Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ


Ο ελληνικός λαός βιώνει με τον πλέον σκληρό τρόπο στην καθημερινότητά του την ειδεχθή τυραννία και τον καθεστωτικό σκοταδισμό που κουβαλάνε στις πολιτικές αποσκευές τους ο διεθνιστικός νεοταξισμός και τα ντόπια κομματικά του ενεργούμενα. Η ταυτόχρονη μέθοδος της πλύσεως εγκεφάλου και της τρομοκρατήσεως των μαζών που εφαρμόζεται από ολόκληρο το ανθελληνικό σύστημα, εντός και εκτός των συνόρων, μέσα από τη ρητορική και τους αφορισμούς πολιτικάντηδων και δημοσιογράφων της παγκοσμιοποίησης σε βάρος του ελληνικού εθνικιστικού κινήματος καταδεικνύει τις προθέσεις πειθαναγκασμού και διχασμού της ελληνικής κοινωνίας.
Είναι σαφές ότι ελληνικό κράτος υπό τις παρούσες συνθήκες δεν υπάρχει. Οι παρεμβάσεις των ψευτοσυμμάχων της πολιτικά ανύπαρκτης και νεοταξικά κατειλημμένης Ευρώπης λαμβάνουν χώρα ως επισφράγιση των εντολών που έχουν παρασχεθεί στους γραικύλους ταχυδρόμους της παγκόσμιας εξουσίας.

Μας θέλουν λένε μες στην Ευρώπη αλλά με τα δεσμά των μνημονίων πάντοτε στα χέρια. Φυσικά, γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο σκοπεύουν να φτάσουν στην επικράτηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης τα ανώτερα αφεντικά του συστήματος με το επόμενο βήμα του παγκόσμιου νομίσματος. Κι αν πάλι μεθοδευτεί από το πουθενά η χρεοκοπία, το νεοταξικό τέρας θέλει να συμβεί αυτό με την Ελλάδα εντός ευρώ.

Βέβαια τον μπαμπούλα της χρεοκοπίας τον χρειάζονται και πιθανόν να τον βγάλουν από την ντουλάπα της φρίκης οι ολετήρες της ανθρωπότητας και του ελληνικού έθνους. Δεν θέλουν να βγει στο προσκήνιο η Ελλάς ελεύθερη και εθνικά κυρίαρχη γιατί γνωρίζουν πως έχουμε όλα τα χαρίσματα να φτάσουμε στην ανάπτυξη και την ισχύ δίδοντας «κακό» παράδειγμα στους άλλους λαούς. Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μονάχα αν ανέβει στην εξουσία της Ελλάδος ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.
Και έτσι τα κόμματα του ελληνόφωνου νεοταξισμού εξαπολύουν μύδρους ενάντια στους «κακούς φασίστες» που είναι και ρατσιστές και υπέρ τάχα των βασανιστηρίων και άλλα τινά. Ξενοκρατία και μειοδότες φυσικά και δεν θέλουμε. Μια Ισχυρή Ελλάδα μονάχα για Έλληνες επιδιώκουμε. Όχι, ο λόγος που δεν έβγαλε κυβέρνηση η κάλπη της 6ης Μάη δεν είναι ότι δεν μπορούσαν οι άθλιοι της μεταπολίτευσης και της αστικής δημοκρατίας, αλλά για να αποκλείσουν στις 17 Ιούνη τους Έλληνες Εθνικιστές και την επερχόμενη Ελεύθερη Ελλάδα, κρατώντας την ρακένδυτη και δούλα του νεοταξισμού.
Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για τους εραστές του φόβου. Είδαμε τον απερχόμενο πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο να δίδει στον πρόεδρο κ. Παπούλια ένα σημείωμα για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Και το σημείωμα αυτό αναφερόταν στην στενότητα των ταμειακών διαθεσίμων που δεν φαίνεται τάχα να αρκούν για τις υποχρεώσεις του κράτους από τον Ιούνιο. Για την πληρωμή δηλαδή μισθών και συντάξεων, αφού για το τεχνητό χρέος έχουν δώσει οι ολετήρες υπόσχεση πως θα το αποπληρώνουν ακόμη κι αν δεν έχουμε ψωμί να φάμε. Ο κ. Παπαδήμος μας είπαν πως αναφέρθηκε στις πιέσεις που υφίσταται το τραπεζικό μας σύστημα με αρνητικό αντίκτυπο στην πραγματική οικονομία που έχουν αφανίσει με τα λουκέτα όταν οι τράπεζες διαρκώς ανακεφαλαιοποιούνται.
Και έτσι το γαϊτανάκι του τρόμου μπήκε σε εφαρμογή με τον διαβόητο οίκο χρηματοπιστωτικής αξιολόγησης Moodys να σημειώνει πως το κυβερνητικό αδιέξοδο αυξάνει τις πιθανότητες εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη και δυσχεραίνει την κατάσταση για την πιστοληπτική αξιολόγηση των τραπεζών της χώρας. Μας είπαν ακόμη πως αν βγούμε από το ευρώ θα υπάρξει μαζική φυγή καταθετών από τις τράπεζες, κυβερνητικό πάγωμα των καταθέσεων, νέο νόμισμα με υποτίμηση των καταθέσεων και οικονομική αναταραχή.
Ακολούθησε ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Σόϊμπλε που χαρακτήρισε τις εκλογές δημοψήφισμα της Ελλάδος για την παραμονή της στο ευρώ, για να έρθει ο πρόεδρος της ευρωζώνης Γιουνκέρ να πει πως όσοι λένε ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται. Ο πρόεδρος της «ευρωπαϊκής» επιτροπής Μπαρόζο μας ζητάει να ψηφίσουμε με επίγνωση των επιπτώσεων της κατάστασης που θέλουν τα νεοταξικά αφεντικά και η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ μας προτείνει μαζί με τις εκλογές να κάνουμε δημοψήφισμα για το αν θέλουμε το ευρώ, επαναφέροντας την παλιότερη «πρόταση» του λαγού τού συστήματος Γ. Παπανδρέου.
Όμως ο διοικητής της τραπέζης της Αγγλίας Μέρβιν Κινγκ με επίσημη έκθεση βλέπει διάλυση της ευρωζώνης άνευ διαφαινόμενης σωτηρίας. Η βρετανική εφημερίδα Gurdianμιλάει για πιθανό κίνδυνο εξόδου στην Αθήνα συμμοριών με καλάσνικοφ για πλιάτσικο αν βγούμε από το ευρώ, όταν η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών συνεχίζει να καλπάζει με τον πρόεδρο των ενταύθα Πακιστανών να συλλαμβάνεται για διακίνηση λαθρομεταναστών. Και το «ευρωπαϊκό δίκτυο ενάντια στον ρατσισμό» εκφράζει στον Μπαρόζο την ανησυχία του για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο γιατί έχει μεταξύ άλλων «κακές» θέσεις όπως η επαναφορά της ποινής του θανάτου για τους εμπόρους ναρκωτικών!
Όμως η Ελλάς επιβάλλεται να ανακτήσει την εθνική της κυριαρχία και να λειτουργήσει τις παραγωγικές μονάδες της με χέρια ελληνικά και πλουτοπαραγωγικές πηγές επίσης ελληνικές. Η Ελλάς θα αναπτυχθεί και θα μεγαλώσει. Δεν πρόκειται να δεχτεί ξένα σώματα και εθνική συρρίκνωση. Ο Ελληνικός Εθνικισμός εγγυάται αυτήν την αληθινά ελληνική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...