Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: «ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !) Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ».

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΟΜΙΛΙΑ  ΤΟΥ  ΠΟΥΤΙΝ  ΣΤΗΝ  ΡΩΣΙΚΗ  ΒΟΥΛΗ.

Με μια συγκλονιστική ομιλία του προς το ρωσικό Έθνος στο πλαίσιο του ετήσιου προεδρικού απολογισμού προς την εθνική αντιπροσωπεία της Δούμας, ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλάντιμιρ Πούτιν προειδοποίησε την Δύση και τις δυτικές χώρες ότι θα έχουν την τύχη του Αδόλφου Χίτλερ!

«Η Δύση θα ηττηθεί όπως και ο Α.Χίτλερ στην προσπάθειά της να καταστρέψει την Ρωσία. Ο Α.Χίτλερ ήθελε να καταστρέψει την Ρωσία και να κυριεύσει τα Ουράλια.  Όλοι θυμούνται πως κατέληξε»,  είπε ο Β.Πούτιν στην πιο σκληρή ομιλία που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα απέναντι στην πολιτική των ΗΠΑ.

Προειδοποίησε την Δύση να μη επιχειρήσει περαιτέρω διείσδυση στη ρωσική σφαίρα επιρροής υπενθυμίζοντας  πως προηγούμενες στρατιωτικές δυνάμεις που το είχαν προσπαθήσει απέτυχαν να υποτάξουν την μεγαλύτερη χώρα του πλανήτη.

«Η Ρωσία έχει από τις μεγαλύτερες ένοπλες δυνάμεις στον κόσμο. Δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε σε μια ευρύτερη σύγκρουση. Εάν όμως χρειαστεί η ρωσική αρκούδα θα δείξει τα νύχια της με καταστρεπτικές συνέπειες σε όσους στραφούν εναντίον της».

Και συνέχισε τονίζοντας:

«Με ευχαρίστηση θα εφάρμοζαν ένα σενάριο Γιουγκοσλαβίας με διαμελισμό της Ρωσίας.Απέτυχαν, δεν τους επιτρέψαμε να το κάνουν αυτό.

Τώρα δημιουργούν θέμα με την Κριμαία. Για αιώνες η Κριμαία ήταν μέρος της Ρωσίας. Αυτή η χερσόνησος είναι φυλετικά ρωσική όχι απλά ρωσόφωνη. Το 1954 μεταφέρθηκε στην Ουκρανία από τον Nikita,  που πίστευε ότι τα εθνικά σύνορα δεν είχαν σημασία καθώς όλοι ήταν κάτω από την σοβιετική σημαία. Με την κατάρρευση όμως της ΕΣΣΔ, η Κριμαία έμεινε στην Ουκρανία.

Αλλά η σημασία της Κριμαίας για εμάς είναι όπως το «Όρος του Θεού» για τους Εβραίους. Είναι ιερή περιοχή.

Μετά τα γεγονότα του περασμένου χειμώνα, οι HΠΑ-ΕΕ προσπάθησαν να γονατίσουν μέσω κυρώσεων τη ρωσική οικονομία, αλλά στην πραγματικότητα η πτώση του ρουβλίου οφείλεται στις χαμηλές τιμές του πετρελαίου.

Για περίπου μια δεκαετία οι ΗΠΑ προσπαθούν να μειώσουν το ρόλο της Ρωσίας στα παγκόσμια ζητήματα. Η Κριμαία ήταν απλώς μια δικαιολογία για τις ΗΠΑ να μας πλήξουν.
Δεν θα γίνουμε ξενοφοβικοί, ζηλιάρηδες, μοναχικοί ή να ψάχνουμε για εχθρούς. Αυτό θα ήταν αδυναμία κι εμείς είμαστε δυνατοί και πιστεύουμε στους εαυτούς μας.

Από την διάλυση της ΕΣΣΔ, τα πλοκάμια των ΗΠΑ κάτω από το μανδύα του ΝΑΤΟ, πλησιάζουν όλο και πιο κοντά τα ρωσικά σύνορα και ανακατεύονται στις υποθέσεις ξένων κρατών.

Οι φίλοι μας οι Αμερικανοί, είτε ευθέως, είτε πίσω από της κουρτίνες πάντα επηρεάζουν τις σχέσεις μας με τους γείτονες.

Κάποιες φορές δεν είναι ξεκάθαρο εάν μιλάμε
με τις  αρχές μια χώρας ή με τους Αμερικανούς
αφέντες τους.

Δυστυχώς για πολλές ευρωπαϊκές χώρες
ανεξαρτησία  και εθνική υπερηφάνεια είναι
ξεχασμένες έννοιες και  πολυτέλεια.
Έχουν παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία
τους στους ξένους, έστω και αν αυτό
αντιβαίνει στα  συμφέροντά τους.

Αυτό είναι κάτι που δεν θα συμβεί στην Ρωσία. Για την Ρωσία, όμως η πραγματική ανεξαρτησία είναι μια απαραίτητη συνθηκη ύπαρξης.

Αναζητούμε καινούριους εταίρους στην Ανατολή  για εμπόριο και πιστεύουμε ότι ο στόχος της Δύσης για να πληγεί η Ρωσία θα αποτύχει.

Μια δυνατή Ρωσία είναι απειλή για τις ΗΠΑ, με τη Ουάσιγκτον να μην θέλει κανένα έθνος να μπορεί να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της ως «μοναδικής υπερδύναμης».-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...