Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΧΘΕΣΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ: «ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ». «ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ». ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ: «Η (ΕΒΡΑΙΑ) ΜΕΡΚΕΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ».


  Τραμπ:  ΟΧΙ  ΣΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΚΑΛΛΕΡΓΗ.  "Η  Μέρκελ  θέλει  την  καταστροφή  της  Γερμανίας.  Εγώ  αγαπώ  την  Γερμανία,  γιατί  κατάγομαι  από  Γερμανούς.  Όλοι  οι  λαοί  θέλουν  να  διατηρήσουν  την  ταυτότητά  τους.  Οι  πολίτες  δεν  θέλουν  "πρόσφυγες"  να  εισβάλουν  στις  χώρες  τους  και  να  τις  καταστρέψουν.  Πρέπει  να  διαλύσουμε  το  ΝΑΤΟ". 


Η  (ΕΒΡΑΙΑ)  ΜΕΡΚΕΛ  ΘΕΛΕΙ  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 

«Εξόχως καταστροφικό λάθος» ήταν το άνοιγμα των συνόρων της Γερμανίας κατά την προσφυγική κρίση. Η Γερμανία άφησε «όλους αυτούς τους ανθρώπους» να μπουν στη χώρα, ανεξάρτητα από το πού προέρχονται. «Επέτρεψε σε ένα εκατομμύριο μετανάστες να μπουν στη χώρα της».

  

«ΑΓΑΠΩ  ΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΓΙΑΤΙ  ΕΙΜΑΙ  ΓΕΡΜΑΝΟΣ»

 «Γνωρίζετε ότι αγαπώ τη Γερμανία, διότι ο πατέρας μου κατάγεται από την Γερμανία και δεν θα ήθελα να βρεθώ σε αυτήν την θέση». Γι αυτό και οι ΗΠΑ θα ακολουθήσουν μια πολιτική ασφαλών συνόρων από την πρώτη μέρα της ανάληψη της προεδρίας από αυτόν, τόνισε. (Η  Μέρκελ)  το να αφήσει όλους αυτούς του παράνομους στη χώρα «ήταν ένα τεράστιο λάθος».


 Η Γερμανία πήρε «μια σαφή ιδέα» για τις συνέπειές του από την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου με τους 12 νεκρούς. Αντί να δεχτεί πρόσφυγες στο έδαφός της θα ήταν προτιμότερο να είχε δραστηριοποιηθεί περισσότερο για τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας στη Συρία.«ΟΙ  ΑΡΑΒΕΣ  ΕΧΟΥΝ  ΛΕΦΤΑ  ΟΣΟ  ΚΑΝΕΝΑΣ  ΑΛΛΟΣ.  ΑΝΤΙ  ΝΑ  ΠΑΡΟΥΝ  ΑΥΤΟΙ  ΤΟΥΣ  «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»  ΤΟΥΣ  ΣΤΕΛΝΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΜΕΡΚΕΛ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ»

«Οι χώρες του Κόλπου θα έπρεπε να πληρώσουν γι αυτό, αφού σε τελευταία ανάλυση έχουν τόσα λεφτά όσο κανένας άλλος» είπε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος αναλαμβάνει τη προεδρία των ΗΠΑ την Παρασκευή, σε κοινή συνέντευξή του στη γερμανική Bild και τους αμερικανικούς Times (σημείωση:  και  οι  δύο  εφημερίδες  ελέγχονται  από  εβραίους). Πρόσθεσε πάντως ότι είχε πάντα "μεγάλο σεβασμό" για τη καγκελάριο Μέρκελ, αλλά αυτό ήταν και το μοναδικό θετικό το οποίο είπε για την Γερμανία. Όλα τα άλλα μπορούν να χαρακτηρισθούν ως λεκτικά χαστούκια παρατηρεί η Deutsche Welle.


Η  ΑΓΓΛΙΑ  ΕΦΥΓΕ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  Ε.Ε.  ΕΞ  ΑΙΤΙΑΣ  ΤΗΣ  ΜΕΡΚΕΛ     

Η γερμανική προσφυγική πολιτική ήταν εκείνη η οποία οδήγησε στην έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά τον Ντόναλντ Τράμπ. «Εάν δεν εξαναγκαζόταν να δεχτεί όλους αυτούς τους πρόσφυγες, τόσο πολλούς, με όλα τα προβλήματα που συνεπάγεται αυτό, δεν θα είχε γίνει το Brexit.

   Σε  λίγο  καιρό  ο  Τσίπρας  και  το  Σόρος- Σύριζα  θα κάνουν  διαδηλώσεις  υπέρ  της...  διατήρησης  του  ΝΑΤΟ.
Στην Ελλάδα ο  Σαμαράς  και  ο  Τσίπρας  εξαπλασίασαν  τον μουσουλμανικό πληθυσμό.

Ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά μουσουλμανικού πληθυσμού έχει αποκτήσει η Ελλάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη.  Σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Center, η Ελλάδα βρίσκεται στην 9η θέση της θλιβερής αυτής κατάταξης σε απόλυτους αριθμούς, έχοντας – επισήμως και χωρίς να μετράμε τους «πρόσφυγες» - 610.000 μουσουλμάνους στο έδαφός της. Σε ποσοστό επί του συνολικού πληθυσμού βρισκόμαστε στην 7η θέση της κατάταξης με ένα ποσοστό 5,3%. Μία απαραίτητη διευκρίνιση που πρέπει να γίνει σε αυτό το σημείο είναι ότι δεν γίνεται ο λόγος για τους Έλληνες  πομάκους.  Σύμφωνα με την απογραφή του 1991, ο μουσουλμανικός πληθυσμός στην Θράκη μας ανερχόταν στις 98.000.  Τώρα μιλάμε για 610.000 μουσουλμάνους  σε  όλη  την  Ελλάδα.

ΜΙΑ  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:  Κάποτε  και  στην  Ελλάδα  ανεξάρτητες δικαστικές  αρχές  θα  ψάξουν  τις  καταθέσεις  των  πολιτικών,  των  δημοσιογράφων  και  των  Δημάρχων,  οι  οποίες  τροφοδοτούνται  με  τεράστια  ποσά  από  τον  Σόρος  και  διάφορους  εμίρηδες.
 

 

ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΛΑΟΙ  ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ  ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  ΤΟΥΣ

«Οι πολίτες, οι χώρες επιθυμούν να διατηρήσουν την ταυτότητά τους, η Μ. Βρετανία ήθελε (να διατηρήσει) την δική της. Οι πολίτες δεν θέλουν να έλθουν άλλοι στη χώρα τους και να την καταστρέψουν». Η έξοδος, μάλιστα της Μ. Βρετανίας θα αποδειχτεί ότι ήταν μια «θαυμάσια υπόθεση». «Κοιτάξτε την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτή είναι (στην ουσία) η Γερμανία. Κατά βάση η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το μέσον για την επίτευξη του στόχου της Γερμανίας.


ΙΣΤΟΡΙΚΗ  ΔΗΛΩΣΗ:

"ΚΑΙ  ΑΛΛΕΣ  ΧΩΡΕΣ  ΘΑ  ΦΥΓΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ  ΤΗΣ  (ΕΒΡΑΙΑΣ)  ΜΕΡΚΕΛ"

Γι αυτό θεωρώ ότι ήταν έξυπνο από μέρους της Μ. Βρετανίας να αποχωρήσει» πρόσθεσε στην συνέντευξή του ο Τράμπ, ο οποίος είπε, επίσης, ότι πιστεύει πως το πρότυπο της Μ. Βρετανίας θα το ακολουθήσουν και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Πάντως για τις ΗΠΑ δεν παίζει κανέναν ρόλο το εάν η ΕΕ είναι ενωμένη ή διχασμένη. «Ποτέ δεν πίστεψα ότι έχει κάποια σημασία. Κοιτάξτε, η ΕΕ δημιουργήθηκε εν μέρει για να χτυπήσει το εμπόριο των ΗΠΑ, έτσι δεν είναι; Επομένως το ίδιο μου κάνει εάν είναι διχασμένη ή ενωμένη, για μένα αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο».

   Οι  μαντρωμένοι  άφωνοι πράκτορες  "Έλληνες  πολιτικοί".

ΤΡΑΜΠ: «ΤΟ  ΝΑΤΟ  ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ». 

ΘΑ  ΔΕΙΤΕ  ΟΤΙ  ΣΕ  ΛΙΓΟ  ΘΑ  ΒΓΕΙ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΝΑ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ  ΤΗΝ  ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ  ΤΟΥ  ΝΑΤΟ.

 Το ΝΑΤΟ είναι παρωχημένος οργανισμός αλλά παραμένει «πολύ σημαντικός για μένα», δηλώνει ο Ντ. Τραμπ

Το ΝΑΤΟ είναι παρωχημένο γιατί δεν έχει βοήθησε εναντίον της τρομοκρατίας, αλλά ο στρατιωτικός οργανισμός παραμένει πολύ σημαντικός για αυτόν, δήλωσε ο εν αναμονή πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τους Τάιμς, ο Τραμπ είπε στην εφημερίδα, «Μου άσκησαν τόση κριτική όταν είπα ότι το ΝΑΤΟ είναι παρωχημένο. Είναι παρωχημένο γιατί δεν αντιμετώπισε την τρομοκρατία. Μου άσκησαν πολύ έντονη κριτική για δύο μέρες. Και μετά άρχισαν να λένε ότι ο Τραμπ έχει δίκιο».

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι πολλά μέλη του ΝΑΤΟ δεν πληρώνουν το μερίδιο που τους αναλογεί για την παροχή προστασίας από την Αμερική.

«Πολλές από αυτές τις χώρες δεν πληρώνουν όσα πρέπει να πληρώνουν, το οποίο θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο για τις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε. «Έχοντας κάνει αυτή την παρατήρηση, το ΝΑΤΟ είναι πολύ σημαντικό για μένα. Υπάρχουν πέντε χώρες που πληρώνουν αυτό που πρέπει να πληρώσουν. Πέντε. Δεν είναι πολλές», τόνισε.
Η  ΜΕΡΚΕΛ  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 
ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ
ΟΥΝΤΟ ΟΥΛΦΚΟΤΕ


Ο  αντίπαλος  της  Μέρκελ  και  των  εβραίων  που  κυβερνούν  την  Γερμανία  δημοσιογράφος  Ούντο  Ούλφκότε   που  δολοφονήθηκε  προχθές.  Τώρα  το  λέει  ο  ίδιος  ο  αμερικανός  πρόεδρος  Τραμπ  ανοιχτά:   « Η  Μέρκελ  και  η  συμμορία  της  θέλουν  να  καταστρέψουν  τον  Γερμανικό  λαό».  Διαβάστε  ολόκληρο  το  βιβλίο  του  Ούλφκότε  που  καταγγέλλει  όλα αυτά  και  έγινε  η  αιτία   της  δολοφονίας  του  από  τις  μυστικές  υπηρεσίες  της  Μέρκελ  και  του  Σόιμπλε.

  

Η  ΡΩΣΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΦΙΛΙΚΗ  ΧΩΡΑ

Ο Τραμπ θα άρει μερικές κυρώσεις εάν η Ρωσία υπογράψει συμφωνία μείωσης των πυρηνικών με τις ΗΠΑ

Ο εν αναμονή πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι θα προτείνει ηγέτη της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν την άρση των κυρώσεων εναντίον της χώρας του με αντάλλαγμα μια συμφωνία για την μείωση των πυρηνικών όπλων, έγραψε η εφημερίδα The Times του Λονδίνου.

Σε συνέντευξή του με τους Τάιμς, ο Τραμπ δήλωσε πως επιθυμεί τη «σημαντική μείωση» των οπλοστάσιων πυρηνικών όπλων των δύο κρατών, ΗΠΑ και Ρωσίας. «“Εχουν κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας. Ας δούμε αν μπορούμε να συνάψουμε κάποιες καλές συμφωνίες με τη Ρωσία. Κατ” αρχήν, θεωρώ ότι τα πυρηνικά όπλα θα πρέπει να είναι πολύ λιγότερα και να μειωθούν σε σημαντικό βαθμό, πολύ σημαντικό βαθμό», τόνισε στην εφημερίδα.

Ο Τραμπ άσκησε επίσης κριτική στη Ρωσία για την ανάμειξή της στον εμφύλιο της Συρίας, περιγράφοντας το γεγονός ως «πολύ κακό πράγμα» το οποίο είχε οδηγήσει σε «τρομερή ανθρωπιστική κατάσταση», ανέφεραν οι Τάιμς.

Μεταξύ άλλων, ο Τραμπ δήλωσε ότι θα διορίσει τον γαμπρό του  (εβραίο) Τζάρεντ Κούσνερ διαμεσολαβητή για να συνάψει συμφωνία ειρήνης στη Μέση Ανατολή, προέτρεψε τη Βρετανία να ασκήσει βέτο σε κάθε νέο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ το οποίο ασκεί κριτική στο Ισραήλ, και επανέλαβε την κριτική του εναντίον του χειρισμού του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για τη διεθνή συμφωνία πυρηνικών με το Ιράν.

Κατά τ” άλλα, εξήρε τη βασίλισσα Ελισάβετ και δήλωσε πρόθυμος να συνάψει εμπορική συμφωνία με το Ηνωμένο Βασίλειο.


Ο Τράμπ απείλησε επίσης τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία με υψηλές δασμολογικές κυρώσεις, εάν παράγει αυτοκίνητα στο γειτονικό Μεξικό και όχι στις ΗΠΑ. «Θα έλεγα στην BMW, εάν κατασκευάζετε ένα εργοστάσιο στο Μεξικό και θέλετε να πουλήσετε αυτοκίνητα στις ΗΠΑ χωρίς να καταβάλετε φόρο 35%, τότε ξεχάστε το» απάντησε ο Τράμπ στο ερώτημα για το πως σχολιάζει την πρόθεση της αυτοκινητοβιομηχανίας του Μονάχου να κατασκευάσει εργοστάσιο στο Μεξικό το 2019. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να κατασκευάσουν το εργοστάσιο τους στις ΗΠΑ» διευκρίνισε.

Εκτός τούτων ο Τράμπ επέκρινε τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών και των αμερικανικών αυτοκινητοβιομηχανιών ως μονόπλευρες: «Εάν κάποιος περπατά στην 5η λεωφόρο θα διαπιστώσει ότι όλοι έχουν μια Μερτσέντες μπροστά στο σπίτι τους, έτσι δεν είναι; Το γεγονός είναι ότι κάνατε αθέμιτο ανταγωνισμό απέναντι στις ΗΠΑ» είπε επικριτικά για τους Γερμανούς. Πρόσθεσε δε ότι είναι υπέρμαχος του ελευθέρου εμπορίου, αλλά θα πρέπει να είναι ένα έξυπνο εμπόριο για να μπορεί να λέγεται θεμιτό.


Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΡΟΥΛΑ  ΚΟΤΣΕΤΑ  ΚΑΙ  Ο  ΤΡΑΜΠ

Η δημοσιογράφος  Ρούλα Κοτσέτα στην φωτογραφία είναι δίπλα στον σημερινό  Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σε παλαιότερο στιγμιότυπο, όταν ήταν ανταποκρίτρια στη Νέα Υόρκη (φωτο Δημήτρης Πανάγος). Εντύπωση είχε κάνει τότε στην δημοσιογράφο Ρούλα Κοτσέτα η απλότητά του.

O  Τραμπ  παρακολουθούσε πάντα τα ελληνοαμερικάνικα δρώμενα και δεν δίστασε να μιλήσει πολλές φορές για την στήριξή του στην Ομογένεια και στα εθνικά μας θέματα.


Ο  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ  ΚΩΣΤΑΣ  ΚΟΝΔΥΛΗΣ  ΠΟΥ  ΕΚΤΙΣΕ  ΤΟΝ  ΠΥΡΓΟ  ΤΟΥ  ΤΡΑΜΠ

Ο  Τράμπ  είχε πάντα σχέσεις με την Ελληνοαμερικάνικη κοινότητα. Στενός του  συνεργάτης χρόνια τώρα, είναι ο αρχιτέκτονας Κώστας Κονδύλης Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Kondylis Architecture, με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Κονδύλης το 2001 έκτισε το 90όροφο Trump World Tower στο Μανχάταν, που ήταν το μεγαλύτερο οικιστικό συγκρότημα στον κόσμο.

«Ο Κώστας είναι ένας αρχιτέκτονας με εξαιρετική αισθητική, ο οποίος μπορεί να σκετσάρει επίσης» είχε πεί σε δηλώσεις του στην δημοσιογράφο Ρούλα Κοτσέτα (ρεπόρτερ της Ελληνοαμερικάνικης εφημερίδας «Πρωινή» και ανταποκρίτρια τότε της εφημερίδας «Κέρδος») ο κ. Trump. «Δεν του έχει δοθεί ποτέ έως σήμερα η αναγνώριση που πρέπει. Ξεκινά τώρα σιγά σιγά» είχε πεί χαρακτηριστικά.


Ο Ντόναλντ Τράμπ δεν είχε λείψει σχεδόν ποτέ από την ετήσια εκδήλωση της ελληνοαμερικάνικης οργάνωσης HANAC που πάντα γινόταν στο διάσημο ξενοδοχείο «PLAZA» της Νέας Υόρκης, ιδιοκτήτης του οποίου ήταν ο Ντόναλντ Τράμπ.-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...