Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ..ΤΥΦΛΟ!!!

ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!!
ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...
ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ 90 ΜΠΟΙΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!!

ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;
ΜΙΑ ΕΠΤΑΦΩΤΟ ΛΥΧΝΙΑ!!!!
ΜΠΑ!
ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ???
ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ?
ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!


Από την Καλλιστώ


Σημείωση από: Πυραμιδική εξαπάτηση και εκβίαση
Ναι, αλλά και το κορίτσι δεν πάει πίσω. Αν προσέξει κανείς πάνω στον Λευκό Οίκο θα δει την Ελευθερία, αν προσέξει την Γαλλική Επανάσταση θα δει την Μαριάννα.
Το άγλαμα της Ελευθερίας στην Νέα Υόρκη είναι γνωστό, ο πίνακας του Ντελακρουά επίσης, δείτε κι εδώ τον φρυγικό σκούφο και την εμμονή στην γυναικεία απεικόνιση, την Μασσαλιώτιδα και την θεά της λογικής. Όλο το υλικό θα το βρείτε εδώ.

Πού παραπέμπουν όλα αυτά; Μα .... στην Λίλιθ, την πρωτόπλαστη και προηγηθείσα της Εύας, δηλαδή, έμμεσα στον διάβολο. Όποιος λοιπόν παραπλανημένος εξακολουθεί να βάζει ως σύμβολο ελευθερίας τον Ντελακρουά, ας κάνει παρέα με το δημοκρατικό κοινοβουλευτικό σύστημα που επιβλήθηκε κι εδώ αρχικά από τον Μαυροκορδάτο. Σημείωση: ποιο ήταν το σύμβολο του Μαυροκορδάτου; Η θεάΑθηνά. Μόνο που η "Αθηνά" ήταν μυστική εταιρεία, παρακλάδι στοάς στο Παρίσι και όταν οι αμύητοι έβλεπαν την Αθηνά, οι μυημένοι έβλεπαν την Λίλιθ. Θέλετε και για την κουκουβάγια; Ψάξτε την απεικόνιση της Lilith. Η σημασία της είναι ότι όπως αυτή βλέπει στο σκοτάδι, μόνον οι "πεφωτισμένοι" θα λάβουν το "φως". Αυτός ήταν ο "διαφωτισμός" που λάμπει μέσα από τις λουσιφέρες και το άγλαμα της Ελευθερίας. Το "ΦΩΣ" ήταν ο εωσφόρος και οι πεφωτισμένοι ήταν οι γνωστοί ILLUMINATI.

Όπως το ένα μάτι συμβολίζει τον σατανά, έτσι και η γυναικεία απεικόνιση συμβολίζει την ένωση του ανθρώπου με τον σατανά. Για να πετύχει τον στόχο του, ο λύκος (ως γνωστό) μεταμφιέζεται σε αρνί. Και το κόλπο πιάνει καλά, αν σκεφτεί κανείς πόσο έχει μασήσει η ανθρωπότητα από την "ελευθερία", την "δημοκρατία", την "δικαιοσύνη" της Γαλλικής Επανάστασης και τον "σοσιαλισμό", τα δυο τελευταία εωσφορικά εφευρήματα για να ξεγελάσει τον άνθρωπο.

Για την δικαιοσύνη αυτή διαλέξτε και πάρτε: ΕΝΑ - ΔΥΟ

5 σχόλια :

  1. Πυραμιδική εξαπάτηση και εκβίαση13 Νοεμβρίου 2013 στις 1:41 π.μ.

    Ναι, αλλά και το κορίτσι δεν πάει πίσω. Αν προσέξει κανείς πάνω στον Λευκό Οίκο θα δει την Ελευθερία, αν προσέξει την Γαλλική Επανάσταση θα δει την Μαριάννα.
    Το άγλαμα της Ελευθερίας στην Νέα Υόρκη είναι γνωστό, ο πίνακας του Ντελακρουά επίσης, δείτε κι εδώ τον φρυγικό σκούφο και την εμμονή στην γυναικεία απεικόνιση, την Μασσαλιώτιδα και την θεά της λογικής. Όλο το υλικό θα το βρείτε εδώ.

    Πού παραπέμπουν όλα αυτά; Μα .... στην Λίλιθ, την πρωτόπλαστη και προηγηθείσα της Εύας, δηλαδή, έμμεσα στον διάβολο. Όποιος λοιπόν παραπλανημένος εξακολουθεί να βάζει ως σύμβολο ελευθερίας τον Ντελακρουά, ας κάνει παρέα με το δημοκρατικό κοινοβουλευτικό σύστημα που επιβλήθηκε κι εδώ αρχικά από τον Μαυροκορδάτο. Σημείωση: ποιο ήταν το σύμβολο του Μαυροκορδάτου; Η θεά Αθηνά. Μόνο που η "Αθηνά" ήταν μυστική εταιρεία, παρακλάδι στοάς στο Παρίσι και όταν οι αμύητοι έβλεπαν την Αθηνά, οι μυημένοι έβλεπαν την Λίλιθ. Θέλετε και για την κουκουβάγια; Ψάξτε την απεικόνιση της Lilith. Η σημασία της είναι ότι όπως αυτή βλέπει στο σκοτάδι, μόνον οι "πεφωτισμένοι" θα λάβουν το "φως". Αυτός ήταν ο "διαφωτισμός" που λάμπει μέσα από τις λουσιφέρες και το άγλαμα της Ελευθερίας. Το "ΦΩΣ" ήταν ο εωσφόρος και οι πεφωτισμένοι ήταν οι γνωστοί ILLUMINATI.

    Όπως το ένα μάτι συμβολίζει τον σατανά, έτσι και η γυναικεία απεικόνιση συμβολίζει την ένωση του ανθρώπου με τον σατανά. Για να πετύχει τον στόχο του, ο λύκος (ως γνωστό) μεταμφιέζεται σε αρνί. Και το κόλπο πιάνει καλά, αν σκεφτεί κανείς πόσο έχει μασήσει η ανθρωπότητα από την "ελευθερία", την "δημοκρατία", την "δικαιοσύνη" της Γαλλικής Επανάστασης και τον "σοσιαλισμό", τα δυο τελευταία εωσφορικά εφευρήματα για να ξεγελάσει τον άνθρωπο.

    Για την δικαιοσύνη αυτή διαλέξτε και πάρτε: ΕΝΑ - ΔΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική παράθεση!!! Μακάρι και το άρθρο να υπήρχε και στα Ελληνικά.
    Δες και αυτό αγαπητέ μου που θυμήθηκα, εξ αφορμής του σχολίου σου: http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2011/12/blog-post_1765.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πυραμιδική εξαπάτηση και εκβίαση14 Νοεμβρίου 2013 στις 12:19 π.μ.

    Ο Καζάκης όταν πάει να εξηγήσει γιατί το κάνει, λέει γιατί το σύμβολο αυτό σημαίνει 'Ελευθερία'. Μα, αν σύμβολα τέτοιας σημασίας σήμαιναν ένα μόνον πράγμα, τότε ο κόσμος δεν θα είχε πόλεμο, δολιότητα, σκλαβιά ανθρώπου προς άνθρωπο. Το τι είναι ο Καζάκης είναι άλλο ευαγγέλιο.
    Ρίξτε μια ματιά εδώ και εδώ πώς εξελίχθηκε η συζήτηση (το σχόλιο που έκανα εδώ ήταν μεταφερόμενο).
    Μας έχουν τρελάνει στο παραμύθι ή μου φαίνεται; Διάβασα και σε άλλη ανάρτηση τα περί "δημοκρατίας" που λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ,ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πυραμιδική εξαπάτηση και εκβίαση20 Νοεμβρίου 2013 στις 12:39 π.μ.

    Δεν νοθεύονται αγαπητέ τα ηλεκτρονικά (αυτά μάλλον εννοείς) εκλογικά αποτελέσματα ή σπάνια νοθεύονται σε μικρές δόσεις. Γιατί; Επειδή δεν χρειάζεται να νοθευτούν. Προκατασκευάζονται με μεγάλη επιτηδειότητα από πριν. Έτσι, από όσους πλησιάζουν στην κάλπη για να διαλέξουν απο τα προεπιλεγμένα, οι περισσότεροι έχουν παγιδευτεί, πλανευτεί, εκβιαστεί, εξαγοραστεί κλπ. Στη συνέχεια θα κατηγορηθούν ότι αυτοί που ψήφισαν, έκαναν λάθος. Το πρόβλημα λοιπόν μέσα σ' ένα τέτοιο σύστημα είναι η κάλπη και όχι το τι βγαίνει απ' την κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...