Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη Τούρκος "αντιεξουσιαστής" που συντόνιζε επεισόδια στο Σύνταγμα-στην Ελλάδα βρίσκεται ως ... πολιτικός πρόσφυγας!

Τούρκος πολίτης συνελήφθη από την αστυνομία ενώ προσπαθούσε να επιτεθεί σε πολίτες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο Τούρκος ήταν μεταξύ ατόμων που προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να επιτεθούν στους Έλληνες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση στις παρυφές της, στο Σύνταγμα..

Ο Τούρκος αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του (πετούσε βόμβες μολότοφ και συντόνιζε ομάδες αναρχικών) και εν τέλει διαπιστώθηκε ότι στην Ελλάδα βρίσκεται ως ... πολιτικός πρόσφυγας!

Ήδη έχει ενημερωθεί Η ΕΥΠ και ψάχνουν τον φάκελό του, αφού είναι ηλίου
φαινότερο ότι κάτι τρέχει πίσω από αυτή την περίεργη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΥΠ έχει ισχυρά στοιχεία ότι η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ έχει "σπείρει" ή η ίδια έχει στείλει πράκτορες υπό την κάλυψη της ιδιότητας του πολιτικού πρόσφυγα στην Ελλάδα, είτε για να παρακολουθούν τους αριστεριστές Τούρκους είτε για να δημιουργούν επεισόδια όπως αυτά τον Δεκέμβριο του 2008 όταν Τούρκοι είχαν συλληφθεί σε διάφορα σημεία των Αθηνών να λεηλατούν και να καίνε...

Από εκεί και πέρα έχουμε μια "ζούγκλα" Τούρκων πρακτόρων ή Κούρδων είτε του DΗΚΡ-C, είτε προβοκατόρων συνεργατών της ΜΙΤ στην Ελλάδα.

Στις 5 Οκτωβρίου 2011 μετά την έκρηξη χειροβομβίδας στα χέρια 32χρονου Κούρδου μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου 27 στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

Σε κρύπτη στην κουζίνα του διαμερίσματος βρέθηκαν ένα αντιαρματικό τύπου λόου οπλισμένο με βλήμα ανατολικού τύπου. ένα υποπολυβόλο καλάσνικοφ με τέσσερις γεμιστήρες, ένα πολυβόλο ΑΚ, δύο νάρκες κατά προσωπικού, ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion, ένα αυτόματο πολυβόλο παλαιού τύπου, δύο κασελάκια με 600 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 14 πυροκροτητές χειροβομβίδων, πέντε κιλά άγνωστης ύλης, τέσσερις επιθετικές και εννέα αμυντικές χειροβομβίδες χωρίς πυροκροτητές.

Ο συνήθης οπλισμός των ελληνικών τρομοκρατικών ομάδων. 

Τα ξημερώματα της 30ς Ιουλίου 2013 περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, εντόπισε και ακινητοποίησε 7μετρο φουσκωτό σκάφος, να κινείται ανάμεσα στην Χίο και τις Οινούσσες, στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες και δύο Κούρδοι τουρκικής υπηκοότητας.

Στο φουσκωτό βρέθηκαν δύο αντιαρματικές ρουκέτες LOW, τέσσερις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1, ρωσικής προέλευσης (όμοια με αυτή που βρέθηκε στο αυτοκίνητο στο Π.Φάληρο χθες το μεσημέρι και ίδια με αυτή που ρίχθηκε στην Εφορία Γλυφάδας), τέσσερις πυροδοτικούς μηχανισμούς χειροβομβίδων, δύο πιστόλια των 9mm, 195 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm, τέσσερις γεμιστήρες, δύο αυτοσχέδια εκρηκτικά γεμίσματα ζελατινοδυναμίτιδας, δύο πλήρεις αυτοσχέδιοι ωρολογιακοί μηχανισμοί, υλικό ίδιο με αυτό που χρησιμοποιούν οι ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...