Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Παράνομοι μετανάστες μπαίνουν ανενόχλητοι από τον Έβρο και πάνε μόνοι τους στην Αστυνομία, πνίγονται καθημερινά από λαθροαποικιστές Λέσβος, Σάμος και Κως ενώ Ετοιμάζεται για την κατάληψη της Θράκης μας ο Ἐρντογάν !

Της... Ειδομένης γίνεται στη Θεσσαλονίκη: Τα κρατητήρια δεν αρκούν για την καταγραφή λαθρομεταναστών


Η αύξηση του αριθμού των προσφύγων έχει προκαλέσει το αδιαχώρητο στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων, με συνέπεια αρκετοί που έρχονται να χρειάζεται να καταγραφούν στη Θεσσαλονίκη, αφού στα σύνορα δεν συλλαμβάνονται.


Μέρες… Ειδομένης ζουν πρόσφυγες και μετανάστες που συγκεντρώνονται καθημερινά έξω από την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες και να πάρουν στα χέρια τους έγγραφα που θα τους επιτρέπει τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα. Ορισμένοι περιμένουν από χθες τη νύχτα καθώς διανυκτέρευσαν έξω από την είσοδο των κεντρικών γραφείων της ΕΛ.ΑΣ. στη συμπρωτεύουσα, όπου κοιμήθηκαν στο πεζοδρόμιο και στο γρασίδι.

Η κατάσταση με την αύξηση του αριθμού των προσφύγων που φτάνουν στη χώρα μας και από τον Έβρο έχει προκαλέσει το αδιαχώρητο στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων του ακριτικού νομού, με συνέπεια αρκετοί που έρχονται να χρειάζεται να καταγραφούν στη Θεσσαλονίκη, αφού στα σύνορα δεν συλλαμβάνονται. Την εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των προσφύγων αποκάλυψε χθες το protothema.gr αποτυπώνοντας ότι μέσα σε ένα μήνα τριπλασιάστηκαν όσοι μπήκαν στη χώρα μας διασχίζοντας τον Έβρο, καθώς οι Τούρκοι, που ελέγχουν απόλυτα τις προσφυγικές ροές, άνοιξαν τους κρουνούς λόγω της έντασης με την Ελλάδα.


Κούρδοι πρόσφυγες από το Αφρίν της Συρίας που μπήκαν στην Ελλάδα για να ξεφύγουν από την τουρκική εισβολή στον τόπο τους, μαζί με τα παιδιά τους περίμεναν μέχρι το απόγευμα να τους οδηγήσουν σε κάποιον προσφυγικό καταυλισμό, όπως έγινε πριν λίγες ημέρες και με ομοεθνείς τους που έφτασαν στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία. Όπως είπαν, μπήκαν με βάρκες στην Ελλάδα και στη συνέχεια καταγράφηκαν τα στοιχεία τους από την αστυνομία, όπως φαίνεται και από τα έγγραφα που είχαν στα χέρια τους. Έμειναν για περισσότερες από δέκα ημέρες στις υπηρεσίες του Έβρου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.«Πού θα πάμε με τα παιδιά μας, δεν έχουμε πού να κοιμηθούμε, ούτε να φάμε», έλεγαν έξω από τα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας.

Οι περισσότεροι όμως που συγκεντρώνονται έξω από την κεντρική αστυνομική υπηρεσία είναι μετανάστες από διάφορες χώρες, όπως Πακιστάν, Μπαγκλαντές και Αφγανιστάν. Κυρίως νεαροί άνδρες που δεν καταγράφηκαν από καμία υπηρεσία στον Έβρο, αφού έφτασαν πληρώνοντας διακινητές στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχουν συλληφθεί τυπικά. Λένε ότι περιμένουν μέχρι και δύο ημέρες για να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία τους και να πάρουν έγγραφα που επιτρέπει τη νόμιμη παραμονή τους για ένα μήνα. Οι περισσότεροι πάντως ήδη σχεδιάζουν να φύγουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πάλι με τη βοήθεια διακινητών. Η κατάσταση δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεται εύκολα στο επόμενο διάστημα, εάν οι ροές των προσφύγων συνεχίσουν με τις ίδιες αυξητικές τάσεις, καθώς πλέον, μετά το κλείσιμο των περισσότερων κέντρων φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη, δεν φαίνεται να υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι για τη φιλοξενία τους.

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2018/04/blog-post_68.html


Πάνω από 23.000 λαθρομετανάστες «πνίγουν» Λέσβο, Σάμο και ΚωΟι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Κω, έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς

Η Κως που προστέθηκε την περασμένη εβδομάδα, μαζί με τη Λέσβο και τη Σάμο φιλοξενούν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες στις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ και αυξήθηκαν κατά 733 άτομα οι πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στις 30 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Πέμπτη καταγράφηκαν 23.567 άτομα έναντι 22.834 ατόμων που ήταν μια εβδομάδα πριν. Η δυνατότητα φιλοξενίας των δομών παραμένει στα 23.673 άτομα στις 30 δομές φιλοξενίας.

Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Κω, έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς. Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 13.302 μερίδες φαγητού από τις οποίες 621 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους. Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων/μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων ΔυνάμεωνἙτοιμάζεται γιά τήν κατάληψιν τῆς Θράκης μας,ὁ Ἐρντογάν !


Εἶπε σέ ὀμιλία του ἐχθές,ὁ σουλτάν Ἐρντογάν :

«Έναν αιώνα πριν, οι άνθρωποι στη Συρία, στο Ιράκ, στη Λιβύη, στην Αλγερία, στο Αφγανιστάν, στη Γεωργία, στην Αίγυπτο, στην Κριμαία και στη Δυτική Θράκη ήταν πολίτες της Τουρκίας. Δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στους Τούρκους πολίτες»!

Καί νά σκεφθῆ κανείς,πώς πρό ὁλίγου καιροῦ,τόν φέρανε στήν Ἑλλάδα,τοῦ στρώσανε κόκκινα χαλιά,τόν ταϊσανε,παρουσίᾳ τοῦ προέδρου τῆς δημοκρατίας τους,καί τόν ἄφησαν νά ἀλωνίζῃ στήν Θράκη καί νά λέῃ πώς ἔχει καί 3 βουλευτές του στήν ἑλλαδική βουλή !


Ἀμφιβάλλει κανείς πώς ἔχουμε νά κάνουμε μέ ἀπολύτως προδότες καί ἀνθέλληνες ἐξουσιαστές ; Δέν νομίζω. Τό θέμα εἶναι, τί θά μείνῃ ἀπό αὐτή τήν Πατρίδα μας,ἀλλοίμονον !

Ἡ Πελασγική
1 σχόλιο :

 1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ18 Απριλίου 2018 - 7:36 π.μ.

  .
  ΣτΕ: Οι πρόσφυγες θα κυκλοφορούν ελεύθερα ανά την Επικράτεια
  • Απρίλιος 17, 2018
  http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/ellada/354103-ste-oi-prosfiges-tha-kikloforoun-eleithera-ana-tin-epikrateia

  .
  Η ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,
  ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ , ΤΙΜΗΣ ,
  ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !
  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !
  Η - ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ -
  ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΗΡΩΪΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ! ! !
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  Ο ΒΛΑΣΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΧΑΛΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ» ΤΟ 1805/1806
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=ihmYdocWwTA&t=28s
  .
  ΥΨΙΣΤΕ ΣΩΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...