύη το καθεστώς της Αραβικής Άνοιξης, προσπαθεί τώρα να πάρει υπό τον έλεγχό του τις εξαγωγές πετρελαίων, αλλά ήδη είναι αργά, «Το πουλάκι πέταξε» λέει ο λαός, και πέταξε προς Δυσμάς, και ο Νοών Νοείτω…Τους «φάγανε» όλα τα πετρέλαια, και το χρυσό.

Οι λαϊκές εξεγέρσεις στον Αραβικό Κόσμο με την Αραβική Άνοιξη, η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη, οι πρόσφατες ανακαλύψεις τεραστίων ενεργειακών κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο, η κρίση με το Ιράν, άνοιξαν την όρεξη στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία για δράση προς επικράτηση των στόχων της.

Οι ηγέτες των κρατών της Γης, σε Βορρά, Νότο, Ανατολή και Δύση, «ηγέτες» τύπου Jeffrey και Παπαδήμου, δεν έχουν καταλάβει τους σκοπούς της Ν.Τ.Π. μέσω της Αραβικής Άνοιξης.

Η πτώση των Αραβικών Δικτατορικών καθεστώτων θα μπορούσε να συγκριθεί με τη πτώση του τείχους του Βερολίνου, και τη πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως, αν και η Αραβική Άνοιξη εγκαθιστά πάλι Δικτατορικά καθεστώτα νέου τύπου, τύπου Jeffrey και Παπαδήμου, πιστά στη Ν.Τ.Π., μέχρι να έλθουν οι Ισλαμιστές…

Τότε στη Ρωσία τα καθεστώτα Γκορμπατσώφ, και Γιέλτσιν, ήταν μια μορφή Σιωνιστικής Αμερικανοκίνητης πορτοκαλί επαναστάσεως, σαν την Αραβική Άνοιξη. Ευτυχώς για τη Ρωσία που βρέθηκε ένας πατριώτης ηγέτης σαν το ΠΟΥΤΙΝ, και έσωσε τη Ρωσία από τα νύχια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αλλιώς η Ρωσία θα είχε τη τύχη τη δική μας, των χωρών της Δύσης, δηλαδή αποικία της Παγκόσμιας Δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων, με όλο το πλούτο στα χέρια των Κοσμοκρατόρων, και τους λαούς της Γης, χρεοκοπημένους να δυστυχούν, με κυβερνήτες Παπαδήμους και Jeffrey…

«Ότι αισχρόν εστί και λέγειν», ψάλλει η εκκλησία μας. Η Αραβική Άνοιξη επικράτησε χρησιμοποιώντας παραπλανητικά συνθήματα, όπως τη λέξη «Δημοκρατία», ενώ οι Άραβες παραδοσιακά κυβερνώνται με βάση το Θεοκρατικό Κοράνιο.

Στη Συρία σήμερα η κατάσταση είναι πολύ κακή, όπου το καθεστώς Άσαντ προσπαθεί να κρατηθεί στην Εξουσία, «με νύχια και με δόντια».

Στη Συρία τη πολιτική ανωμαλία προκάλεσε, ποιος άλλος; από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, μέσω της Αραβικής Άνοιξης, με αφορμή, πρόφαση και δικαιολογία τη φιλία και συμμαχία της Συρίας με το Ιράν. Όμως Ρωσία και Κίνα αντιδρούν και στέκουν στο πλευρό της Συρίας, ενώ το Ιράν παραμένει σύμμαχος του προέδρου Άσαντ, γιατί η Συρία είναι το μόνο στήριγμα της Περσίας, μαζί με τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου στον Αραβικό κόσμο.

Στα γεγονότα των Αραβικών χωρών πολλές διεθνείς οργανώσεις προσκείμενες στη Σιωνιστική Δικτατορία, έχουν διαφορετικές απόψεις, έτσι η Διεθνής Αμνηστία σε έκθεσή της αναφέρει, «Οι ηγέτες των Αραβικών χωρών δεν έχουν καταλάβει ακόμη τη πλήρη σημασία των εξεγέρσεων της Αραβικής Άνοιξης», γλώσσα λανθάνουσα…

Άλλες πάλι οργανώσεις προσκείμενες στους Δυτικούς «συμμάχους» λένε. «Η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική είναι τέτοια, που κάποιοι ηγέτες είναι αποφασισμένοι να κρατηθούν στην εξουσία, σχεδόν με κάθε κόστος».

Όλες αυτές τις οργανώσεις «Εκείνων», τώρα τελευταία τις «έπιασε ο πόνος» για τους Άραβες. Αυτές οι οργανώσεις είναι θυγατρικές του ΟΗΕ, όπως η «Διεθνής Αμνηστία», η «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» και άλλες, οι οποίες ελίσσονται κατά τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Η οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρει ότι η δράση των διαδηλωτών κατάφερε με μεγαλύτερη επιτυχία να προκαλέσει αλλαγές στη χώρα, (εννοεί τη Συρία), από ότι οι κινήσεις της διεθνούς κοινότητας. Προειδοποίησε πάντως ότι αναμένει πως φέτος θα υπάρξει μεγαλύτερη καταστολή των διαδηλώσεων από τους Άραβες ηγέτες. Οι Κοσμοκράτορες με τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, δεν πάνε στους Βασιλείς, ηγεμόνες- Εμίρηδες, δικτάτορες της Σαουδικής Αραβίας, και των άλλων Εμιράτων του Περσικού/Αραβικού Κόλπου να «βάλλουν χέρι», εκεί είναι όλοι φίλοι τους, αλλά χτυπούν όλους όσους δεν είναι πιόνια και μαριονέτες τους.

Η έκθεση της διεθνούς αμνηστίας επισημαίνει ότι τα οφέλη που υπήρξαν σε Τυνησία, Αίγυπτο, και Λιβύη, μένουν ακόμα να παγιωθούν, ενώ τονίζει ότι στη Συρία όπου χιλιάδες άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, οι Αρχές κάνουν χρήση ακόμα σκληρότερων τακτικών για να διατηρήσουν την εξουσία.

Οι Ξένες επεμβάσεις στη Συρία:

Η συνεχιζόμενη πολιτική αναταραχή στη Συρία, έχει γίνει αντικείμενο
μεγάλης διεθνούς προσοχής. Η παρούσα εκτίμηση είναι ότι οι κυβερνητικές και αντιπολιτευτικές δυνάμεις της χώρας αυτής, έχουν φθάσει σε αδιέξοδο, στο οποίο η Κυβέρνηση Άσαντ δεν μπορεί να καταστείλει την επανάσταση, και η αντιπολίτευση δεν μπορεί να ρίξει το καθεστώς Άσαντ χωρίς εξωτερική επέμβαση.

Με άλλα λόγια η αντιπολίτευση επιζητά την εξωτερική επέμβαση του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Καλά δεν βλέπει τι έπαθε η Λιβύη από το ΝΑΤΟ;

Με άλλους ειδικούς σε θέματα διεθνών σχέσεων, συζητήσαμε το κρυφό πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών που γίνεται εναντίον Συρίας- Ιράν, από τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, το Ισραήλ, και άλλους συμμάχους της πλευράς αυτής. Όλοι συμφωνούν ότι, οι προσπάθειες των Δυτικών «συμμάχων» κατευθύνονται όχι μόνον εναντίον του πυρηνικού προγράμματος της Περσίας, αλλά επίσης εναντίον της ικανότητος του Ιράν να δημιουργήσει ένα τόξο επιρροής το οποίο εκτείνεται διαμέσου του Ιράκ, Συρίας, και Λιβάνου, χωρών που συνορεύουν με το Ισραήλ…

Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ και οι σύμμαχοι αυτών, προσπαθούν να περιορίσουν την επιρροή της Περσίας στο Ιράκ, (λόγω Ση’ι’τών), και να συγκρατήσουν και να περιορίσουν τη Χεζμπολάχ στο Λίβανο, για την ασφάλεια του Ισραήλ. Φαινομενικά οι ΗΠΑ ανακαλύπτουν τρόπους για να ανατρέψουν το Σύρο πρόεδρο Άσαντ, ο οποίος είναι από παλιά φίλος και σύμμαχος του Ιράν και της Ρωσίας, και του οποίου η θέση είναι σε κίνδυνο λόγω της σημερινής καταστάσεως στη χώρα του.

Ένας επίσημος του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ πρόσφατα χαρακτήρισε το καθεστώς του Άσαντ, σαν «Νεκρό που περπατά».

Υπ΄ όψιν ότι η Συρία είναι η μόνη χώρα που παρέχει βάσεις-λιμάνια για το Ρωσικό Στόλο στην Ανατολική Μεσόγειο…

Όμως η ισχυρή παρουσία των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο ανατρέπει τα σχέδια των Σιωνιστικών ΗΠΑ, και των πίσω από αυτές κρυπτομένων Επικυρίαρχων και Εξουσιαστών του πλανήτη. Η στρατιωτικά ισχυρή Ρωσία δεν θα επιτρέψει, έναντι παντός τιμήματος η Συρία να γίνει νέα Λιβύη.

Ούτε θα επιτρέψει την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας στο πλανήτη μας. Αυτός ο πλανήτης που λέγεται Γη, ανήκει σε όλους τους κατοίκους της Γής, και όχι μόνο στους Σιωνιστές, και στους δούλους αυτών.

Ετοιμαστείτε για το Γ! Παγκόσμιο πόλεμο, μας λέει ο Ηenry Kissinger.
Tη πεποίθησή του ότι ο Γ! Π.Π. είναι προ των πυλών, εξέφρασε ο γνωστός διπλωμάτης. Ο Κίσινγκερ περιέγραψε με μελανά χρώματα ένα ζοφερό μέλλον όπου οι ΗΠΑ θα χτυπηθούν με Ρωσία-Κίνα, με αφορμή το Ιράν, και-κατά το Κissinger- θα επικρατήσουν.

Για το λόγο αυτό η Ε.Ε. βιάζεται να σχηματίσει ένα ολοκληρωμένο Υπερ-κράτος, γιατί ξέρουν τι έρχεται, και για να επιβιώσει η Ευρώπη, θα πρέπει να είναι ένα συνολικά συνεκτικό κράτος.

Η βιασύνη τους μου λέει ότι ξέρουν πολύ καλά ότι η μεγάλη αναμέτρηση είναι προ των πυλών. Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε τη τροφή και θα ελέγχετε τους ανθρώπους.

Η Ε.Ε. μας χρειάζεται για τα πετρέλαια και τη Γεωργία…

Δεν τους συμφέρει να μας διώξουν, διότι έρχονται δύσκολοι καιροί, και μας χρειάζονται, έστω και χρεοκοπημένους, έναντι παντός τιμήματος….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...