Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ο Άτλας Δεν Στηρίζει Μόνο Το Κεφάλι

ΑΤΛΑΣ η Αρχή Όλων: Γνωρίζατε ότι ο πρώτος αυχενικός σπόνδυλος – ο Άτλας – είναι εξαρθρωμένος στους περισσότερους ανθρώπους; Αυτή η κατάσταση μπορεί να αποφέρει μια σειρά από σωματικές και ψυχικές βλάβες.
Αυτήν την διαπίστωση έκανε ο Ρενέ Κλάουντιους Σίμπερλι (Rene Claudius Schumperli), ένας Ελβετός ο οποίος έπασχε ο ίδιος οδυνηρά από εξάρθρωση του Άτλα και ο οποίος μεταξύ 1993 και 1996 ανέπτυξε μια παγκοσμίως μοναδική μέθοδο, η οποία επαναφέρει τον Άτλα στην σωστή του θέση.
Η Ατία: Το μοντέλο δείχνει ένα εξαρθρωμένο Άτλα. Ο Άτλας έχει εξαρθρωθεί
προς την αριστερή πλευρά. Ανάλογα με την γωνία κλίσης της εξάρθρωσης προκαλείται μείωση του όγκου της οπής του κρανίου και του σπονδυλικού σωλήνα με αποτέλεσμα τόσο ο νωτιαίος μυελός όσο και διάφορα εγκεφαλικά νεύρα αλλά και άλλες νευρικές δεσμίδες να βρίσκονται μόνιμα υπό πίεση. Παράλληλα στενεύουν τόσο η τραχηλική αρτηρία αλλά και διάφορα αγγειακά συστήματα (αιματοφόρα αγγεία, λεμφαγγεία).
Τα Συμτώματα; Η μόνιμη πίεση του νωτιαίου μυελού, των εγκεφαλικών νεύρων, των διαφόρων αρτηριών κ.λ.π. μπορεί να προκαλέσει σωματικές και ψυχικές βλάβες.
Διότι όμως ο Άτλας δεν στηρίζει μόνο το κρανίο αλλά αποτελεί και το σημείο ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ της σπονδυλικής στήλης και του ανθρώπινου σκελετού, μπορεί η εξάρθρωση αυτού να αποφέρει σοβαρές βλάβες και μεταβολές στη στάση του σώματος.
Το αποτέλεσμα είναι συμπτωματικές ενοχλήσεις και ασθένειες όπως π.χ. πονοκέφαλοι και πόνοι στον αυχένα καθώς και δυσκαμψία στον αυχένα, ημικρανίες, πόνοι στην πλάτη, οσφυαλγία δισκοπάθεια, σκολίωση, περίσφιγξη νεύρων του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού, διαφοροποίηση  του μήκους των κάτω άκρων λόγω λανθασμένης θέσης της λεκάνης, πόνοι  στις αρθρώσεις του ισχύου, πόνοι στο γόνατο, ενοχλήσεις στον μηνίσκο καθώς και άλλες παθήσεις στα γόνατα κ.ο.κ.
Λανθασμένη Θέση Λεκάνης: Ένα παράδειγμα βλαβών και μεταβολών στη στάση του σώματος που προκαλείται από εξαρθρωμένο Άτλα είναι η λανθασμένη θέση της λεκάνης.
Η Μέθοδος: Ο Ρ.Κ. Σίμπερλι), (R.C. Schumperli), ανέπτυξε μια παγκοσμίως μοναδική μέθοδο με την βοήθεια της οποίας είναι δυνατή η ακριβής, οριστική και ακίνδυνη επαναφορά της εξάρθρωσης του Άτλα με μια μόνο θεραπευτική αγωγή.
Η μέθοδος αποτελείται από συγκεκριμένο μασάζ των βραχέων αυχενικών μυών. Με την μυϊκή χαλάρωση δίνεται στον Άτλα η δυνατότητα να επανέλθει στην φυσική του θέση. Απαραίτητος είναι ο εκ των υστέρων έλεγχος καθώς και η υποστήριξη στην διαδικασία της αυτοθεραπείας.
Η Διαδικασία Της Αυτοθεραπείας: Όταν ο Άτλας επανέλθει στην σωστή του θέση τότε είναι δυνατή η αποκατάσταση της σωματικής ισορροπίας. Αρχίζει η πολύτιμη διαδικασία της αυτοθεραπείας και αποκατάστασης και ο ανθρώπινος οργανισμός λειτουργεί καλύτερα. Η επαναφορά του Άτλα στην σωστή του θέση μπορεί να έχει επιπλέον θετική επίδραση και σε άλλες εφαρμοζόμενες θεραπείες.
Η Αποκατάσταση: Η αποκατάσταση των κυττάρων και των οργάνων δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη. Μετά την διόρθωση του Άτλα με την μέθοδο ATLASPROFYLAX® αντιδρά κάθε οργανισμός διαφορτεικά, ανάλογα με την σωματική και ψυχική του κατάσταση. Έτσι τα αποτελέσματα ενεργοποιημένων δυνάμεων αυτοθεραπείας γίνονται από κάθε άνθρωπο διαφορετικά αντιληπτά.
Αντιδράσεις: Οι  αντιδράσεις που γίνονται αντιληπτές είτε άμεσα μετά την θεραπευτική αγωγή μα την μέθοδοATLASPROFYLAX®, είτε μετά από εβδομάδες ή και ακόμη μήνες είναι ενδείξεις ότι η διαδικασία της αυτοθεραπείας έχει δρομολογηθεί.
Στις πιθανές αντιδράσεις περιλαμβάνονται μεγάλη κούραση, δυσκαμψία των μυών στην περιοχή του αυχένα, της πλάτης και την οσφυϊκή χώρα, αλλά και προηγούμενες ασθένειες, οι οποίες δεν είχαν αποθεραπευτεί πλήρως και οι οποίες δεν είχαν αποθεραπευθεί πλήρως και οι οποίες μπορούν προσωρινά να επανέλθουν με διαφορετική μορφή. Παρατηρείστε λοιπόν το σώμα σας με προσοχή, καταγράψτε τις μεταβολές της κατάστασης της υγείας σας και υποστηρίξτε την διαδικασία της αυτοθεραπείας με τακτικά μασάζ του αυχένα και της πλάτης και με λουτρά.
Πρόληψη: Χάρις στην μέθοδο ATLASPROFYLAX® ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να αυτοθεραπευτεί. Για τον λόγο αυτό είναι η μέθοδος αυτή κατά κύριο λόγο ένα βασικό μέτρο πρόληψης. Συνιστάται να γίνει χρήση της μεθόδου ήδη νωρίς στα παιδιά, έτσι ώστε να μεγαλώσουν υγιεινά και να αναπτυχθούν ιδανικά.
Ποιότητα Της Θεραπευτικής Αγωγής: Η μέθοδος ATLASPROFYLAX® μπορεί και επιτρέπεται να ασκηθεί μόνο από ένα ειδικό, τον επονομαζόμενο Atlasprof® – ο οποίος έχει εκπαιδευτεί στην ακαδημία ATLASPROFYLAX ACADEMY SWITZERLAND® στην Ελβετία – με ακρίβεια και χωρίς κινδύνους.
Βιβλιογραφία: Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τόσο σημαντικό για την υγεία μας θέμα του Ατλαντα και το θέμα «Ασθένεια, πόνος, αναπηρία, υπανάπτυξη, πρόωρος θάματος» σας δίνει το βιβλίο  Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – συγγραφέας Rene Claudius Schumperli.
Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον δικό σας Atlasprof® ή από τον εκδοτικό οίκο EditionsalaCarte,AvenuedelaGareCH-3960 Sierre, Τηλ. +41(0)27 451 24 28
Επίλογος: Γνωρίζετε ότι όλα τα παιδιά στον πλανήτη γεννιούνται με εξαρθρωμένο τον Άτλαντα, τον πρώτο αυχενικό σπόνδυλο; Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων είμαστε προγραμματισμένοι να γεννιόμαστε με εξαρθρωμένο τον Άτλαντα !!! Αυτή είναι η βασική αιτία όλων των παθήσεων και του πρόωρου θανάτου. Ξέρετε από πότε γίνεται αυτό; Από την αυγή της ιστορίας!
Η γωνία της εξαρθρώσεως είναι 23,5 μοίρες. Απίστευτη «ΣΥΜΠΤΩΣΗ» ότι η γωνία κλίσης του άξονα της γης είναι ακριβώς 23,5 μοίρες! Σκεφθείτε τώρα ότι η γωνία αυξήθηκε μετά τον σεισμό του 2008 στην Χιλή και την Fukushima! Χτυπάει τώρα το καμπανάκι μέσα στο κεφάλι σας που βρίσκεται στον αέρα «στηριγμένο» σε ένα εξαρθρωμένο σπόνδυλο; Γι αυτό οι τόσοι πονοκέφαλοι, ημικρανίες, έλλειψη διάθεσης, κατάθλιψης, αδράνειας, κούρασης, στεναχώριας, αναγούλες, αλλεργίες  και όλες αυτές οι ‘σύγχρονες’ ασθένειες που καταταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Εδώ ν’ αναφέρω πως η αποκατάσταση του Ατλα, γίνεται με ειδικό μηχάνημα, από ειδικό θεραπευτή και όχι με τα χέρια ή άλλους τσαρλατανισμούς … όχι που θ’ αφήναν το πεδίο ελεύθερο οι Άρχοντες.
    Η ελπίδα της ανθρωπότητας που – ναι οι γνωστοί - δεν την θέλουν, Μόνο εάν και οι δύο γονείς έχουν στην σωστή θέση τον Άτλαντα τα παιδιά τους θα γεννηθούν χωρίς εξάρθρωση του Άτλαντα.
Μας έχουν πρήξει τα παπαγαλάκια με τα μιμίδια που σπέρνουν στο ιντερνέτ ότι πάμε για ανατροπή των πόλων. Η αλήθεια όμως είναι άλλη.
    Η γη πάει για ευθυγράμμιση δηλαδή 0 μοίρες κλίση. Όταν συμβεί αυτό ΟΛΟΙ όσοι έχουν εξαρθρωμένο Άτλαντα θα πέσουν σε κώμα και θα πεθάνουν. Αντιλαμβάνεστε την τεράστια μεταφυσική και φυσική σημασία του θέματος, γιατί ο ΑΤΛΑΣ είναι και πρέπει να παραμείνει εξαρθρωμένος στους ανθρώπους και γιατί πρέπει να ζουν άρρωστοι και να πεθαίνουν νωρίς;
Η πληροφορία είναι από έμπιστη πηγή της NASA.
Θα επανέλθω σε αυτό το σοβαρό θέμα σύντομα και όποιος θέλει να φτιάξει τον δικό του Ατλα και της οικογένειες του να επικοινωνήσει μαζί μου. Ευτυχώς υπάρχει Έλληνας γιατρός …και Ναι εγώ και κάμποσοι φίλοι μου το έχουν ήδη κάνει προ πολλού.
Σε επόμενο άρθρο θα σας περιγράψω τι συμβαίνει όταν ο εξαρθρωμένος Άτλας ξαναβρεί την φυσιολογική του θέση, όπως το ‘χει προβλέψει η μητέρα φύση, για να μπορεί να διαχειρίζεται όλα τα όργανα του σώματος με φυσιολογικό τρόπο. αρκεί να είναι ελεύθερο το πέρασμα της Ζωτικής Νοημοσύνης.

2 σχόλια :

  1. καλημέρα σας, τυχαία έπεσα επάνω στο αρθρο σας και εντυπωσιάστηκα. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας ? θελετε να μου στείλετε κάποιο email ? ευχαριστώ πολύ Maria B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δριβας Θοδωρης ονομαζεται ο μονος πιστοποιημενος που επανεφερει τον Ατλαντα στην Ελλαδα.Εγω τον επανεφερα εδω και δυο χρονια και αλλαξε η ζωη μου στο καλυτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...