Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Καλό μήνα Ελλάδα μου! με ένα μήνυμα Ανασύνταξης και Υπέρβασης!


Οι Έλληνες αεί παίδες εσμέν αλλά και λαός κουρασμένος και βασανισμένος, 
με το πνεύμα όμως του αετού που έχει μάθει να πετάει με τα απλωμένα φτερά της Ελευθερίας, της Νίκης και της Δόξας...

Στην κρίσιμη ετούτη καμπή της ζωής μας, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο καλούμαστε να ζήσουμε ή να πεθάνουμε! όποια οδό όμως και αν επιλέξουμε πρέπει να την διασχίσουμε με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! 

Στην κρίσιμη ετούτη καμπή της ζωής μας, έχουμε κληθεί να αποτινάξουμε από
πάνω μας τις γηρασμένες, ξεπερασμένες πεποιθήσεις μας, να ανασυνταχθούμε, να ανανεώσουμε τους εαυτούς μας και μαζί μας όλο τον κόσμο. Να αποτινάξουμε από πάνω μας τις σκουριασμένες μεσαιωνικές αντιλήψεις στις οποίες χιλιάδες χρόνια βυθιστήκαμε και να δώσουμε ώθηση στο πνεύμα μας να πετάξει ψηλά με τα φτερά του αήττητου αετού της καθαρής αντίληψης.
Στην κρίσιμη ετούτη καμπή της ζωής μας, μας βαραίνει η θλίψη και το αβέβαιο μέλλον και πόνος βαρύς που μας κρατάει καθηλωμένους... είναι οι οδύνες μας που πρέπει να γίνουν οι οδύνες της αναγέννησης μας, να ξεπεράσουμε τις αντοχές μας και να κάνουμε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΑΣ!
Να ανελιχθούμε στους αιθέρες με την οξυδέρκεια και το υψιπετές όραμα του αετού.
Γιατί πρέπει να ζήσουμε και θα ζήσουμε υπερήφανα και ελεύθερα! και πρέπει να παραδώσουμε την παρακαταθήκη μας στις μελλοντικές γενιές, αυτούσια, όπως την παραλάβαμε!

Καλό μήνα και καλή δύναμη Ελλάδα μου!Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...