Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ: «Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΣΕ ΚΡΥΦΕΣ, ΑΠΡΟΣΩΠΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ».‏

H  ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΤΩΝ  "ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ".

Ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Viktor Orbán στις 15 Μαρτίου 2016, επ’ ευκαιρία του εορτασμού για τα 168 χρόνια από τον αγώνα για την Ανεξαρτησία εναντίον των Αψβούργων (1848–49):
Η μοίρα των Ούγγρων έχει γίνει συνυφασμένη με εκείνη των  εθνών της Ευρώπης και έχει εξελιχθεί να είναι τόσο πολύ μέρος της Ένωσης ώστε σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένας λαός - συμπεριλαμβανομένου του ουγγρικού λαού – που να μπορεί να είναι ελεύθερος, αν η Ευρώπη δεν είναι ελεύθερη. 

Και σήμερα η Ευρώπη είναι τόσο εύθραυστη, αδύναμη και ασθενική σαν «ένα λουλούδι που κατατρώγεται από ένα κρυφό σκουλήκι». Σήμερα, 168 χρόνια μετά τους μεγάλους πολέμους της Ανεξαρτησίας των ευρωπαϊκών λαών, η Ευρώπη, το κοινό μας σπίτι δεν είναι ελεύθερη! 

Κυρίες και κύριοι, η Ευρώπη δεν είναι ελεύθερη. Επειδή η ελευθερία αρχίζει με το να λες την αλήθεια. 
Σήμερα στην Ευρώπη, είναι απαγορευμένο να πεις την αλήθεια. 
Ακόμη και αν είναι κατασκευασμένο από μετάξι, ένα φίμωτρο είναι φίμωτρο. 

Απαγορεύεται να πεις ότι αυτοί που φθάνουν δεν είναι πρόσφυγες, αλλά ότι η Ευρώπη απειλείται από τη μετανάστευση. 
Απαγορεύεται να πεις ότι δεκάδες εκατομμύρια είναι έτοιμοι να έρθουν προς τα εδώ. 
Απαγορεύεται να πεις ότι η  μετανάστευση φέρνει έγκλημα και τρομοκρατία στις χώρες μας. Απαγορεύεται να επισημάνεις ότι οι μάζες που καταφθάνουν από άλλους πολιτισμούς θέτουν σε κίνδυνο τον τρόπο ζωής μας, τον πολιτισμό μας, τα έθιμά μας και τις χριστιανικές παραδόσεις μας. 
Απαγορεύεται να επισημάνεις ότι εκείνοι που έφτασαν νωρίτερα έχουν ήδη δημιουργήσει τον δικό τους νέο, ξεχωριστό κόσμο για του ίδιους, με τους δικούς του νόμους και τα ιδανικά του, ξεχωριστά από τις χιλιόχρονες δομές της Ευρώπης. 
Απαγορεύεται να επισημάνεις ότι αυτό δεν είναι μια τυχαία και ακούσια αλυσίδα συνεπειών, 
αλλά  μια προσχεδιασμένη και ενορχηστρωμένη επιχείρηση.
Μάζες ανθρώπων που κατευθύνονται προς εμάς. 

Απαγορεύεται να πεις «ότι στις Βρυξέλλες επινοούν συστήματα για να μεταφέρουν αλλοδαπούς εδώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να εγκατασταθούν εδώ ανάμεσά μας. Απαγορεύεται να επισημάνεις ότι ο σκοπός της εγκατάστασης ανθρώπων εδώ είναι η αναμόρφωση του θρησκευτικού και πολιτιστικού τοπίου της Ευρώπης, και η επαναδημιουργία των εθνοτικών θεμελίων της - εξαλείφοντας έτσι το τελευταίο φράγμα για τον διεθνισμό: τα έθνη-κράτη
Απαγορεύεται να πεις ότι οι Βρυξέλλες ύπουλα πλέον καταβροχθίζουν όλο και περισσότερες φέτες της εθνικής μας κυριαρχίας, και στις Βρυξέλλες πολλοί κάνουν τώρα σχέδια για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης – κάτι για το οποίο κανείς δεν τους έδωσε ποτέ άδεια. 

Κυρίες και κύριοι, οι σημερινοί εχθροί της ελευθερίας είναι διαφορετικής πάστας από τους βασιλικούς και τους αυτοκρατορικούς κυβερνήτες των παλαιών εποχών, ή εκείνους που κυβερνούσαν στο σοβιετικό σύστημα. 


Χρησιμοποιούν ένα διαφορετικό σύνολο εργαλείων για να μας αναγκάσουν να υποταχθούμε. Σήμερα δεν μας φυλακίζουν, δεν μας μεταφέρουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, και δεν στέλνουν τανκς για να καταλάβουν χώρες που είναι πιστές στην ελευθερία. 


Σήμερα οι βομβαρδισμοί των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι καταγγελίες, οι απειλές και οι εκβιασμοί είναι αρκετοί. Οι λαοί της Ευρώπης σιγά-σιγά αφυπνίζονται, ανακατατάσσονται και θα ανακτήσουν σύντομα το έδαφος. 

Οι λαοί της Ευρώπης μπορεί να κατάλαβαν τελικά ότι το μέλλον τους βρίσκεται σε κίνδυνο: Τώρα όχι μόνο η ευημερία τους, η καλή ζωή τους, οι θέσεις εργασίας που διακυβεύονται, αλλά η ίδια η ασφάλειά μας και η ειρηνική τάξη της ζωής μας απειλούνται. 

Επιτέλους, οι λαοί της Ευρώπης, οι οποίοι κοιμήθηκαν μέσα στην αφθονία και την ευημερία, έχουν κατανοήσει ότι οι αρχές της ζωής πάνω στις οποίες έχει χτιστεί η Ευρώπη βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο. 


Η Ευρώπη είναι η κοινότητα των χριστιανικών, ελεύθερων και ανεξάρτητων εθνών, της ισότητας ανδρών και γυναικών, του θεμιτού ανταγωνισμού και της αλληλεγγύης, της υπερηφάνειας και της ταπεινοφροσύνης, της δικαιοσύνης και του ελέους. 


Αυτή τη φορά ο κίνδυνος δεν μας επιτίθεται όπως γίνεται με τους πολέμους και τις φυσικές καταστροφές, ξαφνικά τραβώντας το χαλί κάτω από τα πόδια μας.
Η μαζική μετανάστευση είναι μια αργή ροή νερού που επίμονα διαβρώνει τις ακτές.Είναι μεταμφιεσμένη ως ένας ανθρωπιστικός σκοπός, αλλά η αληθινή φύση της είναι η κατάληψη των εδαφών

Και το έδαφος που κερδίζεται γι’ αυτούς χάνεται από μας. Κοπάδια από εμμονικούς υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων κινούνται από έντονη επιθυμία να μας επιπλήξουν και να μας καταγγείλουν. 


Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους είμαστε εχθρικοί ξενοφοβικοί, αλλά η αλήθεια είναι, ότι η ιστορία του έθνους μας είναι και ιστορία ένταξης και ιστορία σύζευξης πολιτισμών. 

Όσοι έχουν προσπαθήσει να έρθουν εδώ ως νέα μέλη της οικογένειας, ως σύμμαχοι, είτε ως εκτοπισθέντες φοβούμενοι για τη ζωή τους έχουν γίνει δεκτοί να κάνουν εδώ ένα νέο σπίτι. 

Αλλά εκείνοι που έχουν έρθει εδώ με την πρόθεση να αλλάξουν την χώρα μας, να διαμορφώσουν το έθνος μας σύμφωνα με την δική τους εικόνα, όσοι έχουν έρθει με τη βία και ενάντια στη θέλησή μας – βρίσκουν πάντα αντίσταση. 


Κυρίες και Κύριοι, στην αρχή μιλάνε για μόνο μερικές εκατοντάδες, χιλιάδες ή δύο χιλιάδες άτομα που θα μετεγκατασταθούν. Αλλά ούτε ένας υπεύθυνος Ευρωπαίος ηγέτης δεν θα τολμούσε να ορκιστεί ότι αυτές οι δυο χιλιάδες δεν θα γίνουν δέκα ή διακόσιες χιλιάδες. Αν θέλουμε να σταματήσει αυτή η μαζική μετανάστευση, πρώτα πρέπει να περιορίσει τις Βρυξέλλες. 


Ο κύριος κίνδυνος για το μέλλον της Ευρώπης δεν προέρχεται από εκείνους που θέλουν να έρθουν εδώ, αλλά από τον φανατικό διεθνισμό των Βρυξελλών. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στις Βρυξέλλες να θέσουν τον εαυτό τους υπεράνω του νόμου. Δεν θα επιτρέψουμε να μας επιβάλλουν το πικρό καρπό της κοσμοπολίτικης μεταναστευτικής πολιτικής τους. 


Δεν πρέπει να εισάγουμε στην Ουγγαρία το έγκλημα, την τρομοκρατία, την ομοφοβία και τον αντισημιτισμό που καίει συναγωγές. 

Δεν πρέπει να υπάρχουν αστικές περιοχές που δεν θα τις αγγίζει ο νόμος, δεν πρέπει να υπάρχουν μαζικές ταραχές. 
Ούτε εξεγέρσεις μεταναστών. 
Και δεν πρέπει να υπάρχουν συμμορίες που θα κυνηγάνε τις γυναίκες και τις κόρες μας. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε άλλους να μας πουν ποιον θα αφήσουμε να μπει στο σπίτι και τη χώρα μας, με ποιον θα ζήσουμε και με ποιον θα μοιραστούμε τη χώρα μας. 
Γνωρίζουμε που πάει το πράγμα. 

Πρώτα τους επιτρέπουμε να μας πουν ποιον πρέπει να δεχτούμε, μετά θα μας αναγκάσουν να υπηρετήσουμε τους ξένους στη χώρα μας. Στο τέλος θα βρούμε τον εαυτό μας να μας λένε να τα μαζέψουμε και να φύγουμε από την δική μας χώρα. Γι’ αυτό απορρίπτουμε το αναγκαστικό πρόγραμμα επανεγκατάστασης, και δεν θα ανεχθούμε ούτε εκβιασμούς, ούτε απειλές. 

Έχει έρθει η ώρα για να χτυπήσει ο κώδωνας της προειδοποίησης. 
Έχει έρθει η ώρα για αντίθεση και αντίσταση. 
Έχει έρθει η ώρα για να συναχθούν οι σύμμαχοί μας. 
Έχει έρθει η ώρα να σηκώσουμε τη σημαία των περήφανων εθνών. 
Έχει έρθει η ώρα για να αποτρέψουμε την καταστροφή της Ευρώπης, και να σώσουμε το μέλλον της Ευρώπης. 

Για το σκοπό αυτό, ανεξάρτητα από κομματικές ταυτότητες, καλούμε κάθε πολίτη της Ουγγαρίας να ενωθεί και καλούμε κάθε ευρωπαϊκό έθνος να ενωθεί. Οι ηγέτες και οι πολίτες της Ευρώπης δεν πρέπει πλέον να ζουν σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Πρέπει να αποκαταστήσουμε την ενότητα της Ευρώπης. 


Εμείς οι λαοί της Ευρώπης δεν μπορεί να είμαστε ελεύθεροι ατομικά αν δεν είμαστε ελεύθεροι μαζί.
 Αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, θα πετύχουμε. Αν τραβήξουμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις, θα αποτύχουμε. Ενωμένοι είμαστε δύναμη, διχασμένοι είμαστε αδύναμοι. Ή μαζί, ή τίποτα - σήμερα αυτός είναι ο νόμος. 

Για τους Ούγγρους, το 1848 στο βιβλίο της μοίρας γραφόταν ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει εναντίον της  αυτοκρατορίας των Αψβούργων. Αν τα είχαμε τότε παρατήσει δεν θα υπήρχε αποτέλεσμα, η μοίρα μας θα είχε σφραγιστεί, και η γερμανική θάλασσα θα είχε καταπιεί τους Ούγγρους. Το 1956, στο βιβλίο της μοίρας έγραφε ότι επρόκειτο να παραμείνουμε μια κατεχόμενη και σοβιετοποιημένη χώρα, μέχρι ο πατριωτισμός να σβηστεί από τον τελευταίο Ούγγρο. 

Αν τότε τα είχαμε παρατήσει δεν θα υπήρχε αποτέλεσμα, και η μοίρα μας θα είχε σφραγιστεί, και η Σοβιετική θάλασσα θα είχε καταπιεί τους Ούγγρους.
Σήμερα είναι γραμμένο στο βιβλίο της μοίρας, ότι  κρυφές, απρόσωπες παγκόσμιες δυνάμεις θα εξαλείψουν κάθε τι που είναι μοναδικό, αυτόνομο, πανάρχαιο και εθνικό. 
Θέλουν να αναμίξουν πολιτισμούς, θρησκείες και πληθυσμούς, μέχρι που η πολύπλευρη και περήφανη Ευρώπη μας να γίνει τελικά αναιμική και υπάκουη. 

Και αν τα παρατήσουμε τώρα, η μοίρα μας θα σφραγιστεί, αλωθούμε και θα καταλήξουμε στην τεράστια κοιλιά των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης. Το έργο που περιμένει τον ουγγρικό λαό, τα έθνη της Κεντρικής Ευρώπης και τα άλλα ευρωπαϊκά έθνη που δεν έχουν ακόμη χάσει την κοινή λογική είναι να νικήσουμε, να ξαναγράψουμε και να αλλάξουμε την τύχη που προορίζεται για εμάς. 

Εμείς, οι Ούγγροι και οι Πολωνοί ξέρουμε πώς να το κάνουμε αυτό. Έχουμε διδαχθεί ότι μπορεί ένας μόνο να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο, αρκεί να είναι γενναίος. Ως εκ τούτου, πρέπει να ανασύρουμε την αρχαία αρετή του θάρρους μέσα από το βούρκο της λήθης. 

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να βάλουμε χάλυβα στη σπονδυλική στήλη μας, και πρέπει να απαντήσουμε με σαφήνεια, με μια φωνή αρκετά δυνατή για να ακουστεί όσο γίνεται πιο μακριά, το κύριο, το πιο σημαντικό ερώτημα που καθορίζει την μοίρα μας: Το ερώτημα από το οποίο εξαρτάται το μέλλον της Ευρώπης: «Θα είμαστε σκλάβοι ή ελεύθεροι - Αυτό είναι το ερώτημα. Δώστε εσείς την απάντηση!».

  (Μία  σημείωση.  Ο  εξαιρετικός  αυτός  Ούγγρος  πρωθυπουργός,  σε ένα  σημείο  λέει:  «Δεν πρέπει να εισάγουμε στην Ουγγαρία το έγκλημα, την τρομοκρατία, την ομοφοβία και τον αντισημιτισμό που καίει συναγωγές».
Όπως  ο  Πούτιν  στην  Ρωσία,  ο  Τραμπ  στις  ΗΠΑ,  η  Λεπέν  στην  Γαλλία, έτσι  και  ο  Ούρμπαν  ξέρει  ποιοι  ευθύνονται  για  το  σχέδιο  γενοκτονίας  των Ευρωπαίων.  Το  αναφέρει  μάλιστα  παραπάνω  σαν  «μια προσχεδιασμένη και ενορχηστρωμένη επιχείρηση, μεταμφιεσμένη ως ένας ανθρωπιστικός σκοπός,  από  κρυφές, απρόσωπες  παγκόσμιες  δυνάμεις  που  θέλουν να  εξαλείψουν  κάθε  ευρωπαϊκό  έθνος».
ΠΟΙΟΥΣ  ΕΝΝΟΕΙ  ΕΔΩ;  Προφανώς  τον  Ρότσιλντ,  τον  Σόρος,  τον Ροκφέλερ.  Αυτοί  οι  αφέντες  βέβαια  δεν  ενδιαφέρονται  αν  η  μπάλα  πάρει και  πολλούς  δικούς  τους.  Παλιό  το  κόλπο,  να  πληρώνουν  την  οργή  των λαών  οι  μικρομεσαίοι  ιουδαίοι,  από  τα  σχέδια  των  αρχηγών  τους.
Έτσι  και  ο  Ούρμπαν  πρέπει  να  πληρώσει  μερικά  διόδια,  αλλιώς  σύντομα θα  τον  καταπιεί  το  τέρας  του  Σιωνισμού.
ΟΙ  ΟΥΓΓΡΟΙ  ΕΧΟΥΝ  ΤΟΝ  ΟΥΡΜΠΑΝ.
Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΔΙΑΘΕΤΕΙ  ΟΜΩΣ  ΛΙΓΟ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΙΔΟΥ  ΜΕΡΙΚΑ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:

 Ο  «ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ»  ΚΩΣΤΑΚΗΣ,  ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ  ΛΟΓΩ  ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑΣ, ΠΟΥ  ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ,  ΣΤΟΥΣ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ.
 Ο  ΥΠΕΡΕΥΦΥΗΣ  ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ  (ΤΟΝ  ΨΗΦΙΣΕ  ΜΕ  45%  Ο  ΑΝΑΛΟΓΗΣ 
ΕΥΦΥΪΑΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ), ΕΠΙΘΥΜΕΙ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΜΙΣΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ).

 Ο  ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ  ΜΕΘΟΔΙΚΟΣ  ΑΠΟΓΟΝΟΣ  ΤΟΥ  ΑΒΟΥΡΗ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΤΟΑ  ΚΑΙ   ΜΥΣΤΙΚΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΧΩΡΙΣ  ΑΥΤΟΝ.
 Η  «ΑΛΙΚΗ  ΤΟΥ  ΝΑΥΤΙΚΟΥ».  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ  ΤΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΤΟΥ  ΤΟΝ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΤΟΥ  ΨΥΧΙΑΤΡΟ.
 ΤΣΙΠΡΑΣ:  ΜΕΣΑ  ΤΟΥ,  ΜΙΣΕΙ  ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ  ΚΑΙ  ΘΕΛΕΙ  ΝΑ  ΤΟΝ  ΔΙΩΞΕΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΧΩΡΑ  ΤΟΥ.


 ΧΩΡΙΣ  ΣΧΟΛΙΑ.


Ο  «ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»  ΠΟΥ  «ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ  ΔΙΑΛΕΞΑΝ  ΝΑ  ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ  ΤΗΝ  ΧΩΡΑ  ΜΑΣ».

 H κυρία Κωνσταντοπούλου έβαλε στο στόχαστρό της και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε ένα «ανδρείκελο» που «λειτουργεί ως εκπρόσωπος των δανειστών στην χώρα».

Απίστευτο! Έφαγε και άλλο ξύλο ο υπουργός με τα σπασμένα δόντια - Αυτή την φορά από την άλλη ερωμένη του.


ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ  ΤΗΣ  ΕΠΟΧΗΣ
«Καλά, σάκος του μπόξ είναι ο συμπαθέστατος κ. Παυλόπουλος; Όποιος τον βρεί μπροστά του τον ... κοπανάει; Μάλλον πρέπει να πάει για μαθήματα καράτε. Και ΑΜΕΣΑ να κάνει σύμβαση με τον... Οδοντιατρικό Σύλλογο.Δεν είναι δυνατόν να τις αρπάζει συνέχεια να αγοράζει δόντια ... χονδρικώς και να τ`αλλάζει σαν .. πουκάμισα, να ρίξει κι αυτός ό έρμος καμία. Όπως πάει δε θα μείνει τίποτα απο τον αγαπημένο κ. Παυλόπουλο.
 Προ τετραμήνου ο εξέχων υπουργός της κυβέρνησης, ύπανδρος και μεστός ηλικιακά, συνευρίσκετο εξωσυζυγικώς στην Κυψέλη με ώριμη επίσης νυμφευμένη κυρία. Ακολούθως λέγεται ότι τους συνέλαβε στα πράσα ο απατημένος σύζυγος, ξυλοκόπησε τον εραστή, τον έστειλε με δύο δόντια λιγότερα για ρεκτιφιέ σε ιδιωτική κλινική φίλου του στο Περιστέρι, και αν δεν επενέβαιναν οι φρουροί του υπουργού για να αποτρέψουν τα χειρότερα, τότε η υπόθεση θα γινόταν από πρώτη είδηση έως ερωτική ταινία. Το δυσάρεστο για τον ίδιο, όπως διοχετεύεται και στο Διαδίκτυο, είναι ότι κατά την επάνοδό του στο υπουργείο υπέστη χειροδικία από...αντίζηλο ερωμένη με την οποία επίσης διατηρεί ερωτικές σχέσεις. Το χειρότερο για το εν λόγω «θύμα» είναι η έντονη ενόχληση της κυβέρνησης, η οποία εξαιτίας της φημολογίας τρέμει τις μείζονος σημασίας επιπτώσεις από περαιτέρω αποκαλύψεις. Ανεξάρτητα αν υπάρχουν ή όχι ψήγματα αλήθειας στην περίπτωση του υποτιθέμενα σεξουαλικά υπερδραστήριου και διπλά δαρθέντος υπουργού, το εκ νέου ξέσπασμα σάλου μετά την υποθέση Βαρθολομαίου θα δημιουργούσε θέμα ηθικής τάξης τεράστιων διαστάσεων στην κυβερνητική παράταξη εξαιτίας των «ξαναμμένων» υψηλόβαθμων στελεχών της».
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ». 
ΑΥΤΟΙ  ΘΑ  ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ  ΘΑΡΡΑΛΕΑ  ΣΤΟΝ  ΟΥΡΜΠΑΝ.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...