Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Τι συμβαίνει στο Αιγαίο;

Εδώ και λίγες δεκαετίες η Τουρκία προσπαθεί να επιβάλλει αλλαγή συνόρων με την Ελλάδα, επιδεικνύοντας ένα απροκάλυπτο επεκτατισμό, με ένταση που αυξάνεται ή μειώνεται ανάλογα με την συγκυριακή δύναμη ή αδυναμία της Ελλάδος.---- Για μισό περίπου αιώνα, από το 1923 που υπεγράφη η Συνθήκη της Λωζάνης μέχρι την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, το Αιγαίο υπήρξε μια ήρεμη και ειρηνική περιοχή με την Τουρκία να σέβεται υποδειγματικά την Ελληνική κυριαρχία που συμφωνήθηκε μετά τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο και την Μικρασιατική καταστροφή.

Όταν όμως η Τουρκία βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να εισβάλλει στην Κύπρο το 1974, χρησιμοποιώντας τις πλάτες των δικών μας «συμμάχων» (Αγγλία, Αμερική, Ισραήλ), άρχισε να ενεργοποιείται η διαχρονική βουλιμία των Τούρκων για νέες κατακτήσεις.

Έτσι «ανακαλύφτηκαν» διάφορα «επιχειρήματα» για την στοιχειώδη υποστήριξη του Τουρκικού επεκτατισμού που χρησιμοποιούνται συνεχώς για να «θολώνουν τα νερά», μέχρι να προκύψει ξανά μια κατάλληλη ευκαιρία ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα για το οποίο προετοιμάζονται επί δεκαετίες. Άλλωστε, αυτό ουσιαστικά δήλωσε ξεκάθαρα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπουλέντ Ετσεβίτ στις 27 Φεβρουαρίου 1975 μιλώντας για τις δήθεν πετρελαϊκές έρευνες που εγκαινίασε συμβολικά στις 29 Μαΐου 1974, 521 χρόνια μετά την άλωση της Πόλης, Τουρκικό σκάφος στο Αιγαίο: «Τα περί πετρελαϊκών ερευνών ήταν απλά τεχνάσματα. Σκοπός ήταν η διεκδίκηση νέων συνόρων!»*

Ας δούμε όμως τα θέματα που «άνοιξε» ο Τουρκικός επεκτατισμός στο Αιγαίο όταν είδε πόσο εύκολο ήταν, χρησιμοποιώντας τις πλάτες άλλων, να βάλει πόδι στην Κύπρο:   

Εθνικός εναέριος χώρος: Η Ελλάδα ήδη από το 1931 με Προεδρικό Διάταγμα έχει καθορίσει το εύρος του Εθνικού Εναέριου Χώρου σε 10 μίλια, με την Τουρκία να σέβεται πλήρως την οριοθέτηση αυτή μέχρι το 1974 όταν άρχισε να αμφισβητεί μονομερώς το όριο των 10 μιλίων με τον ισχυρισμό ότι αυτό «ταυτίζεται» με το εύρος των χωρικών υδάτων τα οποία πρέπει να συμφωνηθούν μεταξύ Ελλάδος - Τουρκίας.

Υφαλοκρηπίδα: Η Ελλάδα και η Τουρκία, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, πρέπει σαν όμορες χώρες να οριοθετήσουν την μεταξύ τους υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο. Η Ελλάδα υποστηρίζει ότι η υφαλοκρηπίδα πρέπει να οριοθετηθεί με βάση την αρχή της μέσης γραμμής, όπως ακριβώς προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο αλλά η Τουρκία μετά το 1974 «ανακάλυψε» ότι τα νησιά του Αιγαίου δεν έχουν δικαίωμα υφαλοκρηπίδας (σε πλήρη αντίθεση με το Διεθνές Δίκαιο) και ότι η εγγύτητα των ελληνικών νησιών στα Τουρκικά παράλια αποτελεί «ειδική περίσταση» που δικαιολογεί απόκλιση από την αρχή της μέσης γραμμής! Η προσχηματική αυτή προσέγγιση της Τουρκίας με στόχο να «τεκμηριώσει» τον αχαλίνωτο επεκτατισμό της, υποχρέωσε την Ελλάδα στην πρόταση οι δύο χώρες να προσφύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για την ειρηνική διευθέτηση της διαφοράς, συνυπογράφοντας το απαραίτητο προσύμφωνο. Η Τουρκία απέρριψε την πρόταση παριστάνοντας την «ισχυρή υπερδύναμη» και απαιτώντας «διμερείς συνομιλίες» που θα ικανοποιήσουν τις  απαιτήσεις της.

Αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου: Η Τουρκία από το 1974 έχει δημιουργήσει, απέναντι από τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου, την 4η στρατιά του Αιγαίου, στην οποία υπάγεται και η κατοχική δύναμη της Κύπρου (11ο σώμα στρατού)από το 2006. Με την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 άρχισε να προβάλλεται με τον πιο επίσημο τρόπο ο τυχοδιωκτικός επεκτατισμός της Τουρκίας: Στις 9/6/1974 ο τότε αρχηγός της Τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Σουλειμάν Ντεμιρέλ «τεκμηρίωσε» τις Τουρκικές απαιτήσεις με «επιχειρήματα» που δεν θα έπειθαν ούτε μικρά παιδιά: «Οι διαφωνίες με την Ελλάδα προκύπτουν γιατί τα νησιά που βρίσκονται πολύ πιο κοντά στην Τουρκία ανήκουν στην Ελλάδα και όχι στην Τουρκία! Τα νησιά αυτά συνιστούν μέρος της Ανατολίας και για αιώνες ανήκαν στο Κράτος εκείνο που ήταν κύριος της Ανατολίας!»**. Ο ίδιος άνθρωπος, όταν έγινε πρωθυπουργός, δήλωσε στις 9/8/1976 «Προτιμώ να τα αποκαλώ νησιά του Αιγαίου και όχι Ελληνικά νησιά!»**. Με αυτές ακριβώς τις «απόψεις» η Τουρκία έκτοτε απαιτεί την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου επικαλούμενη μάλιστα την Συνθήκη της Λωζάνης η οποία όχι μόνο δεν προβλέπει κάτι τέτοιο αλλά, επί πλέον, έχει κυριολεκτικά κατεξευτελιστεί από την ίδια την Τουρκία, η οποία δεν έχει σεβαστεί στο ακέραιο ΟΥΤΕ ΜΙΑ από τις υποχρεώσεις που ανέλαβε! Πλήρης Τουρκικός παραλογισμός που απαιτεί οι άλλοι να εφαρμόζουν την συνθήκη που η ίδια εξευτελίζει, που ζητάει φορτικά την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου ώστε να είναι εύκολη υπόθεση μια εισβολή μόλις παρουσιαστεί ηκατάλληλη ευκαιρία!

Γκρίζες ζώνες: Επειδή «τρώγοντας έρχεται η όρεξη», οι Τούρκοι επινόησαν από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 τις «γκρίζες ζώνες», την αμφισβήτηση δηλαδή της Ελληνικής κυριαρχίας σε σειρά νησιών, νησίδων και βραχονησίδων επικαλούμενοι νεφελωδώς Διεθνείς Συνθήκες για να θολώσουν την κρυστάλλινη Ελληνική κυριαρχία που τεκμηριώνεται τόσο από την Συνθήκη της Λωζάνης (1923) όσο και από την Συνθήκη των Παρισίων (1947). Η επιχείρηση «Ίμια» της Τουρκικής ΜΙΤ (αποβίβαση δήθεν δημοσιογράφων στην νήσο Λημνιά στις 27/1/1996 και αντικατάσταση Ελληνικής σημαίας με Τουρκική) είχε σαν στόχο την καθιέρωση γκρίζων ζωνών στην κρυστάλλινη Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο με την πρώτη κατάλληλη ευκαιρία που παρουσιάστηκε (Πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα με την ασθένεια του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, την παραίτηση του και την ανάληψη της πρωθυπουργικής ευθύνης από τον Κώστα Σημίτη).

Αιτία πολέμου (Casus Belli): Ήδη, με βάση σχετικό νόμο του 1936, τα Ελληνικά χωρικά ύδατα στο Αιγαίο επεκτείνονται στα 6 μίλια εκτός από τις περιοχές εκείνες όπου η απόσταση με τα Μικρασιατικά παράλια είναι μικρότερη, οπότε ισχύει ο κανόνας της μέσης γραμμής. Σύμφωνα με το πλήρες κείμενο μιας διεθνούς σύμβασης που τέθηκε σε εφαρμογή από τις 16 Ιανουαρίου 1994, όπως αυτή υπογράφηκε στο Montego  Bay της Ιαμαϊκής στις 10 Δεκεμβρίου 1982 από 117 κράτη μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, η χώρα μας έχει το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών της υδάτων από 6 σε 12 μίλια. Η πονηρή Τουρκία δεν υπέγραψε την Διεθνή σύμβαση αλλά έσπευσε αμέσως να εφαρμόσει τις νέες διατάξεις του διεθνούς δικαίου στα παράλια της στον Εύξεινο Πόντο και στην Μεσόγειο και να απειλήσει την Ελλάδα πως αν εκείνη εφαρμόσει την διεθνή σύμβαση που υπέγραψε, θα έχουμε Ελληνοτουρκικό πόλεμο!! Και για του λόγου το αληθές η Τουρκική εθνοσυνέλευση εξέδωσε το 1995 ψήφισμα με το οποίο θεωρεί αιτία πολέμου (casus belli) την ενδεχόμενη επέκταση των Ελληνικών χωρικών υδάτων από 6 σε 12 μίλια παραβιάζοντας προκλητικά τον καταστατικό χάρτη των Ηνωμένων Εθνών που απαγορεύει ρητά την απειλή ή την χρήση βίας στις διεθνείς σχέσεις!

FIR – Flight Information Region: Ο εναέριος χώρος ολόκληρου του Αιγαίου (εθνικός και διεθνής), σύμφωνα με τους κανονισμούς του Διεθνούς Οργανισμού Αεροπλοΐας (ICAO), ανήκει στην Ελλάδα η οποία ασκεί τον επιχειρησιακό έλεγχο για την ασφαλή διεξαγωγή των πτήσεων πολιτικών και στρατιωτικών αεροπλάνων. Η Τουρκία από το 1975 έχει πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων την υποχρέωση της να υποβάλλει σχέδια πτήσης των στρατιωτικών αεροπλάνων της, παραβιάζοντας συστηματικά τον εναέριο χώρο που εποπτεύει η Ελλάδα και πραγματοποιώντας στρατιωτικές πτήσεις όχι μόνο στον διεθνή αλλά και στον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδος! Οι συστηματικές πτήσεις Τουρκικών μαχητικών πάνω από τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου αναγνωρίζονται και αναχαιτίζονται παγίως από την Ελληνική πολεμική αεροπορία προκαλώντας τεράστιο κόστος στην Εθνική οικονομία και μεγάλους κινδύνους εμπλοκής σε μια πολεμική σύρραξη. Η Τουρκία που κατέρριψε Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος ισχυριζόμενη ότι παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο της για λίγα δευτερόλεπτα (Νοέμβριος 2015), δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραβιάζει συνεχώς τον εναέριο χώρο της Ελλάδος με στρατιωτικά αεροσκάφη – πολλές φορές οπλισμένα!

Έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο: Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Διεθνούς Οργανισμού Αεροπλοΐας (ICAO) που ισχύουν από το 1952 και έχουν επικυρωθεί μεταγενέστερα και από τον Διεθνή Οργανισμό Ναυσιπλοΐας (ΙΜΟ) η Ελλάδα έχει την πλήρη ευθύνη έρευνας και διάσωσης σε ολόκληρη την θαλάσσια περιοχή που συμπίπτει με το FIR Αθηνών. Η Τουρκία με τον απαράμιλλο τραμπουκισμό που την διακρίνει, αποφάσισε μόνη της ότι έχει δικαίωμα έρευνας και διάσωσης …. μέχρι το μέσον του Αιγαίου εγκλωβίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της νησιωτικής Ελλάδας! Έτσι απλά, με το «έτσι θέλω»!  

Παράνομη αποστολή αλλοδαπών: Το Βαθύ Κράτος της Τουρκίας, σε πλήρη συνεργασία με μια τεράστια επιχείρηση της ΜΙΤ, μας στέλνει  ασταμάτητα τα σαπιοκάραβα του θανάτου φορτωμένα με δυστυχισμένους ανθρώπους επιτυγχάνοντας με ένα σπάρο πολλά τρυγόνια: Θησαυρίζουν με αμύθητα ποσά, εκβιάζουν Ελλάδα και Ευρώπη με ποταμούς δυστυχισμένων ανθρώπων που συγκεντρώνουν συστηματικά στα Μικρασιατικά παράλια από την Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική, απαιτούν με απίστευτη θρασύτητα την δημιουργία χώρων «θρησκευτικής λατρείας» για τους μουσουλμάνους που προωθούν ασταμάτητα ώστε να ελέγχονται καλύτερα και επιτυγχάνουν την αργή και σταθερή αλλοίωση του Ελληνικού κοινωνικού ιστού στα πλαίσια της πολυπολιτισμικής νέο-Οθωμανικής αυτοκρατορίας που ονειρεύονται.

Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α: Δυστυχώς οι φανατικοί ισλαμιστές, οι ανεγκέφαλοι τρομοκράτες δεν βρίσκονται μόνο στην Συρία ή στο Ιράκ, αλλά και ακριβώς δίπλα μας!

Οι νέο - οθωμανοί «σουλτάνοι» της Άγκυρας θεωρούν πως η Ελλάδα στις μέρες μας βρίσκεται σε προφανή αδυναμία - άρα υπάρχει η κατάλληλη ευκαιρία – αυξάνοντας συνεχώς την θρασύτητα των προκλήσεων τους.

Νομίζουν πως είναι η εποχή της πισώπλατης μαχαιριάς στην γονατισμένη Ελλάδα από την ασφάλεια της επιτήδειας ουδετερότητας τους το 1942. Ξεχνάνε πως οι ίδιοι αυτοπροσώπως έχουν ανεβάσει εδώ και χρόνια στην Τουρκική και στην Διεθνή πολιτική σκηνή το Τουρκικό θέατρο του παραλόγου που τους έχει απομονώσει από όλα τα ερείσματα που είχε η Τουρκία εδώ και σχεδόν ένα ολόκληρο αιώνα.

«Ξεχνάνε» πως διεξάγουν κυνικά ένα αιματηρό πόλεμο με τον πολυπληθή Κουρδικό πληθυσμό μέσα και έξω από την Τουρκία. Ότι βρίσκονται σε επικίνδυνη αντίθεση με σωρεία χωρών όπως η Ρωσία, η Συρία, η Αρμενία, η Κύπρος, το Ισραήλ, η Αίγυπτος – ακόμα και η «σύμμαχος» Αμερική.

Δείχνουν να ζούνε σε μια εικονική πραγματικότητα νομίζοντας πως έχει αναστηθεί η πεθαμένη Οθωμανική αυτοκρατορία με φαντασιώσεις εξαιρετικά επικίνδυνες για την ειρήνη και την ασφάλεια ολόκληρης της περιοχής.

Παρεξηγούν την αυτοσυγκράτηση και την σύνεση που δείχνει η Ελλάδα, από το 1974 μέχρι σήμερα, με τους θεατρινισμούς, τις προκλήσεις και την αρρωστημένη μεγαλομανία τους. Θεωρούν «υποταγή» το μόνιμα απλωμένο χέρι φιλίας που διαχρονικά προσφέρει η Ελλάδα στην απέναντι όχθη του Αιγαίου εκφράζοντας πρακτικά την επιθυμία της ειρηνικής συμβίωσης.

Ο γειτονικός γίγαντας με τα γυάλινα πόδια, μετά την κατάρρευση των φαντασιώσεων του στην Συρία, την Βόρεια Αφρική και το Κουρδιστάν γίνεται ολοένα και πιο νευρικός, ολοένα και πιο επιθετικός. Νομίζει πως η Ελλάδα με τα σημερινά προβλήματα της, προσφέρει βολικό «αντιστάθμισμα» των οδυνηρών απωλειών του.

Ας είμαστε προετοιμασμένοι, ας επαγρυπνούμε συνεχώς και ας ευχηθούμε να μην χρειαστεί οι μεγαλομανείς νέο - οθωμανοί σουλτάνοι της Άγκυρας να ανακαλύψουν έντρομοι εκ των υστέρων ότι έκαναν ένα ακόμα ασυγχώρητο λάθος με την Ελλάδα – ένα λάθος όμως που θα τους στοιχίσει περισσότερο από όλα τα άλλα...

Λεωνίδας Κουμάκης 


http://greeksurnames.blogspot.gr/2016/05/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/lxunt+(GREEK+SURNAMES)

13 σχόλια :

 1. ΒΕΒΑΙΑ, ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ, "ΌΤΑΝ 'ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟ ΦΙΛΟ ΚΡΑΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΞΥΛΟ".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τιποτα δεν γινεται στο αιγαιο ρε φιλε!!
  κλανιες ,γιατι τα χουν χασει,και νομιζουν θα τρομοκρατησουν τον κοσμο...
  σε μια χωρα,που δεν υπαρχει τιποτα να ανηκει στους πολιτες της,σε μια χωρα που εχουν κλεψει τα παντα,πανε να "ερεθισουν" πατριωτικα αισθηματα!
  ειναι οχι ανοητοι ,αλλα καθηστερημενοι! μας πηραν τα παντα! αεροδρομια,λιμανια δεκο ,σπιτια! εκλεισαν νοσοκομεια,σχολεια,ρημαγμενοι δρομοι,δεν υπαρχει τιποτα! και νομιζουν οτι θα παει κανεις να πολεμησει,για τι ακριβως???
  για το σπιτι,που του το πηραν ετσι και αλοιως? για τους δρομους και τους κλεφτες? για τα αεροδρομια,και τους γερμανους? για το λιμανι και τους κινεζους,"επενδυτες"??
  οι ξενοι μπηκαν! μπηκαν γιατι τους ανοιξαν τις προτες μας αυτοι που τις φυλαγαν...και πιστευουν θα τσιμπισει κανεις με τις "προκλησεις" -μετα απο συνενοηση φυσικα μεταξυ τουρκιας και ελλαδας?----πρεπει να μας περνανε για πολυ πολυ καθηστερημενους! και αυτο ειναι το μεγαλο τους λαθος..
  ειναι ηλιθιοι,και τα εκαναν σαν τα μουτρα τους! ας τα λουστουν..εμεις δεν "παμε πολεμο" δεν εχουμε και λογο να το κανουμε...
  ας ισχυσει το ασφαλιστικο τους,τα νομοσχεδια τους,και ας μεινουν εδω μεσα μονοι τους να το φανε στην μαπα...
  εμεις "ανοιγουμε" οριζοντες,και γινομαστε παλι,πολιτες της γης..οπου γης πατρις...
  αντε γεια! "πατριωτες" ..πολεμηστε εσεις σε στημενες μαχες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 74 .. ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ...ΜΠΡΑΒΟ..ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΣ..
   ''Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑ'''.

   Διαγραφή
 3. το "αφηνω" πανω σου "πατριωτη"! εγω κοροιδο δεν ειμαι! η ζωη μου και των παιδιων μου ειναι πιο σημαντικη απο τα λεφτα που δεν λενε να σταματησουν να τα αρπαζουν,και την εξουσια που τους εχει @@@@ λωσει,και ειναι τρελαμενοι!
  μια μικρη διαδρομη ειναι για ολους,και ηδη μου εφαγαν πολυ χρονο!! "αλλαγη" πλευσης,και πανε ολα τα παραμυθια- τα δικα τους οαραμυθια-,που πουλαγαν μεχρι πριν λιγα χρονια!
  με συγχωρεις δλδ,στο αιγαιο εχουνε κατασικωσει χωρις την εγκιση μας "φιλοξενουμενους",και θα μας πειραξουν οι γειτονες τουρκοι??? ελεος δλδ! θα πρεπει να εισαι πολυ καθηστερημενος,για να τα γραφεις αυτα!
  εδω δεν μας αφησαν μαντιλι για να κλαψουμε,θα παμε να σκοτωθουμε για ποιον,και για ποιο λογο???
  ολοι μας πια ,εχουμε "ανοιξει" πλανα για απομακρυνση απο την "πατριδα"! αφου την κατεκτησαν με πονηρια και δικαιωμα ντουκου! εμεις θα παρουμε σφεντονες να βαραμε τις μπεκατσες? η θα παρουμε τα "πολεμικα" μας και την στολη να κανουμε παρελαση ,να γελαει μαζι μας και η μαιμου???
  ασε μας ρε φιλε!
  ειναι σαν να μου λες ,οτι το σπιτι σου γκρεμιστηκε και θα σε ενοχλησει ο γειτονας που λεει πως ειναι δικο του!! ετσι οπως ειναι ας το εχει δικο του! για εμας παει περασε...παμε παρακατω.
  μεινε εσυ να κανεις "πολεμο" και μην σπρωχνεις τους μαλακες,και τα κοροιδα! γιατι ολοι ξερουμε πως οι πρωτοι που εχουν εξαφανιστει,ειναο οσοι προτρεπουν τους αφελεις!..
  αι στι διαολο να πατε!
  εσας ομως σας χρωσταμε και αυτα θα τα δωσουμε!..ολους εσας που περνατε καλα,μιλατε εκ του αφαλους,πουλατε "πατριωτισμους" "ανθρωπισμους" ενω ειστε και απιτρηδες και απανθρωποι...
  ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.."ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΘΗΣΗΣ..."..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. με συγχωρεις δλδ,στο αιγαιο εχουνε κατασικωσει χωρις την εγκιση μας "φιλοξενουμενους",και θα μας πειραξουν οι γειτονες τουρκοι?
   TO ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ [ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΩ] ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΦΑΣΑΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ...ΚΑΚΩΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ;;;
   ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 1940 ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΣ...

   μεινε εσυ να κανεις "πολεμο" και μην σπρωχνεις τους μαλακες,και τα κοροιδα! γιατι ολοι ξερουμε πως οι πρωτοι που εχουν εξαφανιστει,ειναο οσοι προτρεπουν τους αφελεις!..
   ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ...ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΜΠΛΕΚΕΙΣ;;...ΠΡΟΕΤΡΕΨΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΄΄ΠΟΛΕΜΟ''';;;;;ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΑ;;;;

   ολους εσας που περνατε καλα,μιλατε εκ του αφαλους,
   ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΝΩ ΣΕ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΝΩΝ ...ΑΡΑ ΑΣΕ ΤΑ ''ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ'' .. ΕΚΤΙΘΕΣΕ...

   θα πρεπει να εισαι πολυ καθηστερημενος,για να τα γραφεις αυτα!
   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

   εδω δεν μας αφησαν μαντιλι για να κλαψουμε,θα παμε να σκοτωθουμε για ποιον,και για ποιο λογο???
   ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ...ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΣ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2700 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ...

   ειναι σαν να μου λες ,οτι το σπιτι σου γκρεμιστηκε και θα σε ενοχλησει ο γειτονας που λεει πως ειναι δικο του!! ετσι οπως ειναι ας το εχει δικο του
   ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΦΙΛΕ...ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ...ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΗΣ [ΟΠΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ] ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ...

   ολοι μας πια ,εχουμε "ανοιξει" πλανα για απομακρυνση απο ''''ΕΘΝΙΚΟΥ'''την "πατριδα"
   ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ...

   "ανθρωπισμους" ενω ειστε και απιτρηδες και απανθρωποι...
   ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ
   Α] ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
   Β]ΦΙΛΟΤΙΜΟ
   Γ] ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

   Διαγραφή
  2. ολοι μας πια ,εχουμε "ανοιξει" πλανα για απομακρυνση απο την "πατριδα"
   ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΠΑΤΡΙΔΑ'' [ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ] ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΤΖΑΚΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ
   ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 1940.ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΗΚΕΙΣ;;;;

   εγω κοροιδο δεν ειμαι! η ζωη μου και των παιδιων μου ειναι πιο σημαντικη
   ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ , ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ;;;
   ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ;;

   ασε μας ρε φιλε!
   ΕΓΩ ΑΦΗΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΩ.

   ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΓΩΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΙΨΑΣΠΙΔΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ.
   ΞΕΧΝΑ ΤΟ.ΔΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ.
   ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΜΕΛΗ ,ΗΠΕΙΡΟ .ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ.


   ειναι ηλιθιοι,και τα εκαναν σαν τα μουτρα τους! ας τα λουστουν..εμεις δεν "παμε πολεμο" δεν εχουμε και λογο να το κανουμε...
   ΠΡΩΤΟΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΚΟΜΑ[ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ]
   ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ''ΠΑΣ ΠΟΛΕΜΟ'' ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

   Διαγραφή
 4. ωχ ,αυτα τα πολυ πατριωτικα,και τα υπονοουμενα!
  λοιπον να σου απαντησω...
  που δεν νομιζω πως θα σε συγκινησει,κιολας..
  ειμαι γυναικα! εχω δυο γιους,ειναι 24και 25...
  ποτε δεν ασχοληθηκα με τα "πολιτικα" και τα κοματα..παντα τα θεωρουσα αρπακτικα και οπως και οσα εβλεπα απο μικρη,για γελοιους η για αυτους που περιμεναν ανταλαγμα...
  εκανα οτι προβλεπεται..παντα με τιμη σε καθε πραξη της ζωης μου! τιμη για τον ιδιο τον εαυατο μου και για τον συνανθρωπο μου...
  ειμαι σε μια κατασταση,που ποτε δεν μπορουσα να την φανταστω...
  και δυστηχως δεν φταιω,αλλα επειδη η κοινωνια λειτουργει συλλογικα,συλλογικα πεφτει και το κοστος...
  σιχαινομαι το ψεμα,για οποιονδηποτε λογο! δεν αντεχω τους αμυαλους ανθρωπους! τους θεωρω κατι χειροτερο απο τα ζωα...
  παμε λοιπον "φιλε μου"....
  μας ταραξαν οι ευαισθητοι,φιλοζωοι! μας αλλαξαν τα φωτα,οι αλλυλεγγυοι,,,μας εκαναν κολαση την ζωη οι απληστοι! χρονια μας δουλευαν,και συνεχιζουν να το κανουν.. περισσοτερη αγαπη στα ζωα ,τρεχανε για την καρετα-καρετα! την μοναχους μοναχους-τις θαλασσες και τις ακτες..--εγιναν "βετζετεριαν"---σαλεψαν στα γυμναστηρια,κουτιαναν με τις πρωτεινες,φουσκωσαν σαν γαλοπουλες τα στηθια τους...-και σε τρελεναν στην παπαρολογια _"νους υγιης εν σωματι υγιη"! οι "καντουνιστας" ετρεχαν να φυτεψουν δηθεν,για να "σωσουν" τον πλανητη!! την ωρα που ετοιμαζαν την μεγαλυτερη επιθεση στον ανθρωπο,οι ανθρωποι ειχαν κοιμηθει με τις παπαρολογιες,της νεας ταξης! εαν καποιος τους ελεγε οτι τους κοιμηζουν,και εαν θελεις να κανεις κορμι,καθαρησε τον κηπο σου,αλλαξε ενα λαστιχο ρε αδερφε!κινησου,δουλεψε,δημιουργησε,σε ελεγαν παλαβη!..σημερα ειναι αργα για οτιδηποτε! δεχεται τετοια επιθεση ο ανθρωπος,που δεν εχει ποτε ξαναγινει απο καταβολης κοσμου....!! ο ανθρωπος δεν σεβεται την ιδια την ζωη του! γιατι λοιπον ,ακομα δεν εχει αντιληφθει,οπως και εσυ....ο καθενας γινεται "εχθρος" οταν καποιος το κανει τετοιο!! στην πραγματικοτητα ολοι ειμαστε θυματα!! ανεξαρτητου εθνικοτητας χρωματος,πιστης..!! αλλοι τα "ρυθμιζουν¨¨"! λεω λοιπον ,πως ρημαξαν τα παντα! μας εφαγαν -κυριολεκτικα _ τις ζωες μας! τα σπιτια μας! να επιβιωσουμε δεν μπορουμε! και θα παμε πολεμο???γιατι ρε φιλε?? για να κρατησουμε,τι???ολα ειναι σε αλλους! και μας δουλευουν! ξερεις ποσο με εχει θυμωσει,το παραμυθιασμα με τον "πολεμο"???? δεν μας φτανει τι μας εχουν κανει! τρομοκρατουν τον κοσμο με την απειλη του πολεμου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ξερεις ποσο με εχει θυμωσει,το παραμυθιασμα με τον "πολεμο"????
   ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΣ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;;;
   ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕΣ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
   ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ'''ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ 1974 ΗΜΑΣΤΑΝ , ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΕΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΑΡΟΤΙ '''ΣΥΜΜΑΧΟΙ'''ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
   Α
   Γ] ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΟΞΩ ΜΕ ΤΡΟΠΟ

   ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΣΟΒΟ , ΟΥΚΡΑΝΙΑ
   ΣΥΡΙΑ , ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΚΙΝΔΥΝΙΝΟΛΟΓΙΚΟ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
   ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΦΥΣΗΧΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 1974 ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ ΄΄ΆΣΚΗΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ'' ΜΗ ΤΟΥ ΒΑΡΑΤΕ'΄'΄ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ΄΄΄

   ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
   ΑΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΕΞΩ.ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.

   Διαγραφή
 5. αντε ρε φιλε,παρατα τα!! πολεμοχαρης εισαι και νερο στο μυλο του συστηματος ριχνεις!
  απο που το βγαζω το συμπερασμα?? απο την βαθια μου πιστη προς τον θεο,και την γνωση ...
  ειναι δυνταον ολη αυτη η αδικια που εχει γινει στον ανθρωπο,να "κλεισει" με την ιδια την απαληφη του?? ειναι δυνατον ο ιδιος ο ανθρωπος στην φαση που τον εφεραν να μπει και σε διαδικασια να χασει οτι του απεμεινε?? την υπαρξη του!!..κανε μας την χαρη! καντε μας την χαρη...
  σε λιγο ελα να μας τα ξαναπεις!!
  δεν εισαι κανενας "τυχαιος"! κανενας "αγροτης" οπως εγραψες!! εαν ησουν τετοιος θα ασχολουσουν και θα ελεγες "τα προβατα μου" να ταισω τα παιδια μου,και οχι να τα κλαψω! εδω που με εφτασαν ας "αποτραβηχτω" ,στην μικρη και οσο μπορω ανθρωπινη επιβιωση μου"!!
  αυτο λεει ενας σοφρων ανθρωπος! ενας ανθρωπος που εχει αδικηθει! που τον εχουν εκμεταλευτει επανηλλημενως..που τον "αρμεγουν" για να τρωνε οι τεμπεληδες και αεργοι!! και να στο πω τοσο απλα!! το "γαλα" μας εμεινε! αυτο που κατεβαζουμε που λενε!!! λες να σφαξει ο τσομπανης τα γιδια του?? λες να θελει μαζικα να τα στειλει στα σφαγεια??? οχι ρε!! να τα τρομοκρατησει θελει...
  ..μας κουρασατε! μας αηδιασατε...σιχαθηκαμε τετοια αλητια....
  τραμπουκοι,που απειλουν και τρομοκρατουν,λες και αυτος ο κοσμος τους ανηκει!!
  "ανηκει" στους "πατριωτες",στους πολεμοχαρεις,στους θρησκοληπτους,στις εκκλησιες,στους "δασκαλους" στους υπουργους,στους κλεφτες στις πορνες,στους αλητες...
  οι ησυχοι και απλοι ανθρωποι,δεν εχουν λογο,δεν μπορουν να εχουν αποψη...τους καπελωνουν παντα οι κηφηνες,οι "ξερολες"..
  και αυτο ξερεις γιατι??? γιατι σημερα "παιζουν τα ρεστα τους"...ξερουν πως τελειωσε ,και κανουν οτι μπορουν οχι για να το "αναστρεψουν"!! αδυνατον ειναι αυτο!! αλλα για να το παρατεινουν....
  ποσο θα παει ομως??? εμεις !! εμεις θα το ζησουμε!! αυτη η φαση που ζουμε εμεις ,θα δωσει και το τελος!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. αντε ρε φιλε,παρατα τα!! πολεμοχαρης εισαι και νερο στο μυλο του συστηματος ριχνεις!
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. λες να σφαξει ο τσομπανης τα γιδια του?? λες να θελει μαζικα να τα στειλει στα σφαγεια??? οχι ρε!! να τα τρομοκρατησει θελει...
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ....ΣΤΟ ΘΥΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΣ....

   Διαγραφή
  2. δεν εισαι κανενας "τυχαιος"! κανενας "αγροτης" οπως εγραψες!! εαν ησουν τετοιος θα ασχολουσουν και θα ελεγες "τα προβατα μου"
   Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΗ.
   ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ Η Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...
   ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ.

   Διαγραφή
  3. και θα ελεγες "τα προβατα μου" να ταισω τα παιδια μου,και οχι να τα κλαψω! εδω που με εφτασαν ας "αποτραβηχτω" ,στην μικρη και οσο μπορω ανθρωπινη επιβιωση μου"!
   ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΠΑΛΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΚΥΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.
   ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΩ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ '''ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΩ''' ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΥ.
   ΝΤΡΟΠΗ.
   ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ '''ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΩ''' ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΛΕΕΙ.
   ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
   ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΜΙΑ ''ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ''.
   ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ '''Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ'' , '''ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΣΕ''' ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΡΑΦΟΝΤΕ
   ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ.

   Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...