Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ρωσική Συναυλία - “Μυσταγωγία στην Παλμύρα”

Συρία.βίντεο.


Στο αρχαίο αμφιθέατρο της πόλης της Συρίας, Παλμύρα, δόθηκε μια συναυλία από την Θεατρική Ορχήστρα Μαριίνσκι, υπό τη διεύθυνση του Βαλέρι Γκεργκίεφ, όπως σημειώνει η ρωσική εφημερίδα «Κόμερσαντ».


Η συναυλία έλαβε χώρα χθες, 5 Μαΐου 2016,  ως εορταστική εκδήλωση για την απελευθέρωση από τους Ισλαμιστές της αρχαίας ιστορικής πόλης και την παρακολούθησαν Σύριοι και Ρώσοι στρατιώτες.


Παρών στην εκδήλωση ήταν ο υπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Μεντίντα, που συμμετείχε επίσης στη συναυλία.


Ο Μαέστρος Βαλέρι Γκεργκίεφ πριν από την παράσταση τόνισε ότι «η συναυλία στην Παλμύρα είναι μια εκδήλωση για την ειρήνη  και την αρμονική συμβίωση και μια έκκληση προς όλα τα έθνη να ενώσουν τις προσπάθειες τους στον αγώνα κατά του κακού και κατά της τρομοκρατίας».


Πριν από την έναρξη το κοινό και οι μουσικοί παρακολούθησαν μήνυμα του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, που αποδόθηκε βιντεοσκοπημένο.





--


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...