Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΑΝ «ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ»;‏


Ο Νορβηγός «αριστερός  πολιτικός» Κάρστεν  Νόρνταλ Χάουκεν,  που  βιάστηκε   από  Σομαλό  λαθρομετανάστη.

Νορβηγός «αριστερός  πολιτικός»  βιάστηκε από Σομαλό. Τώρα  έχει  

τύψεις που τον απέλασαν.  Οι «δημοσιογράφοι» έδειξαν να 

«κατανοούν»  την  στάση  του  Νορβηγού «αριστερού  πολιτικού».  Η    κοινωνία  παρακολουθεί  απαθής, σαν  μια  εκφυλισμένη  αγελάδα.

Ο Κάρστεν Νόρνταλ Χάουκεν, ένας αριστερός πολιτικός της Νορβηγίας έπεσε πριν κάποια χρόνια θύμα βιασμού από έναν Σομαλό, στο σπίτι του, στο Όσλο, γεγονός που οδήγησε στην σύλληψη του μετανάστη και στην ψυχολογική κατάρρευση του Χάουκεν.
Μιλώντας στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NRK για το συμβάν που κλόνισε την ζωή και την υγεία του ο Χάουκεν εκμυστηρεύτηκε ότι ένιωσε τύψεις και ενοχές όταν έμαθε ότι ο Σομαλός πρόκειται να απελαθεί πίσω στην χώρα του, αφού εξέτισε την ποινή φυλάκισης των 4,5 ετών που του επεβλήθη για τον βιασμό.
Ο Χάουκεν που δέχθηκε την επίθεση μέσα στο ίδιο του το σπίτι, δήλωσε ότι όντας ένας ετεροφυλόφιλος άντρας που υπήρξε θύμα βιασμού, ένιωσε την σεξουαλικότητα του να αμφισβητείται και δεν μπόρεσε να διαχειρισθεί την έντονη συναισθηματική φόρτιση με αποτέλεσμα να καταφύγει στην χρίση κάνναβις και αλκοόλ.
«Ένιωσα μια τεράστια ανακούφιση όταν με ενημέρωσαν από την αστυνομία ότι ο δράστης πρόκειται να απελαθεί πίσω στην χώρα του και να μην επιστρέψει ποτέ» και πρόσθεσε, «ένιωσα όμως και ενοχές και τύψεις που έγινα ο λόγος αυτός ο άνθρωπος να εκδιωχθεί από την Νορβηγία και να επιστρέψει σε ένα αβέβαιο και επικίνδυνο μέλλον στην Σομαλία».
Ερωτώμενος πως μπορεί και δείχνει τέτοια συμπόνια για τον άντρα που ουσιαστικά του κατέστρεψε την ζωή, ο Χάουκεν εξήγησε, «Τον θεωρώ αποτέλεσμα ενός άδικου κόσμου, ένα προϊόν μιας ανατροφής που σημαδεύτηκε από τον πόλεμο και την απόγνωση».


AYTOI  EINAI  OI  «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»  ΠΟΥ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ  ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ.  
Ας  πάμε  100  χρόνια  πίσω.  Αν  γινόταν  ανάλογο  επεισόδιο στην  Ευρώπη,  ποιος  θα  ήταν  ο  χειρισμός  του  1.  από  τον παθόντα  και  2.  Από  την  κοινωνία.   1.  Ο  παθών  θα  βρισκόταν  σε  βαθειά  οδύνη,  ντροπή, απόγνωση  και  θυμό  με  λύσσα.  Το  πιθανότερο  θα  έψαχνε να  σκοτώσει  με  σκληρό  τρόπο  τον  βιαστή  του  και  όλους τους  ομοίους  του.  Μετά  βέβαια  θα  αυτοκτονούσε.  Πως μπορεί  να  ζήσει  κανείς  με  τέτοια  ντροπή.  Πιθανόν  να ανατιναζόταν,  παίρνοντας  μαζί  του  όσους  περισσότερους από  την  ράτσα και  θρησκεία  του  βιαστή  μπορούσε.
  2.  Η  γνώμη  της  κοινωνίας  θα  ήταν  ανάλογη.  Θα ξεσπούσαν  αιματηρές  ταραχές  σε  βάρος  της  ράτσας των βιαστών.  Χιλιάδες  θα  
σφάζονταν.  Η  κοινή  γνώμη  θα αισθάνονταν  ανακούφιση από  την  
αυτοκτονία  του βιασμένου. 
Σήμερα  τέτοιες  αντιδράσεις  φαίνονται  «βαρβαρικές». Σήμερα  συμπονούμε  τους  βιαστές  και  δολοφόνους,  είναι θύματα  της  κοινωνίας.  Σήμερα  οι  «διανοούμενοι»  γράφουν, ότι  φταίει  το  θύμα.
 Σήμερα,  όπως  σε  αγγλοεβραϊκή  ταινία  ειπώθηκε  από αγγλοεβραίο,  
είμαστε  το εκφυλισμένο  απόθεμα  και  θέλουμε «θερμοπυρηνική  
αποστείρωση».
Ετσι  ακριβώς.
 Σε  κινηματογραφική  ταινία  (εβραϊκών  συμφερόντων) επιστημονικής  φαντασίας,  που  περιγράφει  το  κοντινό μέλλον, οι  (10  εκατομμύρια)  
κάτοικοι  του  Λονδίνου αποκαλούνταν  «εκφυλισμένο  απόθεμα»  και  προτάθηκε  να εξολοθρευτούν  με  «θερμοπυρηνική αποστείρωση». 
Φανταστείτε   πως  μας  βλέπουν  οι  διάφοροι  Ρότσιλντ  και  τι μέλλον  προετοιμάζουν  για  μας,  αφού  βέβαια  μας μετατρέψουν  όλους  πρώτα  σαν  τον  Νορβηγό  «αριστερό πολιτικό»,  ένα  πράγματι  εκφυλισμένο  απόθεμα  για  σφαγή και  απόσυρση.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...