Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΜΕ ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΛΑΓΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ».

"Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που έχουν τιμή και

αξιοπρέπεια δεν λένε άλλα και πιστεύουν

άλλα".Δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, άσκησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην πρωινή εκπομπή του Ant1, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις κατά του Πρωθυπουργού για το θέμα της ΕΥΔΑΠ αλλά και συνολικά για το κυβερνητικό έργο.
   “Tο καημένο το παιδί, τόσο μπορούσε".

«Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που έχουν τιμή και αξιοπρέπεια δεν λένε άλλα και πιστεύουν άλλα. Άκουγα τις προάλλες τον λόγο του κ. Τσίπρα όταν πήγε στην ΕΥΔΑΠ που έλεγε θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αυτοί που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ.   Όταν το έχεις πει αυτό, ε, πρέπει πραγματικά, να είσαι εντελώς ξεφτιλισμένος.   Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη για να φτάνεις να υπογράφεις την ιδιωτικοποίηση αυτή. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη», είπε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.
"Επέλεξε  τη δική του ροπή και λαγνεία για την
εξουσία, να την μετατρέψει σε ένα σενάριο
αδιεξόδου".

«Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, ούτε τώρα αποδέχομαι βέβαια το παραμύθι που λέει: “το καημένο το παιδί, τόσο μπορούσε. Δεν μπόραγε, όπως λέμε”», επεσήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό.
 
                       ίναι εντελώς ξεφτιλισμένος".

Παράλληλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέφερε: «Είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε, είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Κάποιοι απλώς επέλεξαν να κάνουν τη δική τους ροπή και λαγνεία για την εξουσία, να την μετατρέψουν σε ένα σενάριο αδιεξόδου και μονόδρομου».-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...