Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Φεμινισμός και η Τριτοκοσμικοποίηση της Δύσης

Το παρακάτω είναι σχόλιο αναγνώστη σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στον ‘Guardian’ και αναδημοσίευσε το μπλογκ ‘Diversity Macht Frei’. Το άρθρο σχετίζεται με την αντικατάσταση στο σχολικό πρόγραμμα, των κλασσικών Άγγλων συγγραφέων με γυναίκες συγγραφείς και συγγραφείς από «μειονότητες», χάριν «ισότητας». Ένα ακόμα παράδειγμα του πώς ο δυτικός πολιτισμός διαβρώνεται από την παρουσία των αλλοδαπών και το δόγμα της «Ισότητας». Όπως γράφει η αρθρογράφος, Αγγλίδα δασκάλα και «προοδευτική», σε ένα σχολείο πολυπολιτισμικό / πολυφυλετικό και σε μία χώρα όπου οι γυναίκες υπερτερούν αριθμητικά των ανδρών με 51% έναντι 49%, δεν έχει νόημα να διδάσκεται π.χ. το «Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ», η νουβέλα φανταστικής λογοτεχνίας του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον. Λέει λοιπόν, το σχόλιο:
Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα είναι ότι ο φεμινισμός και η τριτοκοσμικοποίηση δουλεύουνε μαζί. Συχνά ακούμε τη φράση "γυναίκες και μειονότητες", "ρατσισμός και σεξισμός", κ.λπ. Όσο μεγαλύτερη επιρροή έχουν οι γυναίκες σε μία κοινωνία, τόσο περισσότερο σε αυτή την κοινωνία θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή οι μειονότητες και το αντίστροφο. Η πλειοψηφία αυτών που ψηφίζουν υπέρ της «διαφορετικότητας», της πολυπολιτισμικότητας και των αριστερών κομμάτων είναι γυναίκες. Για παράδειγμα, μόνο το ένα τρίτο των ψηφοφόρων των Σουηδών Δημοκρατών ή των Γερμανών ψηφοφόρων του AFD είναι γυναίκες.

Γιατί; Επειδή οι γυναίκες πληρώνουν μόνο το 30 τοις εκατό των φόρων, αλλά λαμβάνουν την συντριπτική πλειοψηφία των επιδομάτων πρόνοιας, συντάξεων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, και επωφελούνται από τις ποσοστώσεις «διαφορετικότητας» / «θετικής δράσης» σε θέσεις εργασίας, έτσι ώστε υποστηρίζουν συχνά άλλες παρασιτικές ομάδες και συχνά εργάζονται μαζί τους για την επέκταση του κράτους πρόνοιας και τις πολιτικές θετικής δράσης / διαφορετικότητας.

Βασικά, πολλές γυναίκες και μειονότητες έχουν παρόμοια (παρασιτική) συμπεριφορά και παρόμοιους στόχους («μεγάλο κράτος» / μεγαλύτερη εξάρτηση από το κράτος, πολιτική «κατά των διακρίσεων», περισσότερο ποσοστώσεις, περισσότερους φόρους, περισσότερα επιδόματα, περισσότερο «δώσε μου, δώσε μου»). Επίσης, και οι δύο φοβούνται πιθανολογούμενη βία από λευκούς αρσενικούς. Έτσι, βασικά οι λευκοί άνδρες στη Δύση δέχονται επίθεση από έναν συνασπισμό των δικών τους γυναικών που εργάζονται μαζί με τις μειονότητες.





Υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του επιπέδου της γυναικείας επιρροής στις προηγμένες κοινωνίες και της τριτοκοσμικοποίησης αυτών των κοινωνιών. Θα δείτε το άνοιγμα των συνόρων και την εξάπλωση μεταναστών χαμηλού IQ στις πιο φεμινιστικές / θηλυκοποιημένες κοινωνίες, όπως στη Σουηδία, στη Νορβηγία, στον Καναδά, στην Βρετανία, στις ΗΠΑ, στην Γερμανία, κλπ Ρίξτε μια ματιά στην Σουηδία – την πιο φεμινιστική χώρα στη Γη - δέχθηκε πολύ περισσότερους πρόσφυγες ανά κάτοικο από την ίδια τη Γερμανία. Είναι νούμερο 1 στην Ευρώπη στη αποδοχή προσφύγων ανά κάτοικο. Και πολλοί άνθρωποι χαρακτηρίζουν την Γερμανία τρελή που δέχεται χιλιάδες μουσουλμάνους πρόσφυγες. Λοιπόν, η Σουηδία είναι ακόμη πιο τρελή από τη Γερμανία.

Η γυναίκα επιρροή στην κοινωνία συσχετίζεται με το επίπεδο της ‘ξενοφοβίας’ στην κοινωνία.

Οι πιο ξενοφοβικές και κατά της μετανάστευσης χώρες είναι εκείνες χωρίς φεμινισμό, όπως το Ισραήλ (με πολλούς τρόπους Ισραήλ είναι πολιτισμικά παρόμοιο με τις ΗΠΑ πριν την δεκαετία του ‘60), οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, οι αραβικές χώρες, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Ταϊβάν, η Κίνα, κ.λπ.

1. Μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες είναι πιο φιλικές προς τους ξένους / ανθρώπους που δεν ανήκουν στην ομάδα τους.

2. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες είναι πιο πρόθυμες να δωρίσουν σε αλλοδαπούς που έχουν ανάγκη (οι γυναίκες είναι πιο αλτρουιστικά άτομα απέναντι στους ξένους / πρόσφυγες που έχουν ανάγκη). Επομένως, μια χώρα με μεγάλη γυναικεία επιρροή θα είναι πιο αλτρουιστική απέναντι στους ξένους.

3. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες είναι πιο εξισωτικές (egalitarian) από τους άνδρες. (Όπου equalitarianism είναι το δόγμα περί «ισότητας» της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχουν διαφορές, όλοι είμαστε «ίσοι». Ακριβέστερα πρόκειται όχι για ισότητα, αλλά για εξισωτισμό. Διάβασε εκτενέστερα: Equalitarianism. Ο εξισωτισμός ως επανάσταση κατά της Φύσης).

4. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες είναι λιγότερο συντηρητικές, λιγότερο "ρατσιστικές" και λιγότερο τιμωρητικές από τους άνδρες.

5. Μελέτες δείχνουν ότι το 75 τοις εκατό των προσήλυτων στο Ισλάμ στη Βρετανία και τις ΗΠΑ είναι γυναίκες, καθώς και η πλειοψηφία αυτών που ζευγαρώνουν με άτομα της μαύρης φυλής.

Έτσι, δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που εβραϊκές οργανώσεις υποστηρίζουν τον φεμινισμό στις δυτικές χώρες, αλλά δεν τον υποστηρίζουν για τη δική τους χώρα.

Η θεωρία μου είναι ότι αν θέλετε να καταστρέψετε μια εθνοτική ομάδα, απλά αυξήστε την γυναικεία επιρροή σε αυτή την ομάδα. Αυξήστε την πολύ. Και βουαλά! Δεδομένου ότι οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για την εθνικότητα τόσο πολύ, και δεν είναι ‘ξενοφοβικές’, η χώρα θα ανοίξει τα σύνορα, και θα καλωσορίσει τον καθένα. Ως μπόνους, θα πάρετε επίσης αρνητικό ρυθμό γεννήσεων για την θηλυκοποιημένη ομάδα υποδοχής.

Όλα τα είδη των άλλων εθνοτικών, θρησκευτικών και φυλετικών ομάδων θα έρθουν μέσα και θα αρχίσουν να συναγωνίζονται για την κυριαρχία. Η θηλυκοποιημένη εθνοτική ομάδα υποδοχής αναμένεται να γίνει μειονότητα στην ίδια τους τη χώρα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο :

  1. ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ,ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ,ΑΝ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...