Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

«ΙΔΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ», είπε ο Σωκράτης όταν αντίκρυσε τους Εβραίους εμπόρους να αποβιβάζονται στον Πειραιά...!

Από παλαιοτερο άλλα πολύ επίκαιρο άρθρο της εφημερίδας 
"ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"
Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Με ταχύτατους ρυθμούς η Ελλάδα μεταβάλλεται σε προτεκτοράτο του Ισραήλ και των Σιωνιστών...! Αυτοί συνήργησαν στην καταδίκη του μεγάλου αυτού Φιλοσόφου να πιει το Κώνειο...!
Είναι, πλέον, αδιαμφισβήτητο. Από πολλού και ιδιαίτερα σήμερα η Ελλάς επιχειρείται να μετατραπεί σε δορυφόρο του Σιωνισμού!!! Κατ’ αρχήν του Ισραήλ και στη συνέχεια του φοβερού αυτού αντιπάλου του Ελληνισμού: Του Σιωνισμού! Ο οποίος Σιωνισμός επικυριαρχείται ως γνωστόν από τις εξής αρχές: Υλισμός, Οικονομισμός, Μοναδοποίησις και Εξατομισμός του Ανθρώπου.
Κατά προέκτασιν Πνευματική κατάπτωσις/ τρομοκρατία και Ολοκληρωτισμός διά της Παγκοσμιοποιήσεως της οποίας δεκανίκι στην χώρα μας είναι ο Γιώργος Π. (πρωθυπουργός, ατυχώς της Ελλάδος εδώ και 17 μήνες) κάποια μέλη της κυβερνήσεώς του (π.χ. Άννα Διαμαντοπούλου και Γιώργος Παπακωνσταντίνου) και βεβαίως – βεβαίως τοπικοί άρχοντες όπως ο εντιμότατος κ. Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη και ο κ. Καμίνης στην Αθήνα.
Στον συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο, φυσικά εντάσσονται και κάποιοι κύριοι της «Ενημερώσεως» - Ανενημερώσεως κατά τον γράφοντα – ή και… «πνευματικοί δάσκαλοι» που φροντίζουν για τον υποβιβασμό του Ελληνισμού σε ιδέα «ρατσιστική», «φασιστική» ή και κύημα φαντασίας κάποιων… αδιόρθωτων ρομαντικών. Μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την, περί τα του 1821, εκπομπή του «ΣΚΑΪ» για να λάβει ένα μικρό δείγμα του κακού που μας βρήκε.
Δεδομένης, μάλιστα, της αδυναμίας πλείστων όσων Ελλήνων να διαγνώσουν τον κίνδυνο, η εισβολή των Εβραιοσιωνιστών στην χώρα μας και η μετατροπή της σε δορυφόρο του Ισραήλ καθίσταται πανεύκολη.
Όπλο ισχυρό στη διάθεσί τους, επαναλαμβάνω, η Παγκοσμιοποίησις, της οποίας όργανα πιστά υπάρχουν πάμπολλα, πλέον, στην Ελλάδα. Στον πολιτικό, επιχειρηματικό και – αλλοίμονο – στον πνευματικό χώρο. Αιχμή δε του δόρατος συνιστούν οι Μασόνοι!.. Που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η άλλη όψις του ιδίου νομίσματος.
Εντεταγμένοι σε αυτόν (τον Μασονισμό) ουκ ολίγοι, επιφανείς μάλιστα, Έλληνες. Η ανθρώπινη ματαιοδοξία, φιλοδοξία και μανία σταδιοδρομίας ήταν η λεωφόρος που τους άνοιξε τον δρόμο.
Η εξασφαλισμένη, μέσω αυτού, διεθνής υποστήριξις έκαμε την πλειοψηφία των ανθρώπων που φιλοδοξούσαν να διαδραματίσουν κάποιο δημόσιο ρόλο, να ενταχθούν σε αυτόν. Και να δράσουν σύμφωνα με τις ιδέες «του» και τις επιταγές «του», θέτοντας ως κύριο σκοπό και μέλημα την προαγωγή της παγκόσμιας «δημοκρατίας»!.. που σημαίνει Ισοπεδωτισμός, κατάργησις της προσωπικότητος και αριθμοποίησις του ανθρώπου (όρα «Κάρτα του Πολίτη» και τι επιδιώκεται δι’ αυτής) χωρίς… «ξεπερασμένες» αντιλήψεις περί «Έθνους και Φυλής», Ιστορίας και Θρησκείας ή και γλωσσικής ιδιαιτερότητος – γι’ αυτό και υπονομεύεται παντοιοτρόπως η υπέροχη Ελληνική Γλώσσα.
Ξεκάθαρα πράγματα, λοιπόν: Σήμερα ο Σιωνισμός ελέγχει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό μέσω του Μασονισμού. Την ποδηγετεί, την οδηγεί εκεί που θέλουν οι πάτρωνές του: Στην απορρόφησι, την αφομοίωσι, την ανυπαρξία…
Δυο λόγια για τη διαφορά μεταξύ Σιωνισμού και Ελληνισμού: Το πρόβλημα μεταξύ των δύο δεν αφορά σε άτομα. Αφορά στην Μεγάλη Υλιστική Ιδέα του Σιωνισμού για την κατάκτησι και υποδούλωσι του κόσμου, στην οποία βρίσκεται πάντοτε αντιμέτωπος με την Μεγάλη Πνευματική Ιδέα του Ελληνισμού!.. Του οποίου βασικό χαρακτηριστικό είναι ο Ανθρωπισμός, ως δημιούργημά του.
Ο Ελληνισμός έχει δε ήδη κατακτήσει τον κόσμο πνευματικά – κι ας μην καθομολογείται – αφήνοντας κατά μέρος, ίσως λίγο επιπόλαια την υλική πλευρά του, ενώ η ίδια η φιλοσοφία του υπαγορεύει την ανάγκη ισορροπίας μεταξύ ύλης και πνεύματος. Όπως είπε ο Σωκράτης: «Ο Άνθρωπος περπατά με δύο πόδια, το πνεύμα και την ύλη, την σκέψι και το σώμα. Αν χάσει το ένα από τα δύο, ή τον ένα αναπτυχθεί υπερβολικά έναντι του άλλου, ο Άνθρωπος χάνει την ισορροπία του και πέφτει»!..
Παρέκβασις: Ο ίδιος ο Σωκράτης (μας το λέγει ο Πλάτων) δείχνοντας μία ημέρα στους μαθητές του ένα πλοίο που έφθανε στον Πειραιά από την Παλαιστίνη με Εβραίους εμπόρους είπε: «Ιδού ο κίνδυνος» χωρίς όμως να συνεχίσει την ανάπτυξι της σκέψεώς του, προς μεγάλη απορία του Πλάτωνος (όπως ομολογεί). Είναι πιθανό, όπως απεδείχθη εκ των υστέρων, να είχε αντιληφθεί ο Σωκράτης την αλλοίωσι των εννοιών της ελευθερίας που έχει επιβάλει η λεγομένη «δημοκρατία» και την «πηγή» των αλλοιώσεων αυτών. «Πηγή» την οποία κυνήγησε ανελέητα.
Ίσως να είναι αυτός ο λόγος που κατεδικάσθη να πιει το «κώνειο» σε συνδυασμό με την άτεγκτη κριτική του εναντίον της υποχρεωτικής και θεσμοποιημένης μετριότητος του συστήματος διακυβερνήσεως των Αθηνών.
Στην περίφημη «Απολογία» του διαβάζουμε την αυστηρότερη και την πιο θεμελιωμένη κριτική της λεγομένης «δημοκρατίας» των Αθηνών. Την οποία απεκήρυξαν και ο Σωκράτης και ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης, χαρακτηρίζοντάς την «πόλεως νόσημα». «Δημοκρατία» την οποία ορισμένοι αγράμματοι πολιτικοί «μας» εξυμνούν σήμερα με πάθος.
Αλλά η «Απολογία του Σωκράτη» δεν διδάσκεται πουθενά (!) στα σχολεία των Ελλήνων. Σύμπτωσις, αμέλεια ή κατευθυνόμενη προσπάθεια αποπροσανατολισμού των Ελληνόπαιδων από τις αξίες του Ελληνισμού; Μάλλον το τελευταίο, εάν το συνδυάσουμε με την απαράδεκτη πράξι της Άννας Διαμαντοπούλου και του περιβάλλοντός της να καταστεί η Ιστορία μας, μάθημα… προαιρετικό!
Ατελείωτες θα είναι, εάν συνεχίσω, οι αράδες επί του τι έχουμε υποστεί και τι πρόκειται τώρα να υποστούμε, από τον θανάσιμο αυτό αντίπαλο του Ελληνισμού. Τον Σιωνισμό που ήδη έχει ανακαλύψει τον τρόπο να μας οδηγήσει κατ’ αρχήν στην δορυφοροποίησί μας περί το Ισραήλ και στην συνέχεια στην από πάσης απόψεως θανάσιμη «αγκαλιά» του.
Επί του παρόντος, όμως, δεν θα σας κουράσω άλλο αγαπητοί μου Αναγνώστες. Ελπίζω ότι το κείμενο αυτό είναι αρκετό για να σας δώσω μία πρώτη εικόνα του τι συντελείται σήμερα στην Ελλάδα μας και να επιχειρήσετε – όσοι δεν γνωρίζετε τι απειλή συνιστά ο Σιωνισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό – δικές σας σκέψεις και μελέτη του προβλήματος.
Κλείνω με την μνεία μίας παραγράφου ενός άρθρου που εδημοσιεύθη στις 27-9-1980 στην εφημερίδα «ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»: «Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις περί της γοργής μετατροπής της Ελλάδος εις δορυφόρο του Ισραήλ και πειθήνιον εντολοδόχον του Τελ-Αβίβ»!..
Δυστυχώς, η θέσις αυτή επαληθεύεται σήμερα. Η Ελλάς ήδη Σιωνοκρατείται. Πολιτικώς, οικονομικώς και κοινωνικώς.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

ΠΗΓΗ : http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/

1 σχόλιο :

 1. ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΑ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ.

  Οι «Αυτόχθονες Έλληνες» είναι και φιλοδοξεί να παραμείνει ένα έγκυρο και αληθινό ιστολόγιο που προσφέρει στους αναγνώστες του, αδιαμφισβήτητο και τεκμηριωμένο ιστορικό και επιστημονικό υλικό.
  Θέλω να κάνω μία επισήμανση στο άρθρο του κ. Ζαφειρακόπουλου, που αναδημοσιεύεται παραπάνω.
  Η πρώτη αναφορά στην υποτιθέμενη φράση του Σωκράτη που γράφτηκε από τον Πλάτωνα «ΙΔΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ» και αναφέρεται στους Εβραίους που ήρθαν στον Πειραιά, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Τετάρτη Αυγούστου» το 1972, ανυπόγραφη, σε εκτεταμένο άρθρο για τον ανθελληνισμό των Εβραίων. Η εφημερίδα αυτή ήταν μηνιαία, εξεδίδετο από τον γνωστό δικηγόρο Κωνσταντίνο Πλεύρη από το 1965 μέχρι το 1975 και είχε καλή και τεκμηριωμένη ειδησεογραφία με σπάνιες εξαιρέσεις. Από τότε αυτή η αναφορά στον Σωκράτη αναδημοσιεύθηκε εκατοντάδες φορές χωρίς κανένας να μπει στον κόπο να ελέγξει του λόγου το αληθές. Σαράντα χρόνια τώρα προσπάθησα, αλλά μάταια, να επιβεβαιώσω ή να απορρίψω αυτήν την φράση.
  Δεν την βρήκα πουθενά γραμμένη σε κανένα βιβλίο του Πλάτωνα. Αν υπήρχε, θα ήταν μία καταπληκτική έκφραση. Ούτε π.χ. ο Γιαχούντα την αναφέρει στο βιβλίο του «ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ». Υπέθεσα ότι ίσως να υπήρχε ανάλογη έκφραση με αναφορά σε Φοίνικες. (δεδομένου ότι πολλοί θεωρούν τους Φοίνικες ως συγγενείς των εβραίων), αλλά ούτε και αυτό το βρήκα.
  Έψαξα μήπως ήταν φράση γραμμένη για τους περιβόητους Γεφυραίους. Δεν την βρήκα ούτε και με αυτήν την ονομασία. Όπως ξέρουν οι αναγνώστες των «Αυτόχθονων Ελλήνων», υπάρχει μία άποψη, ότι η αρχαία φυλή των Γεφυραίων στην Ελλάδα (στην οποία ανήκαν οι λεγόμενοι «τυραννοκτόνοι» Αρμόδιος και Αριστογείτων) ήταν Ιουδαϊκής καταγωγής. Την άποψη αυτή πρωτοδημοσίευσε ο αείμνηστος Ιωάννης Πασσάς στην εγκυκλοπαίδεια «ΗΛΙΟΣ» ήδη από το 1950, περισσότερο σαν υπόθεση εργασίας. Ο Πασσάς πολεμήθηκε άγρια από τις ξένες πρεσβείες από τότε, οι οποίες είχαν σαν αιχμή του δόρατος το συγκρότημα Λαμπράκη. Την άποψη αυτή υιοθέτησε και ο Πάνος Βίγλαρης (δικηγόρος Παλάσκας) στον εξαιρετικό ποιητικό βιβλίο του «Φιλοπάτωρ εν όψει Βαρβάρων».
  Τι ήταν πραγματικά οι Γεφυραίοι ίσως να είναι ένα κανονικό μελλοντικό άρθρο μου στους «Αυτόχθονες».

  Η πρώτη και αδιαμφισβήτητη μνεία εβραϊκού στοιχείου στην Ελλάδα χρονολογείται το 300 με 250 π.Χ. σε επιγραφή του Ωρωπού, η οποία αναφέρεται σε έναν Εβραίο δούλο ονόματι Μόσχον Μοσχίωνος.
  Οι εβραίοι, σαν λαός, έχουν πράγματι επιδείξει ιστορικά, μία αδιαμφισβήτητη διαχρονική ανθελληνική ιδεολογία και πολεμική. Το να τους φορτώνουμε όμως, ατεκμηρίωτα και πράγματα που δεν έπραξαν, δεν αποτελεί ευφυή τακτική.-

  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...