Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΦΕΚΙ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ (ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ) ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.


Πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ το τουρκικό τουφέκι MPT 76 και άρχισε ήδη να χρησιμοποιείται από τον τουρκικό στρατό.  Το τουφέκι τύπου MPT 76 σχεδιάστηκε από Τούρκους μηχανικούς και η παραγωγή πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία.
Διαβάστε  και  τα  άρθρα:
Το τουφέκι στην αρχή χρησιμοποιήθηκε σε επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατών και τώρα έχει αρχίσει η διανομή του και στις στρατιωτικές μονάδες, προκειμένου να εκπαιδευτούν σε αυτό οι Τούρκοι στρατιώτες.  Το τουρκικό τουφέκι MPT 76 ζυγίζει 4,18 κιλά και η εμβέλειά του είναι 600 μέτρα.
Το τουφέκι τουρκικής κατασκευής μπορεί μέσα σε ένα λεπτό να πυροβολήσει με 700 σφαίρες και η ταχύτητα της σφαίρας το δευτερόλεπτο μπορεί να φτάσει τα 800 μέτρα.  Η παραγωγή του τουφεκιού γίνεται με κάννη 7,62 χιλιοστών, αλλά, αν υπάρξει ζήτηση, μπορεί η κάννη να παραχθεί και σε διαφορετικά μεγέθη.

Ο  κνίτης Τσίπρας παραδίδει το όνομα «Μακεδονία» με πρόφαση τον  φόβο  της  Τουρκίας.

Μιλώντας ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου που συνεδρίασε στην Βουλή ο  Τσίπας επανέλαβε την  θέση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει την ένταση με την Τουρκία, προκειμένου να παραδοθεί το όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς με την μορφή σύνθετης ονομασίας.
«Η Τουρκία βρίσκεται σε ένταση. Έχουμε έναν ακόμη λόγο να κλείσουμε τα πολλαπλά μέτωπα στα εθνικά μας θέματα, να επιλύσουμε διαφορές με βόρειους γείτονές μας, με τα Σκόπια και την Αλβανία, χωρίς υποχωρήσεις από τις πάγιες εθνικές θέσεις μας. Γνωρίζουμε πως όλοι μας, παρά τις ιδεολογικές μας διαφορές και αφετηρίες σκοπεύουμε ως προς αυτό».
Ο  ΔΕΙΛΟΣ  ΚΑΙ  ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΚΝΙΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ,  ΕΠΕΙΔΗ  ΦΟΒΑΤΑΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ  Ο  ΙΔΙΟΣ, ΕΒΑΛΕ  ΤΟΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ  ΚΝΙΤΗ  ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ  ΝΑ  ΤΟ  ΠΕΙ:   

«Να δώσουμε τους τούρκους στρατιωτικούς στον Ερντογάν».


Ο Κατρούγκαλος  πρότεινε   την αποδοχή της ανταλλαγής, αλλά διά της πλαγίας οδού.
Συγκεκριμένα, ο Κατρούγκαλος είπε ότι: «εάν αποδειχθεί μέσω της διαδικασίας η συμμετοχή τους στο πραξικόπημα δεν δικαιούνται την προστασία που προβλέπει η συνθήκη της Γενεύης και δεν είναι υποχρεωμένη η Ελλάδα να τους δεχθεί στο έδαφός της».
Ουσιαστικά,  ο Κατρούγκαλος και   ο  Τσίπρας  γράφουν  στους  ανύπαρκτους  όρχεις  τους  τις αμετάκλητες αποφάσεις της  Ελληνικής  Δικαιοσύνης  και  τρέμοντας  από  φόβο  μπροστά  στους   τούρκους  προτείνουν  ότι  η  Ελλάδα θα πρέπει να αρνηθεί την παροχή ασύλου προς τους τούρκους στρατιωτικούς και ουσιαστικά να τους παραδώσει στον Ερντογάν.

ΤΟΥΣ  ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ  ΤΟΥ  Ο  ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ  ΚΝΙΤΗΣ  ΤΟΥΣ  ΕΣΤΕΙΛΕ  ΣΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ,  ΣΤΗΝ  ΧΩΡΑ  ΤΟΥ  ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ,  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ  ΤΟΥ  ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ

Το 6ο Forum  «για την καταπολέμηση του Αντισημιτισμού», πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ισραήλ, οργανωμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών του σιωνιστικού κράτους, υπό την υψηλή εποπτεία του Παγκοσμίου Εβραϊκού Κογκρέσου (WJC).
Στο Φόρουμ συμμετείχαν 1.700 σύνεδροι, Εβραίοι και μη Εβραίοι, από 80 χώρες και τα θέματα που κυριάρχησαν (σύμφωνα με το WJC) ήταν τα εξής:  «οι σχέσεις των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Διασποράς  με το Κράτος του Ισραήλ, τα επιτεύγματα του Ισραήλ στα 70 χρόνια από την ίδρυσή του, ιδιαίτερα στους τομείς της τεχνολογίας, των start ups επιχειρήσεων και της γεωργίας και φυσικά η σημαντική αύξηση του αντισημιτισμού παγκοσμίως, οι παλιές και οι νέες μορφές αντισημιτισμού και οι τρόποι καταπολέμησής του. Η αύξηση του αντισημιτισμού συνδυάστηκε με την εκλογική επιτυχία ακραίων δεξιών κομμάτων στην Ευρώπη, που ορισμένα γίνονται και κυβερνητικοί εταίροι».

Πρώτη φάτσα  στο Φόρουμ, από ελληνικής πλευράς, ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Κοντονής, ενώ συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης  και η Γεν. Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη.

 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...