Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΔΙ – ΘΑΥΜΑ, Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

«Το ΙQ του Ελληνόπουλου, βάσει της εκτίμησης του κοσμήτορα της Σχολής του είναι 200 και έχει φωτογραφική μνήμη. Ό,τι διαβάζει, ό,τι δει και ακούσει το απομνημονεύει και είναι σε θέση να το αναλύσει και να το αναπαραγάγει».
Όταν ήταν επτά μηνών άρχισε να αρθρώνει προτάσεις, ενώ σε ηλικία ενός έτους έλεγε το αλφάβητο ορθά και ανάποδα. Οταν ήταν 21 μηνών ήταν σε θέση να διαβάζει και όταν συμπλήρωσε τα δύο του χρόνια διάβαζε Ιστορία και μπορούσε να γράψει σύντομη ιστορία, ενώ ζωγράφιζε. Μάλιστα έγραψε το βιβλίο «Η Χαρούμενη Γάτα». Σε ηλικία 2 ετών έμαθε τον πολλαπλασιασμό και στα τρία ήταν σε θέση να κάνει διαιρέσεις με πολυψήφιους αριθμούς. Σε ηλικία τεσσάρων ετών έμαθε την Άλγεβρα και σε πέντε ετών τη Γεωμετρία.

Την Τριγωνομετρία την έμαθε μόνος του στον υπολογιστή. Σε ηλικία τεσσάρων ετών έμαθε να διαβάζει ελληνικά.

Ο 10χρονος Ουίλιαμ (Βασίλειος) Μαΐλλης, με καταγωγή από την Κάλυμνο, είναι ο νεότερος μαθητής που αποφοίτησε ποτέ από δημόσιο Λύκειο στις ΗΠΑ και έγινε δεκτός σε πολλά πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων και το φημισμένο Carnegie Mellon University.

Οι γονείς του, όμως, επέλεξαν το Community College of Allegheny County, ούτως ώστε να ξεκινήσει τις σπουδές του από ένα μικρότερο κολέγιο. Ο Ουίλιαμ ξεκίνησε με ενθουσιασμό τις σπουδές του και για το πρώτο τετράμηνο έχει πάρει πέντε μαθήματα και συγκεκριμένα Άλγεβρα, Αγγλική φιλολογία, Ιστορία του 20ού αιώνα, Ανθρωπολογία και Φιλοσοφία της Θρησκείας.

Ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα 16 ωρών την εβδομάδα. Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματα με τους συμφοιτητές του, που έχουν τα διπλάσια χρόνια του. Ο Ουίλιαμ γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2006 και αποφοίτησε σε ηλικία 9 ετών από το Penn Trafford High School.  Σήμερα έχει τα 10α γενέθλιά του και αντί να εορτάσει με τους γονείς και τα αδέλφια του παρακολουθούσε τις διαλέξεις των καθηγητών του.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως θέλει να γίνει αστροφυσικός. O Ουίλιαμ, όπως ανέφερε ο πατέρας του, στα αμφιθέατρα του Κολεγίου συμπεριφέρεται όπως όλοι οι άλλοι πρωτοετείς φοιτητές, ενώ στο σπίτι και στην εκκλησία συμπεριφέρεται όπως όλα τα άλλα παιδιά της ηλικίας του.  «Το ΙQ του Ουίλιαμ, βάσει της εκτίμησης του κοσμήτορα της Σχολής του είναι 200 και έχει φωτογραφική μνήμη. Ό,τι διαβάζει, ό,τι δει και ακούσει το απομνημονεύει και είναι σε θέση να το αναλύσει και να το αναπαραγάγει», επεσήμανε ο π. Παντελεήμων Μαΐλλης.

Οι σπάνιες διανοητικές ικανότητες και η ευφυία του Ουίλιαμ άρχισαν να εκδηλώνονται από τη βρεφική ηλικία. Όταν ήταν επτά μηνών άρχισε να αρθρώνει προτάσεις, ενώ σε ηλικία ενός έτους έλεγε το αλφάβητο ορθά και ανάποδα. Οταν ήταν 21 μηνών ήταν σε θέση να διαβάζει και όταν συμπλήρωσε τα δύο του χρόνια διάβαζε Ιστορία και μπορούσε να γράψει σύντομη ιστορία, ενώ ζωγράφιζε. Μάλιστα έγραψε το βιβλίο «Η Χαρούμενη Γάτα». Σε ηλικία 2 ετών έμαθε τον πολλαπλασιασμό και στα τρία ήταν σε θέση να κάνει διαιρέσεις με πολυψήφιους αριθμούς. Σε ηλικία τεσσάρων ετών έμαθε την Άλγεβρα και σε πέντε ετών τη Γεωμετρία.

Την Τριγωνομετρία την έμαθε μόνος του στον υπολογιστή. Σε ηλικία τεσσάρων ετών έμαθε να διαβάζει ελληνικά και κάθε Κυριακή πήγαινε στην εκκλησία και μάλιστα διάβαζε τον Απόστολο. Ο Ουίλιαμ συμμετείχε σε επιστημονικούς διαγωνισμούς και είχε κερδίσει την πρώτη θέση. Ο π. Παντελεήμων Ηλίας Μαΐλλης και η πρεσβυτέρα Νίκη (Νάνσυ) έχουν και δύο άλλα μεγαλύτερα παιδιά, την Μαριάννα που είναι 29 ετών και έχει αποφοιτήσει με άριστα από το Κολλέγιο στον κλάδο Media – Art Animation και τον Ηλία που είναι 26 ετών, σπουδάζει Μαθηματικά και θέλει να γίνει δάσκαλος.

Ο π. Παντελεήμων προ τεσσάρων ετών ανέλαβε τα καθήκοντα του ιερατικού προϊσταμένου της κοινότητας της Υπαπαντής του Κυρίου στο Ιστ Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνιας. Η κοινότητα αυτή είναι μια από τις αρχαιότερες κοινότητες της Μητροπόλεως Πιτσβούργου και κατ’ επέκταση της Αμερικής. Ιδρύθηκε το 1915, το ίδιο έτος που ιδρύθηκε ο «Εθνικός Κήρυκας», και πέρσι τον Οκτώβριο γιόρτασε την 100ή της επέτειο.

Η κοινότητα αριθμεί 125 οικογένειες, οι οποίες συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες της κοινότητας. Ο π. Παντελεήμων Ηλία Μαϊλλης προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και είναι ο μόνος από τα αδέλφια του ο οποίος γεννήθηκε στην Κάλυμνο.

Ο γονείς του, Ηλίας Μαϊλλης και Γιαννούλα το γένος Κουρέλη, έφεραν στον κόσμο τέσσερα παιδιά τον Μιχάλη την Μαρία, την Χαρούλα και τον Παντελεήμονα, τα οποία τα γαλούχησαν με την αγάπη για την Ελλάδα και την υπερηφάνεια για τον ελληνικό πολιτισμό. Τα τρία πρώτα παιδιά γεννήθηκαν στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Κάμπελ Οχάιο.

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘60 ο Ηλίας και η Γιαννούλα Μαϊλλη αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Κάλυμνο ούτως ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στη γη των προγόνων τους. Εκεί έφεραν στον κόσμο και τον Παντελεήμονα. Ο πατέρας του εργαζόταν στην Αμερική και πηγαινοέρχονταν αποφάσισε να φέρει πίσω την οικογένειά του και εγκαταστάθηκαν στο Κάμπελ Οχάιο.

Ο Ηλίας Μαΐλλης εργάστηκε ως ελαιοχρωματιστής στις γέφυρες και άλλα δημόσια έργα, ενώ η Γιαννούλα, όπως οι περισσότερες Ελληνίδες της εποχής εκείνης, ασχολήθηκε με την ανατροφή των παιδιών της. Ο π. Παντελεήμων και η πρεσβυτέρα Νίκη μεγάλωσαν τα παιδιά τους με την αγάπη για την Ελλάδα και έχουν επισκεφθεί πολλές φορές τη γενέτειρα.

(Από  την  rodiaki.gr).

Ξεκίνησαν οι «μουσουλμανικές σπουδές» στο ΑΠΘ

Ξεκίνησε την λειτουργία της η «Εισαγωγική Κατεύθυνση Μουσουλμανικών Σπουδών» του τμήματος της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ με την υποδοχή των πρώτων πρωτοετών φοιτητών σε αίθουσα του 1ου ορόφου.

«Έχουμε τη χαρά σήμερα να γίνεται η έναρξη των μουσουλμανικών σχολών. Μίας κατεύθυνσης που ανήκει στο τμήμα. Αναλάβαμε αυτή την ευθύνη με μεγάλη προσοχή και σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπάρχει, πιστεύουμε πως τα 30 αυτά παιδιά θα πάρουν πάρα πολλά πράγματα και κάποιοι από αυτούς θα διδάξουν στα δημόσια σχολεία το Ισλάμ και κάποια άλλα θα αποτελέσουν τη δεξαμενή για τη στελέχωση φορέων και οργανισμών. Είναι μεγάλη ευθύνη και καλούμαστε να διασκεδάσουμε τους όποιους φόβους» ανέφερε ο πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας, Παναγιώτης Σκαλτσής.

Όπως αναφέρεται, οι τριάντα σπουδαστές είναι Έλληνες πολίτες και οι είκοσι εννέα εξ’ αυτών Χριστιανοί Ορθόδοξοι.  Μετά τον Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης θα διδαχθούν για τον Αλλάχ και θα χρισθούν σε εκπροσώπους τους Οικουμενισμού στην Ελλάδα.

Μία από τις φοιτήτριες είναι Μουσουλμάνα από την Θράκη.

H Κατεύθυνση Μουσουλμανικών Σπουδών θα δώσει στους φοιτητές, την ευκαιρία, όπως αναφέρεται, να μάθουν τις κορανικές σπουδές και τις μουσουλμανικές παραδόσεις καθώς και την θρησκευτική και πολιτική υπόσταση του Ισλάμ στον χώρο και τον χρόνο, τα νομικά του συστήματα κτλ.

Θα διδαχθούν άραγε για τον λιθοβολισμό, την υποβάθμιση της γυναίκας, τις σφαγές αλλόπιστων κτλ.;

Ή θα γίνει επιλεκτική διδασκαλία, κρύβοντας την «βρώμα» κάτω από το χαλί;

Σημειώνεται πως η έναρξη της συγκεκριμένης κατεύθυνσης σπουδών στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, συμπίπτει σε μια περίοδο όξυνσης, με τους μουσουλμάνους εποίκους να έχουν κατακλύσει την χώρα και την ημισέλινο μαζί με τα 99 ονόματα του Αλλάχ να αποτελεί μέρος διδαχής των Θρησκευτικών στα σχολεία.

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν φαίνεται να επηρεάζει τους νεοεισερχόμενους στην Σχολή, οι οποίοι βλέπουν ως ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τον διάλογο μεταξύ των θρησκειών, την εισαγωγή δηλαδή στην  Πανθρησκεία του Αντίχριστου.

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται να γίνει ένας διάλογος περί θρησκείας. Υπάρχει προκατάληψη για το Ισλάμ, αφού όλοι θεωρούν ότι είναι κάτι πολύ κακό, κάτι που έχει καταστρέψει τον πολιτισμό, αλλά αυτό δεν γίνεται σε καμία περίπτωση. Δεν είμαστε εδώ για να καταπολεμήσουμε τον Χριστιανισμό. Είναι μια σχολή που έχει ενδιαφέρον και προοπτικές και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα είμαστε περισσότεροι. Είναι δύσκολα τα μαθήματα, τα αραβικά, άλλωστε, είναι μια πάρα πολύ δύσκολη γλώσσα, αλλά μέσα από τις δυσκολίες θα καταφέρουμε πολλά πράγματα. Δεν έχω κάποια σχέση με το Ισλάμ, είμαι γενικά ανοιχτός άνθρωπος και νομίζω δεν χρειάζεται να είμαστε σε ένα «κουτί», ούτε για τον Χριστιανισμό, ούτε για κάποια άλλη θρησκεία», δήλωσε, μεταξύ των άλλων, η φοιτήτρια, Νίκη Χονδρογιάννη.

(Από  το  thesecretrealtruth.blogspot.com)


ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ  (ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ)  ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.  ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ  ΤΟ  ΕΙΔΙΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΟΥ  ΕΧΕΙ  Η  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΕΝΩΣΗ  ΟΜΩΣ, ΘΑ  ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ  ΜΕ  ΜΕΘΟΔΟ  ΣΤΙΣ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ  ΧΩΡΕΣ  ΜΕΧΡΙ  ΤΟ  2025,  ΣΥΛΟΛΙΚΑ 159.000.000  ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Στο σύνολο των χωρών του ΟΟΣΑ, παρά την ανάκαμψη, το ποσοστό απασχόλησης των νέων έμεινε στάσιμο μετά το 2010 και ακόμη και σήμερα είναι χαμηλότερο από τα επίπεδα πριν την κρίση.

Η έκθεση διαπιστώνει ότι οι νέοι, που εγκαταλείπουν το σχολείο σε ηλικία 16 ετών, με χαμηλές δεξιότητες, αντιμετωπίζουν αυξανόμενα προβλήματα στην εύρεση εργασίας και «οι πιθανότητές τους πιθανόν να μη βελτιωθούν ακόμη και μετά την ανάπτυξή της οικονομίας». Γίνεται όλο και δυσκολότερο «για τους νέους με χαμηλές δεξιότητες να βρουν μία εργασία, πόσο μάλλον μία σταθερή εργασία στο σημερινό εργασιακό περιβάλλον», δήλωσε ο Στέφανο Σκαρπέτα, Διευθυντής Απασχόλησης, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΟΟΣΑ, προσθέτοντας: «Αν δεν γίνουν περισσότερα για να βελτιωθούν οι ευκαιρίες στην εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση για όλους, υπάρχει ένας αυξανόμενος κίνδυνος μία όλο και περισσότερο διχασμένης κοινωνίας».

Περίπου 40 εκατομμύρια νέοι στις χώρες του ΟΟΣΑ, που αντιστοιχούν στο 15% των νέων ηλικίας 15 έως 29 ετών, δεν σπουδάζουν, δεν έχουν εργασία ή πρακτική εξάσκηση (not in education, employment or training, NEETs). «Τα δύο τρίτα αυτών δεν ψάχνουν καν για δουλειά. Ενώ το 40% όλων των νέων μένουν χωρίς δραστηριότητα στη διάρκεια μίας 4ετίας, για τους μισούς από αυτούς η περίοδος χωρίς δραστηριότητα θα διαρκέσει περισσότερο από ένα έτος και πιθανόν να οδηγήσει σε αποθάρρυνση και αποκλεισμό», αναφέρει η έκθεση. Ο υψηλός αριθμός NEETs αποτελεί και ένα μεγάλο οικονομικό κόστος, που εκτιμάται μεταξύ 360 και 605 δισεκ. δολαρίων ή μεταξύ του 0,9% και 1,5% του ΑΕΠ του ΟΟΣΑ.

Οι νέοι που σταμάτησαν το σχολείο στα 16, χωρίς να ολοκληρώσουν την ανώτερη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αποτελούν πάνω από το 30% των NEETs. Οι νέοι που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό είναι 1,5 φορές πιθανότερο να είναι NEETs και 2-2,25 φορές πιθανότερο στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ολλανδία και τη Νορβηγία. Οι γυναίκες είναι κατά μέσο όρο 1,4 φορές πιθανότερο να γίνουν NEETs από ότι οι άνδρες. Για πολλές από αυτές, αυτό ισχύει επειδή προσέχουν μικρά παιδιά και το υψηλό κόστος της φροντίδας των παιδιών αποτελεί ένα μεγάλο εμπόδιο για την απασχόληση.

Η έκθεση σημειώνει ότι η βελτίωση της ποιότητας της πρακτικής εξάσκησης και η πιο στενή συνεργασία με τους εργοδότες για τη δημιουργία θέσεων μαθητείας είναι επίσης μεγάλης σημασίας. Πολλές χώρες, προσθέτει, πρέπει να προσφέρουν οικονομικά κίνητρα στις εταιρείες για να δημιουργούν αρκετές θέσεις μαθητείας, ιδιαίτερα για τους νέους που βρίσκονται σε πιο μειονεκτική θέση.


Ο επικεφαλής της αστυνομικής Κρατικής Προστασίας στην Φρανκφούρτη, Wolfgang Trusheim, εκτιμά πως ο αριθμός των φανατικών σαλαφιστών στην Γερμανία πρόκειται να αυξηθεί.

«Το πρόβλημα στο μέλλον θα είναι τεράστιο και μη αντιμετωπίσιμο», αναφέρει.

Υπάρχουν αρχές στην Ευρώπη, οι οποίες έχουν αρχίσει και αντιλαμβάνονται πως η προσφυγική κρίση, δεν είναι και τόσο αθώα όσο τα ΜΜΕ την κάνουν να δείχνει, καθώς πρόκειται για σχέδιο ισλαμοποίησης της Δύσης, παραγκωνισμού του Χριστιανισμού και αντικατάστασής του από την Πανθρησκεία της Νέας Τάξης.

Σύμφωνα με το «deutsche-wirtschafts-nachrichten», ο επικεφαλής της αστυνομικής Κρατικής Προστασίας στην Φρανκφούρτη, Wolfgang Trusheim, εκτιμά πως ο αριθμός των φανατικών σαλαφιστών στην Γερμανία πρόκειται να αυξηθεί.

Στα σχολεία θα υπάρχουν όλο και περισσότερα παιδιά, τα οποία θα έχουν ανατραφεί από τους γονείς τους στο μίσος κατά των αλλόπιστων.

Ο Trusheim προειδοποιεί για το καινούριο φαινόμενο «παιδικό μίσος», όπως το ονομάζει. Προβλέπει την δημιουργία μιας νέας γενιάς σαλαφιστών στα σχολεία, οι οποίοι θα επιτίθενται στους χριστιανούς και άλλους, οι οποίοι δεν δέχονται το Ισλάμ.

«Το πρόβλημα στο μέλλον θα είναι τεράστιο και μη αντιμετωπίσιμο», αναφέρει.

Ο Γερμανικός Οργανισμός Προστασίας Παιδιών ξεκινά μάλιστα διαδικασία κατά των εξτρεμιστών γονέων του Ισλάμ:

«Εφόσον υπάρχουν σαφείς ενδείξεις πως γονείς ανατρέφουν τα παιδιά τους με βάση το μίσος και την βία, τότε θα πρέπει να δράσουν κοινωνικοί λειτουργοί», αναφέρει ο πρόεδρος του Οργανισμού, Heinz Hilgers.

Και  στην  Ελλάδα βέβαια  σε λίγο  καιρό  τα ελληνικά σχολεία θα γεμίσουν με φανατικούς ισλαμιστές.- ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...