Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Η Νίκη της Ιφιγένειας!

http://images32.inewsgr.com/2066/20663906/1.jpg 
Η Θεά Νίκη...οι αρχαίοι Έλληνες την φαντάζονταν ως φτερωτή γυναικά που κατέβαινε στο πεδίο της μάχης η στο στάδιο, για να στεφανώσει τους νικητές. Όπως τότε έτσι και τώρα η Νίκη περιμένει υπομονετικά να στεφανώσει και πάλι τους Έλληνες , περιμένει η ελπίδα να γίνει Νίκη .
Όλοι κρύβουμε μια "Νίκη" μέσα μας, από εμάς εξαρτάται αν θα βγει να μας στεφανώσει.
 Αφιερωμένο στην αγαπητή φίλη ifigeneiaathens
Uploaded on Sep 13, 2010
Πριν έξη περίπου χρόνια , γνωρίζοντας την ιδιαίτερη αδυναμία που έτρεφε η Ιφιγένεια για την Νίκη της Σαμοθράκης , της είχα αφιερώσει το παρακάτω βίντεο μου.
 Σήμερα της το αφιερώνω ξανά με την ευχή να επιστρέψει σύντομα για να δώσουμε όλοι μαζί την τελική μάχη για την μεγάλη ΝΙΚΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ





2 σχόλια :

  1. Στην θέα και μόνο της Νίκης φτερουγίζει η ψυχή και ανακτά τα φτερά της!
    Είθε οι Έλληνες να αξιωθούμε να επαναπατρίσουμε την Νίκη και να δούμε το λαμπερό πανέμορφο πρόσωπο της!
    Σε ευχαριστώ πολύ αγαπημένε μου Διόνυσε για την εκ νέου αφιέρωση σου. Την ίδια ακριβώς συγκίνηση, τα ίδια ακριβώς συναισθήματα κατέκλυσαν την καρδιά μου, τόσο η υπέροχη δημιουργία σου όσο και η αφιέρωση σου όπως την πρώτη φορά... Σε ευχαριστώ ολόψυχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΛΕΚΤΗ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...