Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς θα ξημερώσει στον ουρανό τη Δευτέρα



Μια από τις βεβαιότητες που κρατούσαν ανέκαθεν τον άνθρωπο είναι πως ό,τι και να γίνει ο Ήλιος θα ανατείλει το πρωί. Τι γίνεται όμως αν αντ’ αυτού ένα πύρινο δαχτυλίδι ανέβει στον ουρανό όταν ξημερώσει; Όχι, δεν υπάρχουν οιωνοί! Απλά όσοι ξυπνούν νωρίς θα απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα.


Η Σελήνη θα καλύψει το κέντρο του ηλιακού δίσκου αφήνοντας όμως ορατό ένα πύρινο δακτυλίδι στην περιφέρεια. Το φαινόμενο που ονομάζεται δακτυλιοειδής έκλειψη θα είναι ορατό στη νότια Κίνα και στη συνέχεια αφού διανύσει μια έκταση 13600 χιλιομέτρων σε χρονικό διάστημα 3,5 ωρών στον Ειρηνικό Ωκεανό θα γίνει ορατό στις ΗΠΑ. 


Το «δαχτυλίδι της φωτιάς» θα είναι ορατό για διάστημα 5 λεπτών σε κάθε σημείο. Η έκλειψη θα ξεκινήσει στις 01.06 ώρα Ελλάδας τη Δευτέρα, όταν η σκιά της Σελήνης θα πέσει στη νότια Κίνα την ώρα της δύσης. Θα περάσει στη συνέχεια από το Τόκιο, τις Αλεούτιες Νήσους της Αλάσκα, πριν περάσει τελικά στις ΗΠΑ και εξαφανιστεί στην Αριζόνα και το Τέξας στις 04.23 ώρα Ελλάδας. 

Δυστυχώς η δακτυλιοειδής έκλειψη δεν θα είναι ορατή στη χώρα μας. 



http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...