Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο ΛΟΓΟΣ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΝΑ ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ "ΚΟΠΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ...

Σήμερα το πρωί όπως και σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος γινόταν η γιορτή για το θρυλικό όχι στο ΕΠΑΛ της Πρέβεζας.Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου είχε γράψει έναν λόγο (θα τον διαβάσετε παρακάτω) για την 28 Οκτωβρίου τον οποίο ήθελε να απαγγείλει στους συμμαθητές και δασκάλους του.

Οι καθηγητές και ο τωρινός αντικαταστάτης του διευθυντή του ΕΠΑΛ δεν τον αφήσανε να το απαγγείλει διότι όπως ισχυρίστηκαν έπρεπε να τους το είχε πάει λίγες μέρες νωρίτερα για να κόψουν μερικά πράγματα που θεωρούσαν ότι δεν έπρεπε να ειπωθούν. (!!!) Το περιστατικό πήρε άσχημη τροπή και ο μαθητής μαζί με την χορωδία δεν πήραν μέρος στην γιορτή και απειλούνται με διαγραφή από το σχολείο ή αν δεν γίνει αυτό να τους αφήσουν από απουσίες στην ίδια τάξη ως παραδειγματισμό. 

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ...

ΤΙΜΉ σε αυτούς που όρισαν στην ζωή τους να φυλλάτουν ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
28 Οκτωβρίου 1940,ώρα 3η πρωινή!

Ο Ιταλός πρέσβης GRATSI ως πάλαι ποτέ πρεσβευτής του Πέρση βασιλιά ΔΑΡΕΊΟΥ ζητά από τον Έλληνα εθνικό κυβερνήτη ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ <<γή και ύδορ>>.Ο κυβερνήτης μας ως πάλαι ποτέ Σπαρτιάτης βασιλιάς ως πάλαι ποτέ Σπαρτιάτης φαλαγγίτης,ντυμένος λυτά βροντοφώναξε για μια ακόμη φορά Ο-Χ-Ι 


Μυριάδες Ελλήνων μαχητών βρέθηκαν στο πλευρό του,Έλληνες που στο αίμα τους έρεε άφθονος ο θεϊκός ιχώρ ο οποίος κάθε φορά που το έθνος των Ελλήνων βρίσκετε σε κίνδυνο ενεργοποιείτε και δίνοντας των υπέρ πάντων αγώνα στα βουνά της βορείου Ηπείρου και όχι της Νότιας Αλβανίας έκανε όλη την υφήλιο να παραμιλάει για τον νέο άθλο των Ελλήνων. << Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες>> είπε ο ουίνστον τσόρτσελ.

Βέβαια ωσάν γνήσιοι Έλληνες είχαμε και <<εφιάλτες>> οι οποίοι διασκορπίζοντας διάφορα <φέιγ βολάν>> προσπαθούσαν να πείσουν τους Έλληνες μαχητές να μην πάρουν μέρος στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των <<βασιλομεταξάδων>> αλλά να ακολουθήσουν το παράδειγμα του <<πατερούλη ΣΤΑΛΙΝ>> και να συνθηκολογήσουν με τον <<άξονα>>.
Αυτό βέβαια δεν πέρασε.Δεν είναι περασμένο στο DNA του Έλληνα και έτσι γράφτηκε το θρυλικό έπος του 40.

ΤΙΜΗ λοιπόν σε αυτούς που έβαλαν την πατρίδα τους πάνω από προσωπικά συμφέροντα.
Συμμαθητές και καθηγητές μου!!

Ας βροντοφωνάξουμε όλοι για μια φορά ακόμη
Ο-Χ-Ι στο 4ο ΡΑΙΧ!
Ο-Χ-Ι στους ΝΕΝΈΚΟΥΣ της πολιτικής
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτός ήταν ο τραγικός λόγος που κατά την άποψη τους ήθελε κόψημο και ράψιμο. τα ονόματα των καθηγητών έχουν ως εξής:

Δημήτρης Ροπόκης και Νίκος Καγκελάρης ο οποίος εκτελεί χρέη διευθυντή διότι ο διευθυντής λείπει σε πολυήμερη εκδρομή στο εξωτερικό. 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ...;;;

"ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο :

  1. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ,...Θ Α Ρ Ρ Ο Σ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...