Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Γενετικές έρευνες αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες είμαστε αυτόχθονες

«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη, ….Γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθή μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γή από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του».

Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)

Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την ανάρτηση όχι για να αποδείξουμε, όπως θα ισχυριστεί κάποιος αριστερός ή "προοδευτικός", ότι είμαστε ανώτεροι από κάποιους άλλους λαούς γενετικά. Αυτό δεν το είπαμε ποτέ άλλωστε σε αυτό το blog. Ούτε επιδιώκουμε κάτι τέτοιο.


Όμως διαφορές μεταξύ των φυλών υπάρχουν και γενετικά. Όπως υπάρχουν γενετικές και μεταξύ των εθνών εννοείται. Γιατί όμως είναι σημαντικό να αποδείξουμε ότι έχουμε το ίδιο γενετικό υλικό με τους πρώτους κατοίκους αυτής της περιοχής που ονομάζεται Ελλάδα; Γιατί είμαστε αυτόχθονες. Δεν διώξαμε κανέναν όταν ήρθαμε να κατοικήσουμε εδώ. 


Αναπτύξαμε τον πολιτισμό μας και τον διατηρήσαμε διαδίδοντας τον για χιλιάδες χρόνια. 


Δεν είμαστε "Τουρκόσποροι", δεν είμαστε μπάσταρδοι που λένε οι πληρωμένοι υπέρμαχοι της Παγκοσμιοποίησης που επιδιώκει την ομογενοποίηση της ανθρωπότητας. 


Οι γενετιστές βλέπουν πίσω στο χρόνο σε βάθος χιλιετηρίδων την καταγωγή ενός ανθρώπου με βάση τις μεταλλάξεις στο DNA. Μεταλλάξεις που συνέβησαν χωρίς την ανθρώπινη επέμβαση.


Σήμερα οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να μας ομογενοποιήσουν τεχνητά. Να προκαλέσουν τεχνητές μεταλλάξεις κυρίως στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό μέσω της επιβολής του πολυφυλετισμού και της πολυπολιτισμικότητας.


Είμαστε εμείς οι Έλληνες, η γενετική συνέχεια όλων αυτών των ανθρώπων που έζησαν σε αυτό το τόπο δεκάδες χιλιάδες χρόνια και ανέπτυξαν σε βάθος χιλιετιών τον κορυφαίο πολιτισμό του πλανήτη που αποτέλεσε τη βάση του σύγχρονου πολιτισμού. 

Είμαστε οι γενετικοί απόγονοι εκείνων ακριβώς των πληθυσμών απ' τους οποίους δημιουργήθηκαν αποικίες για πρώτη φορά σε όλη την Ευρώπη. Αποικίες που προσέφεραν πολιτισμό, κυρίαρχο πολιτισμό και που μέχρι σήμερα στις περιοχές αυτές αποδείχθηκε μέσω της γενετικής ότι υπάρχει η σφραγίδα του DNA των Ελλήνων.


Σε αυτό το σημείο θα παραθέσουμε τα λόγια ακριβώς του καθηγητή κ. Τριανταφυλλίδη, που τον χαρακτήρισαν άμεσα οι "προοδευτικοί" κύκλοι ως "ρατσιστή" γιατί φρόντισε ο ίδιος να διαλύσει με τα λεγόμενά του κάθε υπόνοια "ρατσισμού" στις γενετικές έρευνες που παρουσιάζει στο βίντεο. 


Είπε επί λέξη: «Δεν υπάρχουν γενετικές ενδείξεις επιμειξίας των Ελλήνων με άλλες ανθρώπινες «φυλές»και βάζω τη λέξη φυλές σε εισαγωγικά γιατί η γενετική δεν παραδέχεται την ύπαρξη φυλώνκαι θα πρέπει σε αυτό το σημείο επειδή τόσα πολλά γράφονται στο διαδίκτυο να υπενθυμίσω σε όλους ότι η εθνική ιθαγένεια είναι θέμα πολιτισμού, παιδείας, θρησκείας, γλώσσας και συνειδήσεως και δεν εντοπίζεται στο DNA στο αίμα ή την βιολογική διαδοχή, δεν είναι θέμα γενετικών προσμείξεων γιατί πολλοί παρερμηνεύουν αυτά τα αποτελέσματα και γράφουν τρελά πράγματα στο διαδίκτυο.»

Εμείς συμφωνούμε με τον κ. καθηγητή.

Οι Έλληνες δεν ορίζονται μόνο απ' την γενετική τους καταγωγή. Ορίζονται και απ' τον πολιτισμό, την παιδεία, την γλώσσα και φυσικά την συνείδηση. Όλα αυτά οι Έλληνες όμως τα διαμόρφωσαν ανά τους αιώνες χωρίς να υποστούν επιμειξίες. Κάτι το οποίο έκαναν φυσικά και άλλοι λαοί. Ποιος αμφισβητεί όμως ότι οι Κινέζοι είναι απόγονοι των αρχαίων Κινέζων; Κανείς.. Γιατί αυτό συμβαίνει τόσο φανατικά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη;

Το πρώτο εννοείται που κτύπησαν οι παγκοσμιοποιητές και το βασικότερο είναι η συνείδηση μέσω της παραπληροφόρησης. Μας παραπληροφορούν ότι δεν έχουμε κανένα κυριαρχικό δικαίωμα στη γη μας. Ότι όλοι είμαστε ίδιοι σε αυτό το πλανήτη. 

Μας αφαιρούν έτσι με ύπουλο τρόπο, με "ανθρωπιστικά" δήθεν κίνητρα, το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως έθνος με συγκεκριμένη καταγωγή, ενώ ζούμε, κυριαρχούμε και εξελισσόμαστε στην περιοχή αυτή για χιλιάδες χρόνια. 

Θέλουν να επέμβουν στην ταυτότητα του Έλληνα που δημιουργήθηκε μέσα απ΄τις χιλιετηρίδες για ένα και μόνο λόγο.

Γιατί έτσι μόνο μπορεί να πετύχει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση που οι σημερινοί περιούσιοι Επικυρίαρχοι επιδιώκουν. 

Το ίδιο κάνουν και στους άλλους λαούς εννοείται. Δεν διεκδικούμε τα πρωτεία. Το ξαναλέμε. Δεν λέμε ότι είμαστε ανώτεροι απ' τους άλλους λαούς.

Όμως σίγουρα για την Παγκοσμιοποίηση η Ελλάδα είναι κομβικό σημείο. Πρέπει να καταφέρουν να επιβάλλουν την επιμειξία στους Έλληνες αλλά και να τους καταστρέψουν την συνείδηση γιατί είναι ο συγκεκριμένος πληθυσμός που ανέπτυξε τις βάσεις του σύγχρονου πολιτισμού. Πρέπει να καταφέρουν να πείσουν τους Έλληνες ότι δεν έχει καμιά σημασία η εθνική συνείδηση χιλιάδων ετών. Πρέπει να μας πείσουν να απεμπολίσουμε την εθνική μας συνείδηση προς χάριν της "Παγκόσμιας Συνείδησης" την ώρα που οι ίδιοι θα διατηρήσουν την ταυτότητά τους αποτελώντας την μόνη πληθυσμιακή ομάδα με πραγματική συνείδηση.

Πριν θεωρήσετε ακραίες συνωμοσιολογίες αυτά που λέμε διαβάστε ότι στο Ισραήλ που είναι η σημερινή τεχνητά δημιουργημένη πατρίδα των τραπεζιτών που ελέγχουν το πλούτο του πλανήτηκαι προωθούν τα σχέδια αυτά, χρησιμοποιούν την γενετική για να δεχθούν κάποιον σαν πολίτη.

Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία μιας παλαιότερης παρουσίασης του κ. Τριανταφυλλίδη που έγινε προ μερικών μηνών. Επειδή ήταν πολύ μεγάλη κάναμε μια περίληψη και ανεβάσαμε το βίντεο με τα συμπεράσματα των ερευνών που μιλάει ο ίδιος ο καθηγητής.

Παρακολουθήσαμε προσεκτικά την παρουσίαση των ερευνών του κ. Τριανταφυλλίδη.


Ο σύγχρονος άνθρωπος εμφανίσθηκε στην Αφρική πριν 200.000 χρόνια λέει ο καθηγητής. Πριν από 100.000 χρόνια πέρασε από την Αιθιοπία στην Υεμένη και έφθασε στην Ευρώπη πριν από 45.000 χρόνια κατά τους αρχαιολόγους και πριν από 59.000 χρόνια κατά τους γενετιστές.


Έφθασε σε 3 μεταναστευτικά κύματα:

Την παλαιολιθική εποχή πριν από 44.000 – 57.000 χρόνια, απ’ την Εγγύς Ανατολή πήγε στη Θράκη, Μακεδονία και απ’ τον Έβρο εξαπλώνεται μέχρι την Αγγλία.

Την μετα παγετωνική περίοδο  20.000 – 23.000 χρόνια πριν καταφθάνει ένα ακόμη μεταναστευτικό ρεύμα απ’ την Εγγύς Ανατολή.

Την νεολιθική εποχή πριν από 9.000 χρόνια το τελευταίο ρεύμα απ’ την Εγγύς Ανατολή.

Το 97% του DNA μας προέρχεται από ανθρώπους που ζούσαν στην Αφρική.

Το DNA μας λέει ο καθηγητής είναι 99% το ίδιο με οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Όμως σήμερα το δύσκολο δεν είναι η αποκωδικοποίηση του DNA, αλλά τι σημαίνει αυτό.

Στον τομέα της γενετικής ο όρος Μιτοχονδριακή Εύα αναφέρεται στον πιο πρόσφατο κοινό μητρογραμμικό πρόγονο, από τον οποίο κατάγονται όλοι οι άνθρωποι. Έχει την απλοομάδα L και λόγω μεταλλάξεων δίνει διαφόρους απογόνους. Έτσι φθάνουμε στον κλάδο M και N.

Ο κλάδος Μ είναι Ασιατικός και ο Ν Ευρασιατικός.


Αν συνεπώς μελετήσουμε το DNA των σύγχρονων Ελλήνων και βρούμε κλάδους Μ σημαίνει ότι έχουν προέλευση απ’ την Ασία άρα πρόκειται για επιμειξίες.

Γύρω στα 45.000 χρόνια πριν έρχεται ο κλάδος U  που ονομάζεται Ούρσουλα, οι απόγονοι της Ούρσουλας φθάνουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτά όσον αφορά το DNA απ’ την μητέρα μας.
Το DNA απ’ τον πατέρα μας ταξινομείται σε 311 απλοομάδες ή μοριακά επίθετα. Φθάνει στην Ευρώπη ο κλάδος J,K πριν από 45.000 χρόνια περίπου.

Οι απόγονοι της απλοομάδας R ή U της Ούρσουλας δηλαδή που ήταν κυνηγοί ή τροφοσυλλέκτες έφτασαν στον ομφαλό της Γης. Στους Δελφούς δηλαδή. Εκεί έφτασαν οι πρώτοι "σοφοί" άνθρωποι.


Αυτοί έκαναν απογόνους ένας εκ των οποίων πήρε το όνομα απ' τις Μούσες που ήταν σε εκείνη την περιοχή και ονομάστηκε Ουρανία.
Οι άνθρωποι αυτοί σύμφωνα και με τον καθηγητή Φερεντίνο είχαν την δυνατότητα να ταξιδέψουν και σε άλλες περιοχές είτε οδικώς είτε με πλοία και έτσι δημιούργησαν τις πρώτες αποικίες στην Ευρώπη.


Σύμφωνα τώρα με τον αρχαιολόγο Κοσμόπουλο, λέει ο Τριανταφυλλίδης, οι νεολιθικοί άνθρωποι με απλοομάδες E και J που μετανάστευσαν στην Ευρώπη, ουσιαστικά ήταν οι Πελασγοί του Ελλαδικού χώρου.

Το DNA των κατοίκων της Ελλάδας σήμερα είναι άμεσοι απόγονοι γυναικών με 12 απλοομάδες. 
Οι κύριες είναι 9(H,HV,J,T,U,K,N,X και W).

Όσον αφορά τους άνδρες είμαστε απόγονοι 16 απλοομάδων του χρωμοσώματος Y.

Οι 7 κύριες απλοομάδες του χρωμοσώματος Υ που παρατηρήθηκαν στους Έλληνες είναι οι Ι, R(R1a και R1b), J(J1 και J2), E, G. (Λεπτομέρειες στο βίντεο).

Όσον αφορά το Y χρωμόσωμα οι έρευνες έδειξαν ότι το DNA μας προέρχεται κατά 52% απ' την Παλαιολιθική εποχή και 48% από Νεολιθική εποχή.


Το μιτοχονδριακό DNA όμως, που κληρονομείται απ' τη μάνα στο παιδί περίπου 72% προέρχεται απ' την παλαιολιθική εποχή και 28% απ' τη Νεολιθική εποχή.


Οι περισσότεροι Έλληνες λοιπόν κατάγονται απ' τους ανθρώπους τροφοσυλλέκτες κυνηγούς που ζούσαν στην περιοχή της Ελλάδας την Παλαιολιθική εποχή 30.000 πριν.


Εκείνο που μπορούμε να πούμε όσον αφορά το DNA των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας είναι:


8,3%  αποτελείται απ' την εποχή του Χαλκού έως σήμερα


19,8% απ' την Νεολιθική εποχή


44,2% τέλος της ύστερης Παλαιολιθικής εποχής


14,7% απ' το μέσο της ύστερης Παλαιολιθικής εποχής


11% τέλος της μέσης Παλαιολιθικής εποχής


2% είναι DNA το οποίο έχει καταγωγή από Ασιατικές ή Αφρικανικές απλοομάδες.


Συνολικά το DNA των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας σε ένα ποσοστό 98,7% είναι αυτό που χαρακτηρίζει Καυκάσιους - λευκούς, ενώ το 1% και το 0,3% είναι αυτό που χαρακτηρίζει κατοίκους της Ασίας ή της Αφρικής.


Το παραπάνω είναι απ' το DNA που κληρονομούμε απ' την μητέρα μας. Όσον αφορά το DNA που κληρονομούμε απ' τον πατέρα μας, βλέπουμε ότι το ποσοστό επιμειξίας είναι ο,6% έως ο,1% και εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το 99,3% του DNA που κληρονομούμε απ' τον πατέρα μας είναι αυτό που χαρακτηρίζει Καυκάσιους - Λευκούς.


«Δεν υπάρχουν γενετικές ενδείξεις επιμειξίας των Ελλήνων με άλλες ανθρώπινες «φυλές» και βάζω τη λέξη φυλές σε εισαγωγικά γιατί η γενετική δεν παραδέχεται την ύπαρξη φυλών και θα πρέπει σε αυτό το σημείο επειδή τόσα πολλά γράφονται στο διαδίκτυο να υπενθυμίσω σε όλους ότι η εθνική ιθαγένεια είναι θέμα πολιτισμού, παιδείας, θρησκείας, γλώσσας και συνειδήσεως και δεν εντοπίζεται στο DNA στο αίμα ή την βιολογική διαδοχή, δεν είναι θέμα γενετικών προσμείξεων γιατί πολλοί παρερμηνεύουν γιατί πολλοί παρερμηνεύουν αυτά τα αποτελέσματα και γράφουν τρελά πράγματα στο διαδίκτυο.»

Ανεβάσαμε στο κανάλι μας στο Youtube τα συμπεράσματα των ερευνών όπως παρουσιάστηκαν απ' τον κ. Τριανταφυλλίδη γιατί αυτά είναι που ανατρέπουν τις ανθελληνικές θέσεις της ευρύτερης "προοδευτικής" παράταξης(μιλάμε για σχεδόν όλη τη ΝΔ, όλο το ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜ.ΑΡ. και τα ρέστα), που λένε ότι "είμαστε Τουρκόσποροι", "Αλβανοί", ότι έχουμε υποστεί επιμειξία με Βούλγαρους και λοιπούς Σλάβους, ή ότι καταγόμαστε απ' τους Σημίτες.

Όλα αυτά ανατρέπονται όχι μόνο με τις έρευνες του Τριανταφυλλίδη, αλλά και με άλλες Ευρωπαϊκές κορυφαίες έρευνες που απέδειξαν ότι όχι μόνο το DNA των κατοίκων της Ελλάδας που ανέπτυξαν τις βάσεις του σύγχρονου πολιτισμού είναι το ίδιο με των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας, αλλά συνεχίζει να υπάρχει και στις περιοχές που ανέπτυξαν εκείνοι οι άνθρωποι αποικίες.
Όποιος ενδιαφέρεται να δει όλη τη παρουσίαση του κ. Τριανταφυλλίδη ας κάνει κλικ ΕΔΩ και φυσικά κυκλοφορεί το βιβλίο του κ. Τριανταφυλλίδη το οποίο σίγουρα οι Έλληνες πρέπει να μελετήσουν γιατί θεωρούμε στους χαλεπούς αυτούς καιρούς της βίαιης επιβολής της Παγκοσμιοποίησης και της ομογενοποίησης της ανθρωπότητας απ' τους γνωστούς περιούσιους τραπεζίτες, πρέπει να έχουμε πεισθεί με τον καλύτερο τρόπο για την καταγωγή μας.

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2014/01/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...