Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ‏

Ο  ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ  ΓΟΡΔΙΟΣ  ΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ  ΠΡΕΠΕΙ  
ΝΑ ΛΥΣΕΙ  Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ
Όλοι γνωρίζουμε την  ιστορία  για τον Γόρδιο δεσμό. Δεν μπορούσε να λυθεί, γι' αυτό και ο Μέγας Αλέξανδρος  τον  έκοψε, λέγοντας την περίφημη φράση, "όσα  δεν  λύνονται,  κόβονται"
Σήμερα, τέτοιοι δεσμοί, που δε λύνονται, είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στον κλάδο της Τοπολογίας.


Η  επιστήμη  της  ΤΟΠΟΛΟΓΙΑΣ  μας πληροφορεί  ότι  δεν χρειάζεται  να κοπεί  ο  παραπάνω  δεσμός προκειμένου να  λυθεί.
Λύνεται  εύκολα  με  μία  απλή  κίνηση, στον τετραδιάστατο  όμως  χώρο.

ΤΟΠΟΛΟΓΙΑ  είναι  ο  κλάδος των μαθηματικών που μελετά εκείνες τις ιδιότητες των γεωμετρικών σχηματισμών που παραμένουν αμετάβλητες όταν αυτοί υπόκεινται σε ελαστικές παραμορφώσεις, όπως για 
παράδειγμα σε έκταση ή σε συστροφή (ομοιομορφισμοί).
 Η τοπολογία, δηλαδή, ενδιαφέρεται για τις γενικές ιδιότητες ενός τοπολογικού χώρου και όχι για τις ιδιότητες των ποικίλων διαμορφώσεων που αυτός μπορεί να λάβει.




Με τον όρο γόρδιος δεσμός εννοείται σύμφωνα με τις φιλολογικές μαρτυρίες περίπλοκος δεσμός (κόμπος) από φλοιό κρανιάς που έδενε το άρμα του Γόρδιου, πατέρα του Μίδα και αρχαίου βασιλέα της Φρυγίας.
 Ο Αλέξανδρος έφθασε στο Γόρδιο κατά τον μήνα Φεβρουάριο ή Μάρτιο του 333 π.Χ. και παρέμεινε εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα, για να αναπαύσει τη μοίρα του στρατού που κόπιασε ιδιαίτερα μαζί του, στην Πισιδία.
Εκεί, στο ανάκτορο των παλαιών βασιλέων της Φρυγίας, βρισκόταν το άρμα του Γόρδιου ως ανάθημα στον Δία. Ο ζυγός του άρματος ήταν δεμένος με φλοιό κρανιάς και ο δεσμός ήταν τόσο περίπλοκος, ώστε δεν διακρινόταν πουθενά η αρχή του.
Σύμφωνα με την κρατούσα παράδοση, όποιος έλυε τον Γόρδιο δεσμό, θα κυριαρχούσε στην Ασία. Ο Αλέξανδρος μετέβη στο ανάκτορο, εξέτασε τον δεσμό και τον έλυσε εύκολα. Ο τρόπος με τον οποίο τον έλυσε παραμένει μυστήριο.
 Η πιο διαδεδομένη άποψη υποστηρίζει ότι έκοψε τον δεσμό με το σπαθί του.  
Παρά την δημοσιότητά της όμως, αυτή η άποψη θεωρείται η λιγότερο πιθανή. Ο Αριστόβουλος, που ήταν πιθανώς αυτόπτης μάρτυς, αναφέρει ότι τον έλυσε αφαιρώντας τον πείρο από το τιμόνι του άρματος, όπου συγκρατείτο ο δεσμός του ζυγού.
Σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Γκρέιβς, ο δεσμός ήταν πιθανώς θρησκευτικό σύμβολο στη φύλαξη Γορδιανών ιερέων και ιερειών και συμβόλιζε το άφατο όνομα του Διονύσου. Περνούσε από γενιά σε γενιά ιερέων και αποκαλυπτόταν μόνο στους βασιλείς της Φρυγίας.

Ο  γόρδιος  δεσμός  συμβολίζει  καθετί  που είναι  δύσκολο  και δυσεπίλυτο.
Τι  έκανε , λοιπόν, και  τι πέτυχε  ο  Μέγας Αλέξανδρος: 
Δεν  κάθισε  να  χρονοτριβεί  με  το συγκεκριμένο  πρόβλημα.
 Αφού το εξέτασε για λίγο,  όσο χρόνο  χρειαζόταν κατά την κρίση  του και με την έμφυτη οξυδέρκειά του,  το αντιμετώπισε με αποφασιστικότητα και το έλυσε γρήγορα και εύκολα.
Το  σπαθί συμβολίζει την αποφασιστικότητα και την τόλμη.
Η  αφαίρεση  του ξύλινου καρφιού,  την ευφυΐα του Αλεξάνδρου.

Ο  ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ  ΓΟΡΔΙΟΣ  ΔΕΣΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ  Η  
ΕΠΙΒΙΩΣΗ    ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ. 
ΠΩΣ  ΛΥΝΕΤΑΙ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ;  Είναι  τοπολογικό  πρόβλημα,  όπως  μας  το παρουσιάζουν  και  πρέπει  γι' αυτό να  μπούμε σε  άλλες  διαστάσεις  ή   μπορούμε  να  το  λύσουμε  αφαιρώντας  απλώς  τον  πείρο  από  το  τιμόνι;  
Ποιος  είναι  ο  πείρος  που  αλυσοδένει  σήμερα τον  ελληνικό  λαό;   


Σήμερα στη  Ελλάδα συμβαίνει  αυτό  ακριβώς:  Όποιος  δεν  έχει γνώση, έχει  γνώμη.-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


15 σχόλια :

  1. Ποιος είναι ο πείρος που αλυσοδένει σήμερα τον ελληνικό λαό;
    Η εύκολη απάντηση είναι οι πολιτικοί του.
    Στην πραγματικότητα όμως είναι η ληθαργική νοοτροπία του και το μυαλό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΚΓΩΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΙΣΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΜΑΝΔΥΑΣ

    http://youtu.be/yTwGj11upYU


    http://youtu.be/yshHTp7nbNQ


    ΕΙΠΑ ΑΣΤΕΧΕΙΩΤΟΙ ΓΡΑΚΥΛΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΡΕΖΙΛΙ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΙΟ ΕΛΙΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΑΜΕ, ΚΑΙ ΟΡΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!! ΠΑΡΤΕΤΟ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ !!! Η ΚΑΘΕ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΑΦΩΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ !!! ΕΤΣΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΛΠ. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ !!!

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΙΣΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ, ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΙΟΤΕΣ ΕΛΙΜΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΒΟΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΙΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ


    ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ -ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΕΙ ΨΕΜΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΝΤΝΑ -ΦΥΛΕΤΙΚΗ -ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΠΟΤΕ !!! ΟΥΤΕ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ !!!


    Υ.Γ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν απαντησεσ σε τιποτα...δεν περιμαναμε κατι καλυτερο ...ενας ακομα ''περιεργος''' που τη μια ντυνεται '''δωδεκαθειστης'' και βριζει την πιστη του 95 τα εκατο των ελληνων και την αλλη ντυνεσαι ''αλβανος εθνικιστης'' βριζοντας τους αρβανιτες...''''ευγε''...το τοι μιλας και λες '''εσεις οι ρωμιοι'' δειχνει οτι δεν καταγεσαι απο ρωμιους [ χριστιανους ορθοδοξους ελληνικης καταγωγης]...ελληνοφωνα αλλοεθνη εθνικια που πιστευουν σε ''αλλους'' ''''''θεους''''και εχουν αλλες μητερες πατριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε '''αυτοχθονα'' αν εβλεπε ο σωκρατης και ο σολωνας τον φανατισμοι σου , την ημιμαθεια σου και τον ανθελληνισμο σου θα αναρωτιοντανε αν εισαι πραγματι τοσο ..''αυτοχθονας'' οσο λες....ασε που ετσι οπως προσβαλεις τον χριστιανισμο [ την πιστη τονσυξμπατριωτωνσου] αλλα και τους ιδιους τους ελληνες [ρωμιοι,γραικυλοι κλπ] αν το εκανες στην αρχαια αθηνα θα σε πηγαινανε η σε καμια εξορια αν δε περνανε στα σοβαρα η απλως θα σου αφαιρουσανε τα πολιτικα δικαιωματα λογω τησ ασεβειας που δειχνεις...για αυτο σου λεω..εισαι τυχερος που προλαβες τους ελληνες χριστιανους και μπορεις να τους σουρεις οτι κατεβασει η κεφαλη σου χωρις να δωσεις λογαριασμο σε κανενα... να ξερες ποσο τυχερος εισαι...δεν μας ειπες ομως..αυτο με την ΜΑΓΚΝΑ ΑΛΒΑΝΙΑ τι ηταν...σου ξεφυγε;;;η απλα το παιζεις τον αλβανο εθνικιστη μπας και μας βαλεις να μαλωσσουμε με τους αλβανους....απαντησεις φυσικα δεν περιμενω....προσβολες παλι αναμενω...σε ψυχολογησα ..ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή όσα διημείφθησαν τελευταία δεν είναι ένας εποικοδομητικός διάλογος στα πλαίσια του ορθώς και υγιώς συνδιαλέγομαι, εκφράζουν θέσεις που δεν έχουν ιστορικό υπόβαθρο, προσβάλουν την αισθητική μας και σεβόμενη τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, τα διαγράφω για να τελειώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα κανατε και τα διαγραψατε...παντως οσο προσεβαλε την ελλαδα και τους ελληνες ο και καλα '''κοζανιτης'''' απαντηση δεν επαιρνε...οταν του απαντησα με επιχειρηματα αποφασισατε να μας ''διαγραψετε'' και τους δυο....σωστη δημοκρατικη και ακρως '''φιλελληνικη'''κινηση....δεν μας ειπατα ομως τα δικα μας σχολια που ακριβως προσβαλανε την αισθητικη σας;;;...να περιμενω απαντηση;;;...μπααααααα....πολλα ζηταμε μαλλον.....
    το τσουβαλιασμα δεν δειχνει αρχαιοελληνικο τροπο σκεψης παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν ξερω για τον διαλογο...παντως οσο ο μονολογος ηταν ανθελληνικος δεν τον διαγραφατε....μετα αποφασισατε να διαγραψετε και εμας και αυτους.....οσο για το ιστορικο υποβαθρο...τι δεν βρηκατε σωστο;;;; που δεν συμφωνουμε μηπως με το ΜΑΓΝΑ ΑΛΒΑΝΙΑ και τους αρβανιτες που βαφτιστηκανε απο τον ''''ΕΛΛΗΝ''''' και ''''ΚΟΖΑΝΙΤΗ'''' τουρκαλβανους και οτι οι ρωμιοι δεν ειναι ελληνες.....αναμενωουμε διαγραφη των τελευταιων σχολιων...απαντησεις παλι δεν αναμενουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απαγορευετε μηπως να επιχειρηματολογουμε σε οποιον βριζει την ελλαδα και τους ελληνες και την πιστη τους....αν βγηκε κανενας τετοιος νομος να μας το πειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ:

    1: ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΤΙ

    2: ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΑΝΑΡΤΙΖΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΣ ΜΟΥ !!χ

    3: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ

    4: ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ

    5: ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ http://autochthonesellhnes.blogspot.gr
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΠΟΤΕ ΕΞΩ, ΕΧΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΘΟ ΑΙΜΑΙ ΝΤΝΑ ΣΑΣ. ...ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

    6: ΔΕΝ ΕΧΤΕ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

    7: ΕΙΣΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙΒΨΕΥΤΕΣ

    8: ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΜΥΝΗΣΗ !!!

    9: ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ, ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΚΑΠΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΤΕ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΥΔΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ !!!

    10: ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΝΟΘΟΙ -ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ ΚΟΙΝΩΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ !!!

    11: ΣΒΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    12: 1 ΣΥΝ 12


    Υ.Γ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΕΧΟΣ ΚΑΙ ΕΚΓΛΗΜΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝΥΕΤΑΙ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ


    ΠΑΚΓΩΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΙΣΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΜΑΝΔΥΑΣ

    http://youtu.be/yTwGj11upYU


    http://youtu.be/yshHTp7nbNQ


    ΕΙΠΑ ΑΣΤΕΧΕΙΩΤΟΙ ΓΡΑΚΥΛΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΡΕΖΙΛΙ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΙΟ ΕΛΙΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΑΜΕ, ΚΑΙ ΟΡΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!! ΠΑΡΤΕΤΟ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ !!! Η ΚΑΘΕ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΑΦΩΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ !!! ΕΤΣΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΛΠ. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ !!!

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΙΣΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ, ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΙΟΤΕΣ ΕΛΙΜΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΒΟΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΙΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ


    ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ -ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΕΙ ΨΕΜΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΝΤΝΑ -ΦΥΛΕΤΙΚΗ -ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΠΟΤΕ !!! ΟΥΤΕ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ !!!


    Υ.Γ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα για θεματα ιστοριας kai γλωσσολογιας...αλλα ντα αλλα παλι...και παλι δεν απαντησες πουθενα....μονο προσβολες εις βαρος των συντοπιτων σου [δεν λεω τη λεξη συμπατριωτες γιατι τελικα εχεις αλλη '''μαμα πατριδα'']...αναμενω συνεχεια προσβολων...η και διαγραφη σχολιων...η και ταδυο...no problem...και εγραψες....
    6: ΔΕΝ ΕΧΤΕ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ...Που καταλαβες οτι δεν καταγομαι απο ...πουθενα....παλι με τσακωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το να εκτονώνεστε κατά αυτόν τον τρόπο κάθε άλλο παρά Ελληνικό είναι.
    Δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί που αποδίδει ο ένας στον άλλο, και εκφράσεις όπως " ε ψιτ" και δεν μας αφορούν σε αυτόν τον χώρο οι δογματικές διαφορές του καθενός που παραπέμπουν σε μεσαιωνικές αντιπαραθέσεις μεταξύ χριστιανών, δωδεκαθεϊστών κλπ.
    Προωθούμε τους εποικοδομητικούς διάλογους όπου η κάθε πλευρά επιχειρηματολογεί στα πλαίσια υγιών διαλόγων και όχι επιθετικών και υβριστικών διαπληκτισμών. Αυτοί, ταιριάζουν στο facebook και σε παρόμοια μέσα μαζικής δικτύωσης.
    Αν ο οποιοσδήποτε επιθυμεί να εκτονώσει το όποιο πατριωτικό συναίσθημα τον διακατέχει μπορεί να το κάνει βρίσκοντας τρόπους ως ενεργός πολίτης να αγωνιστεί για τα ιδεώδη του στην πράξη. Τρόποι υπάρχουν πολλοί.
    Το να ανοίγεις πόλεμο αυτού του τύπου με ένα πληκτρολόγιο δεν μας αφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παντως εγω δεν μιλησα κατα της θρησκειας κανενος...μην τσουβαλιαζετε παλι τα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αλλο αρχιζουν χωρις λογω να δημιουργουν διαχωρισμους μεταξυ ελληνων [ ειτε υβριζοντας την πιστη των '''''ρωμιων''''-χριστιανων ελληνων ειτε βγαζοντας τους μισους και βαλε ελληνες ως '''μη αυτοχθονες ελληνες'''...δηλαδη να μην αντιπαρατεθω με επιχειρηματα απεναντι σε τετοιου ειδους σχολια ρε παιδια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα προηγούμενα σχόλια δεν είχαν διαγραφεί αλλά αποσυρθεί και τα έχω επαναφέρει.
    Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη, σωστή κρίση και διάκριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...