Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΤΡΕΙΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Η τελετή βράβευσης που «ένωσε» τους «αντίπαλους» έλληνες πολιτικούς, τον Παππά (Σύριζα), τον Μητσοτάκη (Ν.Δ.) και τον Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ).

ΓΟΕΡΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ.


Την "συνέχεια" και  την  "ενδυνάμωση" της στρατηγικής σχέσης μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ υποδηλώνει η βράβευση παλαιών και νεότερων προσωπικοτήτων που έγινε το μεσημέρι, παρουσία του Προέδρου του Ισραήλ Ρούβι Ρίβλιν, σε ειδική τελετή στην κατάμεστη κατοικία της πρέσβεως  Ιριτ  Μπεν  Αμπα, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ανεξαρτησία του Ισραήλ. Είναι προσωπικότητες "που συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν στη σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών", είπε ο Πρόεδρος Ρίβλιν κατά την ομιλία του.

Βραβεύτηκαν εκπρόσωποι τριών διαφορετικών πολιτικών παρατάξεων, ο Νίκος Παππάς, ο Κ. Μητσοτάκης και ο Γ. Παπανδρέου, οι οποίοι κάθισαν δίπλα-δίπλα, στην πρώτη σειρά των επισήμων.

   ΜΑΣ  ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ  ΑΝΗΣΥΧΙΑ.  ΓΙΑΤΙ  ΤΡΙΒΟΥΝ  ΕΤΣΙ  ΑΠΟ  ΧΑΡΑ  ΤΑ  ΧΕΡΙΑ   ΤΟΥΣ  ΟΙ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ;  ΤΙ  ΜΑΣ  ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;  ΜΗΠΩΣ  Ο  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΕΜΑΘΕ  ΜΕ  ΠΟΙΟΝ  ΤΡΟΠΟ  ΔΙΩΧΝΟΥΝ  ΟΙ  ΦΙΛΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  ΚΑΙ  ΠΟΣΟ  ΜΕΓΑΛΟΣ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΦΡΑΧΤΗΣ  ΠΟΥ  ΕΦΤΙΑΞΑΝ;  ΛΕΤΕ  ΝΑ  ΤΟΥΣ  ΜΙΜΗΘΟΥΝ    ΣΤΟΝ  ΤΟΜΕΑ  ΑΥΤΟΝ  ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ";

ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"  ΠΑΝΤΟΤΕ  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΕ  ΜΕΡΙΚΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ:  ΠΡΟΔΟΣΙΑ,  ΚΛΕΨΙΜΟ,  ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗ  ΞΕΝΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
 Ο  ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο  "ΠΡOΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ,  ΓΙΑΤΙ  ΕΧΟΥΝ  ΤΑ  ΙΔΙΑ  ΟΡΑΜΑΤΑ:  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΘΡΙΑΜΒΟ  ΤΟΥ  ΙΣΡΑΗΛ.


  Για  να  διαπιστώσουμε  ότι  το  πρακτόρικο  ελληνικό  πολιτικό  σύστημα,  δεν  ενδιαφέρεται  καθόλου  για  τον  Ελληνικό  λαό,  ας  αναφέρουμε  ότι  την  ημέρα  του  θανάτου  του  πρωτεργάτη  της  Εθνικής  Ανεξαρτησίας,  του  Θεοδώρου  Κολοκοτρώνη,  (4  Φεβρουαρίου  1843),  και  ενώ  2.000.000  Έλληνες   αγωνιούσαν  για  την  τύχη  της  Μακεδονίας  στο  Σύνταγμα,  ο  υψηλόβαθμος  μασόνος  Προκόπης  Παυλόπουλος  μιλούσε  σε  συναγωγή  στον  Βόλο.  Εντάξει,  τον  μασόνο  δεν  τον  ενδιαφέρει  η  Μακεδονία.  Την  ημέρα  του  θανάτου  του  Κολοκοτρώνη  διάλεξε,  για  να  μιλήσει  στους  εβραίους  του  Βόλου  και  να  πάρει  την  ευλογία  του  ραβίνου  ο  ανεκδιήγητος  μασόνος;

 Φαντάζεστε  τον  Καποδίστρια,  τον  Τρικούπη,  τον  Βενιζέλο,  τον  Μεταξά,  την  ημέρα  του  θανάτου  του Κολοκοτρώνη,   την  ημέρα  που  όλοι  οι  Έλληνες  αγωνιούσαν  για  την  Μακεδονία  στην  πλατεία  Συντάγματος,  αυτοί  να  ανάβουν  μενορά  σε  μια  συναγωγή;


Η κατοικία της πρέσβεως ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Μεταξύ των παρευρεθέντων ήταν: οι υφυπουργοί Εξωτερικών Ιωάννης Αμανατίδης και Τέρενς Κουίκ, οι αντιπρόεδροι της ΝΔ  Κ. Χατζηδάκης και Α. Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος, οι πρόεδροι της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ του ελληνικού και του ισραηλινού κοινοβουλίου Δ. Σεβαστάκης και Αγελέτ Ναχμίας-Βέρμπιν, οι βουλευτές της ΝΔ Β. Κικίλιας, Α. Ασημακοπούλου, Κ. Καραγκούνης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κ. Μίχαλος, η Λούκα Κατσέλη, πληθώρα βουλευτών, εκπρόσωποι της Ελληνικής Εκκλησίας,  διπλωμάτες, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι της ελληνικής εκκλησίας, της Ισραηλιτικής κοινότητας  και φίλοι του Ισραήλ.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος, Μαριάννα Πυργιώτη. Ιδιαίτερα γιορτινό και ταυτόχρονα συγκινητικό κλίμα δημιούργησε η μουσική της γνωστής Ελληνίδας σοπράνο, Σόνιας Θεοδωρίδου, η οποία ερμήνευσε κομμάτια των μουσικο-συνθετών Σταύρου Ξαρχάκου και Μάνου Χατζηδάκη, καθώς και παραδοσιακά ισπανο-εβραϊκά τραγούδια συνοδεία του μουσικού, Μιχάλη Σουβρίνου στην κιθάρα και το μαντολίνο.

 
ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΠΑΠΠΑΣ

Αναγγέλλοντας το πρώτο βραβείο και ξεκινώντας από το σήμερα, η συντονίστρια της τελετής βράβευσης Μαριάννα Πυργιώτη, είπε ότι «η σημερινή κυβέρνηση ενδυνάμωσε περισσότερο τη συμμαχία μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας και συνέβαλε στην έναρξη της τριμερούς εταιρικής στρατηγικής σχέσης Ισραήλ, Ελλάδας, Κύπρου». Ο Έλληνας Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, παρέλαβε το βραβείο, εκ μέρους της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία κυβέρνηση  βραβεύεται  γιατί  ενδυνάμωσε ακόμα περισσότερο την συμμαχία μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας και συνέβαλε στην έναρξη της εταιρικής στρατηγικής σχέσης μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου.

ΤΙ  ΔΗΛΩΣΕ  Ο  ΠΑΠΠΑΣ.

«Οι μετανάστες θα σώσουν την Ελλάδα από τη δημογραφική γήρανση» υποστήριζε σε  πανεπιστημιακή  διατριβή  ο Ν. Παππάς 

Το  διδακτορικό του υπουργού Παππά  ήταν  με  ποιόν  δόκιμο  τρόπο  η  Ελλάδα  θα  αντικαταστήσει  τον  πληθυσμό  της  και  θα  μετατραπεί  σε Ισλαμαμπάντ!

 

 ΔΕΥΤΕΡΟ  ΒΡΑΒΕΙΟ  Ο  ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκ μέρους του πατέρα του, του αείμνηστου πρώην Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος προχώρησε στο θαρραλέο βήμα της καθιέρωσης πλήρων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ το 1991.        
ΟΜΙΛΙΑ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ΣΤΟΥΣ  ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ  ΤΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ   
Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2016


«Σκύβω το κεφάλι μου στη μνήμη αυτής της ιδιαίτερης κοινότητας, που τόσα πολλά έχει προσφέρει στην Ελλάδα και σε όλη την ανθρωπότητα».

 

 ΤΡΙΤΟ  ΒΡΑΒΕΙΟ  Ο  ΤΖΕΦΡΥ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, για την συμβολή του στην έναρξη της νέας στρατηγικής σχέσης μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας κατά την διάρκεια της θητείας του όταν ήταν πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΤΙ  ΔΗΛΩΣΕ  Ο  ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΖΕΦΡΥ ΤΣΑΝΤ - ΜΙΝΕΪΚΟ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 Μιλώντας στις 8/2/2010 με τον γνωστό τρόπο που τον χαρακτηρίζει και την ανάλογη «ευφυΐα» που τον διακατέχει ο Τζέφρυ, ανάμεσα σ’ άλλα, είπε και τα εξής: «Με το προσχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών […] δίνουμε προοπτική στους μετανάστες που ζουν μακροχρόνια στη χώρα μας. Δεν υπάρχει, βέβαια, εδώ μαύρο και άσπρο. Δεν υπάρχουν τέλειες λύσεις. Υπάρχουν καλύτερες και υπάρχουν χειρότερες λύσεις. Θεωρούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε ένα μέλλον ομαλότητας, ασφάλειας και συνοχής.  Θεωρούμε ότι ανοίγει και νέες δυνατότητες. Έλληνας ινδικής καταγωγής, Ελληνας αλβανικής καταγωγής, Ελληνας φιλιππινέζικης καταγωγής, Ελληνας ουκρανικής καταγωγής και ούτω καθ’ εξής, περήφανοι για την ελληνική τους ιθαγένεια».

Η  διαγραφή  της  αλήθειας  από  τα  βιβλία,  το  σβήσιμο  της  μνήμης  των  γκοΐμ  και  το ξαναγράψιμο  της  ιστορίας. 

Δήλωση (2.000)  του Τζέφρυ Παπανδρέου,  ενώπιον της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής: «Όταν ήμουν Υπουργός Παιδείας πριν από λίγα χρόνια, είχα σχηματίσει μια επιτροπή που είχε ως καθήκον να ψάξει σε όλα τα ελληνικά σχολικά βιβλία για την αφαίρεση τυχόν αναφορών που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αντισημιτικές. Είμαι ευτυχής να πω ότι αυτό το έργο ολοκληρώθηκε υπό την αιγίδα μου».

Επίσης  βραβεύτηκαν  οι:

Ο Βασίλης Παΐσιος, Πρόεδρος του Ελληνο-Ισραηλινού Εμπορικού Επιμελητήριου και Τεχνολογίας και της εταιρείας Adama για την μακρόχρονη προώθηση των εμπορικών σχέσεων Ισραήλ-Ελλάδας.

Ο Μαθιός Ρήγας, Διευθύνων Σύμβουλος της Energean Oil & Gas, για την δημιουργία μίας γέφυρας στενής οικονομικής συνεργασίας και της προώθησης των Ελληνο-Ισραηλινών ενεργειακών σχέσεων, καθώς η εταιρεία του διαχειρίζεται δύο κοιτάσματα φυσικού αερίου στο Ισραήλ και προχωρά σε επένδυση 1,5 δισ. δολαρίων στη χώρα.

Ο παγκοσμίως γνωστός μουσικοσυνθέτης, Σταύρος Ξαρχάκος, για την πολύτιμη συμβολή του στην προώθηση των σχέσεων πολιτισμού μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας, καθώς έπαιξε καίριο ρόλο στην δημιουργία της λατρείας και αγάπης των Ισραηλινών για την ελληνική μουσική.

Ο εκδότης, Θανάσης Καστανιώτης για την προώθηση των σχέσεων πολιτισμού μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας καθώς έφερε σε επαφή το Ελληνικό κοινό με την Ισραηλινή λογοτεχνία. Οι Eκδόσεις Καστανιώτη έχουν μεταφράσει πολλά έργα σημαντικών Ισραηλινών λογοτεχνών στα ελληνικά.

Οι μεταφράστριες Μάγκυ Κοέν και Χρυσούλα Παπαδοπούλου για την μετάφραση και παρουσίαση πολλών έργων Ισραηλινής λογοτεχνίας στο ελληνικό κοινό.

Ο θρύλος της ευρωπαϊκής καλαθοσφαίρισης, πρώην αρχηγός της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας του μπάσκετ, και νυν προπονητής της ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Γιαννάκης, για την προώθηση του πραγματικού πνεύματος του αθλητισμού και των αθλητικών σχέσεων μεταξύ Ισραήλ –Ελλάδας.

Τέλος, ο Δαυίδ Σαλτιέλ, Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας (ΚΙΣΕ) και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, εκ μέρους του ΚΙΣΕ για την διατήρηση της κληρονομιάς της ελληνο-εβραϊκής κοινότητας, την υποστήριξη προς το Ισραήλ και την προώθηση των Ελληνο-Ισραηλινών σχέσεων.

ΣΕ  ΕΝΑ  ΑΛΛΟ,  ΑΣΗΜΑΝΤΟ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ,  ΘΕΜΑ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ 

Σχέδιο συμφώνου με την ΠΓΔΜ εντός του Φεβρουαρίου, γνωστοποίησε ο Κοτζιάς.

Ο υπουργός Εξωτερικών αποσαφήνισε ότι για την ελληνική πλευρά έχει μεγάλη σημασία η σύνθετη λέξη της ονομασίας που θα συμφωνηθεί να είναι στη σλαβική διάλεκτο και να μένει αμετάφραστη…


Ο  ΚΟΤΖΙΑΣ  ΒΡΙΖΕΙ  ΤΗΝ  ΡΩΣΙΑ

Επίθεση κατά της Ρωσίας και  του  Πούτιν  εξαπέλυσε ο  υπουργός  εξωτερικών  του Τσίπρα  Κοτζιάς, (κομμουνιστής  που  τελείωσε  με  άριστα  την  ταλμουδική  ΚΝΕ)  και μάλιστα χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος.

Απαντώντας σε πρόσφατη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσσίας, ότι οι Αμερικανοί είναι οι ενορχηστρωτές της «λύσης» στις διαφορές μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων, για να πάρουν με το μέρος τους το σκοπιανό κρατίδιο, είπε τα εξής:

«Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας έκανε μια προβληματική δήλωση, τους εξηγήσαμε σε αυστηρό τόνο και εδώ και στη Μόσχα, δεν πρέπει να ανακατεύεστε. Μόλις λύσουμε το θέμα τα Σκόπια θα είναι το πιο φιλικό κράτος για εμάς».
 

ΕΥΤΥΧΩΣ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ,  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΕΧΕΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,  ΑΛΛΑ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΟΙ  ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.


«Η Βουλγαρία δεν είναι σύμφωνη στην ονομασία της ΠΓΔΜ να συμπεριλαμβάνεται γεωγραφικός προσδιορισμός», δήλωσε σήμερα ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ σε τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στις επιφυλάξεις της Σόφιας για ενδεχόμενη νέα ονομασία της γειτονικής χώρας, του τύπου  «Βόρεια Μακεδονία».

«Εναλλακτικές ονομασίες του τύπου «Βόρεια Μακεδονία» είναι «απόλυτα απαράδεκτες για μας» επειδή τα νοτιοδυτικά τμήματα της Βουλγαρίας συμπεριλαμβάνονται σε παρόμοια ονομασία, από γεωγραφική άποψη. Κι αυτό θα μπορούσε να γίνει προϋπόθεση για εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Βουλγαρίας», τόνισε ο κ. Μπορίσοφ.

«Στο πλαίσιο διαφορετικών διαβουλεύσεων που έχουν γίνει μαζί μας στο παρελθόν, συζητήθηκαν διάφορες εκδοχές. Θα επαναλάβω, ότι μια από τις εκδοχές που τέθηκαν υπόψη μου ήταν η ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», αν δεν κάνω λάθος. Εγώ είπα, ότι αυτό δεν πρόκειται να το δεχτούμε εμείς, επειδή αύριο θα πουν, ότι η πόλη Μπλαγκόεβγραντ (διοικητικό κέντρο της ομώνυμης περιφέρειας στη ΝΔ Βουλγαρία) είναι «μακεδονική»», τόνισε ο κ. Μπορίσοφ αναφερόμενος στις επιφυλάξεις της Σόφιας για το θέμα της ονομασίας.


 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΑΡΘΡΑ:

1 σχόλιο :

  1. οσους βραβευουν οι εβραιοι ειναι ανθρωποι τους δουλοι τους και προδοτες της χωρας των.εχει αποδειχθη πολλες φορες.αραγε ο ελληνικος λαος που ψηφιζε τον σημιτη εχει μετανιωσει? αραγε ο λαος που ψηφιζε τους παπανδρεου εχει σκεφτει εστω και αργα τι εκανε? αραγε ο λαος που ψηφιζε νεα δημοκρατια εχει μετανιωσει? το ιδιο δια ολα τα κομματα. και το ονομα θα χαθει και πολλα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...