Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΩΣΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: "ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ".

Στις  17  Ιουνίου  2016  ο  Ζ.Π.  έγραφε:

«Το σύστημα των διεθνών τοκογλύφων βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Η  κατάσταση  στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ προκαλεί έντονη ανησυχία  στους  τοκογλύφους  στο Σίτυ του Λονδίνου και τη Νέα Υόρκη.  

 Κανονικά  πρέπει  να  αρχίσουν  τις  δολοφονίες  ευρωπαίων  πολιτικών».

Στις  14  Ιουλίου  2016  επαναλάμβανε:
«ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ».

6/9/2016 

Απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν; Νεκρός ο αγαπημένος του σοφέρ!

 Μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα είχε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο Βλαντίμιρ Πούτιν για τις μετακινήσεις του στη Μόσχα.

Την στιγμή του τροχαίου, ο Ρώσος πρόεδρος δεν επέβαινε στο αυτοκίνητο, όμως σκοτώθηκε ο αγαπημένος του οδηγός, ο οποίος είχε 40 χρόνια εμπειρίας. Ο οδηγός του άλλο οχήματος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Ο  ΤΡΟΜΟΣ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ


ΤΙ  ΘΑ  ΚΑΝΕΙ  Η  "ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ"  ΜΥΣΤΙΚΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΜΙ6;
Το σύστημα των διεθνών τοκογλύφων βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Η  κατάσταση  στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ προκαλεί έντονη ανησυχία  στους  τοκογλύφους  στο Σίτυ του Λονδίνου και τη Νέα Υόρκη. 


 Κανονικά  πρέπει  να  αρχίσουν  τις  δολοφονίες  ευρωπαίων  πολιτικών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΑΡΧΗΓΟΥ  ΤΗΣ  ΜΙ6  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ


Η Secret Intelligence Service (SIS), γνωστή και ως MI6 (Military Intelligence, Section 6), είναι η μυστική υπηρεσία πληροφοριών του Ηνωμένου  Βασιλείου  της  εβραίας  Μίντλετον,  που δίνει τη δυνατότητα στον  Ρότσιλντ  να  ελέγχει  όλη  την  Ευρώπη.



Η  Ιντέλιτζενς  Σέρβις  της  Αγγλίας  είναι  η  πιο  δηλητηριώδης  μυστική  υπηρεσία  στην  Ευρώπη.  Δεν  ανήκει  στον  αγγλικό  λαό,  αλλά  εδώ  και  200  χρόνια  ελέγχεται  και  εξυπηρετεί   αποκλειστικά  τα  συμφέροντα  και  τις  επιδιώξεις  της  οικογένειας  Ρότσιλντ.  Μοναδική  αποστολή  της  είναι  να  κρατάει  υπόδουλους  τους  λαούς  της  Ευρώπης  στην  οικογένεια  Ρότσιλντ  με  κάθε  πρόσφορο  μέσο,   χρηματισμό,  εκβιασμούς,  δολοφονίες.


  Η  οργάνωση  αυτή  προξένησε  πολύ  κακό  στον  ελληνικό  λαό.    (Δολοφονίες   METAΞΑ  και   ΚΟΡΥΖΗ).


Άφθονοι  έλληνες  πολιτικοί  και  δημοσιογράφοι  υπήρξαν  πράκτορες  αυτής  της  υπηρεσίας, από  το  1821  ήδη.


Σήμερα  προσπαθεί  με κάθε  μέσο  να  καταστείλει  την  αντίσταση  και την εξέγερση  των  ευρωπαϊκών  λαών  ενάντια  στην σκλαβιά του  Ρότσιλντ  και  των  άλλων  τοκογλύφων.


Προχθές  ο  πρώην  αρχηγός  της,    κατ΄εντολήν   του  Ρότσιλντ,  δήλωσε:

«Ο γεωπολιτικός αντίκτυπος θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της Ευρώπης, καθώς θα ενισχυθεί η επιρροή αυτών των πολιτών που νιώθουν- δικαιολογημένα ή όχι- ότι τα ενδιαφέροντά τους και η πολιτιστική τους ταυτότητα απειλείται. Αυτό έχει ήδη συμβεί στην Αυστρία, με την αναβίωση του ανενεργού κόμματος Ελευθερίας.  Αλλα ακροδεξιά κόμματα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα ακολουθήσουν».



Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ


ΓΙΑΤΙ  ΤΟΣΟ  ΜΙΣΟΣ  ΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΤΡΑΜΠ;


Το  μίσος  των  εβραίων  για  τον  Τραμπ  είναι  λίγο  περίεργο. Ο  Τραμπ  δεν  επιτέθηκε  ποτέ  στους  εβραίους.  Όπως  οι  Κλίντον,  η  βασιλική  οικογένεια  της  Αγγλίας,  η  βασιλική  οικογένεια  της  Ελλάδος,  η  Λεπέν  στην  Γαλλία  κλπ,  όλοι  αυτοί  που  έχουν  συμπεθερέψει  με  εβραίους,  έτσι  έχει  συμπεθερέψει  και  ο  Τραμπ.


Με τους Κλίντον μάλιστα  έχει μια πολύ  ευδιάκριτη σημειολογική ομοιότητα. Αμφότεροι έχουν συμπεθερέψει με Εβραίους. Η κόρη του Τραμπ  Ιβάνκα, από την πρώτη σύζυγο του Τσέχα Ιβάνα, έχει παντρευτεί τον Τζάρεντ Κούσνερ, γόνο πλούσιου Εβραίου που επίσης ασχολείται με ακίνητα και διαθέτει την εφημερίδα New York Observer. O Tζάρεντ μαζί με τον αδελφό του Τζόσουα ασχολείται με funds όπως και ο Μαρκ Μετζβίνσκυ, γαμπρός των Κλίντον.


 


 


ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  «ΚΟΚΚΙΝΟ  ΟΥΡΑΝΟ».


Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016


 


Γνωστός Ρώσος δημοσιογράφος : «Μπορεί να σκοτώσουν τον Τραμπ γιατί τους χαλάει τα σχέδια»


 


Ο γνωστός Ρώσος παρουσιαστής και δημοσιογράφος Dmitry Kiselyov, προειδοποίησε ότι η ελίτ "μπορεί να σκοτώσει" τον Donald Trump, λόγω της επιθυμίας του να οικοδομήσει καλύτερες σχέσεις με τη Μόσχα.

Ο Kiselyov ξεκίνησε το μονόλογο του, συζητώντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον Trump μπροστά από την Κλίντον, καθώς και την υπόσχεση του ότι θα «δημιουργήσει πολύ, πολύ καλές σχέσεις με τη Ρωσία» αν γίνει πρόεδρος.

«Αυτός ο συνδυασμός, ότι προηγείται στην κούρσα και η ικανότητά του να δηλώνει τα πράγματα όπως είναι και η πρόθεσή του να τερματίσει τις πρόσφατες ακραίες ρωσο-αμερικανικές εντάσεις - όλο αυτό τον βάζει σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση», δηλώνει ο Kiselyov.


«Τώρα μπορεί απλά να τον σκοτώσουν», πρόσθεσε ανησυχητικά ο παρουσιαστής.


«Οι ειδικές υπηρεσίες των ΗΠΑ (ασφάλεια) δεν χρειάζονται έναν τέτοιο πρόεδρο. Οι υπηρεσίες αυτές προωθούν το μίσος προς τη Ρωσία, προκειμένου να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους», ισχυρίζεται Kiselyov.


 «Οι Αμερικανοί ολιγάρχες επίσης, δεν χρειάζονται έναν τέτοιο πρόεδρο. Γι 'αυτούς τους ολιγάρχες, η υφιστάμενη παγκόσμια τάξη εξασφαλίζει στερεές και σταθερές business. Γι' αυτούς, ένας Τραμπ που είναι έτοιμος να διευθετήσει τα ζητήματα με τη Ρωσία σημαίνει ότι τα οικονομικά θα κατευθυνθούν σε μια διαφορετική κατεύθυνση».


«Το αμερικανικό κατεστημένο είναι ανελέητο», καταλήγει ο Kiselyov.

Ο Kiselyov είναι ένας αμφιλεγόμενος, αλλά διακεκριμένος δημοσιογράφος στη Ρωσία. Διορίστηκε, το Δεκέμβριο του 2013, προσωπικά από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, για να διευθύνει το νέο επίσημο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ‘Rossiya Segodnya’, ένα τεράστιο ειδησεογραφικό οργανισμό που βασίστηκε επάνω στο RIA Novosti.

Η ιδέα της δολοφονίας του Trump πριν του επιτραπεί να αναλάβει τα καθήκοντά του έχει γίνει ένα κοινό θέμα, δεδομένου του κατακλυσμού απειλών θανάτου που έχει λάβει, κάτι που τον ώθησε να φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις.

Τον Ιούνιο, ο 20χρονος Michael Sandford άρπαξε το όπλο ενός αστυνομικού κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης του Trump στο Λας Βέγκας, ως μέρος ενός σχεδίου δολοφονίας του ρεπουμπλικάνου υποψηφίου.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...