Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ρωμιός, Ραγιάς ή Έλληνας και ο Ενοχικός Μανδύας.

Ρωμιός, Ραγιάς,  ή Έλληνας

Γράφει ο Εμμανουήλ Παππάς
   Στην ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, οι Ιουδαίοι, οι Βούλγαροι, οι Σλάβοι, οι Γότθοι, οι Αρμένιοι, όλοι οι υπήκοοι αυτής της αχανούς πολυπολιτισμικής αυτοκρατορίας είχαν το δικαίωμα του εθνικού προσδιορισμού.  Όλοι πλην ενός! 
Των Ελλήνων και ο λόγος απλός. Η λέξη και μόνο Έλλην ήταν το αντίθετο της δεσποτικής αυτοκρατορίας ενός ανθρώπου και ενός θεού. Αυτό που επέβαλε η μεσαιωνική τάξη πραγμάτων.  Επειδή δε, αυτός ο λαός δεν έπρεπε πλέον να φέρει το πανάρχαιο όνομά του ονομάστηκε Ρωμιός! 

   Το όνομα Ρωμιός που πολλοί το χρησιμοποιούν με μεγάλη ευκολία δεν διαφέρει καθόλου από το ραγιάς!   Όπως οι Ρωμαίοι μας απαγόρευσαν να έχουμε έθνος έτσι αργότερα το παρέλαβαν και το συνέχισαν οι Οθωμανοί. 
Δηλαδή υπήκοος της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και μόνο. 


   Χωρίς όνομα, χωρίς έθνος, χωρίς ιστορία! 

   Ένας Ρομά, ένας γύφτος, όπως θα μας το θυμίσει εύστοχα ο Κωστής Παλαμάς αργότερα.
Αυτό τον όρο θα χρησιμοποιήσουν οι Οθωμανοί συνοδευόμενο από το όνομα ραγιάς! 
Δηλαδή έναν απλά υποταγμένο λαό. Πριν στους Ρωμαίους, τώρα στους Οθωμανούς! 
   Αργότερα που η διαφώτιση του 18ου αιώνα θα θυμίσει στον λαό αυτό, την ιστορία του και την καταγωγή του, τότε αυτός ο λαός θα αποκτήσει και την δύναμη να επαναστατήσει. Να αποκτήσει ξανά ταυτότητα. Το όνομα των εξανθρωπιστών του κόσμου. Των Ελλήνων!
Ο Κολοκοτρώνης θα μας το πει καθαρά και ξάστερα στην ομιλία του στην Πνύκα:
"Εις αυτήν την δυστυχισμένη κατάσταση μερικοί από τους φυγάδες γραμματισμένους εμετέφραζαν και έστελναν εις την Ελλάδα βιβλία και εις αυτούς πρέπει να χρωστούμε ευγνωμοσύνη, διότι ευθύς όπού κανένας άνθρωπος από το λαό εμάνθανε τα κοινά γράμματα, εδιάβαζεν αυτά τα βιβλία και έβλεπε ποιους είχαμε προγόνους, τι έκαμεν ο Θεμιστοκλής, ο Αριστείδης και άλλοι πολλοί παλαιοί μας, και εβλέπαμε και εις ποιαν κατάσταση ευρισκόμεθα τότε.  Όθεν μας ήλθεν εις το νου να τους μιμηθούμε και να γίνουμε ευτυχέστεροι. Και έτσι έγινε και επροόδευσεν η Εταιρεία."
Κάποιοι (οι γνωστοί δούρειοι ίπποι του Ιουδαϊσμού με τα μαύρα και τα μακριά γένια) θέλουν να δημιουργήσουν σύγχυση. Πως τάχα το όνομα Έλληνας δεν είναι και τόσο σημαντικό και πως έχουμε και άλλα ονόματα. Ρωμιός, Γραικός κλπ... 

Όλα αυτά λέγονται και γράφονται εκ του πονηρού.  Στην επανάσταση Έλληνες (δηλ. Ήρωες) αποκαλούνταν μόνο όσοι σήκωσαν τα όπλα κατά των Τούρκων:

Στις 4 Αυγούστου 1821 οι ομογενείς της Οδυσσού στέλνουν επιστολή στον Τσάρο για να βοηθήσει τους επαναστατημένους Ορθόδοξους Έλληνες.
Οι ίδιοι όμως υπογράφουν «εν Οδησσώ σεσωσμένοι Γραικοί» Αυτοί που είναι έξω από τον Αγώνα δεν τολμούν να ειπωθούν Έλληνες! 

Δημοσιεύθηκε τo 2012 στο blog  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ
Scholeio.com


17 σχόλια :

  1. ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ !!! ΓΙΑ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΛΘΥΗΣΜΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ. ΡΩΜΙΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΔΙΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ -ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩΝΤΑΝ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΡΩΜΗΣ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΜΙΟΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΡΑΤΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΩΣ ΡΩΜΙΟΙ, ΩΣ ΡΩΜΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΙ Η ΡΩΜΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΩΣ ΡΩΜΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.


    ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, ΝΟΘΟ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΒΑΠΑΤΙΖΕΣΑΙ !!! ΠΑΛΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Η ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ -ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ (ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ), ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤ' ΔΙΑΟΛΟΥ Τ' ΜΑΝΑ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΖΟΥΝΕ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ !!! ΓΙΑ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΛΘΥΗΣΜΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ.




    ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΞΕΡΕΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΜΦΘΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ -Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ -Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ Η ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ, Η ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΜΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ (ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ) ΡΩΜΙΟΙ

    ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΝ !!! ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ (ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ) ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΚΙΡΗ -ΜΑΡΑΓΚΟ ΓΕΣΟΥΑ, ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ, ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ, ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗ ΠΙΣΤΩΠΟΙΗΣΗ ΝΤΝΑ, ΜΕ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΚΛΠ.

    ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΑΙ ΓΗΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ .-

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Social_distance

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Personal_space


    ΞΕΒΑΠΤΙΣΟΥ ΑΠΟΠΟΙΗΣΟΥ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΕ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ (ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΩΜΙΟΙ) ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ !!! ΔΙΚΑΙΩΜΑ -ΝΟΜΟΣ !!!

    Υ.Γ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙ Ο ΓΕΣΟΥΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΛΗΞΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΕΘΝΗΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΩΒ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΟ ΦΑΚΙΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΩΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρωμιοι οι προγονοι μας..οι δικοι σου;;;....ασε που οι ρωμαιοι μας ελεγαν γραικους και οχι ρωμιους...οι ''αλλοδαποι'' οπως τους λες βυζαντινοι [ Ηρακλειος, Φωτιος ,Βασιλειος ο Μακεδων,Λασκαρης κλπ] απο που ακριβως καταγονταν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: | ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ:

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΩΜΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΟΝΟΣ - ΑΡΑΒΑΝΙΤΗΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΑΠΟ Τ' ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΡΑΙΟΨΥΧΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΟ, ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΟΙΟ(Ν) ΤΗΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΒΟΙΟΤΩΝ ΕΛΙΜΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΜΙΩΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ;;;

    https://genocide-genocide.wistia.com/medias/5zuqpgvhxg

    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΝΤΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΒΡΑΑΜ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΘΕΟ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΣΟΥΑ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΑΚΓΟ ΚΑΙ ΣΙΑ: http://www.islam.gr/cgi-bin/pages/page3.pl?arlang=Greek&arcode=120815121517&argenkat=%CA%EF%F1%DC%ED%E9%20-%20%C5%F1%EC%E7%ED%E5%DF%E1


    ΝΤΡΟΠΗ !!! ΑΙΣΧΟΣ !!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΜΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΗΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ


    ΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ -ΜΙΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΒΑΛΑΑΔΕΣ) ΤΟΥ ΒΟΙΟΥ ΕΛΙΜΕΙΑΣ.
    https://genocide-genocide.wistia.com/medias/vs97sooyg7


    Υ.Γ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ !!! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ - ΡΩΜΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΔΙΓΛΩΣΣΩΝ, ΑΛΛΟΥ !!!

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ), ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    Υ.Γ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ Η ΧΑΓΗ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ !!!

    ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ: ΕΓΩ, -Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΤ, ΡΩΜΙΕ, που είσαι; πού χάθηκες; 'συ δηλώνεις τουρκαλβανος γιαυτο μην τους ακούς τους παπάδες και την πολιτεία σε κάνανε να μισεις την πατριδα σου την αλβανία μετα σου επιβαλλανε να μιλάς μια ξένη γλώσσα, τα ελληνικά, ξεχνώντας την μητρική σου γλώσσα τα τουρκαλβανικα. Στην συνέχεια ξέχασες την πατρίδα σου την αλβανία και σου λένε να λες είμαι πολίτης του κόσμου και χριστιανος, δεν ξέρω απο σύνορα είμαι ενας απλός ρωμιός. ΤΩΡΑ ΜΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://genocide-genocide.wistia.com/medias/ebkj2iq0t5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ουτε απο γλωσσολογια τελια ξερεις...δεν υπαρχουν τουρκαλβανικα...τουρκικα η αλβανικα..δυο γλωσσες ξεχωριστες ...υπαρχουν ομως τουρκαλβανοι ..χαρακτηρισμος που δεν αφορα μονο τη θρησκεια...αλλα τον συνδυασμο...τη [μουσουλμανικη] θρησκεια σε συνδυασμο με την [αγαδικη] συμπεροφορα....περα απο υβρεις ρωτα οτι αλλο θες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δυο αποριες ρε παιδες .... πρωτον απο που καταγεστε εσεις...οχι που κατοικεις αλλα απο που βαστανε οι προγονοι σου...δευτερον αυτο με την αλβανια πως σου ηρθε;;;...ααα...και δεν απαντησες ουτε και απο που καταγοτανε ο βασιλειος ο μακεδων ο Λασκαρης κλπκλπ και οι λοιποι ρωμιοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και κατι ακομα ...τουρκαλβανος=σκιπεταρ [ετσι αυτοπροσδιοριζονταν οι αλβανοι εδω και 600 τουλαχιστον χρονια....αρβανιτης [ απο την ευβοια ]ειναι ο ελληνας με προγονους διγλωσσους [ ποτε δεν αυτοποκληθηκε σκιπεταρ αλλα μονο ελληνας] ..στα ξεκαθαριζω γιατι σε βλεπω πολυ μπερδεμενο ...
    αυτο παλι με την Κυπρο και τον κολοκοτρωνη δεν το πιασα ... τι αυτοχθωνικο ηταν παλι αυτο;;;;;για καντο λιανα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επισης οι πομακοι δεν εμειναν στην ελλαδα επειδη υπηρετησαν στον'''χριστιανικο στρατο της ρωμιοσυνης''...δεν εμειναν καν μεαξιωση της ελλαδας...αλλα της τουρκιας η οποια και τους εκμεταλευεται...ουτ εαυτο το ηξερες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΕΡΙ ΜΑΓΚΝΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΙΤΑΛΙΑ;;;;ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΡΩΜΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ '''ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΥΣ'' ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ...βρισκεσαι στην μοναδικη χωρα στον κοσμο που μπορεις να προσβαλεις κατα αυτον τον τροπο την συντριπτικη πλειψηφεια των [ πραγματικα αυτοχθονων ] κατοικων οσο επισης και την πιστη των προγονων τους...οποτε...''keep walking''...ειναι μεγαλη τυχη να σε φιλοξενει η ΕΛΛΑΣ...λες και κανεις οτι θες χωριςκαμια επιπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κόψε τον Τρότσκι και την ενημέρωση μέσω Βολταίρου κ. Παππά και θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Βρίσκεται μπροστά στα μάτια σου αλλά δεν μπορείς να το δεις, όπως και το ότι όλοι οι δυτικοι "φιλΕΛΛΗΝΕΣ" εξακολουθούν να σε ονομάζουν "ΓΡΑΙΚΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΥΤΕ ΓΡΑΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΡΩΜΙΟΣ Η ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΡΩΜΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ !!! ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ !!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΙΤΑΛΟΙ=ΡΩΜΑΙΟΙ=ΡΩΜΙΟΙ
    https://genocide-genocide.wistia.com/medias/2iygv1prlb


    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ -ΔΙΑΛΟΓΟ -ΣΧΟΛΕΙΑ !!!


    Νο 1) ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ-ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
    https://genocide-genocide.wistia.com/medias/124saqwzp2


    Νο 2) ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΙΜΕΙΑ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ_ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΣ https://genocide-genocide.wistia.com/medias/19icqyny9o


    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ -ΔΙΑΛΟΓΟ -ΣΧΟΛΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ !!!

    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ -ΔΙΑΛΟΓΟ -ΣΧΟΛΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΙ ΓΡΑΙΚΟΣ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΣ;;; ΑΡΙΣΤΙΤΕΛΗ ΔΕΝ ΕΧΔΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ;;;..ΠΑΡΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ;;...ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ........ Αριστοτέλης, το Πάριο χρονικό, ο Απολλόδωρος κ.α. αναφέρουν ότι οι Έλληνες πριν λέγονταν Γραικοί, πρβ: «πρώτον μεν Γραικοί νυν δε Έλληνες» (Πάριο Χρονικό). Ειδικότερα, ο Απολλόδωρος λέει ότι οι πέτρες που πετούσαν πίσω τους ο Δευκαλίωνας και η γυναίκα του Πύρρα και γίνονταν άνθρωποι λέγονταν Γραικοί και μετά μετονομάστηκαν σε Έλληνες από τον βασιλιά Έλληνα,....ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΤΕΛΟΣ...ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ 3000 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ....ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΜΟΝΟ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .... ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ [ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ] ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ '''ΕΠΙΑΝΕ'' Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ...ΤΙ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΜΠΑΓΑΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...