Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι επιμένουν ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο στην πτώση του Mirage ας αναλογιστούν αυτά τα τρία «ΓΙΑΤΙ» που καίνε!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι επιμένουν ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο στην πτώση του Mirage ας αναλογιστούν αυτά τα τρία «ΓΙΑΤΙ» που καίνε!

1. Γιατί την ώρα της πτώσης, ‘έτυχε’ ο πρέσβης των ΗΠΑ να είναι στο Πεντάγωνο, μαζί με τον Καμμένο, με δύο υφυπουργούς των ΗΠΑ, αλλά και τον διοικητή αεροπορίας των Αμερικανών σε Ευρώπη και Αφρική;

2. Γιατί λίγο πριν την πτώση, όλα τα τουρκικά μαχητικά εξαφανιστήκαν από το Ελληνικό FIR του Αιγαίου;

3. Γιατί η τουρκική πολιτική ηγεσία αστραπιαία ενημέρωσε την Ελληνική (πριν καλά καλά γίνει γνωστό στην Ελλάδα) ότι την ώρα την πτώσης δεν υπήρχε τουρκικό μαχητικό στην περιοχή; Ενώ με κροκοδείλια δάκρυα έστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα οι ηθικοί αυτουργοί;





 Άλλη μια φορά για το " KORAL ", για να το εμπεδώσουμε - «Επανάλειψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως» γαρ, για να μην «σάς κουνιέται» κανένας φούστης - κερ#τάς !


Η Τουρκία ανέπτυξε νέο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου

Το σύστημα Koral είναι το αποτέλεσμα μιας ανεξάρτητης ανάπτυξης της Τουρκίας. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το εύρος τιμών είναι 100 χιλιόμετρα, αν και δεν επιβεβαιώνεται από οποιαδήποτε άλλη πηγή.

Ami Rojkes Dombe | 2/03/2016 Επικοινωνία με τον συγγραφέα

Η Τουρκία έλαβε επίσημα το πρώτο της σύστημα Koral EW από την Aselsan στις 22 Φεβρουαρίου. Πηγή: SSM
Η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία έλαβε ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα πολέμου με το όνομα Koral, το οποίο ανέπτυξε η τουρκική εταιρεία Aselsan, όπως ανέφερε ο δικτυακός τόπος Janes.com.


Το Koral είναι σε θέση να αναζητήσει, να παρακολουθήσει, να αναλύσει, να ταξινομήσει και να βρει την κατεύθυνση πολλών συμβατικών και σύνθετων τύπων σημάτων ραντάρ. Έχει επίσης την ικανότητα να μπλοκάρει, να εξαπατά και να παραλύει εχθρικά ραντάρ. Μπορεί είτε να ρυθμιστεί ώστε να ανταποκρίνεται αυτόματα σε εχθρικά σήματα είτε μπορεί να παρουσιάζει προτεινόμενες επιλογές σε έναν χειριστή.

Το σύστημα Koral αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Land Based Stand-off Jammer System, το οποίο ανατέθηκε τον Ιούλιο του 2009. Το σύστημα περιλαμβάνει τέσσερα ηλεκτρονικά συστήματα υποστήριξης (ED) και ένα ηλεκτρονικό σύστημα επίθεσης (ET), το καθένα τοποθετημένο σε φορτηγό 8x8. Τα οχήματα μπορούν να απέχουν έως και 500 μέτρα το ένα από το άλλο, επικοινωνώντας μέσω καλωδίων οπτικών ινών. Το σύστημα αναφέρεται ότι έχει εύρος λειτουργίας 100 km, αν και αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από άλλη πηγή.





ΠΡΟΣΟΧΗ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Οι Τούρκοι τοποθετούν συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου «Koral» απέναντι από τα νησιά μας

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Σύμφωνα με την  γραμματεία εξοπλισμών και το  τουρκικό  υπουργείο άμυνας αποφασίστηκε η απόκτηση και τοποθέτηση χερσαίων συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου CORAL, στις μικρασιατικές ακτές απέναντι από τα νησιά μας,  για λογαριασμό της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας!

Για πρώτη φορά η Τουρκία αποκτά  ένα ολοκληρωμένο  σύστημα ηλεκτρονικών πληροφοριών ( εντοπισμού , καταγραφής , ραδιοσυχνοτήτων)  SIGINT, καθώς και ένα σύστημα ηλεκτρονικών παρεμβολών μεγάλης εμβέλειας , εναντίον της χώρας μας. 


Αυτό σημαίνει ότι οι ελληνικές δυνάμεις που εδρεύουν  στα νησιά  «πρώτης γραμμής»( Χίος , Μυτιλήνη , Ρόδος, Κως, Κάρπαθος,Λήμνος, Σαμοθράκη, Καστελόριζο)    θα είναι οι κύριοι» αποδέκτες» των εκτεταμένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού πολέμου, από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Οι Τούρκοι θα μπορούν να « παρεμβάλουν « και να παρακολουθούν   τις επικοινωνίες μας ,  τις πτήσεις της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας,  αλλά και  πολιτικές πτήσεις!



Ο  χερσαίος παρεμβολέας Koral επί  κινητού οχήματος, κατασκευάσθηκε από την εταιρεία  Aselsan ,  στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας στο Golbasi νοτιοδυτικά της Άγκυρας. Στο εργοστάσιο αυτό στο  Gölbaşı η τουρκική εταιρεία επιθυμεί να αναπτύξει  και να κατασκευάσει σύγχρονα ραντάρ παρατήρησης , ραντάρ επιφανείας, αλλά και  ραντάρ αεράμυνας, συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου,  ηλεκτρονικά συστήματα, κεραίες ραντάρ  AESA για μονάδες  επιφανείας , για μαχητικά αεροσκάφη, για επίγεια ραντάρ,  υποσυστήματα μικροκυματικής τεχνολογίας καθώς το απαραίτητο  λογισμικό υποστήριξης των συστημάτων αυτών .

Συγκεκριμένα , σε  επιλεγμένα σημεία  επί των  μικρασιατικών ακτών θα τοποθετηθούν κινητά συστήματα ηλεκτρονικών παρεμβολών  CORAL. Η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία με την χρήση του συστήματος αυτού θα διαθέτει  δυνατότητα παρεμβολής και στις τρεις διαστάσεις , θάλασσα , στεριά και αέρα, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.

Για το λόγο αυτόν η τουρκική πολεμική  Αεροπορία Διοίκηση υπέγραψε με την διεύθυνση εξοπλισμών SSM, συμφωνία για την απόκτηση  των συστημάτων  αυτών για να καλύψουν  τις ανάγκες των  τουρκικών ΕΔ.

Το σύστημα χερσαίων παρεμβολών CORAL , είναι τοποθετημένο σε  ειδικό  όχημα  8×8, το οποίο είναι εφοδιασμένο με  ραντάρ ηλεκτρονικής υποστήριξης (CORAL). Το σύστημα διαθέτει  επίσης τέσσερα ραντάρ ηλεκτρονικού πολέμου (CORAL ET) .

Το Σύστημα CORAL χρησιμοποιείται και για τον εντοπισμό στόχων, και την ταυτοποίηση, εναέριων , επίγειων και θαλάσσιων στόχων έχοντας εμβέλεια 100 χιλιομέτρων .

Σύμφωνα με πληροφορίες  το  πρόγραμμα έχει χωριστεί σε δύο φάσεις ώστε η τουρκική Αεροπορία  να μην στερηθεί τις υπηρεσίες και των αεροσκαφών με τα συστήματα παρεμβολών.

Η πρώτη περιλαμβάνει την απόκτηση 2-4 επιβατικών αεροσκαφών συνολικής και την ολοκλήρωση σε αυτά αλλοδαπών συστημάτων παρεμβολών ραντάρ. Η συνολική αξία της πρώτης φάσης του προγράμματος φτάνει τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Σε δεύτερη φάση πιθανόν θα αγοραστούν ακόμη 4 αεροσκάφη στα οποία θα εγκατασταθεί το σύστημα παρεμβολών το οποίο θα αναπτύξει η τουρκική εταιρεία Aselsan, με βάση την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει από την ανάπτυξη ενός χερσαίου παρεμβολέα Koral, ο οποίος μάλιστα παρουσιάστηκε και κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου Ερντογάν στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας στο Golbasi νοτιοδυτικά της Άγκυρας.

Το πρόγραμμα «Golge,» αφορά εκτός από την αγορά  4+4 αεροσκαφών και την τοποθέτηση  10 σταθμών εδάφους, αποστολή των οποίων θα ήταν η παρεμβολή των ραντάρ και των τηλεπικοινωνιών του αντιπάλου( Ελλάδα).

Περιττό να τονίσουμε ότι η Τουρκία αποκτά συνεχώς πλεονέκτημα στο Αιγαίο, και στους τρεις κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να πράξει αυτό που » επιθυμεί». Την ίδια στιγμή  οι « εκβιαστές», συγνώμη οι  «θεσμοί»,  απαιτούν να «κόψουμε» 400, εκατομμύρια από δαπάνες στην άμυνα. Αυτό πλέον δεν είναι μόνο ύποπτο μόνο ,αλλά κάνει « μπαμ» από χιλιόμετρα μακριά. 


pentapostagma

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/koral.html#ixzz5D0QCgpJU





Διαβάστε επίσης: 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...