Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

«Ει  θεοί  διαλέγονται, τη  των  Ελλήνων γλώττη  χρώνται».
«ΕΑΝ  ΟΙ  ΘΕΟΙ  ΜΙΛΑΝΕ,  ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΓΛΩΣΣΑ  ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ».
Μάρκος  Τύλλιος  Κικέρων

Ο  Μάρκος  Τύλλιος  Κικέρων (Marcus Tullius Cicero, 106  π.Χ. – 43  π.Χ.),  
γνωστός  και ως  Κικέρων,  ήταν Ρωμαίος  Φιλόσοφος, Πολιτικός, Δικηγόρος, Ρήτορας,  Ύπατος  και 
Συνταγματολόγος. Καταγόταν  από  πλούσια  οικογένεια  και  θεωρείται  ευρέως  ως ένας από  
τους  μεγαλύτερους  ρήτορες  και  πεζογράφους.

ΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ 
«Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει έχοντας ανόητους μέσα του, ακόμη και τους πιο φιλόδοξους.
 Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει έχοντας προδότες μέσα του.
Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός, γιατί είναι γνωστός και φέρει τη σημαία του ανοιχτά. Αλλά ο προδότης κινείται ελεύθερα ανάμεσα εκείνων που βρίσκονται εντός της πύλης, και οι πονηροί ψίθυροι που ακούγονται σε όλα τα σοκάκια, φτάνουν μέσα στις αίθουσες της ίδιας της κυβέρνησης.
 Γιατί ο προδότης δεν φαίνεται προδότης.
Μιλάει σε τόνους εξοικειωμένους με τα θύματά του, και φοράει το πρόσωπό τους και τα επιχειρήματά τους, απευθύνει έκκληση προς την προστυχιά που βρίσκεται βαθιά στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

Σαπίζει την ψυχή ενός έθνους.
Εργάζεται κρυφά και μυστικά τη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης, μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί.
 Έναν δολοφόνο τον φοβάσαι λιγότερο. Ο προδότης είναι η πανούκλα».
 Κικέρων

Βαδίζουμε γρήγορα το δρόμο προς την εξαφάνισή μας.

Ο  πόλεμος  που  γίνεται  σήμερα  στην  Ελλάδα  και  στην  Ευρώπη, δεν γίνεται  
- ακόμη  -  με  σφαίρες. 
Δεν  μας  σκοπεύουν,  δεν  μας  πυροβολούν,  δεν  μας  βομβαρδίζουν.
Αυτό  που  κάνουν,  χωρίς  αντίσταση,  είναι  η  σταδιακή  και  μεθοδική  κατάληψη του  εδάφους,  των  λιμανιών,  των  δρόμων,  των  πόλεων.

ΔΟΓΜΑ  ΟΖΑΛ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ʼδώ μεριά και να τελειώνουμε μʼ αυτούς».

ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ  ΤΗΝ   ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ  ΤΗΣ  
ΧΩΡΑΣ
Οι  εισβολείς αποκεφαλίζουν ολόκληρα εθνικά κράτη. Αυτό συμβαίνει σε αργή κίνηση. Ιστορικά, οι μεγάλες πόλεις αποτελούσαν την «κεφαλή» μιας χώρας, την έδρα των περισσότερων πολιτικών θεσμών της και τη μεγαλύτερη συγκέντρωση του πολιτιστικού  και  πνευματικού δυναμικού της. Τι συμβαίνει όταν αυτό το "κεφάλι" αποκόβεται από το υπόλοιπο σώμα;
Όταν η φυλετική κοινωνία μας παραχωρεί έδαφος σε μία αντίπαλη φυλετική κοινωνία, τότε χάνουμε μια μάχη. Όταν το κράτος ψηφίζει νόμους για να ανταμείψει τους επιθετικούς εισβολείς και επιβάλει κυρώσεις για τους παθητικούς ιθαγενείς, τότε χάνουμε μια μάχη. Όταν τα παιδιά μας υφίστανται πλύση εγκεφάλου με την πεποίθηση ότι είναι κακά και άξια μόνο ξενιτεμού, τότε χάνουμε μια μάχη. Όταν οι γυναίκες και τα παιδιά μας, βιάζονται και κακοποιούνται, ενώ η κατάσταση παραμένει σιωπηλή, τότε χάνουμε μια μάχη.
Και όταν τελικά θα γίνουμε τόσο ηττημένοι ακόμη και για να αναπαραχθούμε, ενώ ανεχόμαστε αυτούς που μας οδηγούν σε δημογραφικό βάλτο, τότε δεν έχουμε χάσει μόνο μια μάχη, είμαστε στη μέση του να χάσουμε έναν πόλεμο, την πατρίδα μας και τον πολιτισμό μας.
Στον  αγώνα  αυτόν, η δημογραφία είναι το πεπρωμένο μας.

Η  ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Στοιχεία από το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών  της  Βρετανίας  δείχνουν ότι οι Βρετανοί όλων των ηλικιών θα γίνουν μια μειονότητα περί το 2066 με τους νέους να γίνονται μειοψηφία πολύ νωρίτερα, και τους νεαρούς Άγγλους ακόμη νωρίτερα.
Το  σχέδιο  Καλλέργη  του  1925  θα  γίνει  πραγματικότητα  στην  Αγγλία  σε  
40  χρόνια  από σήμερα.

O  Βρετανός  πιλότος  Alex Henshaw  (1912-2007),  σε αναγνώριση των υπηρεσιών του  κατά  την  διάρκεια  του  Β΄ παγκοσμίου  πολέμου,  έγινε  μέλος  του  τάγματος  της  Βρετανικής  Αυτοκρατορίας  (MBE).  Πρόσφατα,  βλέποντας  τα  χάλια  της  πατρίδας  του  με  τους  λαθρομετανάστες,  διερωτήθηκε  μήπως  πολέμησε  για  λάθος  σκοπούς.


Alex Henshaw with Winston Churchill, Castle Bromwich 1941 
Ο  Άγγλος  πιλότος  Alex Henshaw, που  ήταν  ο  επικεφαλής πιλότος της Vickers Armstrong  κατά  την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου,  
βλέποντας  σήμερα  να  αργοπεθαίνει  η  πατρίδα του  Αγγλία,  πριν πεθάνει ο  ίδιος  το 2007,  έγραψε:
«Νιώθω ακραία συναισθηματική θλίψη για τους νέους άγγλους  άνδρες που ήξερα ότι έδωσαν τη ζωή τους το  1939  με  1945,  με προθυμία για μια αιτία που όλοι πίστευαν. Και το λέω πολύ συχνά στον εαυτό μου τώρα αν αυτά τα νεαρά αγόρια κατέβαιναν τώρα και περπατούσαν μέσα από τα χωριά  μας, μέσα από τις πόλεις και τις κωμοπόλεις  μας  και κοίταζαν γύρω τους και έβλεπαν τι συμβαίνει με μας, θα έλεγαν ότι κάπου στην πορεία κάποιοι μας πρόδωσαν.  Μήπως  τελικά είχαν  δίκαι οι  αντίπαλοί  
μας;»

Η  ΓΑΛΛΙΑ
Η  σοσιαλιστική  κυβέρνηση  της  Γαλλίας  συνέταξε μια αναφορά κατά ενός καθηγητή ιστορίας, ο οποίος είχε τολμήσει να εξηγήσει στους μαθητές ότι το μάθημά του είχε σκοπό να «τους μεταδώσει τη συλλογική μνήμη και να τους αναπτύξει το συναίσθημα ότι ανήκουν σε ένα σύνολο, στους Γάλλους, στον δυτικό ευρωπαϊκό κόσμο,  που πρωτογεννήθηκε  στην  Ελλάδα».
 Τι φρίκη!  Άκου τι  δίδασκε  στους  μαθητές του.
Δυστυχώς οι κάτοικοι αυτής  της  χώρας,  δεν διαμαρτύρονται μαζικά. Έχουμε τελειώσει, είμαστε νεκροί.
Και  οι  κάτοικοι των  Αθηνών  είναι  σαν  τα  πρόβατα.
Βγάζουν  τους  ανθρώπους από τα σπίτια τους  και  αυτοί  δεν  
διαμαρτύρονται. Οι Έλληνες  πρέπει να συνθλιβούν, πρέπει να τους γίνει έξωση. Είμαστε στο σπίτι μας, είμαστε στη χώρα μας, αλλά  η  κυβέρνηση  κάνει  
έξωση  στους  Έλληνες  και εγκαθιστά  «πρόσφυγες». Πρέπει  να αφήσουμε ελεύθερο τον χώρο για να μας αποικίσουν.
Οι τούρκοι  πράκτορες  της  ΜΙΤ, οι  δουλέμποροι διακινητές των λαθρομεταναστών εισπράττουν 3.000-6.000 δολάρια το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι ιδιοκτήτες των βρωμερών πολυκατοικιών στα γκέτο της Αθήνας ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-7 ευρώ την ημέρα ανά άτομο, που αναλογούν σε 20-60.000 ευρώ τον μήνα και οι έμποροι ναρκωτικών και πορνείας τούς εντάσσουν στο εγκληματικό τους κύκλωμα στο κέντρο της χώρας, που έχει μεταβληθεί σε γκέτο του εγκλήματος και της ντροπής. Οι  υπάλληλοι  ΜΚΟ παίρνουν  τεράστια  ποσά  από  τους  εβραίους  Σόρος  και  Ρότσιλντ  και οι «ιθαγενείς» που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται  ρατσιστές  
από  τους ξεπουλημένους  δημοσιογράφους  !
Η αστυνομία και  η  δικαιοσύνη  είναι αδιάφορες. Τα ΜΑΤ  υποχωρούν μπροστά  
στους λαθρομετανάστες. Υπάρχουν  και  οι  πληρωμένες  από  τους εβραίους Σόρος και Ρότσιλντ  ομάδες  ΜΚΟ,  οι οποίες είναι αυτές που ωθούν τους λαθρομετανάστες να δημιουργήσουν χάος.
Το σύστημα της  «Ελληνικής»  παιδείας  (150.000  καθηγητές  και  
δάσκαλοι) και τα μέσα μαζικής πλύσης  εγκεφάλου  καλλιεργούν  την  
εθνική αυτοπεριφρόνηση  και  όποιος  υπερασπίζεται την  ταυτότητά του  τον στοχοποιούν  σαν  "ισλαμόφοβο" και "ρατσιστή".Ανδρέας Ανδριανόπουλος
(Οι  νεοφιλελεύθεροι,  αφού μας  έσπρωξαν  στον  
γκρεμό,  τώρα φοβούνται  για  τον  εαυτό  τους).

Τετάρτη, 18-Νοε-2015Από μια τριχιά κρέμεται η επιβίωση της Δύσης

Για τις ανάγκες του νέου μου βιβλίου για το Αζερμπαϊτζάν, συνομίλησα προ καιρού με ένα μετριοπαθή αλλά πιστό μουσουλμάνο της κοινότητας του Αμπού Μπεκρ, στο Μπακού, που δεν μάσησε τα λόγια του:
 
"Εδώ στο Αζερμπαϊτζάν έχουμε εξασφαλίσει μια πραγματική όαση μετριοπάθειας και ηρεμίας. Τα πράγματα όμως δεν είναι παντού και για πάντα έτσι. Εσείς στη Δύση" μου σημείωσε με έμφαση, "κρίνετε τα πράγματα μέσα από τις δικές σας θρησκευτικές και πολιτιστικές αξίες και αντιλήψεις. Γι’ αυτό και συνήθως δεν καταλαβαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει".
"Μα αντιδρούμε με ανθρωπισμό και με στήριγμα την ανοχή" του αντέτεινα.
 
"Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα σας" αποκρίθηκε. "Οι μουσουλμάνοι στη Δύση δεν ενσωματώνονται στον δικό σας τρόπο ζωής και στις δικές σας αξίες και αρχές. Κι αντιδρούν με τον δικό τους τρόπο, διατηρώντας άσβεστες και τις αντιλήψεις άλλα και το μίσος που τους πλημμυρίζει. Εσείς σκέφτεστε ανθρωπισμό, λ.χ. με τους πρόσφυγες, κι εισπράττετε τρομοκρατική βαρβαρότητα και φόνους. Απλά και μόνο επειδή είσαστε Δυτικοί και όχι μουσουλμάνοι. Οφείλετε να κατανοήσετε κάποιες θεμελιώδεις ισλαμικές αρχές. Που δεν μπορεί να τις απεκδυθεί κανένας αφοσιωμένος στις παραδόσεις μουσουλμάνος, όπου κι αν βρίσκεται. Λ.χ. η αρχή της "μετακίνησης" (χαιζίρια). Σύμφωνα με το Κοράνι και πολλά "χαντίντ" (πράξεις κι ερμηνείας των εφαρμογής των κανόνων) αποτελεί ιερή υποχρέωση για κάθε πιστό η μετεγκατάσταση σε κομμάτια γης που δεν είναι, καθ’ όλον η εν μέρει, ελεγχόμενα από το Ισλάμ. Με βάση  τις εντολές της "ντα’ ουα", που αποτελούν ένα είδος ισλαμικής επιταγής, όλοι αυτοί οφείλουν να εργασθούν για την διάδοση του μηνύματος του Ισλάμ και την εγκαθίδρυση ενός ισλαμικού κράτους".  
"Εννοείς δηλαδή πως η ροή μεταναστών ή προσφύγων γίνεται βάσει σχεδίου για την εσωτερική υπονόμευση των δυτικο- χριστιανικών χωρών;"
"Αυτό που λέω είναι πως, ανεξαρτήτως προθέσεων, οι γραφές καθοδηγούν τον πιστό μουσουλμάνο σε τέτοια συμπεριφορά. Όλοι οφείλουν, με τον ένα η τον άλλο τρόπο, να ενταχθούν, αυτοί και ο κόσμος στον οποίο ζουν, στο ‘Νταρ αλ Ισλαμ’ –στον κόσμο δηλ. του Θεού. Ενόσω εσείς επιμένετε και ομιλείτε για ανθρωπισμό, υποδοχή προσφύγων με τρόπο ανοικτό και με στόχο την ομαλή αφομοίωση, αυτοί θα συνεχίσουν να δουλεύουν για την σταδιακή επιβολή της Σαρία (ισλαμικού νόμου) και την καθυπόταξη των καφίρων (άπιστων). Σε εποχές εντάσεων μάλιστα αυτός ο στόχος μπορεί να πάρει την μορφή τρομοκρατικών κινήσεων και ένοπλων συγκρούσεων. Όλος ο κόσμος αποτελεί δυνάμει προέκταση της εξουσίας του Ισλάμ. Η τζιχάντ (ο αγώνας) για την επιβολή του μπορεί να πάρει (καί να  νομιμοποιείται γι’ αυτό) κάθε μορφή".  
Δυστυχώς η Δύση έχει τα μάτια κλειστά. Αντιδρώντας με την λογική και τον φιλελεύθερό της ανθρωπισμό υπογράφει την θανατική της καταδίκη. Οι φρικαλεότητες στο Παρίσι δεν αποτελούν παρά το ξεκίνημα μιάς σειράς τέτοιων αποτρόπαιων πράξεων. Εκκολάπτουμε μόνοι μας το φίδι που ετοιμάζεται να μας θανατώσει. Θα συνιστούσα δύο εντυπωσιακά (γαλλικά αλλά μεταφρασμένα στα ελληνικά) βιβλία. Τον "Γερμανό Μουζαχεντίν" και την Υποταγή που περιγράφουν γλαφυρότατα όσα συμβαίνουν στις δυτικές ισλαμοκρατούμενες γειτονιές. Και προδιαγράφουν μάλλον έντονα ανησυχητικές προοπτικές.
Το πρόβλημα είναι το ίδιο το Ισλάμ κι όχι απλά οι τρομοκράτες. Θα σημειώσω μερικά πράγματα για να θεμελιώσω την άποψή μου.
Έχετε διαπιστώσει καμία κινητοποίηση "μετριοπαθών" μουσουλμάνων σε ολόκληρο τον Δυτικό κόσμο εναντίον των φρικαλεοτήτων που διαπράττουν οι φανατικοί; Δεν σας προβληματίζει αυτή η περίεργη σιωπή; 
Γιατί η ροή των προσφύγων από τις εμπόλεμες περιοχές προς την Δύση πήρε τέτοια μεγάλη ένταση τους τελευταίους μήνες; Ο πόλεμος στην Συρία ξεκίνησε το 2010 – 2011. Γιατί τώρα; Μήπως συνδέεται με την δήλωση του ηγέτη του Ισλαμικού Χαλιφάτου τον Φεβρουάριο του 2015 πως "θα πλημμυρίσουμε την Δύση με μετανάστες ώστε να κυριαρχήσουμε στις κοινωνίες αυτές από μέσα" περνώντας το κυρίαρχο μήνυμα του Ισλάμ;
Είναι υποχρεωμένοι ή όχι όλοι οι μουσουλμάνοι να ακολουθήσουν, μόλις υπάρξει ανάγκη, το μήνυμα του Μωάμεθ (μέσα από το Κοράνι και τα Χαντίντ  [ιερές διδασκαλίες]) για μετακίνηση (Al Hijra) ώστε να καταληφθούν πλημμυρισμένες από μέσα περιοχές των απίστων;
Οφείλουν να δείχνουν υποταγμένοι και υπάκουοι μέχρι να είναι σε θέση να κινητοποιηθούν και να εφαρμόσουν την Σαρία;  Ηδη σε περιοχές που έχουν σημαντικά μεγάλους αριθμούς απαιτούν αλλαγές στις τοπικές συνήθειες και πρακτικές (στο Ντύσσελντορφ πέτυχαν μόλις την περασμένη εβδομάδα την κατάργηση στα σχολεία της χριστιανικής γιορτής του Αγίου Μαρτίνου και την μετονομασία της σε γιορτή του φωτός, στο Μόναχο ζήτησαν τον Οκτώβριο κατάργηση του Octoberfest διότι γυναίκες πίνουν δημόσια μπύρα, στο Montgomery County των ΗΠΑ απαίτησαν –και πέτυχαναπό τριετίας την κατάργηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου ενώ σε περιοχές της Γαλλίας απαιτούν να εξαιρούνται μουσουλμάνοι στα σουπερμάρκετ από τον χειρισμό ποτών και χοιρινού για εξυπηρέτηση πελατών.
Γιατί ουδείς πρόσφυγας από Συρία, Ερυθραία και Αφγανιστάν δεν μετακινείται στις εύπορες μουσουλμανικές χώρες της Αραβίας και του Κόλπου. Και μετακινούνται όλοι μαζικά προς την Ευρώπη. Έχουν μετακινηθεί μοναχά σε Τουρκία, Ιορδανία, Λίβανο και Αίγυπτο. Όπου οικονομικά είναι αδύνατη η συντήρησή τους κι έτσι στοιβάζονται σε στρατόπεδα με στόχο την μετακίνησή τους μετά... προς την Ευρώπη!!!
Η Ευρώπη επιμένει να πιστεύει πως θα λύσει όλα της τα προβλήματα "αγοράζοντας" την έξοδό της από την όποια κρίση.  Με την λογική και νοοτροπία αυτή δεν έκανε τίποτα μετά τις σφαγές στην Μαδρίτη, το Λονδίνο και τις προηγούμενες εγκληματικές ενέργειες στο Παρίσι. Γεμίζοντας με μουσουλμάνους, που βαθιά όλοι τους πιστεύουν στην μελλοντική κυριαρχία του Ισλάμ, κι ανεξάρτητα τρόπων υποδοχής τους το ζήτημα της εσωτερικής υπονόμευσης εξακολουθεί να υπάρχει.
Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δώσουν λύση. Όπως δεν έδωσαν μέχρι τώρα. Μόνο αν προσχωρήσουμε στην Ρωσική λογική αντιμετώπισης του Χαλιφάτου χτυπήματα δηλ από το έδαφος– θα μπορέσει να γίνει κάτι. Η Ρωσική λογική είναι ξεκάθαρη. Χρησιμοποίηση των δυνάμεων του Ασσάντ –που είναι Αλεβίτες και δεν έχουν πρόβλημα να εντοπίσουν και να τσακίσουν τους Σουνίτες του ISIS– και Ιρανούς (πάλι Σιίτες) και Σιιτικές πολιτοφυλακές από το Ιράκ για να επιτευχθεί η αντίδραση στα κελεύσματα των Σαλαφιστών κι η εξολόθρευση των βάρβαρων φονιάδων του Χαλιφάτου.
Διπλωματικά θα πρέπει να απαιτήσουμε (σαν Ελλάδα) από εταίρους και ΝΑΤΟ την υποχρέωση των συμμαχικών χωρών να κόψουν κάθε βοήθεια και οικονομική σχέση με χώρες που είτε δεν δέχονται επιστροφή μεταναστών στα εδάφη τους (λχ Πακιστάν, Μπανγκλαντές, Σομαλία, Ερυθραία κλπ) είτε διακοπή κάθε (οικονομικής κυρίως) σχέσης με χώρες ενίσχυσης των ακραίων (Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Εμιράτα).
Οι ηγέτες της Ευρώπης ανησυχούν ακόμη για το αν έχουμε οργανωμένες καλές υποδομές να δεχθούμε τους πρόσφυγες!!! Ουδείς ανησυχεί για το αύριο. Ποιες είναι οι προοπτικές ή και οι στόχοι αυτών των ανθρώπων. Η Δημοκρατία δεν θα κινδυνεύσει από την οργή μας. Συνθλίβεται από την περιφρόνηση των αρχών της και την εμμονή των μεταναστευτικών φύλων να επιβάλουν τις δικές τους αξίες κι αρχές. Αντί να ενσωματώνονται στην κουλτούρα της Ευρώπης οι μετανάστες / πρόσφυγες, απαιτούν να ενσωματωθεί η ευρωπαϊκή κουλτούρα στην δική τους! Και στις περιπτώσεις που η Ευρώπη αντιδρά, στο όνομα του Άλλαχ γίνονται εγκλήματα εναντίον απλών ανθρώπων.
Η πρωταρχική υποχρέωση κάθε έθνους απέναντι στην ιστορία και τους νεκρούς του είναι ο πόλεμος για την υπεράσπιση του εαυτού του – με στόχο την κατανίκηση του εχθρού του μέχρι την τελική ολοκληρωτική επιτυχία.  Η Δύση όμως εξακολουθεί να αρνείται να αντιδράσει έτσι. Κι ακούγονται φωνές για δικές της ευθύνες απέναντι στις εξελίξεις. Ποιες ευθύνες. Πότε είχε η Γερμανία, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Δανία, η Ισπανία και τόσοι άλλοι αποικίες στη Μέση Ανατολή. Για να μην ξεχνάμε, αν πάμε ιστορικά όσο πίσω πηγαίνουν οι μουσουλμάνοι, πως δώσαμε μάχες και στην Ανδαλουσία, και στο Πουατιέ της Γαλλίας, και στον Τάρανδα και στη Βουδαπέστη και στη Βιέννη για να αποκρούσουμε τις κατακτητικές στρατιές του Ισλάμ. 
Η σωτηρία της Δύσης κρέμεται πλέον στην κυριολεξία από μια τριχιά. Και δεν φαίνεται να το συνειδητοποιεί. Ο Γιούνκερ δείχνει έτοιμος να τσιμπήσει το μαγουλάκι του Αλ Μπαγκντατί, αν τον συναντούσε!!  Με το πορτοφόλι έτοιμο μάλιστα, για να τον στηρίξει αν χρειασθεί και οικονομικά...
Ζούμε πλέον από τις αναθυμιάσεις των επιτευγμάτων των προγόνων μας, κι αυτωνώνπου πολέμησαν και πέθαναν στο βωμό της ελευθερίας και των ατομικών δικαιωμάτων. 
Η τριχιά όμως πλέον αδυνατίζει. Κι ο χρόνος τελειώνει...

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ1 σχόλιο :

 1. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, Η ΑΙΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

  Σύμφωνα με το άρθρο 2 της Σύμβασης για την Πρόληψη και Καταστολή Εγκλημάτων Γενοκτονίας, η Γενοκτονία ορίζεται και ως:

  "Σκόπιμη επιβολή συνθηκών ζωής με στόχο το φυσικό αφανισμό, ολικό ή μερικό, μελών της ομάδας".

  Π.χ. προώθηση της λαθρομετανάστευσης, με ψεύτικους λόγους, εμφανίζοντάς την σαν 'προσφυγική κρίση", την στιγμή που ολόκληρος ο Ελληνικός λαός είναι αντίθετος στην πολιτική αυτή.

  Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. H ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΥΤΗ:

  "Συστηματική εξασθένιση μιας φυλής (με διάφορα μέσα) μέχρι την βαθμιαία εξάλειψή της.

  Στα μέσα αυτά περιλαμβάνονται και σειρά απαγορευτικών μέτρων (που άρχισαν να ψηφίζονται και να εφαρμόζονται) επί εθνικών, θρησκευτικών, γλωσσικών, ηθικών, ιστορικών ή άλλων ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ προκειμένου να επέλθει διαφοροποίηση ή αλλοίωση της καταδιωκόμενης φυλής με βέβαιη την συν τω χρόνω ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ".

  Για τον λόγο αυτό οι Τσίπρας, Φίλης, Μητσοτάκης, Σαμαράς, Θεοδωράκης, Κουτσούμπας, αργά ή γρήγορα, θα καθίσουν στο σκαμνί, κατηγορούμενοι για σκόπιμη και συνειδητή γενοκτονία του Ελληνικού λαού.

  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...