Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Βραυρώνα: «Βούλιαξε» στις λάσπες ο ναός της Αρτέμιδας

Δειτε φωτογραφίες - Στην Αττική το τελευταίο 24ωρο έπεσε το 1/7 του νερού που πέφτει σε έναν ολόκληρο χρόνο

Σε λίμνη μετατράπηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Βραυρώνας στην Ανατολική Αττική μετά από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την Αττική τα τελευταία 24ωρα.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες οι λάσπες και τα νερά κάλυψαν μέχρι τη μέση τους κίωνες του ναού της Αρτέμιδας μετατρέποντας το χώρο σε... πισίνα!

Ενδεικτικό της ποσότητας του νερού που έπεσε το τελευταίο 24ωρο στην Ατική είναι το γεγονός ότι με βάση τα στοιχεία από τους μετεωρολογικούς σταθμούς έπεσε το 1/7 του νερού που πέφτει σε ένα ολόκληρο χρόνο.

Σύμφωνα με το meteo.gr μέσα στις 10 πρώτες ώρες της Παρασκευής, τέσσερεις σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου στην Εύβοια (Ζάρακες, Σέττα, Στενή και Στύρα) κατέγραψαν ο καθένας περισσότερα από 80 χιλιοστά βροχής που σημαίνει ότι σε ένα στρέμμα έπεσαν 80 τόνοι νερού.Φωτογραφίες: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - Συμέλα Παντζαρτζή 
http://www.protothema.gr/

1 σχόλιο :

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...