Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

'Οτι του φανεί του Λολοστεφανή....ΓΑΠ: "Θα ανοίξω σχολή να εκπαιδεύω ηγέτες" (video)

Γ.Παπανδρέου:
"Θα ήθελα να ανοίξω μια σχολή για να εκπαιδεύσω τους ηγέτες του μέλλοντος!" "Η Ελλάδα είναι στην περιοχή της Αραβικής άνοιξης!" "Χρειαζόμαστε παγκόσμια Διακυβέρνηση!" 
Αποκαλύψεις από αυτές που...
κάνει συνήθως στα ξένα μέσα μας επεφύλασσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο BBC. 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην τελευταία του συνέντευξη πριν τις αυριανές εκλογές με υποψήφιο διάδοχο του τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εξομολογήθηκε ότι δεν ήθελε να γίνει πολιτικός αλλά... -κατά κάποιον τρόπο- επηρεάστηκε έντονα από το οικογενειακό του περιβάλλον: ««Δεν μου αρέσουν οι λέξεις κληρονομιά και αριστοκρατία. 
Είμαι από δημοκρατική χώρα και τόσο ο πατέρας μου όσο και ο παππούς μου ήταν αγωνιστές. Θα μπορούσα να ήμουν ακαδημαϊκός. Όλοι θέλουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο μας, όμως είχα πολιτικές επιρροές κι έτσι αναμείχθηκα με την πολιτική».
Στη συνέχεια, ο πρώην πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ανοίξει μια σχολή για τη δημοκρατία στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι η χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία. Σκεφτόμουν να ανοίξω μια σχολή για την εκπαίδευση των πολιτικών, με εκπαίδευση για τη δημοκρατία» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου θέλοντας να προετοιμάσει την... ηγεσία του μέλλοντος καθώς χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην περιοχή της Αραβικής Άνοιξης!! 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 



 Στη συνέχεια, ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι στενοχωριέται όταν ακούει ότι το πρόβλημα είναι ελληνικό αφού -όπως εξήγησε- αποδείχθηκε περίτρανα ότι είναι ευρωπαϊκό, ενώ υπογράμμισε ότι ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον της Ελλάδας: «Είμαι αισιόδοξος. Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Έχει πολλές δυνατότητες»..  
**Ε,ναι λοιπόν ο αμείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής δικαιώνεται..Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο...





1 σχόλιο :

  1. Δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να εκφράσω μία άποψη μου για το φαινόμενο Γιωργάκης.
    Συνηθίζουμε να τον αποκαλούμε με αυτό το υποκοριστικό και άμεσα του προσδίδουμε ελαφρυντικά για όσα έχει διαπράξει, λόγο ανικανότητας και χαμηλού δείκτη ευφυίας.
    Εγώ έχω μία διαφορετική άποψη. " Για να καταστρέψεις μία χώρα, χρειάζεται να έχεις ταλέντο και όχι απαραίτητα διαπρεπείς συμβούλους και εντολοδόχους που θα σου υπαγορεύουν την κάθε σου κίνηση, πρέπει να έχεις και την ικανότητα".
    Στην περίπτωση ΓΑΠ θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο κατά κοινή ομολογία ανήθικο αλλά και κατά την άποψη μου ιδιαίτερα ευφυή και πονηρό. Τον ταλέντο του στην υποκριτική είναι άνευ προηγουμένου, έχει καταφέρει να περάσει ένα προφίλ ανθρώπου χαμηλών τόνων, ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα κερδίζοντας έτσι την συμπάθια των ψηφοφόρων του και μη. Κι όμως πίσω από αυτά τα χαρακτηριστικά, κατά την γνώμη μου πάντα, υπάρχει μία σκοτεινή προσωπικότητα, που γνωρίζει πολύ καλά το παιγνίδι της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής. Οι βλέψεις του και οι φιλοδοξίες του ως γνωστόν δεν περιορίζονται στην Έλλάδα ή στην Ευρώπη, το δηλώνει άλλωστε όποτε του δίνεται η ευκαιρία και θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που αγιάζουν αυτόν τον σκοπό...
    Κάποιοι επιστήμονες, μελετώντας το ψυχογράφημα του, έχουν υπονοήσει ότι ο ΓΑΠ προφανώς είναι μία ψυχικά διαταραγμένη προσωπικότητα κ.α....
    Αυτό που έχω να πω κλείνοντας, και ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα είναι ότι:
    Ο Γεώργιος Α Παπανδρέου, είναι πράγματι ευφυής και ικανός, εκπαιδεύτηκε άριστα για όσα έχει διαπράξει και πιστεύω ότι αν έρθει ποτέ η ημέρα να αποδοθούν οι ευθύνες για τα εγκλήματα του, δεν θα ακολουθήσει την τακτική της ξεδιάντροπης αποχής του πατέρα του αλλά ούτε την τακτική απαλλαγής λόγω βλακείας αλλά εκείνη του ψυχικά ασθενούς.
    Ελπίζω στην ΝΕΜΕΣΗ για αυτόν τον κόσμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...