Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Όσα δεν σας μαθαίνουν στο σχολείο- Διά τον ρόλο του Ελευθέριου Βενιζέλου

Τον Νοέμβριο του 1920 ο Ελ. Βενιζέλος δήλωσε: Ότι ήτο χαρά του η ήττα των εκλογών της 1ηςΝοεμβρίου 1920. Ο Ελ. Βενιζέλος εβραίος σιωνιστής με όνομα -Μπενή Σελόν ήτο γνώστης του σιωνιστικού σχεδίου καταστροφής του μικρασιατικού Ελληνισμού διά των σιωνιστικών κυβερνήσεων Βρετανίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Σοβιετικής Ενώσεως, του εβραίου Λένιν ή Ζεντερμπάουμ.

Ουδόλως τυχαίως άρχισε την Μικρασιατική Εκστρατεία το 1919 και το Σεπτέμβριο 1922 με το επιστρέψαν παρατεταγμένον Σύνταγμα του Ν. Πλαστήρα. 


Δικτατορικώς ο Βενιζέλος ήτο ουσιαστικός πρωθυπουργός-δικτάτωρ της Ελλάδος ώστε να κλείσει το ...
Μικρασιατικόν ως ήθελον οι σιωνιστές εντολείς και να κρύψει από τον λαόν τους πραγματικούς ενόχους. 

Πέραν τούτου μετά τον Σεπτέμβριον 1922 ο Βενιζέλος εξόντωσεν τον φυσικό
του εχθρόν τον Κωνσταντίνο ΙΒ και εκυβέρνα δικτατορικώς.

Ο Ελ. Βενιζέλος σκοπίμως την 1-11-1920 διενήργησεν πρόωρους εκλογάς διά να ηττηθή και να φύγει εις το εξωτερικόν διότι ... ... ... ... ... ... ..... εγνώριζε ότι το πολιτικόν κλίμα ήτο υπέρ του Κωνσταντίνου και ότι έπρεπε η ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ να φορτωθεί εις τον Κων/νον ΙΒ και τον Δ. Γούναρην, ουδόλως τυχαίως οι ΕΒΡΑΙΟΙ και οι μουσουλμάνοι καταψήφισαν τον Βενιζέλον .

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος δικτατορικώς εγένετο πρωθυπουργός όποτε έγινε τον Νοέμβριον το 1920 ενώ είχεν την κυβέρνηση εν γνώσει του αντιβενιζελικού κλίματος που επεκράτη διηνήργησεν εκλογάς με ΓΝΩΣΤΗΝ εκ των προτέρων την ήτταν του..

Σχόλιο: Σας θυμίζω το 2009 τις εκλογές, που πρόωρα έκανε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κώστας Καραμανλής, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα τις χάσει; Γνωρίζοντας ότι ό άλλος εβραιοΠΡΟΔΟΤΗΣ Γ. Α. Παπανδρέου θα ξεπουλήσει την Ελλάδα; Με τις σημερινές τραγικές συνέπειες γα την Ελλάδα ...

Το κίνημα των νεοτούρκων του 1908 και το περίεργον κίνημα του 1909 εντός των στρατώνων εις το Γουδί είχαν τον ίδιον Ηθικόν Αυτουργόν τον ΣΙΩΝΙΣΜΟΝ , εκ τούτων επροέκυψεν ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ Μουσταφά Κεμάλ Αττατούρκ εις Τουρκίαν και εις την Ελλάδα ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ελ Βενιζέλος ή Μπενή Σελόν και δύο ΑΥΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ εξετέλεσαν το σχέδιον του σιωνισμού προς καταστροφήν του Μικρασιατικού Ελληνισμού .

Μόλις έληξεν η Μικρασιατική Καταστροφή ως φίλοι ο Κεμάλ και Βενιζέλος εδραίωναν την ελληνοτουρκική φιλίαν ως οι Μικρασιάτες Έλληνες να ήταν το εμπόδιον ... 

Ήτο ο ηθικός αυτουργός της εκτελέσεως των (6)

Το 1910 ΔΟΤΟΣ πρωθυπουργός ο Βενιζέλος από τους Κινηματίες του 1909, το 1917 Δοτός πρωθυπουργός-δικτάτωρ ο Βενιζέλος με τα όπλα των γάλλων του Ζονάρ, επεχείρησεν να χωρίσει την ΕΛΛΑΔΑ εις βόρειον με πρωθυπουργόν εις Θεσσαλονίκην τον βενιζέλον και νότιον έκανε τα κινήματα του 1933 και του 1935, έφερεν διχασμόν εθνικόν ως ο ίδιος το 1929 ευλόγησεν εντός Βουλής, εις Κρήτην ηγωνίσθη αρχικώς κατά της ΕΝΩΣΕΩΣ.

Πως οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ και οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ της κουλτούρας εννοούν τον ΜΕΓΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ως Εθνάρχην και Δημοκράτην , όταν τα ΈΡΓΑ ΤΟΥ μαρτυρούν έναν ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ και ΠΡΟΔΟΤΗΝ του ΕΘΝΟΥΣ;

Πλούταρχος Τ. ΕΛΕΥΣΙΣ


http://diaggeleas.pblogs.gr/pages/39.html http://dia-kosmos.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...