Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ένας Εβραίος αποκαλύπτει

Ο Μπένζαμιν Φρίντμαν γεννήθηκε το 1890, ήταν Εβραίος επιχειρηματίας στην Νέα Υόρκη και πολύ μέσα στα πράγματα. Κάποια στιγμή απηύδησε με τα πράγματα που έβλεπε, οπότε το 1961 στο ξενοδοχείον Γουίλαρντ στην Ουάσιγκτον μίλησε για τα σχέδια των ομόφυλων του. Μίλησε για τα τεράστια παιχνίδια με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, την σχέση των ΗΠΑ με την Γερμανία και της Γερμανίας με τους Μπολσεβίκους και όλων αυτών με τους ΧαζαροΕβραίους.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:





Κάτι ανάλογο συνέβη αρκετά χρόνια αργότερα με τον Ααρόν Ρούσο:



Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν με την δικαιολογία ότι οι Εβραίοι είναι ο περιούσιος λαός του θεού, οπότε ο θεός τους έχει βάλει γενικούς κουμανταδόρους για να βάλουν "τάξη" στον κόσμο... Αυτά λέει ο Ραββίνος του παρακάτω βίντεο:





Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν με την δικαιολογία ότι οι Εβραίοι είναι ο περιούσιος λαός του θεού, οπότε ο θεός τους έχει βάλει γενικούς κουμανταδόρους για να βάλουν "τάξη" στον κόσμο... Αυτά λέει ο Ραββίνος του παρακάτω βίντεο:
"Έσεσθαι μοι λαός περιούσιος από πάντων των εθνών. εμή γαρ εστί πάσα η γη. Υμείς δε εσθέ μοι βασίλειον ιεράτευμα και έθνος άγιον"
Έξοδος ΙΘ §5

Κάποια στιγμή ο Freedman ανέφερε τον ρόλο των ΓερμανοΕβραίων Τραπεζιτών και των Μπολσεβίκων, ιδού ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ επί του σοβαρού αυτού θέματος:




Για να δείτε την καταγωγή των Μπολσεβίκων κάντε κλικ ΕΔΩ και για τους εν Ελλάδι Κομμουνιστές ΕΔΩ

http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/1145-2014-02-11-17-31-29.html

1 σχόλιο :

  1. Ως προς το πρώτο βίντεο:
    Ακόμη και αυτές οι άκρως διαφωτιστικές ομιλίες ανθρώπων εκ των έσω, δεν μπορούν να εξηγήσουν τα πάντα. Ανάλογα με το τι αντιλαμβάνεται κανείς και τι ξέρει ήδη και τι είναι έτοιμος να δεχθεί, καταλαβαίνει ότι ΗΠΑ και Γερμανία ήταν πάντα στενά συνδεδεμένες. Ναι, όμως κάτι αντίστοιχο συνέβη και με ΗΠΑ και Γαλλία (βλ μασονία), αλλά και με ΗΠΑ και Βρετανία (με μάχη εναντίον της δεύτερης προέκυψε η πρώτη;). Από την άλλη, είναι βέβαιο ότι ο Α παγκόσμιος γίνεται από τους “συμμάχους” εναντίον της Γερμανίας; Ή μήπως ξεκινάει έτσι για να φανεί αργότερα ότι και η Γερμανία ελέγχεται από τον ίδιο παράγοντα που ελέγχει τις άλλες τρεις χώρες; Νομίζω ότι κλειδιά στην κατανόηση είναι:
    Τι σχέση έχουν οι Σιωνιστές με τους Εβραίους;
    Τι είναι Σιωνισμός και τι επιδιώκει;
    Ποιος πραγματικά νικάει μετά από κάθε σύγκρουση και ποιος χάνει;
    Αν τα έθνη και τα έθνη-κράτη χρησιμοποιούνται σε τέτοιες παγκόσμιες μάχες, μπορούμε να αποκλείσουμε ότι η αόρατη κινητήρια δύναμη των πολέμων βρίσκεται εκτός του ανθρώπινου είδους; Η μασονία και όλα τα παρακλάδια της δίνουν έναν τόνο υπέρ αυτής της άποψης, γιατί κινεί την πολιτική και είναι καταφανώς υπερεθνική.
    Ίσως το πιο αστείο σημείο είναι στο 29ο λεπτό, όπου η Γερμανία θα προστατέψει τον χριστιανισμό από την (σιωνιστική) απειλή που λέγεται “κομμουνισμός”. Αλλά μήπως μέχρι σήμερα, μέσα στην Ε.Ε. δεν “μάχονται” δυο δυνάμεις (έτσι υποτίθεται) που η μια εκφράζει το αθεϊκό κράτος (Γαλλία) και η άλλη το χριστιανικό (Γερμανία); Μόνο που κι αυτή η διαμάχη είναι, όπως και πολλές άλλες αποδείχθηκαν, πλαστές - κατασκευασμένες.
    Ένα μεγάλο κέρδος από αυτή την ομιλία είναι το να βλέπει κάποιος τον ιστορικό χρόνο ως πολύ μικρότερο από ό,τι συνήθισε και να παρακάμπτει όλο και περισσότερο το μεγάλο μπέρδεμα που προέρχεται από τα αλλεπάλληλα επίπεδα παραπλάνησης και απόκρυψης της πραγματικής μάχης που γίνεται στο παρασκήνιο. Γιατί αν όντως η λεγόμενη “εβραϊκή” εθνική συνείδηση των περισσοτέρων νεότερων Εβραίων (ταλμουδιστών-καμπαλιστών) είναι τεχνητή, τότε αυτό δεν προέκυψε από ένα “α μπε μπα μπλομ” ενός Χαζάρου ηγέτη. Άλλωστε, δεν νομίζω ότι οι Κύριλλος και Μεθόδιος ασχολήθηκαν με το θέμα των Χαζάρων για άλλη αιτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...