Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Όλοι ετοιμάζονται για το "ατύχημα", εκτός από τους Έλληνες πολιτικούς...


Όπως έχουμε διαπιστώσει πλέον, οι πάντες διεθνώς (Ευρωπαίοι και εκτός Ευρώπης) προετοιμάζονται και κάνουν τα ανάλογα plan B΄ ο καθένας τους, για την περίπτωση της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή, την οποία θεωρούν σφόδρα πιθανή, εκτός από έναν. Την ίδια την Ελλάδα. Δηλαδή εμάς τους ίδιους.

Εμείς, αντί να έχουμε οργανώσει μηχανισμούς που να καταστρώνουν νυχθημερόν σχέδια ετοιμότητας για την περίπτωση εξόδου από το ευρώ, αντιθέτως είμαστε οι μόνοι πάνω στον πλανήτη γη, που σφυρίζουμε αδιάφορα. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει ενδεχομένως και σε λίγες ημέρες ή το πολύ σε λίγους μήνες! Και αυτό δεν αφορά τον απλό κόσμο…. που αγωνιά και αυτοκτονεί, αλλά την πολιτική ελίτ του τόπου.

Εδώ έχουμε θεσιλάγνους πολιτικούς που αναβιώνουν (στο έτος 2012) εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα!!!!
αδιαφορώντας για τις συνέπειες, μόνο και μόνο για την κατάκτηση της πολυπόθητης πρωθυπουργικής καρέκλας, των υπουργικών και βουλευτικών θώκων, καθώς και διαφόρων θέσεων σε κρατικούς οργανισμούς που εξασφαλίζουν πολύ καλές απολαβές και μια θέση γλάστρας στα τηλεοπτικά πάνελς των καθεστωτικών ΜΜΕ τα οποία ενδιαφέρονται μόνο για τα κρατικά ταμεία. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...