Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Ἱερές» μπίζνες τοῦ Πατριαρχείου στὴν Παλαιστίνη γιὰ νὰ ἐκτοπιστοῦν οἰ Παλαιστίνιοι!

ΙΟΥΔΕΣ! ΠΛΟΥΤΙΖOYN ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

«Ἱερές» μπίζνες τοῦ Πατριαρχείου στὴν Παλαιστίνη γιὰ νὰ ἐκτοπιστοῦν οἰ Παλαιστίνιοι!1172 εκατομμύρια δολάρια έβαλε στην τσέπη το περιβάλλον του πατριάρχη… Τα
χρήματα αυτά προέρχονται από τις μίζες πωλήσεων εδαφών που ανήκουν στο ελληνορθόδοξο πατριαρχείο και είναι η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα… στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Όσο πουλάει γη ο Θεόφιλος στους εβραίους τόσο οι εβραίοι χτίζουν εποικισμούς και κερδίζουν όλο και πιο πολύ έδαφος από την Παλαιστίνη.
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
Χωρίς να ρωτάει κανέναν συνεχίζει την δράση του ανενόχλητος εφαρμόζοντας το σχέδιο ξεπουλήματος της ελληνορθόδοξης γης με καθοδήγηση του μουσουλμάνου με εβραϊκό διαβατήριο δικηγόρου του Μούγραμπι.
Τα 172 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με πληροφορίες του Hellasforce είναι μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, πρόσφατα στο Λονδίνο. Ο λογαριασμός είναι στο όνομα Η. Γ. που αντιστοιχεί σε ελληνικό όνομα και σχετίζεται άμεσα με το «περιβάλλον».
Δεν είναι η πρώτη φορά που μεταφέρονται τέτοια ποσά στο εξωτερικό αφού οι πωλήσεις εδαφών του Πατριαρχείου έφεραν φοβερά κέρδη. Μέχρι τώρα έχουν παραχωρήσει και ενορίες του Πατριαρχείου στην Αμερική.
Έκαναν σύμβαση της περιοχής Rasco της Ιερουσαλήμ σε offshore εταιρεία η οποία στη συνέχεια συναλλάχτηκε με εταιρεία εβραϊκών συμφερόντων. Έκαναν πάλι σύμβαση με εβραϊκή εταιρεία για την Βηθλεέμ ( για αυτο ξεσηκώθηκαν οι άραβες Χριστιανοί εκεί εναντίον του πατριαρχείου). Συμβάσεις στην Μπετσαφάρα στην Μπετζάλα με εβραϊκές εταιρείες. Ακόμη και το ξενοδοχείο King David στην περιοχή Νικηφορία δόθηκε σε εβραϊκή εταιρεία.
Όλες οι παραπάνω παραχωρήσεις , μακροχρόνιες ενοικιάσεις και πωλήσεις γίνονται μόνο με εβραϊκές εταιρείες.
«Ἱερές» μπίζνες τοῦ Πατριαρχείου στὴν Παλαιστίνη γιὰ νὰ ἐκτοπιστοῦν οἰ Παλαιστίνιοι!2
ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ OFSHORE
Όλο το παιχνίδι κρύβεται πίσω από τον τρόπο συναλλαγών. Τίποτα δεν γίνεται απευθείας με το Πατριαρχείο αλλά με offshore εταιρεία.
Για ποιο λόγο εάν το Πατριαρχείο θελήσει να συνεχίσει να συναλλάσσεται με μία εβραϊκή εταιρεία δεν ανανεώνει απευθείας μαζί της την σύμβαση μίσθωσης αλλά συναλλάσσεται με μια offshore εταιρεία;
Διότι στη συνέχεια η offshore εταιρεία έχοντας ήδη υποκαταστήσει το Πατριαρχείο στα δικαιώματά του στην συγκεκριμένη περιουσία συναλλάσσεται πλέον απευθείας με την εβραϊκή για την ίδια περιουσία ανανεώνοντας έτσι την μίσθωση , παίρνοντας παράλληλα πακτωλό χρημάτων . Αυτή η offshore κρύβει τους πραγματικούς ιδιοκτήτες που δεν είναι άλλοι από το «περιβάλλον» .
ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΟΥΓΡΑΜΠΙ
Είναι ο άνθρωπος που στην πραγματικότητα διοικεί το Πατριαρχείο και έχει εγκλωβίσει τον Θεόφιλο πια χωρίς να μπορεί ακόμη και να θέλει να κάνει πίσω.
Είναι ο προσωπικός δικηγόρος του Θεόφιλου που από την στιγμή που έριξαν τον Ειρηναίο από τον πατριαρχικό θρόνο ανέλαβε δράση για το εγκληματικό ξεπούλημα της πατριαρχικής γης.
Μουσουλμάνος με εβραϊκό διαβατήριο ο Μούγραμπι παντρεμένος με Ιορδανή με απλωμένα τα πλοκάμια του στο παλάτι της Ιορδανίας , είχε πολύ καλά σχεδιάσει αυτά τα βήματα. Έκανε το Πατριαρχείο δούρειο ίππο για να περάσει γη στρατηγικής σημασίας για τους παλαιστίνιους που ανήκει στο ελληνορθόδοξο πατριαρχείο στα χέρια των εβραίων .
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ
Το αρμόδιο υπουργείο για τα Πατριαρχεία στην Ελλάδα από την άλλη πλευρά κωφεύσει συστηματικά στα όσα αφορούν τις καταγγελίες για τον Πατριάρχη συνεχίζοντας έτσι την πολιτική αδιαφορίας των προηγούμενων υπουργών για το Πατριαρχείο.
Έτσι αφήνουν τον Θεόφιλο να πλουτίζει . Τους άραβες Χριστιανούς να ξεσηκώνονται εναντίον του Πατριαρχείου και της Ελλάδας και τους εβραίους να αποκτούν διαρκώς γη εθνικής σημασίας για την Παλαιστίνη από τα χέρια του ελληνορθόδοξου Πατριάρχη .
ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΌΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
Το Ισραήλ έχει κτίσει ενδεικτικά σε Πατριαρχική έκταση στα Ιεροσόλυμα, το Πάρκο της Ανεξαρτησίας , το Ισραηλινό Μουσείο , τη Μεγάλη Συναγωγή , τη Συναγωγή Χεισάλ Σλόμο , την Κνέσετ , το Προεδρικό Μέγαρο , την οικία του Πρωθυπουργού και πολλά άλλα. Όλα αυτά έγιναν υπό το καθεστώς των μακροχρόνιων συμβάσεων αυτό δηλαδή που γίνεται και τώρα. Πως υπάρχει λοιπόν περίπτωση αυτά τα εδάφη ποτέ να γυρίσουν πίσω στο Πατριαρχείο ; Ούτε αυτά θα γυρίσουν ποτέ ούτε βέβαια και όσα ξεπουλιούνται τώρα. Απλά βοηθάμε το κράτος του Ισραήλ να καθιερώσει την κυριαρχία του στην γη που δεν του ανήκε.
«Ἱερές» μπίζνες τοῦ Πατριαρχείου στὴν Παλαιστίνη γιὰ νὰ ἐκτοπιστοῦν οἰ Παλαιστίνιοι!4

Ένας Πατριάρχης στα σίδερα της φυλακής

 «Ἱερές» μπίζνες τοῦ Πατριαρχείου στὴν Παλαιστίνη γιὰ νὰ ἐκτοπιστοῦν οἰ Παλαιστίνιοι!3
Κατά την ταπεινή μας γνώμη το θέμα του Μακαριωτάτου Πατριάρχου πρ. Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίου αποτελεί ένα μελανό στίγμα στο σώμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας!
Επί επτά τώρα χρόνια παραμένει φυλακισμένος στο διαμέρισμά του εκεί κάτω στα Ιεροσόλυμα! Δεν έχει ιατρική περίθαλψη! Δεν έχει κάποιον δίπλα Του!
Εάν σκοντάψει και πέσει στο δάπεδο, δεν υπάρχει κάποιος να Τον βοηθήσει, ώστε να σηκωθή!
Εάν κυριευθή από μία ίωση καί ψήνεται στον πυρετό, δέν έχει τόν βοηθούντα!
Εάν έχει ένα πονόδοντο, δεν έχει την δυνατότητα να επισκεφθή ένα οδοντίατρο!
Στις Κρατικές Φυλακές το Κράτος και στον πιο απεχθή εγκληματία-κατάδικο παρέχει φαγητό και μιά στοιχειώδη προστασία!
Στον Πατριάρχη κ. Ειρηναίο ΟΥΔΕΙΣ, ναί ουδείς, υπάρχει δίπλα Του. Παραμένει μόνος, ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ, είκοσι τέσσερες ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες τήν εβδομάδα, τριακόσιες εξήκοντα πέντε ημέρες τον χρόνο!
Το θέμα “Πατριάρχης Ειρηναίος” αποτελεί, λοιπόν, στίγμα στο Σώμα της Ορθοδοξίας!
Η ευθύνη βαρύνει όλους τους Προκαθημένους της Ορθοδόξου Εκκλησίας, προεχόντως βέβαια τον διάδοχό Του, τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο και τα Μέλη της Αγιοταφικής Αδελφότητος!
Πλήν όμως εξαιρέτως και πρωτίστως η ευθύνη βαρύνει τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο!
Όλοι τους ανέχονται να υπάρχει ένας ΖΩΝΤΑΝΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ενταφιασμένος στο κελλί του!
Εμείς έχουμε αναφερθή πολλές φορές στο ζήτημα αυτό! Επανερχόμεθα σήμερα για μια ακόμη φορά!
Εάν συνεχίσουν τά κλείνουν τά μάτια τους και τα αυτιά τους ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, θα ευρεθούν αναπολόγητοι ενώπιον του Μεγάλου Αρχιερέως Ιησού Χριστού κατά την ημέρα της κρίσεως!
Όσο μικρός καί ασήμαντος και να είναι ο χαράσσων τις γραμμές αυτές, έχει το θάρρος να υπενθυμίσει στους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ την μεγάλη αλήθεια, ήτις ελέχθη διά στόματος του Αγ. Ιακώβου: “η γαρ κρίσις ανέλεος τω μη ποιήσαντι έλεος. Κατακαυχάται έλεος κρίσεως” (Ιακ. β΄, 13).
*******
Καλό Πάσχα, Αδελφοί καί Πατέρες και τέκνα μου εν Κυρίω αγαπητά και περιπόθητα!
Σας ικετεύω να προσευχηθούμε εκτενώς για τον Μάρτυρα Πατριάρχη!

Διαβάστε και το άρθρο από το ΟΑΚΚΕ της Μοσάντ…
Τότε που οι γενίτσαροι των καναλιών μας βομβάρδιζαν όλη την  ημέρα για την υπόθεση Βαβύλη, ώστε να …απαξιωθεί ο Ειρηναίος και να αναλάβει κάποιοςΑΠΛΟΧΕΡΗΣ Πατριάρχης…
Να μην μείνει σπιθαμή γης που να μην τσακώσει το Ισραήλ τσάμπα και βερεσέ.

Οι πράκτορες κατηγορούν τον Ειρηναίο φυσικά για …ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ!!!«Ἱερές» μπίζνες τοῦ Πατριαρχείου στὴν Παλαιστίνη γιὰ νὰ ἐκτοπιστοῦν οἰ Παλαιστίνιοι!5ΟΑΚΚΕ

http://filonoi.gr/2014/09/15/s-ieres-mpiznes-toy-patriarxeioy-sthn-palaistinh-gia-na-ektopistoyn-oi-palaistinioi/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...