Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ: ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΑ ΞΟΑΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. «ΠΑΡΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».


Βαρυσήμαντη  διαταγή  του  εβραίου  αρχικαπιταληστή  Σόρος  δημοσιεύτηκε  στο Project Syndicate.
Για να λάβουν  γνώση  της  διαταγής  οι  «έλληνες  πολιτικοί»,  το άρθρο  του  Σόρος  αναδημοσιεύτηκε από την εφημερίδα «Τα Νέα», συνεπώς δεν μπορούν να πουν οι  πολιτικάντηδες ότι «δεν το είδαν».  Άλλωστε  άγνοια  νόμου  της  Σιών  ούτε  συγχωρείται,  ούτε  αναγνωρίζεται  από  το  «ελληνικό  σύνταγμα».
Ο  ΣΚΟΠΟΣ  ΤΗΣ  ΔΙΑΤΑΓΗΣ  ΤΟΥ  ΕΒΡΑΙΟΥ  ΣΟΡΟΣ
 «Δεδομένης της γήρανσης των πληθυσμών στην Ευρώπη, τα οφέλη που φέρει η μετανάστευση υπερτερούν κατά πολύ του κόστους ενσωμάτωσης των μεταναστών».


ΤΙΤΛΟΣ  ΤΟΥ  ΑΡΘΡΟΥ – ΔΙΑΤΑΓΗΣ  ΤΟΥ  ΕΒΡΑΙΟΥ  ΣΟΡΟΣ
Ο  τίτλος του άρθρου -  διαταγή  που  εξέδωσε  ο εβραίος  Σόρος  είναι:
«Να σώσουμε τους πρόσφυγες,  για να σώσουμε την Ευρώπη»

Ο  ΜΟΝΙΜΟΣ  ΦΟΒΟΣ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ
ΔΙΑΤΑΓΗ:  «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ  ΜΕ  ΚΑΘΕ  ΘΕΜΙΤΟ  ΚΑΙ  ΑΘΕΜΙΤΟ  ΜΕΣΟ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ  ΠΟΥ  ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΚΑΛΛΕΡΓΗ».
 «Η προσφυγική κρίση και η συμφορά του BRexit που παρήγαγε έχουν ενισχύσει ξενοφοβικά, εθνικιστικά κινήματα που θα επιδιώξουν να κερδίσουν μια σειρά από επερχόμενες εκλογές – περιλαμβανομένων των εθνικών εκλογών στη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Γερμανία το 2017, ενός δημοψηφίσματος για την προσφυγική πολιτική της ΕΕ στην Ουγγαρία στις 2 Οκτωβρίου και μια επανάληψη των αυστριακών προεδρικών εκλογών στο τέλος Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου.
Αντί να ενωθούν ώστε να αντισταθούν στην απειλή αυτή, τα ευρωπαϊκά μέλη – κράτη εμφανίζονται όλο και πιο απρόθυμα να συνεργαστούν».

ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΚΑΛΛΕΡΓΗ – ΣΟΡΟΣ - ΡΟΤΣΙΛΝΤ
«ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ  ΠΛΗΡΩΣ  ΚΑΙ  ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ  ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΚΑΛΛΕΡΓΗ  ΤΟΥ  1925».
Στην  διαταγή  του  ο Σόρος  ομολογεί  την προσήλωσή του στο   σχέδιο  Καλλέργη για αντικατάσταση των αυτόχθονων  Ευρωπαίων με μία «ευρωασιατική-νεγροϊδή φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους», η οποία θα διοικείται από τον «εβραϊκό  λαό που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή και εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης».
Πάρτε όλους τους «πρόσφυγες» σε ευρωπαϊκό έδαφος, αδιαφορώντας για ΟΛΕΣ  τις συνέπειες, τα τρομοκρατικά χτυπήματα, την εσωτερική αναταραχή και την τρομοκρατία.

Ο εβραίος  Σόρος λέει  στις  «συστάσεις»  του  ότι: «Η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας έχει σοβαρά ελαττώματα, έχει μετατρέψει την  Ελλάδα σε φυλακή και οδηγεί εν τέλει ολόκληρη την ΕΕ σε διάλυση».
«Η προσφυγική κρίση δεν είναι η μόνη που πρέπει να αντιμετωπίσει η Ευρώπη, αλλά είναι η πιο πιεστική. Κι αν γίνει σημαντική πρόοδος σε αυτό το θέμα, θα κάνει άλλα ζητήματα- από τη συνεχιζόμενη κρίση χρέους της Ελλάδας μέχρι τις συνέπειες του Brexit και την απειλή της Ρωσίας-ευκολότερα αντιμετωπίσιμα».
 «Πρέπει να δημιουργηθεί ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους οικονομικούς μετανάστες. Με δεδομένη τη γήρανση του πληθυσμού της Ευρώπης, όπως της Ελλάδας, της Ιταλίας κλπ. τα οφέλη της μετανάστευσης, ξεπερνούν τα κόστη ενσωμάτωσης των προσφύγων».
 «Η προσφυγική κρίση ήδη οδηγεί την ΕΕ προς τη διάλυση».  
«Η ΕΕ πρέπει να απορροφήσει ένα σημαντικό αριθμό προσφύγων απευθείας από τις χώρες της «πρώτης γραμμής», με ασφαλή και οργανωμένο τρόπο».
«Αυτό θα είναι πιο αποδεκτό από τον κόσμο από τη σημερινή αταξία, να βρει επαρκή κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει μία συνολική προσφυγική πολιτική με 30 δισ. ευρώ το χρόνο  και αντί να χρησιμοποιεί αναπτυξιακά κονδύλια για να εξυπηρετήσει τις δικές της ανάγκες, θα πρέπει να προσφέρει μία μεγάλη συμφωνία επικεντρωμένη στις ανάγκες των δικαιούχων χωρών».
 

ΑΜΕΣΗ  ΕΚΤΕΛΕΣΗ  ΤΗΣ  ΔΙΑΤΑΓΗΣ  ΤΟΥ  ΕΒΡΑΙΟΥ  ΣΟΡΟΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"  ΤΟΥ  ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ.

Το Λουξεμβούργο (του  πράκτορα  της  αμερικανικής  NSA,  Γιούνκερ) ζητάει την αποβολή της Ουγγαρίας από την ΕΕ

«ΓΙΑΤΙ  ΕΘΙΞΕ  ΤΙΣ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ)  ΑΞΙΕΣ  ΤΗΣ»,  ΔΗΛΑΔΗ  ΤΙΣ  ΠΑΓΙΕΣ  ΔΙΑΤΑΓΕΣ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ  ΓΙΑ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΩΝ  ΙΘΑΓΕΝΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. 

(ΟΙ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ  ΑΞΙΕΣ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ: O πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ παντρεύτηκε σήμερα τον Βέλγο σύντροφό του Γκοτιέ Ντεστενέ και έγινε ο πρώτος ηγέτης χώρας που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό του εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης).
 

«Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε να παραβιάζονται κατά συρροήν οι θεμελιώδεις αξίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Όποιος κατασκευάζει φράκτες κατά των προσφύγων ή παραβιάζει την ελευθερία του Τύπου και την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης όπως η Ουγγαρία, θα πρέπει προσωρινά ή δια παντός να αποβληθεί από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Η αποβολή είναι ο μοναδικός τρόπος για να διατηρηθούν η συνοχή και οι θεμελιώδεις αξίες της Ε.Ε.», δήλωσε o υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Ασελμπορν σε συνέντευξή του στην Die Welt Λίγες μόνο μέρες πριν την κρίσιμη σύνοδο κορυφής της Μπρατισλάβας για το μέλλον της Ευρώπης, ο Ζαν Ασελμπορν δηλώνει ανοικτά ότι μια τέτοια «ανάρμοστη συμπεριφορά», όπως αυτή της Ουγγαρίας, δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «θα βοηθούσε, εάν άλλαζαν με τέτοιο τρόπο οι κανόνες της, ώστε για την αναστολή της ιδιότητας του μέλους της Ε.Ε. να μην απαιτείται πλέον ομοφωνία» των χωρών μελών.
Πιο συγκεκριμένα, ο αρχαιότερος υπουργός Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καταλόγισε στον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπαν ότι διέπραξε μεγάλα σφάλματα στο χειρισμό το προσφυγικού. Στην Ουγγαρία «συμπεριφέρονται σε ανθρώπους οι οποίοι δραπετεύουν από τον πόλεμο χειρότερα από ότι σε άγρια ζώα», είπε χαρακτηριστικά στη γερμανική εφημερίδα.
Ο Ασελμπορν επέκρινε δριμύτατα τον φράχτη στα ουγγρικά σύνορα : «Ο φράκτης , τον οποίο κατασκευάζει η Ουγγαρία για να κρατήσει μακριά τους πρόσφυγες, επιμηκύνεται ολοένα και περισσότερο, γίνεται πιο ψηλός και πιο επικίνδυνος. Η Ουγγαρία δεν απέχει πολύ από το να διατάξει πυρ κατά των προσφύγων. Κάθε πρόσφυγας ο οποίος θέλει να περάσει το φράχτη πρέπει να υπολογίζει με τα χειρότερα».
Ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου τόνισε πως η Ουγγαρία «δεν θα είχε σήμερα καμιά πιθανότητα να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση», ενώ «τύποι σαν τον Ορμπαν μας έχουν έχουν φέρει σε τέτοια κατάσταση, ώστε η Ε.Ε. να τολμά να υπερασπίζεται στο εξωτερικό αξίες, τις οποίες δεν είναι σε θέση να τις εφαρμόσει στο εσωτερικό της».
ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ  ΕΙΔΗΣΗ  (2013) ΓΙΑ  ΤΟ  ΠΟΙΟΝ  ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ  ΠΟΥ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ  Ο  ΣΟΡΟΣ  ΔΙΕΘΝΩΣ.
Αlexei Navalny: ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ο «ακτιβιστής», συνεργάτης του Σόρος που κατέκρινε τον Πούτιν.
 Ένοχο για κατάχρηση δημοσίου χρήματος έκρινε δικαστήριο της πόλης Κίροφ τον Αλεξέι Ναβάλνι, κυριότερο επικριτή του προέδρου Πούτιν.

Ο Ναβάλντι υπήρξε από τα πουλέν του Σόρος στην Ρωσία, όταν ο τελευταίος χρηματοδοτούσε αδρά «bloggers» που έκαναν «ακτιβισμό» κατά της πολιτικής του Ρώσου προέδρου. Ο Ναβάλντι είχε ξεχωρίσει για τον «αγώνα» του κατά της πολιτικής των Ρώσικων αγωγών, με επιχειρήματα επιπέδου …ΓΑΠ.

Ο 37χρονος Ναβάλνι καθόταν αμίλητος και έδειχνε προβληματισμένος όταν ο δικαστής ανακοίνωνε την απόφαση με την οποία ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση το 2009 περίπου 400.000 ευρώ σε βάρος της κρατικής εταιρίας υλοτομίας Kirovles, την εποχή που ήταν σύμβουλος του κυβερνήτη της Κίροφ.

Η υποτροφία στο Yale που είχε πάρει από το ίδρυμα Σόρος καθώς και οι παχυλές αμοιβές που λάμβανε για τις επιδόσεις του στο διαδίκτυο, πήγαν στράφι.

Αναμένουμε να δούμε πότε η Ελληνική δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με τα ελληνόφωνα λαμόγια που συνεργάζονται με τον καταδικασμένο μεγαλοαπατεώνα Σόρος.-

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...