Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Γιώργος Αδαλής (Οικονομολόγος) – ΔΕΝ Επεσε απο Vertigo ο Μπαλταδώρος!

Συνέντευξη του Οικονομολόγου Γεωργίου Αδαλή στον Metropolis 95,5FM στις 17/4/2018 ο Οποίος Θεωρεί Ότι η Πτώση του Mirage 2000-5 του Γεωργίου Μπαλταδώρου ΔΕΝ Έπεσε από Δικά του Λάθη ΑΛΛΆ από Άλλο Παράγοντα!

Περιληπτικά:

1) Η Περιοχή που Κατέπεσε το Mirage του Μπαλταδώρου Ηταν Δεσμευμένη απο τους Τούρκους για Ασκήσεις με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ!

2) Πώς ήταν Σίγουροι για το Θάνατο του Μπαλταδώρου οι Πολιτικοί Ελλάδας και Τουρκίας Στέλνοντας Συλλυπητήρια ΠΡΙΝ βρεθεί η Σωρός του;

3) Πως είναι Δυνατόν Οταν Πέφτει ενα Πολεμικό Αεροπλάνο στο Αιγαίο να Λένε ΠΑΝΤΑ ότι φταίνε οι Ελληνες Πιλότοι και ΟΧΙ οι Τούρκοι;

4) Πόσο Χρόνο είχε στη Διάθεση του ο Ιατροδικαστής να κάνει Νεκροψία-Νεκροτομή;

5) Αφού Έπεσε με το Αεροπλάνο γιατί ΔΕΝ τον βρήκαν μαζί με το κάθισμα;

6) Τα Περισσότερα Αεροπορικά Ατυχήματα-Δυστυχήματα έχουν γίνει στην Ευρύτερη Περιοχή της Σκύρου και των Σποράδων!

7) Το Μεγάλο Αγκάθι των Τούρκων στο Αιγαίο είναι οι Μοίρα Μαχητικών στη Σκύρο!

8) Πως λένε ότι Κατέπεσε το Σινούκ με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας στο Άγιο Όρος από Μηχανική Βλάβη Οταν το Συγκεκριμένο Σινούκ Ήταν Άριστα Συντηρημένο αφού προερχόταν απο την Μοίρα VIP Πτητικών Μέσων της Ελευσίνας και φημολογούνταν ότι θα μπορούσε να επέβαινε και ο Πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν;

9) Αν Καταρρίψουμε Τουρκικό Μαχητικό Αεροπλάνο που θα Παραβιάσει τον Εναέριο Χώρο μας ΔΕΝ θα γίνει Πόλεμος με την Τουρκία!

10) Η Ελλάδα έχει Βασικό της Οπλο την Αεράμυνα της (το οποίο υλικό κρατάμε στις Αποθήκες) κάτι το οποίο η Τουρκία Αναπτύσσει Τώρα!

11) Να Βρεθούν Λύσεις με την Τουρκία πρίν το 2021 το οποίο είναι έτος το οποίο το Ναυτικό, η Αεροπορία και το Πυροβολικό θα Παροπλιστούν σημαντικά Λόγω Παλαιότητας του Πολεμικού Υλικού Χωρίς δυνατότητα Αντικατάστασης και τότε η Ελλάδα θα Αποδυναμωθεί Σημαντικά απέναντι στη Τουρκία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...