Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;

 ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  

"ΕΛΛΗΝΕΣ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΜΕ  ΤΟ 

 ΜΕΡΟΣ  ΤΩΝ  ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ – ΤΑ ΖΩΑ - ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ; ΕΛΛΑΔΑ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΤΗΣ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.  Ο "'εθνάρχης" Κ. Κραμανλής παρακλήθηκε από τον "γέρο" της Δημοκρατίας Γ, Παπανδρέου να διαμεσολαβήσει για να προσληφθεί ο γιός του, Ανδρέας, στην Εθνική Τράπεζα.

Ο "σοσιαλιστής, μεταρρυθμιστής της Δημοκρατίας" Κ. Σημίτης παρακλήθηκε από τον φιλελεύθερο Κ. Μητσοτάκη να διαμεσολαβήσει για την πρόσληψη του γιού του Κυριάκου στην Εθνική Τράπεζα.


Ο "βυθίσατε το Χόρα" Ανδρέας Παπανδρέου παρακλήθηκε από τον ιδρυτή του κράτους πρόνοιας Γ. Γεννηματά να διορίσει την κόρη του στην Εθνική Τράπεζα. Η οποία απολύθηκε μετά υπηρεσία 6 μηνών, για ανήκεστη βλάβη της υγείας της και έκτοτε (40+ χρόνια) λαμβάνει αναπηρική σύνταξη.


Ο "λεφτά υπάρχουν" Γεωργάκης Παπανδρέου παρακλήθηκε από την ίδια την Γεννηματά να διαμεσολαβήσει για τον διορισμό του οδοντίατρου συζύγου της στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, από όπου μισθοδοτείται, εργαζόμενος στο ιδιωτικό του Ιατρείο.Ο ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»;

ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: "ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  ΤΗΣ  CIA".  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. 


ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΏΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Ο ΕΚΦΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΝ ΨΟΦΙΜΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΙΕΤΑΙ ΑΠ΄ ΑΚΡΗ Σ΄ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΓΧΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ: «ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ».Οι  ελληνικές  πολιτικές δυναστείες (Καραμανλή, Παπανδρέου,
Μητσοτάκη,  Κεφαλογιάννη, Βαρβιτσιώτη κ.λ.π.),  οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή, διότι εξασφάλιζαν την κληρονομική διαδοχή στην πολιτική μέσω του ονόματος  και όχι μέσω της αριστείας και της αξιοκρατίας. 
Γνωρίζετε πώς δικαιολογούν οι έλληνες  πολιτικοί την κληρονομική τους διαδοχή;
Γράφει ο Χαρίδημος Τσούκας, καθηγητής στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Warwick, στις 24/10/2010 στην “Καθημερινή” με τίτλο “Είμαι κατά της οικογενειοκρατίας αλλά….”:
 
«Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στη δημαρχιακή υποψηφιότητα του γιού της Κώστα Μπακογιάννη με το εξής σχόλιο: πρόκειται για “φυσική εξέλιξη ενός τέκνου που μεγαλώνει σε πολιτική οικογένεια και όπως το παιδί ενός δικηγόρου έχει πολλές πιθανότητες να γίνει δικηγόρος και ενός γιατρού να γίνει γιατρός, έτσι τα παιδιά των πολιτικών είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθούν και αυτά με την πολιτική…».
(Τα παιδιά των μεγάλων επιστημόνων δεν γίνονται μεγάλοι επιστήμονες αν δεν το αξίζουν, διότι στην επιστήμη πρέπει να αποδεικνύεις πάντα  την αξία σου).  
Αφού ο αρθρογράφος παραθέτει πλειάδα επιχειρημάτων του, παραλληλίζει ως εξής τα παραπάνω αναφερθέντα:
«Όπως στην Ινδία τον δολοφονηθέντα Ρατζίβ Γκάντι διαδέχτηκε στην πολιτική αρχικά η σύζυγος και τώρα τα παιδιά, έτσι και τον δολοφονηθέντα Παύλο Μπακογιάννη διαδέχτηκε η Ντόρα και τώρα ο Κώστας. Στις τριτοκοσμικές κοινωνίες το κύριο κριτήριο αναφοράς στη λειτουργία του δημόσιου βίου δεν είναι τα προσόντα αλλά η συγγένεια». επιχειρήσει κανείς να ιχνηλατήσει τα σκοτεινά μονοπάτια και τις γραμμές αίματος που συνδέουν την πολιτική, πνευματική και επιχειρηματική «ελίτ» της χώρας θα κλάψει με δάκρυ πικρό.
H  ελληνική πολιτική σκηνή λειτουργεί   σαν  κάστα ή κλειστή λέσχη,  στο  στυλ  της  Μαφίας.  Τα  ελληνικά  πολιτικά  κόμματα  είναι  κλειστά  κλαμπ  και φυτώρια  «γόνων» και «επιγόνων»  εις το διηνεκές.  Εάν  κανείς  εγκύψει,  έστω  και  για  λίγο,  μέσα  στα  ελληνικά πολιτικά  τζάκια  θα  αισθανθεί  μία  ανυπόφορη  οσμή σήψης και μια αποφορά «καμαρίλας» και ίντριγκας,  που υπήρχε  μόνο  στα  παρηκμασμένα  βασιλικά  παλάτια  της  Γαλλίας  των  Λουδοβίκων. Ατελείωτη  η  οικογενειοκρατία  της  Βουλής:

Σαμαράς, Κεφαλογιάννης, Βαρβιτσιώτης, Γκελεστάθη, Πάλλη (Πετραλιά), Τατούλη, Νάκος, Χατζηγάκης, Καλογιάννης, Καραγκούνης, Δήμας, Κεδίκογλου, Δαβάκης, Μπασιάκος,   Βασ. Κατριβάνου, Καφαντάρη, Λυμπεράκη (ανιψιά του Κ. Μητσοτάκη), Φωτήλας, Χατζηδημητρίου, Λαμπρούλης, Μανωλάκου, Κατσίκης, Παπαηλίας
 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εβδομηκοστή επέτειο της ανεξαρτησίας του Ισραήλ
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την εβδομηκοστή επέτειο της ανεξαρτησίας του Ισραήλ:

«Σήμερα, το Ισραήλ γιορτάζει την εβδομηκοστή επέτειο της ανεξαρτησίας του. Μια περίοδος ταυτόχρονα, σύντομη, αλλά και επίπονη. Σύντομη, γιατί τα εβδομήντα χρόνια στη διαδρομή ενός ιστορικού Έθνους που μάλιστα βίωσε, μοναδική στην ιστορία, εφιαλτική βία και απάνθρωπο διωγμό, είναι λίγα. Επίπονη, γιατί η εβδομηντάχρονη πορεία του κράτους του Ισραήλ ήταν ανηφορική και δύσκολη. Πέρασε μέσα από περιόδους ειρήνης και σταθερότητας, αλλά και αστάθειας, συγκρούσεων και πολέμων. Με επιτυχίες, αλλά και σφάλματα, όπως συμβαίνει άλλωστε στην πορεία όλων των Εθνών και των κρατών.

Σήμερα, το Ισραήλ είναι μια ισχυρή, οικονομικά ανεπτυγμένη και σταθερή Δημοκρατία σε μια πολύ δύσκολη περιοχή, γεμάτη εντάσεις, προκλήσεις και αβεβαιότητα.

Οι δεσμοί μας, από την εποχή της αναγνώρισης και της έναρξης των διπλωματικών μας σχέσεων το 1990 επί Κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη, διαρκώς αναπτύσσονται και εμβαθύνονται σε όλους τους τομείς με αμοιβαίο όφελος.

Ευχόμαστε στους πολίτες του Ισραήλ να συνεχίσουν να προοδεύουν και να ενισχύσουν τη συμβολή τους στην οικοδόμηση και την εμπέδωση της σταθερότητας και της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή μας».


Χρ. Μαρκογιαννάκης λάβρος κατά Κυρ. Μητσοτάκη μιλά για οικογενειοκρατία και φερετζέ ανανέωση

Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης στη Σούδα με πλήθος κόσμου. Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης προχώρησε σε ολομέτωπη επίθεση ενάντια στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη καταγγέλλοντας τον για αντιδημοκρατική συμπεριφορά καθώς και ότι θεωρεί το κόμμα ιδιοκτησία του, ενώ μίλησε και για οικογενειοκρατία.  


Θεόδωρος  Πάγκαλος:  άλλη  μία  οικογενειοκρατία,  ο εγγονός του δικτάτορα  Πάγκαλου,  κομμουνιστής,  προδότης,  πράκτωρ  ξένων  πρεσβειών.

Πάγκαλος για Κατσίφα: "Ορθά τον πυροβόλησαν  οι  αλβανοί, είχε όπλο".


Ο  ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ  ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ  ΚΑΙ  Η  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ

50  χρόνια  κρατάει  πλέον  η  αριστερή  κομμουνιστική  κυριαρχία  στην  Ελλάδα,  η  οποία  καθήλωσε   τον ελληνικό  λαό  σε  πλήρη οπισθοδρόμηση  και   ανυποληψία  από  πνευματική,  κοινωνική,  πολιτική, ηθική και πολιτιστική άποψη. 


Στα  χρόνια  αυτά  δημιουργήθηκε  ο περιβόητος  «αριστερός  ελληναράς»  (homo  pasokus,  homo  koykoyes,  homo  syrizeos,  κλπ),  άτομο  με  ιδιόμορφη  ελαστική  και  χαλαρή  ηθική  συνείδηση,  ο   οποίος  μισεί  με  ταλμουδικό  μίσος  την  «δεξιά» κοσμοθεώρηση,  δηλαδή  το σύνολο  των  αντιλήψεων,  των  ιδεών  και  των  πρακτικών   του  ελληνικού  λαού,  που  μας  κράτησε  ζωντανούς  σ’  αυτή  την  γωνιά  του  κόσμου,  το  επιβιωτικό   πακέτο,  που  μας  έκανε  έθνος  και  κράτος  στον  βίαιο,  ανταγωνιστικό  και  θανατηφόρο  κόσμο  που  ζούμε.


Τα  χαρακτηριστικά  που  έχει  ο  «αριστερός  ελληναράς»,  το  χειρότερο  δείγμα  ανθρώπου  που  έχει  να επιδείξει  η  ανθρωπότητα  σήμερα  είναι: 

    ένα  νεόπλουτο μισομορφωμένο  λιγούρι,   ένας  τεμπέλης,   ψεύτης  και  ασυνείδητος  κλέφτης  και  καταστροφέας  του  δημόσιου  πλούτου, ένας  ισχυρογνώμονας  συνδικαλιστής,  φοροφυγάς,  ανίκανος  για  εργασία  αλλά  ικανότατος  στην  πάρλα  και  στην  απατεωνία,  ένα  τομάρι  που  θέλει  οι  άλλοι  να  δουλεύουν  και  αυτός  να  καταναλώνει.  
 


 ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940. ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ. ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΤΟ ΝΑΙ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΟΡΤΗ.


«ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ».Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΛΒΙΝΙ 

Κι ενώ ο Ελληνισμός έχει στηθεί στα έξη βήματα και τον ντουφεκάνε βρίζοντας "ξένοι φαντάροι", οι λαλίστατοι βαρώνοι της γαλάζιας πολιτικής συμμορίας, παριστάνουν τους Κινέζους.

Που είναι καλέ ο Μεγάλος αρχηγός; Ο οποίος σπεύδει να δώσει ποδοσφαιροματσάκια με ομάδες "μειονοτικών" [γύφτους τους αποκαλούσε ο Παπαδιαμάντης] αλλά τώρα που το αλβαναριό εκτελεί εν ψυχρώ Έλληνες, το έχει γυρίσει στο σπίρτζηκο: "δεν άκουσα, δεν είδα, δεν ψυχανεμίστηκα..."
Κι ο κύριος αντιπρόεδρος;
Κι η κυρία Ντόρα μας;
Κι ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, ο λόρδος πρίγκιψ του Καρπενησίου;
Κι ο Κωστάκης ο Καραμανλής; Ο επονομαζόμενος και Βούδας; [ή Μπούρδας;]
Που είναι ρε παιδιά όλα αυτά τα καθεστωτικά συμμοριτόπουλα;

Έχασαν τη λαλιά τους; Έχασαν τη μαγκιά τους; Έχασαν στα καζίνα;
Δεν μιλάνε επειδή γουστάρουν να εκτελούνται ένας-ένας οι Έλληνες, ώσπου στο τέλος να μην μείνει σε τούτον εδώ τον τόπο, ούτε η ανάμνηση της φυλής μας;
Ή μήπως δεν μιλάνε επειδή αν μιλήσουν και πουν καμιά στραβή, θα τους μαλώσουν τα αφεντικά τους;
Τι τρέχει τέλος πάντων με τους γαλάζιους βωβούς;

Νίπτουν τα χέρια τους ως γαλάζιοι Πιλατοι μπροστά στη γενοκτονία των Ελλήνων και προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα, όταν θα τους καλέσουν οι παγκόσμιοι νονοί να τους αναθέσουν την εξουσία και θα πρέπει τότε αυτοί να οπλίζουν τα καλάσνικωφ των Αλβανών, αντί να κάμουν την κορόιδα τώρα που τα οπλίζουν οι κόκκινοι συμμορίτες;
Δεν χρειάζεται αδέρφια μου να πάτε μακριά για να καταλάβετε τους λόγους για τους οποίους οι γαλάζιοι πολιτικοί συμμορίτες παριστάνουν τους Πόντιους Πιλάτους, μπροστά στον ανοιχτό ακόμα τάφο του νεκρου Έλληνα πατριώτη.
Έχουν ήδη προσυπογράψει την ανάληψη της εργολαβίας για τη γενοκτονία των Ελλήνων και την αντικατάσταση τους απο σλαβοαφροασιατικές μάζες.
Η φαντασίωση ότι, αν και όταν ανέβει στην εξουσία η γαλάζια πολιτική συμμορία, τότε ο Έλληνας μπορεί να πάψει να είναι το υποψήφιο θύμα του πρώτου λαθροεισβολέα, μέσα στην ίδια του τη χώρα, είναι απλώς μια αυταπάτη που θέλουν να τη διατηρούν οι απελπισμένοι ελληνόφωνοι.
Που δεν τολμούν να ανοίξουν επιτέλους τα μάτια και να δουν την σκληρή αλήθεια.

Καταρχήν, ούτε η γαλάζια, ούτε η ροζ, ούτε η κόκκινη, ούτε η πράσινη, ούτε καν οι εμπριμέ πολιτικές συμμορίες, που χαρακτηρίζονται ευφημιστικά ως μέλη του "συνταγματικού τόξου" δεν πρόκειται να κυβερνήσουν, αν και όταν βρεθούν στην εξουσία.
Αυτοί είναι όλοι τους εντολοδόχοι της αμερικάνικης πρεσβείας, των σιωνιστικών κογκλάβιων, των τριλατεράτων και των μπιλντεμπερκεράτων νονών, των ευρωκινέζικων μεγιστάνων του αφανούς πλούτου, των χρηματοπιστωτικών ομίλων και των τραπεζών, των μυστικών πρακτόρων και των μυστικών νταβατζήδων της οικουμένης.
Ούτε ένας τους - μα, ούτε ένας τους - δεν βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, επειδή το πόπολο τον εξέλεξε με την ελεύθερη βουληση του. Ούτε ένας τους δεν εκφράζει έστω και μία γραμμή της λαίκής βούλησης.

Όλοι ανεξαιρέτως όσοι έχουν αναρριχηθεί μετά τη λεγόμενη μεταπολίτευση σε μία από τις 4 εξουσίες, το πέτυχαν επειδή πρώτα κατόρθωσαν να πείσουν κάποιους θύλακες της πλανητικής υπερεξουσίας, ότι θα είναι πιστοί και άξιοι εργολάβοι των σχεδίων τους.

Όλοι ανεξαιρέτως, από τους κάπο ντι τούτι κάπι των πολιτικών συμμοριών, ως τους παυλοπουλαίους και τις παπακώστες, έχουν σπρωχθεί από κάποιους υπερεθνικούς μηχανισμούς, για να ανέλθουν στην εξουσία.
Και δεν κουμαντάρουνε αυτοί. Κουμαντάρουν τα αφεντικά τους.
Γι αυτό και οι λαλίστατοι αντιπρόεδροι, υποπρόεδροι, επιπρόεδροι και καραπρόεδροι της γαλάζιας πολιτικής συμμορίας, δεν βγάνουνε άχνα, μπροστά στο συνταρακτικό γεγονός του φόνου ενός Ελληνα πατριώτη απο τους Αλβανούς μπάτσους.
Ένα γεγονός που από μόνο του, θα έπρεπε να είχε φέρει τα πάνω - κάτω στην Ελληνική κοινωνία...

Κι αυτοί νίπτουν τας χείρας τους ως άλλοι Πιλάτοι, επειδή έχουν ήδη υπογράψει πολιτικές συναλλαγματικές και πολιτικά συμβόλαια, με τους νονούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης. 
Και μέρος αυτών των συμβολαίων κάμει ρητά λόγο για αντικατάσταση των Ελλήνων και ολοκληρωτική εξαφάνιση της φυλης τους, του πολιτισμού τους και της ιστορίας τους.
Τι να σου πουνε μετά για τους Αλβανους φονιαδες, ρε κακομοιρη Ελληνα;

Αλλωστε να μην ξεχναμε ποτε, οτι ο πρωτος που ανοιξε τα συνορα στον τριτοκοσμικο τυχοδιωκτισμο [και ειδικα στο αλβαναριό] ηταν ο εγγονος της Πηνελοπης Δελτα [τι ειρωνεια της ιστοριας, ρε πουστη μου...]     
Και να ξέρετε επίσης ότι οι χειρότεροι, οι πιο υπουλοι και οι πιο βουλιμιίοι μεταναστολάγνοι είναι ακριβώς οι μεγαλοαστοί των πολυτελών προαστείων, που διαβιώνουν φυσικά με ασφάλεια πίσω απο τους θωρακισμενους μαντροτοιχους τους, αλλά που παριστάνουν τους αλληλέγγυους και τους φιλανθρωπιστές, όταν αναφέρονται στους τριτοκοσμικούς εγκληματίες, που έχουν λαθροκαταλαβει τις λαϊκες γειτονιες των πολεων μας.

Ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που "κατεβαίνουν" με τις μερσεντες απο το Μαρουσι ή την Εκάλη, στην πλατεία Βάθη, στο Μεταξουργείο και στην πλατεία Κουμουνδούρου, για να ξεκωλιάσουν καμιά ανήλικη Αλβανίδα, ενώ το πρωί η γυναίκα τους γαμιέται με τον πρώτο μελαμψό που θα της κάτσει.
Είναι όλοι αυτοί, που πληρώνουν ένα ξεροκόμματο για τη μαύρη εργασία του Πακιστανού και τον μόχθο του επισης ανασφαλιστου Πολωνού, ενω ταυτόχρονα πλασάρονται ως αντιρατσιστές και φασιστοφάγοι, επειδή δινουν αυτά τα ψίχουλα, στους απελπισμένους τριτοκοσμικούς λαθρέποικους.
Και είναι οι ίδιοι ακριβώς γαλάζιοι λυκάνθρωποι που οργανώνουν ΜΚΟ και εταιρείες αλληλεγγύης επί παντός του επιστητού, για να τα παίρνουν χοντρά από κρατικούς οργανισμούς, ενώ στοιβάζουν τους υποτιθέμενους προστατευόμενους τους στα σκηνάκια της Μόριας.
Είναι όλη αυτή η σαπίλα που διακινεί τα κοινωνικά καρκινώματα της παιδεραστίας, του traficking, της κομπίνας [για βαλτε με το νου σας κατι Follie-Follie και κατι αντιπροεδρους των τζαμπο...] της χοντρής μίζας και της πλέον ανάλγητης γραβατοπειρατείας, που σκοτώνει εκ του μακρόθεν, χωρίς να βάφει τα χερια της με αιμα.

Αυτοί είναι οι γαλάζιοι Πιλάτοι και γι αυτό δεν βγανουν τσιμουδια, ακομα και οταν οι Ελληνες στηνονται στα εξη βηματα, μπροστα στα ματια ολωνων μας.
Και εχεις απο κατου εκατομμυρια ελληνοφωνους χαχολους, που πιστευουν και ελπιζουν, πως αν ερθει αυτη η χλιδατη μεγαλοαστικη λερα στην εξουσια, τα πραγματα θα γινουν καλυτερα για την Ελλαδα!
Ναι, αμε...

Ας πανε να ρωτησουν εναν απο δαυτους, τους γαλαζιους αρχισυμμοριτες, που πεφτει ο ταφος του νεαρου που σκοτωσανε οι λαθρεποικοι στου Φιλοπαππου ή που είχε υψώσει την Ελληνική σημαία ο Κατσιφάς και τον έβαλε στο σημάδι ο αλβανικός χάρος.
Καλά και σε χαιρετάω...

Ρωτήστε τους καλύτερα σε ποιο γαμιστρώνα προσφέρονται ανήλικα "προσφυγάκια" και να 'στε βέβαιοι ότι θα λάβετε εμπεριστατωμένη απάντηση, με τηλέφωνα και διευθύνσεις.
Και μετά τραβατε να τους ψηφισετε...       

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΕΞΕΛΙΞΗ:Ο  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΟΤΖΙΑΣ  ΚΑΤΕΘΕΣΕ   ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΣΤΗΝ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ  ΜΗΝΥΣΗ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ  ΚΑΜΜΕΝΟΥ,  ΤΟΥ  ΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΑΜΥΝΗΣ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ !


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ   ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ

ΝΔ: Αδιανόητο ένας πρώην ΥΠΕΞ να καταθέτει μήνυση κατά του Υπουργού Άμυνας
Η αξιωματική αντιπολίτευση  στην ανακοίνωσή της  αναφέρει  πως είναι αδιανόητο «πρώην υπουργός Εξωτερικών να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργού Αμύνης» και επαναφέρει το αίτημα για την δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης του Ν. Κοτζιά:
«Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά πρώην υπουργός Εξωτερικών να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργού Αμύνης και ο θιασάρχης πρωθυπουργός να παραμένει άφωνος. Θα το επαναλάβουμε: Η παραίτηση ενός υπουργού δεν είναι προσωπικό ραβασάκι. Εφόσον αρνήθηκε να τη δημοσιοποιήσει ο κ. Τσίπρας, οφείλει να το πράξει ο κ. Κοτζιάς. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις».

  

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
      


9 σχόλια :

 1. ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΥΑΤ ΣΤΑ ΚΑΛΆΒΡΥΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ;

  ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ.ΑΠΛΑ ΕΣΒΗΝΕ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΠΑΡΙΣΤΆΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΈΛΛΗΝΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ;ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ....

  Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ 28/10 ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!ΑΡΑ;ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΗΞΕΡΑΝ.ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ CIA,ΜΕ ΣΤΟΛΗ 'ΠΡΕΣΒΗ'.
  Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΚΙΑΒΈΛΛΙΚΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΠΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΝΑ(ΒΛΕΠΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ)ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...

  ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΦΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΡΗΔΟΝ.

  ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ;
  ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ,ΟΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. NAGAQQ: AGEN BANDARQ BANDARQ ONLINE ADUQ ONLINE DOMINOQQ TERBAIK

  Yang Merupakan Agen Bandarq, Domino 99, Dan Bandar Poker Online Terpercaya di asia hadir untuk anda semua dengan permainan permainan menarik dan bonus menarik untuk anda semua

  Bonus yang diberikan NagaQQ :
  * Bonus rollingan 0.5%,setiap senin di bagikannya
  * Bonus Refferal 10% + 10%,seumur hidup
  * Bonus Jackpot, yang dapat anda dapatkan dengan mudah
  * Minimal Depo 15.000
  * Minimal WD 20.000
  * Deposit via Pulsa TELKOMSEL & XL
  * 6 JENIS BANK ( BCA , BNI, BRI , MANDIRI , CIMB

  Memegang Gelar atau title sebagai AGEN POKER ONLINE Terbaik di masanya

  Games Yang di Hadirkan NagaQQ :
  * Poker Online
  * BandarQ
  * Domino99
  * Bandar Poker
  * Bandar66
  * Sakong
  * Capsa Susun
  * AduQ
  * Perang Bacarrat (New Game)


  Info Lebih lanjut Kunjungi :
  Website : NAGAQQ
  Facebook : Facebook
  WHATSAPP : +855977509035
  Line : Cs_nagaQQ
  TELEGRAM :+855967014811

  BACA JUGA BLOGSPORT KAMI YANG LAIN:
  Cerita seks
  Winner NagaQQ
  story world
  Daftar NagaQQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. CrownQQ Agen DominoQQ BandarQ dan Domino99 Online Terbesar

  Yang Merupakan Agen DominoQQ BandarQ dan Domino99 Online Terbesar Terpercaya di Asia hadir untuk anda semua dengan permainan menarik dan bonus menarik untuk anda semua

  Bonus yang di berikan CrownQQ :

  * Bonus rollingan 0.5%,setiap senin
  * Bonus Refferal 10% + 10%,seumur hidup
  * Bonus Jackpot, yang dapat anda dapatkan dengan mudah

  Games Yang di Hadirkan CrownQQ :

  * Poker
  * Bandar Poker
  * BandarQ
  * AduQ
  * DominoQQ
  * Bandar Sakong
  * Capsa Susun
  * Bandar66 (ADU BALAK)
  * Perang Baccarat (NEW GAMES)


  Info Lebih lanjut Kunjungi :
  Website : CrownQQ
  Daftar CrownQQ : Agen BandarQ
  Facebook : Facebook
  WHATSAPP : +6287771354805

  BACA JUGA BLOGSPORT KAMI:
  CrownQQ IDPRO
  Kemenangan
  Tentang Wanita
  Berita dan Info Dunia
  Domino99 Online Terbesar

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Mau Dapatkan Uang Dengan Mudah...
  Yuk join bersama Rajabandarq Situs Bandarq, DominoQQ, Poker Online terbaik di asia dengan 9 game yang paling seru...

  Buruan Daftar Disini >>> Daftar Rajabandarq
  Klik Disini : Situs BandarQ
  Klik Disini : Poker Online

  Baca juga :

  - Blogger : 24berita harian
  - Blogger : Kisahselebindo
  - Blogger : myrenew22
  - Blogger : Panduan Bermain Game Judi Online
  - Blogger : Seputar Dunia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. SUPER BIG PROMO DI SITUS SAHABAT KARTU
  =============================================
  Hai Teman - Teman Smuanya, Yang Hobi Bermain Judi Online
  Anda Merasa Capek, DEPOSIT Teruss..Tapi Tidak Pernah Withdraw ?
  =============================================
  Nikmati Seluruh Game Berkualitas & Raih Kemenangan Anda Di SAHABAT KARTU!!
  Game Yang di Hadirkan SAHABAT KARTU Yaitu :
  * Poker Online
  * BandarQ
  * Domino99
  * Bandar Sakong
  * Sakong
  * BANDAR66
  * AduQ
  * Sakong
  * Perang Baccarat
  ==========================================
  SPECIAL PROMO KHUSUS MEMBER SETIA SAHABAT KARTU
  - Minimal DP & WD Cuma Rp. 20.000
  - BONUS CASHBACK 0.5% ( Setiap Hari Senin )
  - REFERRAL 15% ( Seumur Hidup )
  - 100% NON ROBOT & 100% TANPA ADMIN BERMAIN
  - 100% GAMPANG MENANG
  - JACKPOT HARIAN HINGGA JUTA RUPIAH
  - MENERIMA DEPOSIT VIA PULSA XL DAN TSEL TANPA POTONGAN
  ======================================
  AKSES KAMI DI LINK RESMI :
  - okekartu.com
  - okekartu.org
  - okekartu.info
  - okekartu.net
  =====================
  * Livechat : SAHABAT KARTU
  * LINE : Cs_sahabatkartu
  * Whatsapp : +85581734028

  Sahabatkartu: Situs Poker Online, DominoQQ, Domino99, BandarQ Terpercaya

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. sdomino99.org Merupakan Salah Satu Situs yang terpercaya Di Indonesia
  dominowin99 Memiliki Permainan Yang Mudah Dimainkan & 100% Mudah Menang Lohh..
  Cukup Dengan 1 USER ID Anda Bisa Bermain 9 GAME Berkualitas :
  * Poker
  * Domino99
  * AduQ
  * Capsa Susun
  * Sakong
  * Bandar Poker
  * BANDARQ ONLINE
  * BANDAR66 ONLINE
  +++++++++++++++++++++++++++++++
  AKSES LINK ALTERNATIF TERBARU :
  - sdomino99.com
  - sdomino99net
  - sdomino99.org
  - sdomino99.info

  < Contact Us >
  Info Lebih Lanjut Hubungi :
  W.A : +6285974599065


  Sahabatdomino : Situs QQ Online, Agen Domino99 dan BandarQ Online Terbesar Di Asia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Mau Dapatkan Uang Dengan Mudah...
  Yuk join bersama Rajabandarq Situs Bandarq, DominoQQ, Poker Online terbaik di asia dengan 9 game yang paling seru...

  Buruan Daftar Disini >>> Daftar Rajabandarq
  Klik Disini : Situs BandarQ
  Klik Disini : Poker Online

  Baca juga :

  - Blogger : 24berita harian
  - Blogger : Kisahselebindo
  - Blogger : myrenew22
  - Blogger : Panduan Bermain Game Judi Online
  - Blogger : Seputar Dunia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. MEJAQQ: AGEN JUDI POKER DOMINOQQ BANDARQ ONLINE TERBESAR DI ASIA

  Yang Merupakan Agen Judi Poker DominoQQ BandarQ Online Terbesar di Asia Hadir Untuk Anda Semua Dengan Games dan Bonus Yang Menarik!

  Bonus yang Kami Berikan di MEJAQQ :
  * Bonus Rollingan 0.5% Kali 2
  * Bonus Referral 10% + 10% Seumur Hidup (X-tra Untuk Para Pencari Bonus Referral di Indonesia)
  * Dan Masih Banyak Bonus Menarik Lainnya yang Bisa Anda Dapatkan di MEJAQQ!
  *Dan Kami Juga Menyediakan Deposit Pulsa Tanpa Adanya Potongan Pulsa!
  Buruan Kunjungi Sekarang Juga ^^

  9 Games Yang di Hadirkan MEJAQQ:
  *- POKER
  *- DOMINO QQ
  *- CAPSA SUSUN
  *- BANDAR POKER
  *- BANDAR Q
  *- BANDAR 66
  *- SAKONG
  *- ADU Q
  *- PERANG BACCARAT

  Info Lebih lanjut Kunjungi :
  Website : Mejayes(.)org
  Line : Mejaqq_official
  WA 1 : +85515620767
  TELEGRAM : +85515620767

  Kunjungi Juga situs kami di :
  MEJAQQ
  MEJAYES
  BANDARQ ONLINE
  QQ ONLINE
  Informasi Terbaru
  SITUS BANDARQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...