Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ντοκιμαντέρ επτά επεισοδίων για τον Ιωάννη Καποδίστρια (2015)

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια παρουσιάστηκε στην Θεσσαλονίκη στις 5 Ιουνίου 2015, στο συνεδριακό κέντρο «Διακονία». Το επτάωρο ντοκιμαντέρ είναι παραγωγή του σωματείου «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» και του τηλεοπτικού σταθμού «Αχελώος«. Στην παρουσίαση όπου προβλήθηκαν αποσπάσματα του ντοκιμαντέρ, μίλησαν οι κ. Ανδρέας Ματζάκος, Δημήτριος Μεταλληνός και Δημήτριος Νατσιός, ενώ εκ μέρους των διοργανωτών και παραγωγών μίλησαν οι κ. Θεόφιλος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Μπόκας. Περισσότερες πληροφορίες για την παρουσίαση εδώ.
Cap-DVD_2Τα κείμενα έγραψαν οι Μαρία Μαντουβάλου, Δέσποινα Δαμιανίδου, Εμμανουήλ Γιαννούλης, Παναγιώτης Μαυρόπουλος, Μελέτιος Κουράκλης, Αριστοτέλης Κατράνης, Γεώργιος Μεταλληνός, Θεοφάνης Μαλκίδης. Η μουσική είναι του Σταμάτη Σπανουδάκη. Αφηγείται ο Κώστας Καστανάς. Επιμέλεια-Σκηνοθεσία-Μοντάζ έκανε ο Κωνσταντίνος Ζαφείρης. Το ντοκιμαντέρ διανέμεται ελεύθερα σε δυο DVD, ενώ τα τέσσερα πρώτα μέρη του είναι ήδη προσβάσιμα και από το κανάλι της Ενωμένης Ρωμηοσύνης στο διαδίκτυο.
Ολόκληρο το ντοκιμαντέρ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...