Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ».

Ο  Marlon Brando δηλώνει στην εκπομπή  του  Larry King, στις 5 Απριλίου 1996, ότι οι Εβραίοι ελέγχουν το Χόλιγουντ.
******************************************************

«Δεν είναι λίγοι  εκείνοι που έχουν κατά καιρούς επαναλάβει εκείνη τη ρήση του Μπράντο πως «το Χόλιγουντ διοικείται από Εβραίους». Περίπου το ίδιο είπε πρόσφατα και ο Γκάρι Ολντμαν σε συνέντευξή του στο «Playboy», ενώ η πιο φημισμένη περίπτωση είναι μάλλον αυτή του Μελ Γκίμπσον ο οποίος έμελλε να «εξοστρακιστεί» από το Χόλιγουντ (δεν θα παίξει καν στο νέο «Mad Max») έπειτα από αντισημιτικά σχόλια που έκανε το 2006. Η αλήθεια είναι πάντως πως στην πράξη το Χόλιγουντ όντως διοικείται από Εβραίους (πριν κάποια χρόνια τα στατιστικά τους παρουσίαζαν να κατέχουν το 60% των διοικητικών θέσεων στη βιομηχανία). Μάλιστα, κάποιοι (όπως ο συγγραφέας Νιλ Γκάμπλερ στο βιβλίο «An Empire of Their Own: How the Jews Invented Hollywood») υποστηρίζουν πως ουσιαστικά οι Εβραίοι «επινόησαν» το Χόλιγουντ. Χαρακτηριστική η περίπτωση της «Paramount» και του αφεντικού της, Σάμερ Ρέντστοουν». 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΕΘΝΟΣ  16/8/2014Ο Αμερικανοεβραίος δημοσιογράφος της εφημερίδας ‘The Los Angeles Times’ και τακτικός συνεργάτης του περιοδικού ‘TIMEJoel Stein,  έγραψε το παρακάτω άρθρο «Πόσο Εβραϊκό είναι το Χόλιγουντ;» (How Jewish is Hollywood?)  στην εφημερίδα ‘The Los Angeles Times’.

Το άρθρο, είναι  αυτοσαρκαστικό, αλλά φυσικά αποτυπώνει την αλήθεια.


Ακολουθεί το άρθρο του By Joel Stein

ΑΠΟ  ΤΟΝ:  ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ  της  19.03.2010 / Πηγή: http://www.latimes.com/


Ποτέ δεν ήμουν τόσο αναστατωμένος από μια δημοσκόπηση στη ζωή μου. Μόνο το 22% των Αμερικανών πιστεύουν σήμερα ότι «η ‘βιομηχανία του θεάματος’ (τηλεόραση και κινηματογράφος) είναι στα χέρια των Εβραίων», πολύ πιο κάτω από το σχεδόν 50% ποσοστό του 1964.


Η Anti-Defamation League (ADL), (πρόκειται για τη γνωστή δραστήρια εβραϊκή οργάνωση που έχει ως σκοπό την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού», η οποία δημοσίευσε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης τον περασμένο μήνα, βλέπει σε αυτούς τους αριθμούς μια νίκη κατά ενός στερεότυπου. Στην πραγματικότητα, αυτό δείχνει πόσο ηλίθιοι έχουν γίνει οι Αμερικάνοι. Οι Εβραίοι ελέγχουν πλήρως το Χόλιγουντ.


Πόσο βαθιά εβραϊκό είναι το Hollywood; Όταν οι μεγάλοι των στούντιο έβγαλαν μια ολοσέλιδη διαφήμιση στην εφημερίδα Los Angeles Times πριν από λίγες εβδομάδες απαιτώντας το Screen Actors Guild (SAG), να διευθετήσει τη σύμβασή τους, η ανοιχτή επιστολή υπεγράφη από: τον Πρόεδρο της ‘News Corp.’ Peter Chernin (Εβραίος), τον πρόεδρο της ‘Paramount PicturesBrad Grey (Εβραίος), τον ανώτατο διευθυντή της ‘Walt Disney Co.’ Robert Iger (Εβραίος), τον πρόεδρο της ‘Sony PicturesMichael Lynton (έκπληξη!, Ολλανδό-εβραίος), τον πρόεδρο της ‘Warner Bros.’ Barry Meyer (Εβραίος), τον ανώτατο διευθυντή της ‘CBS Corp.’ Leslie Moonves (τόσο Εβραίος που  ο μεγάλος θείος του ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ), τον πρόεδρο της ‘MGMHarry Sloan (εβραϊκής καταγωγής) και τον ανώτατο διευθυντή της ‘NBC UniversalJeff Zucker (mega- Εβραίος). Εάν ένα από τα αδέρφια Weinstein είχε υπογράψει, αυτή η ομάδα δεν θα είχε μόνο την εξουσία να κλείσει το σύνολο της παραγωγής ταινιών, αλλά και να σχηματίσουν μια ‘minyan(ομάδα προσευχής Ιουδαίων που απαρτίζεται από δέκα ή περισσότερα ενήλικα άτομα) με τόσο νερό Fiji (εμφιαλωμένο νερό) στα χέρια τους ώστε να γεμίσουν ένα ‘mikvah’. ("τελετουργικό λουτρό" καθαρισμού της Ιουδαϊκής θρησκείας).


Ο άνθρωπος στον οποίον ‘τα έψελναν’ στην εν λόγω διαφήμιση ήταν ο πρόεδρος της SAG, Alan Rosenberg (για σκεφτείτε τι είναι..).  Η καυστική αντίκρουση της διαφήμισης γράφτηκε από τον υπερ-πράκτορα της ψυχαγωγίας, Ari Emanuel, (Εβραίος με Ισραηλίτες γονείς) για το ‘Huffington Post’, το οποίο ανήκει στην Arianna Huffington (δεν είναι Εβραία - είναι Ελληνοαμερικάνα- και δεν δούλεψε ποτέ στο Χόλιγουντ.)


Οι Εβραίοι έχουν τόσο πολύ κυριαρχήσει, ώστε έπρεπε ψάξω εξονυχιστικά για να ανακαλύψω τελικά, έξι ‘εθνικούς’ σε υψηλές θέσεις σε επιχειρήσεις ψυχαγωγίας. Όταν τους ζήτησα να μιλήσουν για την απίστευτη εξέλιξη τους, (δηλαδή πως και τα κατάφεραν!) πέντε από αυτούς αρνήθηκαν να μου μιλήσουν, προφανώς από το φόβο μήπως προσβάλλουν τους Εβραίους. Ο έκτος, ο πρόεδρος της AMC, Charlie Collier, αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν Εβραίος!.


Ως υπερήφανος Εβραίος, θέλω η Αμερική να ξέρει για τα επιτεύγματά μας.

Ναι, έχουμε τον έλεγχο του Hollywood. Χωρίς εμάς, θα αναγκαζόσουν να επιλέγεις μεταξύ του "The 700 Club" και του "Davey and Goliath" στην τηλεόραση όλη ημέρα (Και τα δύο αυτά προγράμματα είναι χριστιανικά. Το πρώτο είναι talk show και το δεύτερο είναι χριστιανική παιδική σειρά. Είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των ευαγγελικών).


Έτσι το πήρα προσωπικά να ξανά-πείσω την Αμερική ότι οι Εβραίοι ελέγχουν το Hollywood, εγκαινιάζοντας μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων, γιατί αυτό είναι που κάνουμε καλύτερα. Έχω σκεφτεί πολλά σλόγκαν, μεταξύ των οποίων: "Hollywood: Περισσότεροι Εβραίοι από ποτέ!" ή "Hollywood: Από τους ανθρώπους που σας έφεραν την Βίβλο!" ή ακόμα "Hollywood: Εάν σας αρέσει η τηλεόραση και οι ταινίες, τότε μάλλον σας αρέσουν και οι Εβραίοι οπωσδήποτε!"


Κάλεσα τον πρόεδρο της ADL, Foxman Abe,  ο οποίος ήταν στο Σαντιάγκο της Χιλής, ο οποίος, όπως, δυστυχώς για μένα, μου είπε, ότι δεν κυνηγούσε Ναζί... Απέρριψε όλη την πρότασή μου, λέγοντας ότι ο αριθμός των ανθρώπων που πιστεύουν ότι οι Εβραίοι ελέγχουν το Hollywood είναι ακόμη πολύ υψηλό.

Η δημοσκόπηση του ADL, τόνισε, έδειξε ότι το 59% των Αμερικανών πιστεύουν τα μεγάλα ονόματα του Hollywood "δεν συμμερίζονται τις θρησκευτικές και ηθικές αξίες που έχουν οι περισσότεροι Αμερικανοί," και το 43% πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος διεξάγει μια οργανωμένη εκστρατεία για να "αποδυναμώσει την επιρροή που έχουν οι θρησκευτικές αξίες σε αυτή τη χώρα. "


Αυτό είναι απειλητικό είπε ο Foxman. "Αυτό σημαίνει ότι θεωρούν ότι οι Εβραίοι μαζεύονται Παρασκευή πρωί στο ‘Canter's Deli(γνωστό εβραϊκό εστιατόριο στο Λος Άντζελες) για να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο για τους Εβραίους". Το επιχείρημα του Foxman με έκανε να ξανασκεφτώ: Θα πρέπει να τρώω στο Canter’s πιο συχνά.


«Αυτή είναι μια πολύ επικίνδυνη φράση, ‘‘Οι Εβραίοι  ελέγχουν το Hollywood’’. Αυτό που είναι αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί Εβραίοι στο Χόλυγουντ», είπε. Αντί του της λέξης "ελέγχουν", ο Foxman θα προτιμούσε οι άνθρωποι να λένε ότι πολλά στελέχη της βιομηχανίας "τυχαίνει να είναι Εβραίοι," όπως και το "όλα τα οκτώ μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο διοικούνται από άνδρες που τυχαίνει να είναι  Εβραίοι."


Αλλά ο Foxman είπε ότι είναι υπερήφανος για τα επιτεύγματα των Αμερικανοεβραίων. "Νομίζω ότι οι Εβραίοι εκπροσωπούνται δυσανάλογα στον δημιουργικό τομέα. Είναι δυσανάλογη η παρουσία τους ως δικηγόροι και πιθανότατα και ως γιατροί" είπε. Υποστηρίζει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι οι Εβραίοι φτιάχνουν φιλο-εβραϊκές ταινίες περισσότερο από ό, τι φιλο-εβραϊκές χειρουργικές επεμβάσεις. Αν και άλλες χώρες, έχω παρατηρήσει, δεν κάνουν τόσο μεγάλες περιτομές!


Κατανοώ τις ανησυχίες του Foxman. Και ίσως η δική μου ζωή, που εξαντλείται μέσα σε ένα Νιου Τζέρσεϊ-Νέα Υόρκη / Bay Area-LA φιλο-αντισημιτικό κουκούλι με έχει καταντήσει αφελή. Αλλά δεν με νοιάζει αν οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι ελέγχουμε τα ειδησεογραφικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, το Hollywood, την Wall Street ή την κυβέρνηση. Απλώς με νοιάζει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να τα ελέγχουμε.ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΜΙΑ  ΛΙΣΤΑ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΣΤΑ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ  ΜΜΕ.


 Η σελίδα είναι εβραϊκή.

Jews In The American Media
MORTIMER ZUCKERMAN, owner of NY Daily News, US News & World Report and chair of the Conference of Presidents of Major Jewish American Organizations, one of the largest pro-Israel lobbying groups.

LESLIE MOONVES, president of CBS television, great-nephew of David Ben-Gurion, and co-chair with Norman Ornstein of the Advisory Committee on Public Interest Obligation of Digital TV Producers, appointed by Clinton.

JONATHAN MILLER, chair and CEO of AOL division of AOL-Time-Warner

NEIL SHAPIRO, president of NBC News

JEFF GASPIN, Executive Vice-President, Programming, NBC

DAVID WESTIN, president of ABC News

SUMNER REDSTONE, CEO of Viacom, “world’s biggest media giant” (Economist, 11/23/2) owns Viacom cable, CBS and MTVs all over the world, Blockbuster video rentals and Black Entertainment TV.

MICHAEL EISNER, major owner of Walt Disney, Capitol Cities, ABC.

RUPERT MURDOCH, Owner Fox TV, New York Post, London Times, News of the World (Jewish mother)

MEL KARMAZIN, president of CBS

DON HEWITT, Exec. Director, 60 Minutes, CBS

JEFF FAGER, Exec. Director, 60 Minutes II. CBS

DAVID POLTRACK, Executive Vice-President, Research and Planning, CBS

SANDY KRUSHOW, Chair, Fox Entertainment

LLOYD BRAUN, Chair, ABC Entertainment

BARRY MEYER, chair, Warner Bros.

SHERRY LANSING. President of Paramount Communications and Chairman of Paramount Pictures’ Motion Picture Group.

HARVEY WEINSTEIN, CEO. Miramax Films.

BRAD SIEGEL., President, Turner Entertainment.

PETER CHERNIN, second in-command at Rupert Murdoch’s News. Corp., owner of Fox TV

MARTY PERETZ, owner and publisher of the New Republic, which openly identifies itself as pro-Israel. Al Gore credits Marty with being his “mentor.”

ARTHUR O. SULZBERGER, JR., publisher of the NY Times, the Boston Globe and other publications.

WILLIAM SAFIRE, syndicated columnist for the NYT.

TOM FRIEDMAN, syndicated columnist for the NYT.

CHARLES KRAUTHAMMER, syndicated columnist for the Washington Post. Honored by Honest Reporting.com, website monitoring “anti-Israel media.”

RICHARD COHEN, syndicated columnist for the Washington Post

JEFF JACOBY, syndicated columnist for the Boston Globe

NORMAN ORNSTEIN, American Enterprise Inst., regular columnist for USA Today, news analyst for CBS, and co-chair with Leslie Moonves of the Advisory Committee on Public Interest Obligation of Digital TV Producers, appointed by Clinton.

ARIE FLEISCHER, Dubya’s press secretary.

STEPHEN EMERSON, every media outlet’s first choice as an expert on domestic terrorism.

DAVID SCHNEIDERMAN, owner of the Village Voice and the New Times network of “alternative weeklies.”

DENNIS LEIBOWITZ, head of Act II Partners, a media hedge fund

KENNETH POLLACK, for CIA analysts, director of Saban Center for Middle East Policy, writes op-eds in NY Times, New Yorker

BARRY DILLER, chair of USA Interactive, former owner of Universal Entertainment

KENNETH ROTH, Executive Director of Human Rights Watch

RICHARD LEIBNER, runs the N.S. Bienstock talent agency, which represents 600 news personalities such as Dan Rather, Dianne Sawyer and Bill O’Reilly.

TERRY SEMEL, CEO, Yahoo, former chair, Warner Bros.

MARK GOLIN, VP and Creative Director, AOL

WARREN LIEBERFORD, Pres., Warner Bros. Home Video Div. of AOL- TimeWarner

JEFFREY ZUCKER, President of NBC Entertainment

JACK MYERS, NBC, chief.NYT 5.14.2

SANDY GRUSHOW, chair of Fox Entertainment

GAIL BERMAN, president of Fox Entertainment

STEPHEN SPIELBERG, co-owner of Dreamworks

JEFFREY KATZENBERG, co-owner of Dreamworks

DAVID GEFFEN, co-owner of Dreamworks

LLYOD BRAUN, chair of ABC Entertainment

JORDAN LEVIN, president of Warner Bros. Entertainment

MAX MUTCHNICK, co-executive producer of NBC’s “Good Morning Miami”

DAVID KOHAN, co-executive producer of NBC’s “Good Morning Miami”

HOWARD STRINGER, chief of Sony Corp. of America

AMY PASCAL, chair of Columbia Pictures

JOEL KLEIN, chair and CEO of Bertelsmann’s American operations

ROBERT SILLERMAN, founder of Clear Channel Communications

BRIAN GRADEN, president of MTV entertainment

IVAN SEIDENBERG, CEO of Verizon Communications

WOLF BLITZER, host of CNN’s Late Edition

LARRY KING, host of Larry King Live

TED KOPPEL, host of ABC’s Nightline

ANDREA KOPPEL, CNN Reporter

PAULA ZAHN, CNN Host

MIKE WALLACE, Host of CBS, 60 Minutes

BARBARA WALTERS, Host, ABC’s 20-20

MICHAEL LEDEEN, editor of National Review

BRUCE NUSSBAUM, editorial page editor, Business Week

DONALD GRAHAM, Chair and CEO of Newsweek and Washington Post, son of

CATHERINE GRAHAM MEYER, former owner of the Washington Post

HOWARD FINEMAN, Chief Political Columnist, Newsweek

WILLIAM KRISTOL, Editor, Weekly Standard, Exec. Director
Project for a New American Century (PNAC)


RON ROSENTHAL, Managing Editor, San Francisco Chronicle

PHIL BRONSTEIN, Executive Editor, San Francisco Chronicle,

RON OWENS, Talk Show Host, KGO (ABC-Capitol Cities, San Francisco)

JOHN ROTHMAN, Talk Show Host, KGO (ABC-Capitol Cities, San Francisco)

MICHAEL SAVAGE, Talk Show Host, KFSO (ABC-Capitol Cities, San Francisco) Syndicated in 100 markets

MICHAEL MEDVED, Talk Show Host, on 124 AM stations

DENNIS PRAGER, Talk Show Host, nationally syndicated from LA. Has Israeli flag on his home page.

BEN WATTENBERG, Moderator, PBS Think Tank.

ANDREW LACK, president of NBC

DANIEL MENAKER, Executive Director, Harper Collins

DAVID REMNICK, Editor, The New Yorker

NICHOLAS LEHMANN, writer, the New York

HENRICK HERTZBERG, Talk of the Town editor, The New Yorker

SAMUEL NEWHOUSE JR, and DONALD NEWHOUSE own Newhouse Publications, includes 26 newspapers in 22 cities; the Conde Nast magazine group, includes The New Yorker; Parade, the Sunday newspaper supplement; American City Business Journals, business newspapers published in more than 30 major cities in America; and interests in cable television programming and cable systems serving 1 million homes.

DONALD NEWHOUSE, chairman of the board of directors, Associated Press.

PETER R KANN, CEO, Wall Street Journal, Barron’s

RALPH J. & BRIAN ROBERTS, Owners, Comcast-ATT Cable TV.

LAWRENCE KIRSHBAUM, CEO, AOL-Time Warner Book Group.-ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ1 σχόλιο :

  1. ΚΑΛΑ!!! ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ!
    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...