Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΔΥΟ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ: «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΑΡΘΡΑ:  
 • ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ «ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ»;
 • ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 
 • «Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:


  Tο άρθρο του Phil Giraldi που οδήγησε στην απόλυση του. 

         O Phil Giraldi. Φωτό: Wikipedia
   
  Το πρωί της 21ης Σεπτεμβρίου 2017 ο ομιλητής και αρθρογράφος Phil Giraldi, πρώην ειδικός της CIA σε στρατιωτικά θέματα, απολύθηκε μέσω τηλεφώνου από το The American Conservative όπου συνέβαλλε τακτικά για δεκατέσσερα χρόνια. Του είπαν ότι το άρθρο του «Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής» ήταν απαράδεκτο.





 •  Η  ΒΑΛΕΡΙ  ΠΛΕΙΜ,  ΠΟΥ  ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ  ΣΤΗΝ   CIA  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
  Λίγες μέρες αργότερα η πρώην πράκτορας της CIA Βάλερι Πλέιμ σήκωσε το άρθρο στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και μετά από κατηγορίες εναντίον της για ”αντισημιτισμό”
  αναγκάστηκε να το αποσύρει, να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί από τη θέση της στο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού Plowshares.

  Το Off the Record δημοσίευσε  μεταφρασμένο ολόκληρο το ”απαγορευμένο” άρθρο του Phil Giraldi όπως αρχικά
  δημοσιεύθηκε στο Unz Review:

  Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής

  ΔΕΝ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΜΙΛΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΤΟΝ  ΓΟΡΙΛΑ  ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΕΜΟΥΣ;  
  Μίλησα πρόσφατα σε μια διάσκεψη για το Πολεμικό Κόμμα της Αμερικής όπου μετά ένας ηλικιωμένος ήρθε σε μένα και ρώτησε: “Γιατί κανείς δεν μιλά ειλικρινά για τον γορίλα των τεσσάρων λιβρών μέσα στο δωμάτιο; Κανείς δεν ανέφερε το Ισραήλ σε αυτό το συνέδριο και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι Αμερικανοί Εβραίοι με όλα τα χρήματα και την εξουσία τους που υποστηρίζουν κάθε πόλεμο στη Μέση Ανατολή για τον Νετανιάχου;  Δεν πρέπει να αρχίσουμε να τους ονομάζουμε και να μην τους αφήσουμε να ξεφύγουν με αυτό;”


  ΤΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ  ΣΥΡΜΑΤΑ  ΠΟΥ  ΚΑΙΝΕ

  .Ήταν μια ερώτηση σε συνδυασμό με ένα σχόλιο που έχω ακούσει πολλές φορές πριν και η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: κάθε οργάνωση που φιλοδοξεί να ακουστεί στην εξωτερική πολιτική γνωρίζει ότι το να αγγίξει το ηλεκτροφόρο σύρμα του Ισραήλ και των Αμερικανών Εβραίων εγγυάται ένα γρήγορο ταξίδι στην αφάνεια.

   

   ΟΙ  ΕΒΡΑΪΚΕΣ  ΟΜΑΔΕΣ  ΣΤΙΣ  ΗΠΑ
  ΕΛΕΓΧΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ 
  ΚΑΙ  ΚΑΤΕΧΟΥΝ  ΤΙΣ 
  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ  ΜΕΣΩΝ 
  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ.

  Οι εβραϊκές ομάδες και οι ατομικοί χορηγοί με βαθιά τσέπη όχι μόνο ελέγχουν τους πολιτικούς, κατέχουν και διαχειρίζονται τις βιομηχανίες μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν θα ακούσει ποτέ ξανά για ή από την παραβατική πλευρά. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο θέμα της λεγόμενης «διπλής πίστης», ιδίως καθώς η ίδια η έκφραση είναι λίγο απογοητευτική αφού είναι αρκετά σαφές ότι ορισμένοι από αυτούς έχουν μόνο πραγματική πίστη στο Ισραήλ.
  Πρόσφατα, ορισμένοι επικριτές, συμπεριλαμβανομένου και εμού,
  προειδοποιούσαν για έναν επικείμενο πόλεμο με το Ιράν. Βεβαίως, η προτροπή για χτύπημα στο Ιράν προέρχεται από πολλές πλευρές και περιλαμβάνει στρατηγούς στη Διοίκηση που πάντα σκέφτονται πρώτα από την άποψη της επίλυσης των προβλημάτων μέσω βίας, από μια κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας εμμονική με φόβο για την Ιρανική ηγεμονία και φυσικά από το ίδιο το Ισραήλ.

   
  ΠΟΙΟΙ  ΕΧΟΥΝ  ΑΝΑΛΑΒΕΙ  ΤΟ 
  ΕΡΓΟ  ΤΗΣ  ΕΝΑΡΞΗΣ  ΠΟΛΕΜΟΥ.

  Αλλά αυτό που κάνει την μηχανή του πολέμου να λειτουργεί παρέχεται από Αμερικανούς Εβραίους που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της έναρξης πολέμου με μια χώρα που δεν απειλεί πιθανώς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουν αποδειχθεί πολύ επιτυχημένοι στο να υποκρίνονται την Ιρανική απειλή, τόσο πολύ ώστε σχεδόν όλοι οι Ρεπουμπλικανοί και οι περισσότεροι Δημοκρατικοί του Κογκρέσσου, καθώς και πολλά από τα ΜΜΕ, φαίνεται να είναι πεπεισμένοι ότι το Ιράν πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα, και πιο συγκεκριμένα με τη χρήση του στρατού των ΗΠΑ, και όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο.
  Και ενώ το κάνουν, το ζήτημα ότι σχεδόν όλοι που μισούν το Ιράν είναι Εβραίοι έχει με κάποιο τρόπο διαφύγει, σαν να μην έχει σημασία. Αλλά πρέπει να έχει σημασία. Ένα
  πρόσφατο άρθρο στο New Yorker σχετικά με τον τερματισμό του επικείμενου πολέμου με το Ιράν προτείνει παραδόξως ότι η σημερινή γενιά “γερακιών του Ιράν” μπορεί να αποτελέσει συγκρατημένη δύναμη όσον αφορά επιλογές πολιτικής, λαμβάνοντας υπόψη τα διδάγματα από το Ιράκ. Το άρθρο παραθέτει ως σκληροπυρηνικούς για το Ιράν τους David Frum, Max Boot, Bill Kristol και Bret Stephens.
  Ο Daniel Larison στο The American Conservative έχει μια
  καλή προεπισκόπηση στο άρθρο του New Yorker με τίτλο “Ναι, τα γεράκια του Ιράν θέλουν σύγκρουση με το Ιράν”, το οποίο ταυτοποιεί τα τέσσερα παραπάνω αναφερόμενα γεράκια με όνομα πριν τα περιγράψει ως “… Ποιός είναι Ποιός της συστηματικής σαθρής σκέψης εξωτερικής πολιτικής. Αν είχαν δίκιο για οποιοδήποτε σημαντικό θέμα εξωτερικής πολιτικής τα τελευταία είκοσι χρόνια, θα ήταν ειδήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο καθένας από αυτούς μισεί την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν με πάθος και έχουν ταχθεί υπέρ μιας στρατιωτικής δράσης εναντίον του Ιράν σε κάποιο σημείο ή άλλο. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οποιοσδήποτε από αυτούς θα αντιταχθεί στην επίθεση στο Ιράν.”
  Και θα ήθελα να προσθέσω μερικά ακόμη ονόματα: Mark Dubowitz, Michael Ledeen και Reuel Marc Gerecht του Ιδρύματος για την Προάσπιση των Δημοκρατιών. Daniel Pipes του Φόρουμ για τη Μέση Ανατολή. John Podhoretz του περιοδικού Commentary. Elliot Abrams του Συμβουλίου για τις Εξωτερικές Σχέσεις. Meyrav Wurmser του Ινστιτούτου Έρευνας Μέσων Μέσης Ανατολής. Kimberly Kagan του Ινστιτούτου Μελέτης του Πολέμου. και Frederick Kagan, Danielle Pletka και David Wurmser του Αμερικανικού Ινστιτούτου Επιχειρήσεων. Και μπορείτε επίσης να ρίξετε στη χοάνη ολόκληρες οργανώσεις όπως η ΑμερικανοΙσραηλινή Επιτροπή Δημόσιων Υποθέσεων (AIPAC), το Ινστιτούτο Ουάσιγκτον για την Εγγύς Ανατολή (WINEP) και το Ινστιτούτο Hudson. Και ναι, όλοι είναι Εβραίοι, και οι περισσότεροι από αυτούς θα αυτοπροσδιορίζονταν ως νεο-συντηρητικοί.

   
  ΟΙ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΘΑ  ΠΟΛΕΜΟΥΝ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΘΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΒΑΡΙΕΣ  ΣΚΕΨΕΙΣ.

  Και θα ήθελα να προσθέσω ότι μόνο ένα από τα κατονομαζόμενα άτομα έχει υπηρετήσει ποτέ σε οποιοδήποτε κλάδο του αμερικανικού στρατού – ο David Wurmser που ήταν κάποτε στο αποθεματικό του Ναυτικού. Αυτά τα άτομα συνιστούν σε μεγάλο βαθμό μια κλίκα αγιοφανών πολεμιστών της καρέκλας που προτιμούν να κάνουν τις βαριές σκέψεις ενώ αφήνουν τους άλλους να πολεμήσουν και να πεθάνουν.
  Επομένως είναι ασφαλές να πούμε ότι μεγάλο μέρος της ανησυχίας για να κάνουμε κάτι με το Ιράν προέρχεται από το Ισραήλ και από Αμερικανούς Εβραίους. Πράγματι, θα δήλωνα ότι το μεγαλύτερο μέρος της οργής από το Κογκρέσο για το Ιράν προέρχεται από την ίδια πηγή, με το AIPAC  με «ενημερωτικά δελτία» να εξηγεί πως το Ιράν είναι αντάξιο της εξόντωσής του επειδή έχει υποσχεθεί να «καταστρέψει το Ισραήλ», κάτι που είναι τόσο ψέμα όσο και αδύνατο καθώς η Τεχεράνη δεν διαθέτει τους πόρους για να επιτελέσει ένα τέτοιο έργο.
  Τα ψέματα του AIPAC μαζεύονται στη συνέχεια και επαναλαμβάνονται από πρόθυμα μέσα ενημέρωσης, ​​όπου σχεδόν κάθε “εμπειρογνώμονας” που μιλά για τη Μέση Ανατολή στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο ή που δίνει συνέντευξη για άρθρα εφημερίδων, είναι Εβραίος.
  Κάποιος θα μπορούσε επίσης να προσθέσει ότι οι νεοσυντηρητικοί ως ομάδα ιδρύθηκαν από Εβραίους και είναι κατά βάση Εβραίοι, εξού και η παγκόσμια προσκόλλησή τους στο κράτος του Ισραήλ.

   

  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΒΟΗΘΟΙ  ΤΟΥ  ΜΠΟΥΣ,  ΠΟΥ  ΔΙΕΔΙΔΑΝ  ΨΕΥΔΕΙΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΑΝ  ΣΤΟΝ  ΠΟΛΕΜΟ,  ΗΤΑΝ  ΕΒΡΑΙΟΙ.

  ΟΙ  Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά όταν απέκτησαν μια σειρά θέσεων εθνικής ασφάλειας κατά τη διάρκεια της διοίκησης Ρήγκαν και η υπεροψία τους ολοκληρώθηκε όταν στελέχωσαν ανώτερες θέσεις στο Πεντάγωνο και το Λευκό Οίκο υπό τον Τζορτζ Μπους. Θυμηθείτε για λίγο τον Paul Wolfowitz, τον Doug Feith και τον Scooter Libby. Ναι, όλοι Εβραίοι και όλοι αγωγοί για τις ψευδείς πληροφορίες που οδήγησαν σε έναν πόλεμο που έχει εξαπλωθεί και κατέστρεψε αποτελεσματικά μεγάλο μέρος της Μέσης Ανατολής. Εκτός από το Ισραήλ, φυσικά. Ο Philip Zelikow,, επίσης Εβραίος, σε μια στιγμή ειλικρίνειας, παραδέχτηκε ότι ο Πόλεμος του Ιράκ, κατά τη γνώμη του, πολεμήθηκε για το Ισραήλ.
  Προσθέστε στην τρέλα έναν Εβραίο πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Ισραήλ, ο οποίος ταυτίζεται με τους πιο δεξιούς Ισραηλινούς εποίκους, έναν επικεφαλής διαπραγματευτή διορισμένο από τον Λευκό Οίκο ο οποίος είναι Εβραίος και έναν Εβραίο γαμπρό που συμμετέχει επίσης στη διαμόρφωση της πολιτικής για τη Μέση Ανατολή. Υπάρχει κάποιος που παρέχει μια εναλλακτική άποψη στην αιώνια και χωρίς κριτική υποστήριξη του Μπέντζαμιν Νετανιάχου και του κλεπτοκρατικού του καθεστώτος ρατσιστών κακοποιών; Δε νομίζω.
  Υπάρχουν μερικές απλές λύσεις για την κυρίαρχη εμπλοκή Αμερικανών Εβραίων σε θέματα εξωτερικής πολιτικής όπου έχουν προσωπικό συμφέρον λόγω της εθνικότητας ή των οικογενειακών τους δεσμών. Πρώτα απ ‘όλα, μην τους τοποθετείτε σε θέσεις εθνικής ασφάλειας που αφορούν τη Μέση Ανατολή, όπου ενδεχομένως θα συγκρούονται. Αφήστε τους να ανησυχούν για τη Βόρεια Κορέα, η οποία δεν έχει εβραϊκή μειονότητα και δεν συμμετείχε στο ολοκαύτωμα. Αυτός ο τύπος λύσης ήταν, μάλιστα, κάπως μια πολιτική σχετικά με τη θέση του πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Ισραήλ. Κανένας Εβραίος δεν διορίστηκε για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων πριν από το 1995, μια κατανόηση που παραβιάστηκε από τον Μπιλ Κλίντον (δεν το γνωρίζατε!) που τοποθέτησε τον Martin Indyk στη θέση. Ο Indyk δεν ήταν καν αμερικανός πολίτης τότε και έπρεπε να πολιτογραφηθεί γρήγορα πριν εγκριθεί από το Κογκρέσσο.
  Αυτοί οι Αμερικανοί Εβραίοι οι οποίοι είναι στενά συνδεδεμένοι με το Ισραήλ και με κάποιο τρόπο βρίσκονται σε θέσεις ανώτερης πολιτικής που εμπλέκουν τη Μέση Ανατολή και οι οποίοι έχουν οποιαδήποτε ακεραιότητα στο θέμα, πρέπει να ανατρέψουν τον εαυτό τους, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε δικαστής εάν προήγαγε μια υπόθεση στην οποία είχε προσωπικό συμφέρον. Οποιοσδήποτε Αμερικανός θα πρέπει να είναι ελεύθερος να ασκήσει τα δικαιώματα του πρώτου άρθρου του Συντάγματος για να συζητήσει πιθανές επιλογές σχετικά με την πολιτική, μέχρι και συμπεριλαμβανομένου της κατάληψης θέσεων που βλάπτουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και ωφελούν ένα ξένο έθνος. Αλλά εάν αυτός ή αυτή είναι σε θέση να δημιουργήσει πραγματικά αυτές τις πολιτικές, θα πρέπει να σταματήσει να αναμειγνύεται και να αφήσει τη γενιά πολιτικής σε όσους δεν έχουν προσωπικές αποσκευές.

  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ  ΟΙ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΜΕ  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ  ΕΤΙΚΕΤΕΣ.    
  Για εκείνους τους Αμερικανούς Εβραίους που στερούνται κάθε είδους ακεραιότητας, τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να υποχρεώνονται να τους επισημάνουν στο κάτω μέρος της οθόνης της τηλεόρασης όποτε εμφανίζονται, π.χ. ο Bill Kristol είναι “Εβραίος και ένας ειλικρινής υποστηρικτής του κράτους του Ισραήλ.” Αυτό θα ήταν κάτι σαν μια προειδοποιητική ετικέτα σε ένα μπουκάλι δηλητήριου αρουραίων – μεταφρασμένο περίπου ως “καταπιείτε ακόμα και τη μικρότερη δόση ανοησίας που εκπέμπει ο Bill Kristol με δική σας ευθύνη.”
   

   
   ΤΑ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  ΤΩΝ  ΗΠΑ 
  ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ  ΑΠΟ  ΜΙΑ  ΟΜΑΔΑ  ΠΟΥ 
  ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΞΕΝΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  Καθώς δεν είναι πιθανό να συμβεί κανένα από τα παραπάνω, η μόνη εναλλακτική λύση για τους Αμερικανούς πολίτες που έχουν κουραστεί να έχουν τα συμφέροντα της εθνικής ασφάλειας της χώρας τους κατειλημμένα από μια ομάδα που είναι δούλοι σε μια ξένη κυβέρνηση, είναι να γίνουν πιο κατηγορηματικοί για το τι συμβαίνει. Ρίξτε ένα ελαφρύ φως στο σκοτάδι και αναγνωρίστε ποιοί εξαπατώνται και από ποιόν. Ονομάστε το όπως είναι. Και αν τα συναισθήματα κάποιου πληγωθούν, κρίμα.

  Δεν χρειαζόμαστε πόλεμο με το Ιράν επειδή τον θέλει το Ισραήλ και ορισμένοι πλούσιοι και ισχυροί Αμερικανοί Εβραίοι είναι ευτυχείς να πραγματοποιήσουν.

  Σοβαρά, δεν το χρειαζόμαστε.

   

   

   

   

   

   

   

   


  A Collection of Interesting, Important, and Controversial Perspectives Largely Excluded from the American Mainstream Me

   

   

   

  America's Jews Are Driving America's Wars

  Shouldn't they recuse themselves when dealing with the Middle East?

  Philip Giraldi • September 19, 2017

   

  UPDATE: On the morning of September 21st Phil Giraldi was fired over the phone by The American Conservative, where he had been a regular contributor for fourteen years. He was told that “America’s Jews Are Driving America’s Wars” was unacceptable. The TAC management and board appear to have forgotten that the magazine was launched with an article by founder Pat Buchanan entitled “Whose War?” which largely made the same claims that Giraldi made about the Jewish push for another war, in that case with Iraq. Buchanan was vilified and denounced as an anti-Semite by many of the same people who are now similarly attacking Giraldi.

  I spoke recently at a conference on America’s war party where afterwards an elderly gentleman came up to me and asked, “Why doesn’t anyone ever speak honestly about the six-hundred-pound gorilla in the room? Nobody has mentioned Israel in this conference and we all know it’s American Jews with all their money and power who are supporting every war in the Middle East for Netanyahu? Shouldn’t we start calling them out and not letting them get away with it?”

  It was a question combined with a comment that I have heard many times before and my answer is always the same: any organization that aspires to be heard on foreign policy knows that to touch the live wire of Israel and American Jews guarantees a quick trip to obscurity. Jewish groups and deep pocket individual donors not only control the politicians, they own and run the media and entertainment industries, meaning that no one will hear about or from the offending party ever again. They are particularly sensitive on the issue of so-called “dual loyalty,” particularly as the expression itself is a bit of a sham since it is pretty clear that some of them only have real loyalty to Israel.

  Most recently, some pundits, including myself, have been warning of an impending war with Iran. To be sure, the urging to strike Iran comes from many quarters, to include generals in the Administration who always think first in terms of settling problems through force, from a Saudi government obsessed with fear over Iranian hegemony, and, of course, from Israel itself. But what makes the war engine run is provided by American Jews who have taken upon themselves the onerous task of starting a war with a country that does not conceivably threaten the United States. They have been very successful at faking the Iranian threat, so much so that nearly all Republican and most Democratic congressmen as well as much of the media seem to be convinced that Iran needs to be dealt with firmly, most definitely by using the U.S. military, and the sooner the better.

  And while they are doing it, the issue that nearly all the Iran haters are Jewish has somehow fallen out of sight, as if it does not matter. But it should matter. A recent article in the New Yorker on stopping the impending war with Iran strangely suggests that the current generation “Iran hawks” might be a force of moderation regarding policy options given the lessons learned from Iraq. The article cites as hardliners on Iran David Frum, Max Boot, Bill Kristol and Bret Stephens.

  Daniel Larison over at The American Conservative has a good review of the New Yorker piece entitled “Yes, Iran Hawks Want Conflict with Iran,” which identifies the four above cited hawks by name before describing them as “…a Who’s Who of consistently lousy foreign policy thinking. If they have been right about any major foreign policy issue in the last twenty years, it would be news to the entire world. Every single one of them hates the nuclear deal with Iran with a passion, and they have argued in favor of military action against Iran at one point or another. There is zero evidence that any of them would oppose attacking Iran.”

  And I would add a few more names, Mark Dubowitz, Michael Ledeen and Reuel Marc Gerecht of the Foundation for Defense of Democracies; Daniel Pipes of the Middle East Forum; John Podhoretz of Commentary magazine; Elliot Abrams of the Council on Foreign Relations; Meyrav Wurmser of the Middle East Media Research Institute; Kimberly Kagan of the Institute for the Study of War; and Frederick Kagan, Danielle Pletka and David Wurmser of the American Enterprise Institute. And you can also throw into the hopper entire organizations like The American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), the Washington Institute for Near East Policy (WINEP) and the Hudson Institute. And yep, they’re all Jewish, plus most of them would self-describe as neo-conservatives. And I might add that only one of the named individuals has ever served in any branch of the American military – David Wurmser was once in the Navy reserve. These individuals largely constitute a cabal of sanctimonious chairborne warriors who prefer to do the heavy thinking while they let others do the fighting and dying.

  So it is safe to say that much of the agitation to do something about Iran comes from Israel and from American Jews. Indeed, I would opine that most of the fury from Congress re Iran comes from the same source, with AIPAC showering our Solons on the Potomac with “fact sheets” explaining how Iran is worthy of annihilation because it has pledged to “destroy Israel,” which is both a lie and an impossibility as Tehran does not have the resources to carry out such a task. The AIPAC lies are then picked up and replayed by an obliging media, where nearly every “expert” who speaks about the Middle East on television and radio or who is interviewed for newspaper stories is Jewish.

  One might also add that neocons as a group were founded by Jews and are largely Jewish, hence their universal attachment to the state of Israel. They first rose into prominence when they obtained a number of national security positions during the Reagan Administration and their ascendancy was completed when they staffed senior positions in the Pentagon and White House under George W. Bush. Recall for a moment Paul Wolfowitz, Doug Feith, and Scooter Libby. Yes, all Jewish and all conduits for the false information that led to a war that has spread and effectively destroyed much of the Middle East. Except for Israel, of course. Philip Zelikow, also Jewish, in a moment of candor, admitted that the Iraq War, in his opinion, was fought for Israel.

  Add to the folly a Jewish U.S. Ambassador to Israel who identifies with the most right-wing Israeli settler elements, a White House appointed chief negotiator who is Jewish and a Jewish son-in-law who is also involved in formulating Middle East policy. Is anyone providing an alternative viewpoint to eternal and uncritical support for Benjamin Netanyahu and his kleptocratic regime of racist thugs? I think not.

  There are a couple of simple fixes for the dominant involvement of American Jews in foreign policy issues where they have a personal interest due to their ethnicity or family ties. First of all, don’t put them into national security positions involving the Middle East, where they will potentially be conflicted. Let them worry instead about North Korea, which does not have a Jewish minority and which was not involved in the holocaust. This type of solution was, in fact, somewhat of a policy regarding the U.S. Ambassador position in Israel. No Jew was appointed to avoid any conflict of interest prior to 1995, an understanding that was violated by Bill Clinton (wouldn’t you know it!) who named Martin Indyk to the post. Indyk was not even an American citizen at the time and had to be naturalized quickly prior to being approved by congress.

  Those American Jews who are strongly attached to Israel and somehow find themselves in senior policy making positions involving the Middle East and who actually possess any integrity on the issue should recuse themselves, just as any judge would do if he were presiding over a case in which he had a personal interest. Any American should be free to exercise first amendment rights to debate possible options regarding policy, up to and including embracing positions that damage the United States and benefit a foreign nation. But if he or she is in a position to actually create those policies, he or she should butt out and leave the policy generation to those who have no personal baggage.

  For those American Jews who lack any shred of integrity, the media should be required to label them at the bottom of the television screen whenever they pop up, e.g. Bill Kristol is “Jewish and an outspoken supporter of the state of Israel.” That would be kind-of-like a warning label on a bottle of rat poison – translating roughly as “ingest even the tiniest little dosage of the nonsense spewed by Bill Kristol at your own peril.”

  As none of the above is likely to happen, the only alternative is for American citizens who are tired of having their country’s national security interests hijacked by a group that is in thrall to a foreign government to become more assertive about what is happening. Shine a little light into the darkness and recognize who is being diddled and by whom. Call it like it is. And if someone’s feelings are hurt, too bad. We don’t need a war with Iran because Israel wants one and some rich and powerful American Jews are happy to deliver. Seriously, we don’t need it.

  Firstly, I completely agree with Giraldi's analysis on everything. Secondly, Priss, why you would post Michael J. Knowles' commentary of a Hollywood movie? Boycott Hollywood! Knowles works with Ben Shapiro at The Daily Wire. Shapiro is a big-time Neocon and is a "one issue" guy. That makes Knowles part of the controlled-media dialectic. Knowles mocks Palestinians on his Twitter account but at the same time invokes the Blessed Sacrament and Saint Peter in this specific YouTube video. Catholics should find Knowles as offensive as Colbert considering they both support Israel's terrorism and ethnic cleansing. http://thedialog.org/gazas-christians-work-together-to-stay-safe/
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/11771952/Two-Israelis-charged-in-arson-attack-on-Church-of-Loaves-and-Fishes.html

  Only a fool would deny the obscene amount of power the Zionist faction wields in the USA.
   

   

  Must 'read more thoroughly next time. Ugh'

  Ex-CIA agent tweets article blaming Jews for US wars, then apologizes

  Valerie Plame Wilson links to piece called 'America's Jews are driving America's wars,' then says she is of 'Jewish decent,' finally says she made a 'doozy' of a mistake

  By TOI staff September 21, 2017

   

  In this June. 21, 2011, file photo, former U.S. CIA

  Operations Officer, Valerie Plame Wilson arrives for the UK film premiere of Countdown to Zero in London. (Jonathan Short/AP, file)

  Valerie Plame Wilson, a former CIA agent and author, came under fire on Thursday after she tweeted a link to a piece titled “America’s Jews are driving America’s wars.”

  Wilson, whose identity as a CIA operative was leaked by an official in former president George W. Bush’s administration in 2003, left the agency in 2005. She initially defended the article, written by Philip Giraldi,  but she later backtracked, begging for forgiveness.


  The article included statements saying that anyone who touches on the subject of the US-Israeli relationship and American Jews runs the risk of a “quick trip to obscurity” because “Jewish groups and deep pocket individual donors not only control the politicians, they own and run the media and entertainment industries.”

  Focused on a potential impending war with Iran, it asserts that “what makes the war engine run is provided by American Jews who have taken upon themselves the onerous task of starting a war with a country that does not conceivably threaten the United States.” Giraldi went on to assert, “the issue that nearly all the Iran haters are Jewish has somehow fallen out of sight, as if it does not matter. But it should matter.”

  Giraldi cites a list of Jews as “conduits for the false information that led to a war [with Iraq] that has spread and effectively destroyed much of the Middle East.”

  His column concludes: “We don’t need a war with Iran because Israel wants one and some rich and powerful American Jews are happy to deliver. Seriously, we don’t need it.”

  The column appeared Tuesday on the website The Unz Review, which is funded by Ron Unz, a one-time candidate for governor of California who is Jewish. According to the Washington Examiner, the Anti-Defamation League noted in 2014 that Unz publicizes ideas promoted by anti-Semites and supports anti-Israel ideologies, but does not appear to be anti-Semitic himself.

  Wilson initially explained why she shared the column in a series of tweets.

  She wrote: “First of all, calm down. Re-tweets don’t imply endorsement. Yes, [the piece is] very provocative, but thoughtful. Many neocon hawks ARE Jewish. Just FYI, I am of Jewish decent (sic). I am not in favor of war with Iran, or getting out of the Iran nuclear treaty. There are simply too many who are so ready to go to war. Haven’t we had enough for a while? Read the entire article and try, just for a moment, to put aside your biases and think clearly.”

  America’s Jews Are Driving America’s Wars https://t.co/oUH7b0QPMt

  — Valerie Plame Wilson (@ValeriePlame) September 21, 2017

  1) First of all, calm down. Re-tweets don't imply endorsement. Yes, very provocative, but thoughtful. Many neocon hawks ARE Jewish. https://t.co/m5oGgKPo2a

  — Valerie Plame Wilson (@ValeriePlame) September 21, 2017

  2) Just FYI, I am of Jewish decent. I am not in favor of war with Iran, or getting out of the Iran nuclear treaty. There are simply https://t.co/AR3Jsl1yml

  — Valerie Plame Wilson (@ValeriePlame) September 21, 2017

  3) too many who are so ready to go to war. Haven't we had enough for awhile?
  4) Read the entire article and try, just for a moment, to
  https://t.co/wyd3uJ06nt

  — Valerie Plame Wilson (@ValeriePlame) September 21, 2017

  put aside your biases and think clearly. https://t.co/dHsVF8ZCH6

  — Valerie Plame Wilson (@ValeriePlame) September 21, 2017

  But later Wilson backed down and said she missed the “gross undercurrents” of the story.

  “OK folks, look, I messed up. I skimmed this piece, zeroed in on the neocon criticism, and shared it without seeing and considering the rest,” Wilson tweeted.

  “I missed gross undercurrents to this article & didn’t do my homework on the platform this piece came from. Now that I see it, it’s obvious. Apologies all. There is so much there that’s problematic AF and I should have recognized it sooner. Thank you for pushing me to look again. I’m not perfect and make mistakes. This was a doozy. All I can do is admit them, try to be better, and read more thoroughly next time. Ugh.”

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΑΡΘΡΑ:

  1.   
  ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;

  2.  
  Ο ΣΟΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ» ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ.
   

  3.   
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ : «H EΥΡΩΠΗ ΧΡΕΙΑΖETAI ΑΜΕΣΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».


  4.   
  ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.


  5.   
  Ο ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»;


  6.  
  "Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ".




  7.  
 • ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΚΝΙΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: «ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ».

 •  
   
   
  9. 
 • Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ, ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

 • 10. 
 • "ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"
 •  


  12.  
 • ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ: «ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ» Ή «ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ;»



 • 13.
 • Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΟ...


 • 14.   
 • ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ: «ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ...




 •  
   
   
  ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
   

  Δεν υπάρχουν σχόλια :

  Δημοσίευση σχολίου

  Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

  LinkWithin

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...