Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Φαρμακονήσι. Στημένη προβοκάτσια η όλη υπόθεση.

Θα φανταζόσασταν ποτέ λαθρομετανάστες να μπαίνουν παράνομα στις ΗΠΑ και την επομένη να δίνουν συνέντευξη Τύπου έξω από το αμερικανικό Κογκρέσο για να καταγγείλουν την Αμερικανική Ακτοφυλακή; Η ΞΕΦΤΙΛΑ του Ελληνικού κράτους δεν έχει όρια.

Όταν μετά το περιστατικό στο ………….  >>>>>>>>>>

φαρμακονήσι είδα και gay activists να κλαίγονται, κατάλαβα ότι είναι στημένη η δουλειά. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή μιας και οι τοκογλύφοι του Παπανδρέου ( δολοφονούν τον λαό της Συρίας) δεν αστειεύονται….

Αυτή η φωτογραφία έπαιξε πολύ, μέχρι και σε εφημερίδες, ότι δήθεν είναι ένας απο τους άτυχους μετανάστες που έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι.

Φυσικά αναπαράχθηκε απο τους γνωστούς βλάκες ( δεν είναι βλάκες) των social media και απο κάτι σούπερ ντούπερ “αριστερούς” που σκίζουν τα ιμάτια τους για κάτι τέτοια. Τελικά αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία είναι του Αγγλου φωτορεπόρτερ Peter Turnley και αφορά Αλβανό πρόσφυγα απο το Κόσοβο εν έτει 1999.

και εδώ είναι η φωτογραφία στο διαδίκτυο
:
freepen.gr

 ## Το alfavita.gr είναι ένα νεοταξικό blog. Αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια.

http://elatora.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...