Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ": ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

200-300 ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.
 Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!!

«Κάποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια» γράφει στο Facebook ο Γιώργος Καλαϊτζίδης 

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» προειδοποιεί η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», σε... σχόλιό της για το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα την προσεχή Κυριακή, υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.


Ειδικότερα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του «Ρουβίκωνα», ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ερωτήματα: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».



ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ "ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΡΙΔΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΠΟΥ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!

3 σχόλια :

  1. .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=N7sCN0aMT44
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτ 2012
    .
    =================================================================================================================================================================================================================================
    .
    Ο Μύθος του Οδυσσέα
    .
    https://4.bp.blogspot.com/-qm_4OVgZaI0/VmroQoglIPI/AAAAAAAAD44/_jSKLue1IQo/s400/%25CE%259F%25CE%25B4%25CF%2585%25CF%2583%25CF%2583%25CE%25AD%25CE%25B1%25CF%2582%2B1886.jpg



    .
    Ιθάκη 1886.Ντόπιος στον οποίο ο Alexander Freiherr είδε την φυσιογνωμία του Οδυσσέα.

    .
    Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ

    .
    Και γιατί είμαι ένας υπερήφανος Έλληνας.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .
    ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Διότι, πρώτοι οι Αρχαίοι Πρόγονοί μας και πρόγονοι όλων των ανθρώπων, χιλιάδες χρόνια πριν, διατύπωσαν έλλογα και κατανοητά την Υπαρξιακή βιωματική εμπειρία του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ στο ΤΩΡΑ ως Ενάδα και στην συνέχεια, εμφάνισαν για πρώτη φορά στην ιστορία της Ανθρωπότητος, την Αυτεξούσια Οντολογική Παρουσία του Ανθρώπου στον Κόσμο, αποκαλύπτοντας την Πραγματική Δημιουργική Δυναμική του ΟΝΤΟΣ Άνθρωπος και αμφισβητώντας την εξουσία των όποιων Θεών και των όποιων Υπηρετών τους.
    .
    Είμαστε Συνδημιουργοί του κόσμου και όχι πρόβατα, εργάτες, δούλοι, επιστήμονες και αναλώσιμα και τούτο, διότι οι Αρχαίοι Πρόγονοί μας, μαζί με την Προσωπική Αντωνυμία ΕΓΩ και την ρηματική δήλωση ΕΙΜΑΙ,
    .
    μέσα από την Υπέροχη Ελληνική Γραμματική, την Μητέρα των γλωσσών της Γης, ορίζοντας τους Χρόνους των ρημάτων και την Αυτεξούσια παρουσία και κίνηση του ΕΓΩ μέσα σ' Αυτούς τους Χρόνους, αποκάλυψαν στους Ανθρώπους την έννοια και την ύπαρξη του Χωροχρόνου. .
    .
    Να θυμάστε πάντα ότι το ρήμα ΕΙΜΑΙ και οι ΧΡΟΝΟΙ του όπως και οι Προσωπικές και Κτητικές Αντωνυμίες, δεν υπήρχαν σε καμία γλώσσα του Πλανήτη και εξακολουθούν να μην υπάρχουν στην Αραβική, στις Αφρικανικές γλώσσες, στην Μανδαρίνικη Κινεζική στην Σανσκριτική και στους εναπομείναντες πρωτόγονους πολιτισμούς.
    .
    .
    Οι επιστήμονες των ηλεκτρονικών υπολογιστών θεωρούν την Ελληνική γλώσσα «μη οριακή», ότι μόνο σ' Αυτή δεν υπάρχουν όρια και γι' αυτό είναι αναγκαία στις νέες επιστήμες όπως η Πληροφορική, η Ηλεκτρονική, η Κυβερνητική και άλλες.
    .
    .
    Αυτές οι επιστήμες μόνο στην Ελληνική γλώσσα βρίσκουν τις νοητικές εκφράσεις που χρειάζονται, χωρίς τις οποίες η επιστημονική σκέψη αδυνατεί να προχωρήσει.
    .
    .
    Νοηματική γλώσσα θεωρείται η γλώσσα στην οποία το σημαίνον, δηλαδή η λέξη και το σημαινόμενο (πράγμα, ιδέα, κατάσταση), έχουν μεταξύ τους πρωτογενή σχέση.
    .
    .
    Ενώ σημειολογική είναι η γλώσσα στην οποία αυθαιρέτως ορίζεται ότι το πράγμα (σημαινόμενο) εννοείται με το (σημαίνον).
    .
    .
    Η Ελληνική γλώσσα είναι η μόνη γλώσσα της οποίας οι λέξεις έχουν πρωτογένεια, ενώ σε όλες τις άλλες, οι λέξεις είναι συμβατικές, σημαίνουν, δηλαδή κάτι, απλώς επειδή έτσι «συμφωνήθηκε» μεταξύ εκείνων που την χρησιμοποιούν.
    ΟΛΕΣ οι λέξεις στην Ελληνική ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ, π.χ. η λέξη Ενθουσιασμός = Ένθεη δράση.
    Γεωμετρία = γη +μετρώ. Προφητεία = προ + φάω. Άνθρωπος = ο άναρθρων (ο αρθρώνων λόγο).
    .
    .
    Έχουμε δηλαδή αιτιώδη σχέση μεταξύ λέξεως και πράγματος, ιδιότητα ανύπαρκτη στις άλλες γλώσσες. Τα πιο τέλεια ηλεκτρονικά προγράμματα του Υπερυπολογιστή Ίμυκος , Γνώσης και Νεύτων, αναπαριστούν τους λεκτικούς τύπους της Ελληνικής σε ολοκληρώματα και σε τέλεια σχήματα παραστατικής, πράγμα που αδυνατούν να κάνουν για τις άλλες γλώσσες..
    .
    .
    Και τούτο επειδή η Ελληνική έχει μαθηματική δομή που επιτρέπει την αρμονική γεωμετρική τους απεικόνιση. Το Σύνολο του Ανθρώπινου Έργου στον Πλανήτη, επαναλαμβάνω, το σύνολο του Έργου, Καλό και Κακό, αλλά και το επερχόμενο Μέλλον με ότι συνεπάγεται αυτό, Αφανισμό ή Δημιουργία, οφείλετε σ' αυτή την Ελληνική Αποκάλυψη, το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ και τον ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………..
    .
    .
    https://homerworld.blogspot.gr/2015/12/blog-post.html#more
    .
    .
    Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015
    Γηγενείς & Αυτόχθονες οι Έλληνες
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………
    http://diogeneis.blogspot.gr/2015/09/blog-post_28.html
    .
    .
    Ξεκινοῦν ἀπὸ ἐδῶ, ὅπως πάντα, ὅλα…
    .
    .

    Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017
    .
    https://4.bp.blogspot.com/-Hc1ZEGykk5k/WRlYcKS7gQI/AAAAAAAA5v4/-3LxybSF1Q4Ymxb73zPo5WK9TEXUlZdLgCLcB/s400/2017-05-15_102720.png
    .
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_484.html#ixzz55OkoQKej
    .
    ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ
    .
    ΚΑΙ
    .
    ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
    .
    ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ !
    .
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ !
    .
    ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ………
    .
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ !
    .
    ΠΡΟΣΟΧΗ !
    .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ …………..
    .
    ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ !
    .
    ΦΥΛΑΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ !
    .
    ΜΕΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ! ! !
    .
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ …
    .
    .
    Η Ελλάδα μας αιμορραγεί μιας και οι φρουροί γινήκαν «εφιάλτες
    .
    http://i2.wp.com/www.filoumenos.com/images/stories/player.jpg?resize=578%2C321
    .
    Είτε είμαστε ορθόδοξοι , είτε πατριώτες
    που συνειδητοποιούμε πως η Ελλάδα μας αιμορραγεί μιας και οι φρουροί γινήκαν «εφιάλτες», είτε απλά ελεύθεροι άνθρωποι που νιώθουμε μέρα με την μέρα
    τον Μεγάλο Αδελφό να μπαίνει στην ζωή μας και να την ελέγχει,
    ας επαληθεύσουμε τα λόγια του Κίσινγκερ,
    σχετικά με το πόσο δυσκολοκυβέρνητοι και «αναρχικοί» είμαστε εμείς οι Έλληνες,
    κάνοντας ταυτόχρονα ανέφικτο τον στόχο να μας «συνετίσουν»
    χτυπώντας την Γλώσσα μας,
    την Πίστη μας,
    τα πνευματικά και ιστορικά μας αποθέματα.
    .
    http://www.filoumenos.com/
    .
    http://arxaiaithomi.gr/2012/11/03/%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b5%ce%af-%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%86%cf%81%ce%bf/
    .
    .
    ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...