Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

«ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ». ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


Υπάρχει  μία μειοψηφία  ανθρώπων,  που είναι πεπεισμένη,  ότι η γενιά μας θα ζήσει πρωτόγνωρες καταστάσεις και ότι η κρίση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αυτοί οι λίγοι, επειδή θέλουν να επιβιώσουν ακόμα και στα δύσκολα, έχουν σαν οδηγό τους το βιβλίο του Τζέιμς Γουέσλεϊ Ρόουλς, πρώην αξιωματικού της Στρατιωτικής Αντικατασκοπίας των ΗΠΑ και νυν «γκουρού» της αυτάρκειας και της ασφαλούς διαβίωσης σε απομακρυσμένες περιοχές. Το βιβλίο τιτλοφορείται «Οδηγός επιβίωσης για το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε».  Ο Τζέιμς Γουέσλεϊ Ρόουλς περιγράφει βήμα προς βήμα τον τρόπο διαφυγής από τον κοινωνικό Τιτανικό, που βυθίζεται αύτανδρος. Το καλό είναι ότι όσα προτείνει δεν είναι ανεφάρμοστα, ουτοπικά. Οποιοσδήποτε θελήσει να αφιερώσει το σύνολο του διαθέσιμου χρόνου του στην προετοιμασία για την αντιμετώπιση του χάους θα δει τους κόπους του να ευοδώνονται.


ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Συγγραφέας: James Wesley,Rawles
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΗ : ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ
ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ
ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΒΕΒΑΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.

Μετάφραση: Θωμάς Μαστακούρης

Χρειάζεται μόνο ένα απρόσμενο γεγονός για να διαταράξει τον τρόπο της ζωής μας. Αν λάβει χώρα κάποια τρομοκρατική επίθεση, μια πανδημία, μια φυσική/οικολογική καταστροφή ή μια απότομη υποτίμηση του νομίσματος και οικονομική κατάρρευση, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που ούτε καν είχατε φανταστεί.
 Πού θα βρίσκετε νερό; Πώς θα επικοινωνείτε με συγγενείς που ζουν μακριά σας; Τι θα χρησιμοποιείτε ως καύσιμο;

Ο ειδικός της επιβίωσης Τζέιμς Γουέσλεϊ Ρόουλς, συγγραφέας
και δημιουργός του ιστολογίου SurvivalBlog.com, μοιράζεται μαζί σας τα βασικά  εργαλεία και τις γνώσεις που θα απαιτηθούν για την επιβίωση της οικογένειάς
σας, όπως:

ΝΕΡΟ – Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ
Επιλογές φιλτραρίσματος, μεταφοράς, αποθήκευσης, και
απολύμανσης.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ:
Πόσα και τι είδους να αποθηκεύσετε, οικιακές μέθοδοι
συσκευασίας, χώροι αποθήκευσης και ανανέωση, αντιμετώπιση παρασίτων.

ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟ ΡΕΥΜΑ:
Οικιακά καύσιμα θέρμανσης, αποθήκευση καυσίμων, ασφάλεια, βοηθητικές γεννήτριες.

ΚΗΠΟΙ, ΟΠΩΡΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ:
Βασικές αρχές κηπουρικής, μη υβριδικοί σπόροι, θερμοκήπια,
επιλογή σωστών ζώων για εκτροφή.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Δημιουργία φαρμακείου πρώτων βοηθειών, μικρές χειρουργικές  επεμβάσεις, χρόνια προβλήματα υγείας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ:
Παρακολούθηση διεθνών ειδήσεων, επικοινωνία με αγαπημένα  πρόσωπα.

ΟΙΚΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ:
Δωμάτιο πανικού, φορητός οπλισμός, εκπαίδευση και μέσα
αυτοάμυνας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ:
Επιλογή οχημάτων, λίστες με απαραίτητα, διαδρομές και
σχεδιασμοί.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ:
Επενδύσεις σε υλικά αγαθά, δημιουργία αποθέματος προς
ανταλλαγή.

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ

Ένα βιβλίο απαραίτητο σε κάθε καλά προετοιμασμένη
οικογένεια.


Λίγα λόγια για τον  συγγραφέα:


Ο Τζέιμς Γουέσλεϊ Ρόουλς είναι ο ιδρυτής και αρχισυντάκτης του SurvivalBlog.com, του πιο δημοφιλούς  ιστολόγιου του Διαδικτύου πάνω στην οικογενειακή προετοιμασία για επιβίωση.
Είναι ένας παγκοσμίου φήμης ειδικός σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων προετοιμασίας για επιβίωση, όπως είναι η αποθήκευση τροφίμων και καυσίμων, η αυτοάμυνα, οι επικοινωνίες, η ασφάλεια του καταφυγίου, τα σακκίδια «απόδρασης» από την πόλη, τα οχήματα επιβίωσης, η αρχιτεκτονική των καταφυγίων, η κηπουρική για αυτάρκεια, η περιορισμένη εκτροφή οικόσιτων ζώων, και μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών δεξιοτήτων αυτοσυντήρησης μέσα στη φύση.
Ο συγγραφέας είναι ένας πρώην αξιωματικός της Στρατιωτικής Αντικατασκοπίας των ΗΠΑ. Οι άνθρωποι του κύκλου του οι οποίοι τον συμβουλεύονται για θέματα προετοιμασίας και επιβίωσης, είναι ανώτατα διοικητικά
στελέχη που περιλαμβάνονται στις ετήσιες λίστες του περιοδικού Fortune, κληρικοί, επιχειρηματίες, και χρηματιστές. Ένα άτομο με μεγάλη επιρροή στο σύγχρονο κίνημα της προετοιμασίας για επιβίωση, ο Ρόουλς εφαρμόζει στην πράξη όσα λέει και γράφει: Αυτός και η οικογένειά του ζουν σε ένα καλά εφοδιασμένο και πλήρως αυτάρκες καταφύγιο, το οποίο είναι κρυμμένο σε μια οροσειρά «κάπου δυτικά των Βραχωδών Ορέων».
Το βιβλίο του,με τον πρωτότυπο τίτλο " How to survive the end of the world as we  know it" εκδόθηκε πρώτη φορά στην Αμερική το 2009 από την Penguin, έκανε απανωτές
επανεκδόσεις, έχει μεταφραστεί ήδη σε 8 γλώσσες και αναμένεται σύντομα να  κυκλοφορήσει και στην Ρωσία.  Παρά τις ενστάσεις κάποιων, πάνω στις πεποιθήσεις του
συγγραφέα γύρω από την επερχόμενη κατάρρευση του τεχνολογικού πολιτισμού και της  παγκόσμιας οικονομίας, κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αυθεντία του πάνω σε  θέματα που αφορούν την επιβίωση καθώς και στις προετοιμασίες που μπορεί ο   καθένας να κάνει στους «Αβέβαιους Καιρούς» που διανύουμε.
Δείτε την ιστοσελίδα του συγγραφέα (με πάνω από 250.000 μοναδικούς επισκέπτες την εβδομάδα)
εδώ:
Σελίδες 378
ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΥ  ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ
Ο κ. Κρίτων Ψιακής, υπεύθυνος του εκδοτικού οίκου Eurobooks, αφηγείται την απρόσμενη επιτυχία του βιβλίου του Τζέιμς Γουέσλεϊ Ρόουλς και την άμεση εφαρμογή των προτάσεών του από σεβαστό τμήμα του ελληνικού αναγνωστικού κοινού:
«Στα μέσα του 2010, όταν η Ελλάδα είχε μπει πια στο ΔΝΤ και ήταν φανερό ότι η ελληνική κοινωνία βάδιζε προς ένα ασαφές -σίγουρα όμως χειρότερο- μέλλον, σκεφτήκαμε, ακολουθώντας τις επιταγές των καιρών και την αυξανόμενη ανησυχία του κόσμου, να εκδώσουμε κάποιο βιβλίο που να απευθύνεται στον απλό πολίτη, που να έχει να κάνει με τη ριζική αντιμετώπιση της επερχόμενης μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.
Υστερα από αναζήτηση, καταλήξαμε σε ένα βιβλίο το οποίο ήταν ήδη Best Seller στην Αμερική και είχε εκδοθεί σε πάρα πολλές γλώσσες στον κόσμο. Το βιβλίο είχε τον πρωτότυπο τίτλο “How to survive the end of the world as we know it” και ήταν γραμμένο από έναν ειδικό του είδους, γνωστό στους κύκλους των απανταχού survivalists (σ.σ.: φανατικών της επιβίωσης), τον James Wesley Rawles. Το blog του συγγραφέα στο Διαδίκτυο (survivalblog.com) δέχεται πάνω από 250.000 μοναδικούς επισκέπτες την εβδομάδα από όλο τον κόσμο, από την Αλάσκα έως την Ιαπωνία.
Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμασταν κάπως διστακτικοί, επειδή οι λύσεις που πρότεινε στον αναγνώστη ο συγγραφέας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ακραίες, ριζοσπαστικές και ίσως μη συμβατές με τον σημερινό τρόπο ζωής. Υπήρχαν κεφάλαια στο βιβλίο από το πώς να επιλέξεις ένα σπίτι-καταφύγιο για να ζήσεις μόνιμα και να καλλιεργήσεις έναν κήπο με βιολογικές μεθόδους έως το πώς να καταφέρεις να επιβιώσεις μόνος σου σε ένα διαμέρισμα για μήνες χωρίς ηλεκτρισμό και νερό, πόσα φάρμακα και τρόφιμα πρέπει να αποθηκεύσεις και ποια καραμπίνα να επιλέξεις για το κυνήγι ή την αυτοάμυνα! Ζητήσαμε την άποψη κάποιων γνωστών που ασχολούνται με την επιβίωση και μας απάντησαν σχεδόν όλοι ότι “ο συγγραφέας είναι χρόνια μπροστά, αλλά το ελληνικό κοινό δεν θα ανταποκριθεί σε αυτό το βιβλίο. Εγώ και άλλοι 50 θα το αγοράσουν”. Πάραυτα πήραμε το ρίσκο να το εκδώσουμε και τελικά δικαιωθήκαμε, αφού το βιβλίο πούλησε χιλιάδες αντίτυπα.
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το βιβλίο αγοράστηκε και από πάρα πολλούς νέους ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούν να επιστρέψουν στο ύπαιθρο και να ασχοληθούν με τις βιολογικές καλλιέργειες. Το ftiaxno.gr, ίσως το πιο ενημερωμένο ελληνικό blog για τις βιολογικές καλλιέργειες και την αυτάρκεια, δημοσίευσε κάποια αποσπάσματα και μία διθυραμβική κριτική για το βιβλίο, και η ανταπόκριση του κοινού υπήρξε αναπάντεχα μεγάλη. Λίγο μετά την έκδοση του βιβλίου ανακαλύψαμε ότι υπήρχαν αρκετοί Έλληνες οι οποίοι το είχαν ήδη διαβάσει στα αγγλικά και εφάρμοζαν τις προτάσεις του συγγραφέα, όσο απίστευτο και αν ακούγεται αυτό».
Συνέντευξη  του  Τζέιμς Γουέσλεϊ Ρόουλς  στην  εφημερίδα  «Κυριακάτικη Δημοκρατία»    της  30.09.2012  από  τον  Παναγιώτη  Λιάκο.
Ερ.: Γιατί είστε βέβαιος ότι πλησιάζει «το τέλος του κόσμου όπως τον ξέραμε» και αποτραβηχτήκατε με την οικογένειά σας σε ασφαλές και αύταρκες καταφύγιο στα Βραχώδη Όρη; 
Απ.: Αντιλαμβάνομαι πόσο εύθραυστη είναι η σύγχρονη κοινωνία. Γι' αυτό αποφάσισα ότι έπρεπε εγώ και η οικογένειά μου να ζήσουμε σ' ένα πολύ ασφαλές μέρος. Ενα πρόσθετο όφελος είναι ότι μπορούμε να απολαμβάνουμε μια πολύ όμορφη και παρθένα περιοχή. Μας αρέσει πολύ η ζωή εδώ. Η πυκνότητα του πληθυσμού είναι τρία άτομα ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο. 
Ερ.: Η θητεία σας στις Υπηρεσίες Πληροφοριών του Αμερικανικού Στρατού σάς κατέστησε κοινωνό... μυστικών που ενισχύουν την άποψή σας ότι δεν μπορούμε να αποφύγουμε το τέλος;
Απ.: Η δουλειά μου στις Υπηρεσίες Πληροφοριών του Αμερικανικού Στρατού είχε να κάνει με το (SIGINT - Signals Intelligence - συλλογή και επεξεργασία πάσης φύσεως ηλεκτρονικών σημάτων επικοινωνίας). Η διαβάθμισή μου μού επέτρεπε να γνωρίζω μελέτες και τα σχέδια αντιμετώπισης απρόοπτων καταστάσεων διάφορων χωρών, που με προβλημάτισαν. Διαβάζοντάς τα οδηγήθηκα στο συμπέρασμα ότι όλες οι σύγχρονες κοινωνίες εξαρτώνται ολοένα και περισσότερο από δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και ότι οποιαδήποτε διαταραχή κάποιου δικτύου για περισσότερο από μερικές ημέρες θα ήταν καταστροφική. Η έλλειψη πόσιμου νερού, απλά από μόνη της, θα ήταν αρκετή για να κατρακυλήσουν οι περισσότερες πόλεις στο χάος! 
Ερ.: Ποιες χώρες θεωρείτε ότι θα αντιμετωπίσουν τα μεγαλύτερα προβλήματα; 
Απ.: Τον μεγαλύτερο κίνδυνο θα αντιμετωπίσουν οι χώρες με τη μεγαλύτερη πυκνότητα πληθυσμού. Συνεπώς, οι πιο επισφαλείς είναι η Σιγκαπούρη, οι Βερμούδες, η Ιαπωνία, το Μπαχρέιν και το Μπανγκλαντές. Αυτές οι χώρες δεν μπορούν καν να θρέψουν τον εαυτό τους, αν υπάρξει διαταραχή στη ροή του παγκόσμιου εμπορίου. 
Ερ.: Οι πέντε βασικές προτεραιότητες για εκείνον που θέλει να ετοιμαστεί για το κακό ενδεχόμενο; 
Απ.: Πίστη στον Θεό, νερό, φαγητό, αυτοάμυνα, ομαδική δουλειά και πρακτικές γνώσεις (19ου αιώνα) που εξασφαλίζουν αυτάρκεια.
Ερ.: Τα χρήματα κάνουν τη διαφορά, αν θέλεις να σώσεις τη ζωή σου; Οι πλούσιοι έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα στον αγώνα για επιβίωση; 
Απ.: Σίγουρα τα χρήματα διευκολύνουν την προετοιμασία. Όμως, το να ρίχνεις λεφτά πάνω σ' ένα πρόβλημα για να το εξουδετερώσεις δεν είναι λύση. Το να έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις ακριβό εξοπλισμό δεν σημαίνει ότι θα γνωρίζεις να το χρησιμοποιήσεις όπως πρέπει. Η πρακτική εξάσκηση στις παραδοσιακές ενασχολήσεις παίζει τεράστιο ρόλο. Για παράδειγμα, χρειάζονται χρόνια για να μάθεις πώς να γίνεις ένας αληθινά παραγωγικός κηπουρός, καλλιεργητής. Το να είσαι κάτοχος όπλου δεν σε κάνει εκπαιδευμένο σκοπευτή, όπως και η κατοχή μιας σανίδας σερφ δεν σε καθιστά σέρφερ. 
Ερ.: Επικοινώνησε κάποιος μαζί σας που δεν θα περιμένατε ποτέ να ενδιαφερθεί (για παράδειγμα, αξιωματικοί του στρατού, πολιτικοί κ.ά.); 
Απ.: Η μεγαλύτερη έκπληξη για εμένα ήταν ότι την περασμένη χρονιά είχα τόσους πολλούς τραπεζίτες, επιχειρηματίες και μάνατζερ σε επιχειρήσεις hedge fund (επενδυτικά κεφάλαια) που με προσέλαβαν ως σύμβουλο. Ξαφνικά, πολλοί άνθρωποι που έχουν θέσεις-κλειδιά στην παγκόσμια οικονομική ζωή θέλησαν να δημιουργήσουν αυτάρκη και καλά εξοπλισμένα καταφύγια σε απομακρυσμένες περιοχές. Αυτό δείχνει ότι θα συμβεί κάτι μεγάλο. Σύντομα... 
Ερ.: Ελληνες ήρθαν σε επαφή με εσάς για να ζητήσουν περισσότερες διευκρινίσεις και συμβουλές;
Απ.: Ναι. Αρκετοί. Σ' αυτούς περιλαμβάνονται και μερικοί Άγγλοι και Γερμανοί συνταξιούχοι που μετακόμισαν στην Ελλάδα πριν από την κρίση χρέους. Η Ελλάδα προσέφερε στον υπόλοιπο κόσμο μια πρόγευση από τις περιοριστικές πολιτικές, τις διαδηλώσεις και τις ελλείψεις ειδών, που σύντομα θα υποχρεωθούν όλοι να αντιμετωπίσουν. Η βασική συμβουλή μου είναι η ακόλουθη: Δείτε πώς τα κατάφεραν οι πρόγονοί σας στην Ελλάδα με τις τρομερές ελλείψεις αγαθών που προκλήθηκαν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκεί θα βρείτε πολύ χρήσιμα διδάγματα.
 Μετακομίστε στην περιφέρεια, αν μπορείτε.
 Αλλά ακόμα κι αν βρίσκεστε στην πόλη, φυτέψτε έναν μεγάλο κήπο, τώρα! Αγοράστε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα για να μπορείτε να φορτίζετε τις μπαταρίες σας, επειδή σύντομα θα προκύψουν συχνές διακοπές ρεύματος. Εντοπίστε πηγές ύδατος, που θα είναι προσβάσιμες και διαθέσιμες ακόμα κι αν πέσει το ρεύμα. Αποθηκεύστε φαγητό και καύσιμα - όσα περισσότερα μπορείτε. Προμηθευτείτε οπλισμό και δημιουργήστε ομάδες με τους γείτονές σας. Μάλλον θα χρειαστείτε τη βοήθειά τους τα δύσκολα χρόνια που έρχονται. 
ΤΟ  ΣΕΝΑΡΙΟ  ΤΗΣ  ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ  ΓΡΙΠΗΣ 
 «Φανταστείτε τη μεγαλύτερη πανδημία γρίπης να εξαπλώνεται με την απλή επαφή - έναν ιό τόσο ισχυρό που να σκοτώνει τους περισσότερους από τους μισούς απ' όσους μολύνει.
 Φανταστείτε την εξέλιξη μιας ασθένειας τόσο γρήγορης ώστε να κάνει τον γύρο του κόσμου σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Σκεφτείτε πως έχουμε παγκόσμια μέσα ενημέρωσης τόσο λυσσασμένα για καυτές ειδήσεις ώστε δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό και δείχνουν εικόνες ανθρώπων με αναπνευστικές μάσκες, λαστιχένια γάντια και φόρμες να βγάζουν από σπίτια φορεία φορτωμένα με σάκους γεμάτους πτώματα. Αυτές οι σκηνές θα επαναλαμβάνονταν τόσες φορές, ώστε η πλειονότητα των πολιτών θα σκεφτόταν: “Δεν θα πάω στη δουλειά αύριο, ούτε και μεθαύριο, μέχρι τουλάχιστον τα πράγματα να καλυτερέψουν”. Όμως, αποφεύγοντας να πάνε στη δουλειά, κάποια σημαντικά γρανάζια της Μεγάλης Μηχανής θα έπαυαν να λειτουργούν. 
Τι θα συμβεί αν λείψουν κάποια κομμάτια στη Μεγάλη Μηχανή; Οι παραγγελίες δεν θα εκτελούνται στα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Οι μεγάλες νταλίκες δεν θα φέρνουν τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ. Τα βενζινάδικα θα ξεμείνουν από βενζίνη. Μερικοί αστυνομικοί και πυροσβέστες δεν θα εμφανιστούν στη δουλειά, έχοντας κρίνει ότι η προστασία της οικογένειάς τους πρέπει να είναι το πρώτο τους μέλημα. Τα αγροτικά προϊόντα θα σαπίζουν στα χωράφια και τους οπωρώνες. [...] Η Μεγάλη Μηχανή θα χαλάσει».  Η συνέχεια του σεναρίου είναι αυτή που άπαντες μπορούν να εικάσουν. Έλλειψη βασικών ειδών, κατάρρευση κρατικής μηχανής, λεηλασίες και οικογένειες,  έρμαια της βίας.
«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ  ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ».
«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ  ΙΔΕΑ  ΑΠΟ  ΑΥΤΑ  ΠΟΥ  ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ».
Ο Γερμανός ιστορικός Egon Flaig (Πανεπιστήμιο του Greifswald μέχρι το 2008 και μετά Emeritus καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Ροστόκ), σε ένα άρθρο του στην Frankfurter Allgemeine Zeitung στις 15 Σεπτεμβρίου του 2006  παρέθετε την ομιλία του Χασάν Αλ Μπάννα (Hassan al Banna), ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, στην Αίγυπτο το 1929:
«Θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να ανεμίσει σε όλες τις περιοχές της γης που είχαν κάποτε την ευτυχία να διοικηθούν από αυτό και να ακούσουν την φωνή του μουεζίνη να δοξάζει τον Αλλάχ. Μετά το φως του Ισλάμ έσβησε και έγιναν άπιστοι. Ανδαλουσία, Σικελία, τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, είναι όλα ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ που πρέπει να επιστρέψουν στην αγκαλιά του Ισλάμ. Η Μεσόγειος και η Ερυθρά Θάλασσα πρέπει να γίνουν κλειστές θάλασσες του Ισλάμ όπως ήταν κάποτε».
Τα μέσα μαζικής ύπνωσης, παρά και τις προειδοποιήσεις της ΕΥΠ, για την είσοδο στη χώρα γνωστών και ακραίων Τζιχαντιστών, που έρχονται με εντολές να συστήσουν και να οργανώσουν ομάδες δολοφονίας στην Ελλάδα, εφαρμόζουν ένα  πονηρό ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΜΟΥ της κοινής γνώμης, με το αιτιολογικό,  «ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ  ΚΑΙ   ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΥΜΕ  ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ».

Δεν πρόκειται να σώσουν κανέναν τα εκατομμύρια, οι βίλες και τα τζίπ. Τα σημεία που θα χτυπηθούν πολύ είναι τα μεγάλα αστικά κέντρα με πρώτο την ΑΘΗΝΑ.

Η Ελλάδα είναι Αθηνοκεντρικό κράτος. Τρία κτίρια στην Αθήνα ελέγχουν όλο το κράτος και το ένα είναι η Βουλή. Μία συντονισμένη ταυτόχρονη επίθεση σε αυτά και έρχεται το χάος. Η Αστυνομία και τα Ματ είναι ανύπαρκτα απέναντι σε αποφασισμένες και πολεμικά οπλισμένες ομάδες των 50 και 100 ατόμων. 

Στο  Ιράκ  είχαν  σημαδέψει  τα σπίτια των  Σιιτών  και  των  Χριστιανών.  Εδώ  οι  σημαδεμένοι  δεν  θα  έχουν  σταυρό  στην  πόρτα  τους,   αλλά  θα  είναι  σημαδεμένοι  με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και email.

«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ  ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ».

ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΕΙΔΗΣΗ

Μουσουλμάνος καπετάνιος έπνιξε 6 ανθρώπους επειδή ήταν Χριστιανοί.

 Έψαχνε να δει ποιοι φορούσαν σταυρό.

Ένας  μουσουλμάνος καπετάνιος ενός «δουλεμπορικού» βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη καθώς κατηγορείται ότι δολοφόνησε έξι χριστιανούς πρόσφυγες που επέβαιναν στο σκάφος του πετώντας τους στη θάλασσα, επειδή πίστευε ότι προκαλούσαν κακοκαιρία με τις προσευχές τους.

Ο Alain N.B από το Καμερούν μετέφερε τους παράνομους μετανάστες από το Μαρόκο στην Ισπανία τον Δεκέμβριο του 2014, όταν ξαφνικά ξέσπασε μια καταιγίδα που απειλούσε να βουλιάξει το ετοιμόροπο πλοίο του.

Σύμφωνα με αρκετούς επιζώντες που κατέθεσαν εναντίον του αιμοσταγούς άνδρα, ο κατηγορούμενος θεώρησε υπεύθυνο για την κακοκαιρία έναν καθολικό πάστορα που βρισκόταν μεταξύ των προσφύγων και προσευχόταν μαζί τους για τη σωτηρία τους. Ειδικότερα, άρχισε να παραπονιέται ότι «κάθε φορά που προσεύχεται ο χριστιανός παπάς η καταιγίδα δυναμώνει».

Μετά από λίγη ώρα, η γκρίνια του μετατράπηκε σε κτηνώδη οργή και ο καπετάνιος, με τη βοήθεια ενός συνεργάτη του, άρχισε να ψάχνει τους πρόσφυγες έναν-έναν για να διαπιστώσει ποιοι από αυτούς έφεραν σταυρούς ή κάποια άλλη ένδειξη της πίστης τους. Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες έδειραν με ξύλινα ρόπαλα τους έξι χριστιανούς πρόσφυγες που είχαν εντοπίσει και στη συνέχεια τους έριξαν στα φουρτουνιασμένα νερά για να πνιγούν.

Ο συνένοχος του καπετάνιου πέθανε από φυσικά αίτια στην Ισπανία προτού ξεκινήσει η δίκη και πλέον ο Alain N.B αντιμετωπίζει μόνος του τις συνέπειες των φρικτών του πράξεων, οι οποίες μπορεί να σημαίνουν ισόβια κάθειρξη.

Αξιζει να σημειωθεί ότι από τους περίπου 50 επιβάτες του σκάφους, μόλις 26 κατάφεραν να φτάσουν ζωντανοί στην Ισπανία, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, της άθλιας κατάστασης του σκάφους και της κτηνωδίας του καπετάνιου του.-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ   
    
  

3 σχόλια :

 1. παλι τους "κυνηγουν" αυτους τους χριστιανους???
  μα τ "εχουν περασει" και αυτοι !!! το κυνηγι της αλεπους....
  χαχαχαχα! τοσες χιλιαδες χρονια ,ολο τους κυνηγουν και εχουν γαμησει τον κοσμο!..
  φτανει πια ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όταν οι δημοσιογράφοι - ανταποκριτές γράφουν για «χριστιανό» συνήθως εννοούν «Ευρωπαίο» ή τουλάχιστον άνθρωπο ενσωματωμένο στον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, στην ευρωπαϊκή κουλτούρα. Για δύο χιλιάδες χρόνια οι «Ευρωπαίοι» και οι Έλληνες είναι «χριστιανοί». Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Άλλωστε, όπως ειπώθηκε, ούτε ο «Θεός» μπορεί να αλλάξει το παρελθόν.
  Όλοι οι αναγνώστες με στοιχειώδη νοημοσύνη το αντιλαμβάνονται αυτό.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...