Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ



ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ;





10 σχόλια :

  1. Πολύ σοβαρό και αποκαλυπτικό το πρώτο βίντεο ,όσον αφορά τη μεταφορά των οστών στην Αμερική!!!! Στο τέλος όμως,ακριβώς εκεί που τελειώνει το βίντεο εμφανίζεται η επτάφωτη λυχνία και έμεινα να απορώ....Ας με διαφωτίσει κάποιος παρακαλώ γιατί δεν το καταλαβαίνω...
    Και συμπληρώνω, πως όσα και αν πάρουν οι εχθροί του Ελληνισμού,την ψυχή μας δεν πρόκειται να μας την πάρουν.Την ψυχή του Ελληνα δεν την ακουμπούν και δεν την φτάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά την γνώμη μου ο δημιουργός του βίντεο έχει χρησιμοποιήσει δύο σύμβολα των Εβραιοσιωνιστών: τον παντεπόπτη οφθαλμό και την επτάφωτη λυχνία, για να δώσει έμφαση στο ποιοι κρύβονται πίσω από αυτήν την αποκάλυψη του Στρατηγού.
    Την καλημέρα μου Καλλιστώ μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι,κι εγώ στην αρχή αυτό σκέφτηκα...Όμως δεν μου πολύ κολλάει.Είναι σαν να επισφραγίζει
    την δημιουργία του με την επτάφωτη λυχνία...
    Σε χαιρετώ καλή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή παρακολουθώ το ιστολόγιο του δημιουργού του βίντεο, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό. Ρίξε μία ματιά http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/, ίσως να απαντηθεί η απορία σου, είναι αρκετά ενδιαφέρον.
    Καλή σου μέρα αγαπημένη μου Καλλιστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή μου Ιφιγένεια, με δεδομένο τον σεβασμό μου προς το πνεύμα και το έργο σου, επέτρεψέ μου να συμφωνήσω με την φίλη Καλλιστώ. Το ποιοι κρύβονται πίσω απ΄τα λεγόμενα του βιβλίου, νομίζω ότι είναι προφανές αφού στην εισαγωγή του video αναφέρεται σαφώς «Ο ανθελληνισμός – μισελληνισμός των Εβραίων», σημείο καταλληλότατο για να προβληθούν και τα αντίστοιχα σύμβολα. Όταν όμως το video και ενώ έχει ξεπεράσει ουσιαστικά το θέμα των Εβραίων και αναφέρεται στην Ελλάδα ως μόνη, εκεί εμφανίζει και «παντρεύει» με… παράξενο τρόπο τα σύμβολα και ρίχνει την αυλαία όχι μόνο με την επτάφωτη λυχνία, αλλά με το έμβλημα της Μοσσάντ (που την περιλαμβάνει). Αν και είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να είμαστε δύσπιστοι προς τον οποιονδήποτε, δεν θα κάνω «περίεργες» σκέψεις και θα το αποδώσω σε απειρία του δημιουργού του video. Ευχαριστώ για μία ακόμα φορά για την φιλοξενία σου. (Ι.Π)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αγαπητέ μου Ι.Π.!
      Τόσο εσύ όσο και η αγαπημένη μας φίλη Καλλιστώ πραγματικά με έχετε βάλει σε σκέψεις! Εξαιτίας των επισημάνσεων σας σκέφτηκα ότι μπορεί να έχετε δίκιο στην παρατήρηση σας, σκέψη που προσπάθησα να διώξω καθώς όπως και εσύ αναφέρεις έχουμε γίνει ιδιαίτερα καχύποπτοι. Δεδομένης της αναφοράς στην αποκάλυψη του Στρατηγού Γεωργίου Αϋφαντή, τον οποίο προβάλλει συχνά ο Διαγγελέας, πάλι προσπάθησα να προσπεράσω τις καχύποπτες σκέψεις. Βλέποντας όμως για τέταρτη, πέμπτη φορά το βίντεο παρατήρησα και το σήμα (πάνω δεξιά στο βίντεο) της ΟΕΑ, το οποίο αν το προσέξει κανείς είναι λίγο... παράξενο και στάθηκα ακόμη περισσότερο στις επισημάνσεις σας! και θα με ενδιέφερε η γνώμη τόσο η δική σου όσο και της Καλλιστώς όσον αφορά το σηματάκι αυτό καθώς πιστεύω ότι έχετε και διαμορφωμένη άποψη για την ΟΕΑ.
      Πάντως όταν το παρατηρήσει κανείς όπως εσείς, είναι βέβαιο ότι κάτι δεν ταιριάζει με τον ειρμό του βίντεο ειδικά γνωρίζοντας ότι οι οι δημιουργοί των βίντεο κλείνουν με το έμβλημα τους και την υπογραφή τους...
      Δράττομαι της ευκαιρίας να δηλώσω για άλλη μία φορά ότι ο χώρος των Αυτοχθόνων Ελλήνων δεν είναι δικός μου χώρος αλλά χώρος όσων τους εκφράζει, απλώς εγώ τον διαχειρίζομαι και μακάρι να είχα την ευχέρεια να δημοσιεύω τις προτάσεις όλων όσων συμβάλλουν με την παρουσία τους εδώ, και να συμμετείχαν περισσότερα άτομα στην ροή των δημοσιεύσεων. Οπότε αγαπητέ μου, είναι χαρά μου να εκφράζεις, διαφωνίες, αντιρρήσεις, και αντιπαραθέσεις να γίνονται είναι καλό! διότι έτσι γίνεται διάλογος και όταν καταθέτη κάποιος την γνώση και την γνώμη, μπορούμε να καταλήξουμε σε σαφέστερα συμπεράσματα και το σπουδαιότερο μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον....
      Εγώ σε ευχαριστώ για την παρουσία σου! Με τιμά ιδιαίτερα!!

      Διαγραφή
  6. Χαίρε αγαπημένη μου Ιφιγένεια!
    Είναι φυσικό να είμαστε καχύποπτοι με τόσες απίστευτες κι όμως πραγματικές καταστάσεις,που λαμβάνουν χώρα καθημερινά πλέον.Και οι πρωταγωνιστές αυτών των καταστάσεων ,οι χειρότεροι!! Ο καθένας παίζει το ρόλο που του έχουν αναθέσει.
    Από την πρώτη στιγμή που είδα το ομολογουμένως ενδιαφέρον βίντεο, κατάλαβα ότι ο δημιουργός του θέλησε και κάτι άλλο να μας περάσει. Και μας το περνάει με έντεχνο τρόπο.
    Εχεις δίκιο για την ΟΕΑ.Oμως δεν γνώριζα το σήμα της,και λάθος μου που δεν έδωσα σημασία,γιατί δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ψάξω τα βίντεο τους.Και είδα ότι Διαγγελέας και ΟΕΑ συνεργάζονται.Τώρα είμαι περισσότερο καχύποπτη και σίγουρη ότι δεν ήταν λανθασμένη η αρχική μου εκτίμηση...'Οσο για την ΟΕΑ δεν την εμπιστεύομαι καθόλου.Αναφέρονται σε πράγματα που όλοι γνωρίζουμε αλλά ο τρόπος τους είναι τέτοιος,τόσο απαράδεκτος, που σε κάνει να φεύγεις τρέχοντας κι όχι μόνο, σου δημιουργούν την εντύπωση ότι όλα είναι αρρωστημένα παραμύθια,δυστυχώς οι ίδιοι είναι...Και πιστεύω ότι εργάζονται για άλλους,αλλονών τα συφμέροντα προωθούν.Οι Ελληνες δεν θα εκφράζονταν κατά αυτόν το τρόπο. Δεν κάνουν καμιά προσπάθεια να πάρουν με το μέρος τους τους συνειδητοποιημένους .Με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους,μας διώχνουν.Πολύ ύποπτη για μένα αυτή η συμπεριφορά.Πιστεύω ότι οι μετέχοντες στο βίντεο είναι ομοϊδεάτες,που δρουν με διαφορετικό πρόσωπο ο καθένας τους.Βέβαια η άποψή μου δεν σημαίνει ότι είναι και η σωστή.Μακάρι να κάνω λάθος και μακάρι να αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό που αγωνιζόμαστε κι εμείς. Η ώρα που όλοι και όλα θα αποκαλυφθούν δεν αργεί.Τουλάχιστον,όσοι ψάχνουμε, θα είμαστε προετοιμασμένοι.Ζω για τη μέρα, όπου ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει και του αναλογεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρε κι εσύ αγαπημένη μου Καλλιστώ!
      Μην νομίζεις ότι το σηματάκι της ΟΕΑ το πρόσεξα αμέσως, την τέταρτη φορά που είδα το βίντεο το πρόσεξα.... και τότε επαληθεύτηκαν οι υποψίες σου! και χαίρομαι πάρα πολύ που τις εξέφρασες ώστε ο καθένας να αρχίσει πλέον να βλέπει πίσω από.... την κουρτίνα και η παρέμβαση σου με βοήθησε να ξεκαθαρίσω κι εγώ με την σειρά μου τις αμφιβολίες μου.
      Ενδεχομένως η ΟΕΑ να χρησιμοποιεί την συνηθισμένη πλέον μέθοδο που χρησιμοποιούν διάφοροι: "Σου παρουσιάζω μερικές αλήθειες ανάμεσα σε πολλά ψέμματα", την πιο επικίνδυνη! και το δυστύχημα είναι ότι αυτές οι αλήθειες είναι τρανταχτές! με αποτέλεσμά να φαντάζουν σαν παραμύθια γραφικών και να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη. Αυτό όπως κι εσύ λες, κάποια στιγμή θα αποδειχθεί.

      Η παρέμβαση σου είναι εξαιρετικά χρήσιμη Ελληνίδα μου!!!
      και χαίρομαι ιδιαίτερα που οι τοποθετήσεις σου γενικότερα ξεκαθαρίζουν τα... ομιχλώδη τοπία ως γνήσια κόρη της φτερωτής σκέψης του Ερμή!!!

      Την καλημέρα μου!!!

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που συμφωνούμε.Χαίρομαι επίσης που το κουβάρι της αλήθειας ξετυλίγεται αργά μεν αλλά σταθερά δε, προς την ολοκλήρωση της.Ολοι μαζί μπορούμε,ο καθένας μόνος του όχι!
      Την αγάπη μου!!!

      Διαγραφή
  7. Έτσι είναι! όλοι μαζί!!!
    και την δική μου αγάπη Διδυμάκι άπιαστο στην παρατηρητικότητα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...